én is szivesen ismerkednék olyan lányokkal akik hajlandóak lennének engem lepisilni met imádom a pisi sexet
Ha márkinyaljuk és azért aki igazán punci imádo az ugye nemcsak akor nyalja hafrisen mosott akor miértne pisilhetne rám.Csak ne valami antibiotikumoskezelés alatlegyen.És igyon sokat elötte attol fölhigul és majdnem iz szag és szintelenlessz. Akinek meg nem tetszik az neolvassa ezt aforumot.
háát a pisi nálam tabu :P
mindenkinek saját ugye,h be e jon neki!!már hallottam olyat,h a sexben elengedethetetlen,már annyira megszokta!!en nemtudnak igy szeretkezni,nálam ez vissaztaszít!
Egyetértek veled.Különben is egyéntől és "stilustól" függ, mindenkit más izgat fel.
Nekem egyszeruen nemjon be a pisi sex,pisilni a wc n kell,nempedig egymas szajaba! Gusztustalan dolognak tarton,de van akinek bejon,ezis mit minden egyentol fugg....
izgató a téma! Írjatok történeteket
imádnám, ha hanyatt fekve egy fölém gugoló lány a számba pisilne, miközben én az édes kis punciját nyalogatnám!
miért perverz a pisi sex?????
osztom a véleményed.
A veszekedés helyett nem mesélne inkább valami pikáns pisis élményt?
és még meleg is, mert írt a szép férfi test topicba, hogy neki ,hogy bejön a pali! de tán tegnap írta, hogy a 20 cm farkával mennyi nőt megdugott! helyesbítek: férfit dugott meg
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 17:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
erika-vagyok = yomiboy???? hát gratulálok talán skizofrén?
erika-vagyok = yomiboy???? hát gratulálok talán skizofrén?
na,utóljára: én leírtam itt a topicban a véleményemet h sztem az nem pisi, részemről az ügyet akkor le is zártam,a válasza olvasható is,én meg erre írtam neki:"már elmagyarázták mi az ha nem érted sajnálom!:))))))))))))" elküldtem 1x nem 8x de ez se számít,erre írta a mail-t amit ide betettem kb.16x!! Én semmi bántót nem írtam nem voltam bunkó se....erre idetettem a levelét nem tudom olvastátok-e milyen stílusban ír ez az ember,ezek után átírányítotam a levelezésemet a párom mail címére,oda is érkezett 1üzenet,h: gratulál milyen okos kisfiú vagyok,vagy kislány??? erre a párom megírta hogy ha továbbra is folytatja akkor személyesen fogják lerendezni a dolgot. Erre visszaírt h ha én békénhagyom akkor ő is......kérdem én,szóltam én hozzá? ő kezdte h én hülye vagyok és ezt rendszeres mail-ben meg is erősítette.jut eszembe soha senkinek nem küldök el mailt sorozatban...neki se!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 15:11
Törölt felhasználó (69371)
Nincs kivel kommunikálnia az a baj! Ő írt először nekem, azt sem tudtam, hogy létezik! Csak így tudja elérni, hogy valaki is szóba álljon vele, hogy másokat zaklat!
Nincs kivel kommunikálnia az a baj! Ő írt először nekem, azt sem tudtam, hogy létezik! Csak így tudja elérni, hogy valaki is szóba álljon vele, hogy másokat zaklat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 30. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 15:09
Törölt felhasználó (69371)
yomiboytól nekem! yomiboy = nyomiboy
első levél
Ki a franc kiváncsi a te véleményedre a péniszgyűrüről pubikám.Még nem is keféltél életedben soha.Meztelen csajt is csak itt látsz a neten.Az a csoda,hogy anyukádék a gép elé engednek,mert állitom nem vagy több 12-nél
második levél
Ide figyelj pubi!Tudod ki a faszkalap? Az aki legelősször megszoptatott az emlőjéből.Remélem tudod ki az? Te kis rohadt anyaszomoritó.Keress korodbeli kölyköket és azokkal szórakozz engem ne fikázz,mert pofánverlek.Rakd ki ezt is a topicba,mint az alulművelt haverod tette.Remélem eltiltanak te világszégyene.
Valaki állítsa le ezt a .............!
első levél
Ki a franc kiváncsi a te véleményedre a péniszgyűrüről pubikám.Még nem is keféltél életedben soha.Meztelen csajt is csak itt látsz a neten.Az a csoda,hogy anyukádék a gép elé engednek,mert állitom nem vagy több 12-nél
második levél
Ide figyelj pubi!Tudod ki a faszkalap? Az aki legelősször megszoptatott az emlőjéből.Remélem tudod ki az? Te kis rohadt anyaszomoritó.Keress korodbeli kölyköket és azokkal szórakozz engem ne fikázz,mert pofánverlek.Rakd ki ezt is a topicba,mint az alulművelt haverod tette.Remélem eltiltanak te világszégyene.
yomiboytól nekem! yomiboy = nyomiboy
első levél
második levél
első levél
második levél
Látom törögetitek a pálcát,emelgetitek a pallóst a fejem fölött.Csak egy a baj,hogy az előzményekről nem tudtok semmit.Ha én kiraknám ide azt, amit bodybuildergirl nekem csak 8-szor küldött el,bármelyik ember, aki átkozódni, káromkodni, na és megalázni tanul másokat,megirigyelné.Ezt csak azért nem teszem,mert még a pokolban sem lenne publikus.Igen én meg felül übereltem 11-el.Olvasátok el az első hozzászólásom (amivel senkinek nem ártottam)csak leírtam a véleményem azért kaptam 8 szép levelet.Ugylátom hiába beszélek,ezért ezt a topicot uriemberként elhagyom,mert ti csak az egyik oldalt ismeritek.Nevezetesen azt amit én írtam,mert azt tanult barátom fölrakta.De van nálam ellenlevél nyolc, amit ha nem hagyjátok abba a sajnálgatást és a cseszegetésemet én is fölrakok.Üdv..
Ne haragudj, nem megbántani akartalak. Csak szerintem az se normális, hogy ha két ember nem ért egyet valamiben, akkor az egyik artikulálatlan modorban elküldi a levelét 10-en x szer a másiknak priviben.
És ezellen is kellene valamit tenni. LEhet ez a megoldás :)
És ezellen is kellene valamit tenni. LEhet ez a megoldás :)
Kedves Erika-vagyok!
Ha elolvasod miről van szó, megérted, hogy miért tette ki a levelet.
Ha nem olvasod el, akkor pedig felesleges beleszólni, hacsak nincs közöd yomiboy-hoz és nem érzed úgy, hogy meg kell védened.
De bocsi én se szólok bele inkább.
Ha elolvasod miről van szó, megérted, hogy miért tette ki a levelet.
Ha nem olvasod el, akkor pedig felesleges beleszólni, hacsak nincs közöd yomiboy-hoz és nem érzed úgy, hogy meg kell védened.
De bocsi én se szólok bele inkább.

favab

geo dehelean