Nekem volt,hogy a számba is pisilt meg a farkamra is. Nagyon jó érzés.
(Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2022. 10. 25. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a legintimebb élmény, ha egy nő beenged abba, amit pedig a társadalom szerint titkosan kell intézni, és a jelenlétedben pisil. Persze már a látvány is izgató: a nő kitárulkozása eleve gyönyörű, de ha pisil is közben, az olyan, mintha százszorosan kitárulkozott volna előtted. De ezt az intimitást azzal lehet a legvégső élvezetig elvenni, ha - úgy, ahogyan a nő fogadja be a férfit szex közben - a férfi is befogadja eközben a nőt, ebben az esetben a szájával a pisijét. Semmi sem izgatóbb annál, mint amikor egy felizgatott, nedves punci ízét érezheted a nyelveden, és a nő pisilni kezd, hogy a pisije keveredjen a szádban a nedvei, a puncija ízével. Én ettől azonnal el tudok élvezni, és ha csak rágondolok, kőkemény vagyok.
Nekem is csak ennyit enged, pedig bármilyen formában jöhetne....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 20. vasárnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 20. vasárnap 09:51
Törölt felhasználó (4447572)
A legjobb pisilés után tisztára nyalni.
Pohárból is finom.
Azt én is nagyon szeretem... vagy a kádban áll és úgy nyalom közben. -nem napi rutin, de időnként qrva szexi
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 20. vasárnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 20. vasárnap 09:51
Törölt felhasználó (4447572)
Szerintetek mi a legjobb, legkényelmesebb póz az aranyesőre, hogy ha a számba akarom kapni egy nőtől? Kinek mi vált be?
Sajnos Nőket nehéz rávenni az ARANYESŐ Örömeire...
Nekem kB 1 évbe telt mire nagy meglepetésemre ő mondta, hogy lepisilhetem utána még legalább fél év mire ő is engem de látta mennyire felizgatott azóta rendszeresen adjuk egymásnak! Egyszer nyalás közben azt mondta, hogy a számba akar pisilni,
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 20. vasárnap 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 20. vasárnap 13:06
Törölt felhasználó (3426712)
Így gondolatban izgalmas, de nem volt még benne részem. Feleségem nem igazán bevállalós pisiszex terén...
Így gondolatban izgalmas, de nem volt még benne részem. Feleségem nem igazán bevállalós pisiszex terén...
Irigyellek...!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 17. péntek 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 17. péntek 11:51
Törölt felhasználó (4298102)
Nem tudom mennyire perverz, nem is érdekel, de izgató számomra mikor a párom punciját puszilgatom, csókolgatom bugyin keresztül vagy bugyi nélkül harisnyanadrágban és elengedi magát, bepisil. Nyaldosom ahol érem, végig a combján is és nagyon finom.
Nők nem szereteik
Izgató...csak nehéz bárkit is találni.
Igen, de jó.
Nem tudom mennyire perverz, nem is érdekel, de izgató számomra mikor a párom punciját puszilgatom, csókolgatom bugyin keresztül vagy bugyi nélkül harisnyanadrágban és elengedi magát, bepisil. Nyaldosom ahol érem, végig a combján is és nagyon finom.
Szerencsére volt benne részem. Aktív nyalás közben spriccelt. Nagyon finom volt.
Csodálatos élmény,csak nehéz hozzá partnert találni...
Fürdés közben szoktam a számba veretni, és néha a kávéba is eresztek, jó lenne ha más veretne rám de sajnos még nem jött össze
Pedig az jó dolog mikor lovagláskor az extázis alatt eláztat a forróság.
Mivel masszőr vagyok volt jo pár hölgy aki yoni masszázs közbe is elment

favab

balzsam
Lenka P