Engem szerintem izgatna, ha lepisilne egy pasi. Láttam már több ilyen videót és mondhatom, hogy enyhén szólva nem hagyott hidegen...

nálunk ez minden alkalommal van.mi imádjuk
Csak ajánlani tudom mindenkinek, mert csodálatos érzés, ahogy végigfolyik az ember testén.

Ha a párotokkal nyitottak vagytok, akkor a megfelelő felvezetéssel sok mindent ki lehet próbálni. Kell némi perverzség, túlfűtöttség, ami szerintem alkalomadtán a többségben benne van. Nálunk is így van, és kiderült hogy mindketten szeretjük ha az arcunkra, szánkba vizel a párunk. Izgató, mert tabunak számít, pedig egy egészséges ember vizelete semmi károsat nem tartalmaz. Tudom a gyakorlatból is.....
Igen van akinek ez jó... Mindig állni fog, ha arra gondolsz, hogy a "csészének" ez tényleg izgató, de ha perverz vágyaidat ki szeretnéd élni, akkor egy erdőben próbálj fa tövében vizelni. Mindig gondolj rá, azért van bármikor te lehugyozhatod és soha ne felejtsd a fő gondolatsort, a wc-t mindig telehugyozhatod.
Tudnátok ajánlani erotikus pisiszex-filmeket? Tehát nem a legkeményebb hardcore, csak egy kellemes dugás, női pisiléssel - olyan, amitől esetleg a barátnő sem lesz rosszul? Amitől megláthatná benne a szépet ő is

Helló!
Azt kifogásolod, hogy csak fiúk írnak ide, szerintem ennél mi sem természetesebb, végsősoron egy pisilő lány sokkal érdekesebb és főleg izgatóbb, és látványosabb mint a fordítottja. A miénkben szerintem semmi érdekesség nincs, ráadásúl mi nem is vagyunk ilyen bezárkózottak mint ti nők. Az a legnagyobb baj veletek, hogy ti mereven elzárkóztok azelől, hogy még csak előttünk pisiljetek is, nem hogy még adjatok belőle. Nagy mázlista az olyan férfi akinek szerencséje van és hozzájut. Végtéreis te is azt írod, hogy nem szivesen adsz a párodnak, de a fordítottjától te beindulsz akkor hogy is van ez? Én is borzasztó nehezen tudtam rászedni a barátnőmet, és egy idő után azzal a kifogással, hogy felfordul tőle a gyomra meg is vonta tőlem ezt a finomságot aminek szerintem kenyértörés lesz a vége. Szerintem ha jóban akarsz lenni a pároddal, akkor jobban teszed ha eleget teszel kérésének. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 29. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 29. szombat 09:27
Azt kifogásolod, hogy csak fiúk írnak ide, szerintem ennél mi sem természetesebb, végsősoron egy pisilő lány sokkal érdekesebb és főleg izgatóbb, és látványosabb mint a fordítottja. A miénkben szerintem semmi érdekesség nincs, ráadásúl mi nem is vagyunk ilyen bezárkózottak mint ti nők. Az a legnagyobb baj veletek, hogy ti mereven elzárkóztok azelől, hogy még csak előttünk pisiljetek is, nem hogy még adjatok belőle. Nagy mázlista az olyan férfi akinek szerencséje van és hozzájut. Végtéreis te is azt írod, hogy nem szivesen adsz a párodnak, de a fordítottjától te beindulsz akkor hogy is van ez? Én is borzasztó nehezen tudtam rászedni a barátnőmet, és egy idő után azzal a kifogással, hogy felfordul tőle a gyomra meg is vonta tőlem ezt a finomságot aminek szerintem kenyértörés lesz a vége. Szerintem ha jóban akarsz lenni a pároddal, akkor jobban teszed ha eleget teszel kérésének. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 29. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (791046)

Csak fiúk írnak ide? Én pl nem szívesen pisilném le a párom,de arra rettenetesen beindulok,ha együtt zuhanyzunk,és az arcom kivételével mindenhol lepisil,és érzem azt a jó meleget,ettől ugy beindulok,ilyenkor ezerszer jobban megy a szopás,ilyenkor tudom engedni,hogy a torkomig nyomja,ami egyébként alapesetben nem mindig megy,sajna.
hát nálunk is volt nemegyszer, vad kefélés kozben pihenésként nyalni kezdtem a párom, mondtam neki- pisilj - és o szótfogadott.....éreztem a számban a puncija izét pisivel ízesitve, fantasztikusat élvezett és én is élveztem ahogy az arcomon és a számban levo pisivel nyaltam a nedvesen tocsogó punciját. annyit pisilt élvezés kozben hogy nem gyoztem nyelni..........ajánlom KIPRÓBÁLNI !!!! sziasztok.....
(NEM társkereső rovat! kimoderálva a hirdetésed!)

(NEM társkereső rovat! kimoderálva a hirdetésed!)

Sziasztok!
Légyszi küldjetek nekem linkeket, ahol online tudok nézni olyan videót, ahol fiúk lepisilnek lányokat!
Köszi!
Légyszi küldjetek nekem linkeket, ahol online tudok nézni olyan videót, ahol fiúk lepisilnek lányokat!
Köszi!
Én is kipróbálnám, nagyon izgató filmen látni a pisilő lányokat de élőben senki nem akarta még nekem megmutatni, pedig utána még ki is nyalnám jó alaposan!
Csak fiúk írnak ide? Én pl nem szívesen pisilném le a párom,de arra rettenetesen beindulok,ha együtt zuhanyzunk,és az arcom kivételével mindenhol lepisil,és érzem azt a jó meleget,ettől ugy beindulok,ilyenkor ezerszer jobban megy a szopás,ilyenkor tudom engedni,hogy a torkomig nyomja,ami egyébként alapesetben nem mindig megy,sajna.
Na mégis csak összejött. Piásan értünk haza buliból, már nagyon pisálnia kellett, én meg nem engedtem el wc-re. Egyből ágynak döntöttem , jól felizgattam, majd elngedtem, hogy most már mehet pisálni (ekkor már nagyon kellett neki). Viszont megelőztem és álló fasszal leültem a wc-re, mondom neki gyere, foglalj helyet. Magamra húztam, velem szembe beleült a farkamba, majd kis koncentrálás után el tudta engedi a pisijét. Egy csepp sem ment a földre, az ülökére is csak néhány csepp, szóval egyszerű, de nagyszerű megoldás.
Csak az a baj, ebben a pózban nem tudok benne lenni tövig, pedig az lenne az igazi.
Azóta már rendszeresen gyakoroljuk, elég hamar el tudja engedni. (Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2010. 11. 29. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 29. hétfő 12:26
Csak az a baj, ebben a pózban nem tudok benne lenni tövig, pedig az lenne az igazi.
Azóta már rendszeresen gyakoroljuk, elég hamar el tudja engedni. (Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2010. 11. 29. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem az a vágyam, hogy a csajom beleül a farkamba és közben elengedi a vizeletét. Azt mondta, ő erre nem lenne képes. Szerintetek ez megvalósítható, gyakorolja valaki ?
Hallod mendez ha ekkora király vagy ajánlhatnál itt a többieknek pár hölgyet, tekintve h. kissé szűk a kínálat
(Ez egy válasz mendez23 üzenetére (2009. 12. 29. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 29. kedd 13:04

Nekem meg volt a 73. nő is, aki lepisilt és keresem a következőt!!!!
Imádom!
Imádom!
Pisilős élmény: Masszázsra mentem, hamar kiderült, hogy ez csak az egyik profilja a hölgynek. Igen erős egyéniség, a tökéletes masszázs után bevezetett engem abba, hogy a kiszolgáltatottságot is lehet élvezni. Részletesen nem győzöm leírni, annyi minden történt. Többek között az is, hogy lekötözve feküdtem hanyatt a masszázságyon )jó erős volt!
), amikor helyet foglalt az arcomon és fojtogatott a nagy húsos pinájával. Kicsit később megkértem, hogy pisiljen a számba. Megtette. Én ott alatta, semmiképen nem menekülhettem volna, igaz nem is akartam. :

Azt szoktam mondani, a pisi még belefér...
))

Nekem az a vágyam, hogy a csajom beleül a farkamba és közben elengedi a vizeletét. Azt mondta, ő erre nem lenne képes. Szerintetek ez megvalósítható, gyakorolja valaki ?
Sziasztok!
Minden vágyam az hogy egy nővel kipróbáljam a pisiszexet! De csak szépen fokozatosan...Először csak megnéznék egy nőt ahogy pisil,(vizuális élmény,hanghatás miatt) utána pisis puncit nyalnák.Majd szeretném ha lepisilne elöször a testemet utána az arcomat.De amit legjobban szeretnék az az hogy az illető hölgy ráül a számra és jó erös vastag sugárral pisil én meg megiszom az egészet!De gyanítom hogy nem győzném nyelni ha jó vastag sugárban pisilne a nő azt szerintem képtelenség nyelni szerintem megfulladnék.
valakinek van élménye ilyen szájraülös pisiivásban? győzte inni?

valakinek van élménye ilyen szájraülös pisiivásban? győzte inni?

az én barátnőmet nem zavarja sőt kimondottan élvezi a szitut és én imádom ha a számba pisil és minél többet annál jobb.háát van hyoga zt mondja kicsim most megitatlak és akk tom mi jön.vagy pedig amikor erőset élvez akk szokott bepisilnide a lábast is sokszor csináltuk amit mind2 en nagyon élvezünk mert én lábfetishiszta is vok és a baréátnőm meg nagyon élvezi ha kényeztetem a lábát
hát megprobálok minden cseppet lenyelni néha van oylan hyog nem birom mindet mert egyszerre túl sokat pisil.hát ilyen kicsit sós de nagyon finom de ezt nem lehet szavakkal leírni kostold meg és akk tudni fogod milyen.
hát megprobálok minden cseppet lenyelni néha van oylan hyog nem birom mindet mert egyszerre túl sokat pisil.hát ilyen kicsit sós de nagyon finom de ezt nem lehet szavakkal leírni kostold meg és akk tudni fogod milyen.