Egyre kevesebb feltöltés van az oldalon .. szerintem sokan imàdjuk én adni is kapni is.
Sziasztok gyors sztori .
Párommal 3 éve együtt vagyunk és ittasan elkezdett leszopni és verni a farkam és nem tudom mi történt és a szájaba spricceltem nagyon sok pisit és az arcára is ment.
És élvezte amin én kiakadtam (mármint jo értelemben)24 évesek vagyunk .
Esetleg valakinek volt hasonló esetben része ? Hogy rájött hogy a barátnője szereti ? És ha igen mesélne nekem ? Esetleg jó tanács , hogy mitől lehetne jobb íze ? És kellemesebb szaga ?
Párommal 3 éve együtt vagyunk és ittasan elkezdett leszopni és verni a farkam és nem tudom mi történt és a szájaba spricceltem nagyon sok pisit és az arcára is ment.
És élvezte amin én kiakadtam (mármint jo értelemben)24 évesek vagyunk .
Esetleg valakinek volt hasonló esetben része ? Hogy rájött hogy a barátnője szereti ? És ha igen mesélne nekem ? Esetleg jó tanács , hogy mitől lehetne jobb íze ? És kellemesebb szaga ?
Egy időben elkezdett izgatni, akkor kértem a páromat pisiljen le, nagyon jó volt, de fordítva nem akarta. Egyszer aztán egy buli után tusoltunk, nekem nagyon kellett pisilni, pont lehajolt valamiért és a hátát kezdtem pisilni. Azóta elő-elő fordul

Én is szeretem ha párom lepisil akár a számba is! Őt is izgassa a dolog!
Én imádom. Egyszerre megalázó és izgató. Óriási elvezet.
Egyszer talán kipróbálnám.
Több pasi a számba élvezne, majd pisivel leöblíteném...
Több pasi a számba élvezne, majd pisivel leöblíteném...
Imádom ha sokan körbeálva szét hugyoznak..A világ egyik legjobb dolga.. Imádom, szeretem
Imaádom mikor le ül székre én meg elé fekszek utánna rá ül a számra tisztára nyalom
A múltkor rávettem az egyik hölgy ismerősömet. Rengeteget pisilt. Élveztem. A következő talin megbeszélem vele, hogy tőlem is kapni fog!

Engem is izgat csak deréktól lefele. Ha tudjuk akkor lovaglas közben a farkam lepisili vagy en az ő puvciját na az nekem izgi.
Nagyon izgató játék!
(Ez egy válasz abc39 üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 10. csütörtök 11:16

Szeretem,adni ès kapni,èvtizedek óta művelem,igaz ritkán! Nem,mindenki nyitott rá!
Sziasztok!
Bocsi az előző üzim nektek szolt nem a szepmakknak (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 08. péntek 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 01:53
Bocsi az előző üzim nektek szolt nem a szepmakknak (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 08. péntek 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4760877)

Az en nom konyorgott hogy azonnal akarja mikor eloszor bedobtam . A szajaba kerines nyeli is rendesen. Imadja az álló farkamat lepisilni es meg ugy beleul aztan egybol mohon szopni kezdi. Magara is pisil es megissza a sajatjat is ha azt akarom latni! Van akit ez undorit halistennek egyikunk sem az
En imadom hogy ilyen perverz egy szuka az ágyban. Az nem lenne oké hogy masok megdugjak vagy ferifi beszallis harmas … de igértem neki egy arcára élvezős szajaba pisilős bukkaket. Nagyon max a kezet használhatja de mas semmi csak 8-10 fiu o meg tatott szajjal kozepen.
En imadom hogy ilyen perverz egy szuka az ágyban. Az nem lenne oké hogy masok megdugjak vagy ferifi beszallis harmas … de igértem neki egy arcára élvezős szajaba pisilős bukkaket. Nagyon max a kezet használhatja de mas semmi csak 8-10 fiu o meg tatott szajjal kozepen.
Sziasztok!
Azt latom sajnos korban mar nem ferek fe hozzatok. Engem is izgat a pervi pisiles szivesen neznek rolatok ilyen jellegü videót
Puszi.izgi az öklözés is (Ez egy válasz Szépmakk2 üzenetére (2024. 11. 09. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt latom sajnos korban mar nem ferek fe hozzatok. Engem is izgat a pervi pisiles szivesen neznek rolatok ilyen jellegü videót
Puszi.izgi az öklözés is (Ez egy válasz Szépmakk2 üzenetére (2024. 11. 09. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez szép és nemes gondolat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 08. péntek 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 01:53

Törölt felhasználó (4760877)

Az en nom konyorgott hogy azonnal akarja mikor eloszor bedobtam . A szajaba kerines nyeli is rendesen. Imadja az álló farkamat lepisilni es meg ugy beleul aztan egybol mohon szopni kezdi. Magara is pisil es megissza a sajatjat is ha azt akarom latni! Van akit ez undorit halistennek egyikunk sem az
Sokáig én is így voltam vele. Aztán ebben is mint mindenben kialakultak a szerepek, és azóta izgató is. Nagyonis

Számomra inkabb érdekes és izgalmas, nem tudom eldönteni, hogy izgató e.
Mi a volt nőmmel kipróbáltuk vonzott minket és utánna kb 2 hetente volt. Verette már a farkamra de legjobban mellkassea szokta. Én a seggére és végig csurgatva a nedves pináján. De volt hogy utanna ki is nyaltam de a legjobb legizgatóbb dolog volt miután leszopott es utánna spermával a szájában csókoloztunk de ritkán volt ez és az is egy csodálatos élmény vol mindkettőnk számára mikor a spermámmal teliélvezett pinájábol csorgadozott a geci és ugy kinyaltam már tobbször is. Imádta. Imádtuk...
Mázlista...
(Ez egy válasz Borisz8van üzenetére (2024. 11. 06. szerda 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 06. szerda 22:18

Ez egy nagyon izgalmas téma!
Pár hónapja sikerült rávennem a feleségemet a pisi szexre. Azóta durván kéthetente egyszer sikerül összehozni és frenetikusan izgató élmény. Egyelőre csak számomra. Délután jelzem neki, hogy estére igyon sokat. A menet a következő: először kényeztetem a punciját és eljuttatom a csúcsra nyelvvel és alkalomadtán egy dildóval. Aztán amíg megnyugszik, ő kezd el játszani a farkammal. A játék nemsokára 69-es pózban folytatódik. A popsija az orromra feszül a puncija a számra. Amikor érzem, hogy nyomja, indítja a pisit, már megszűnik a világ. Aztán amikor érzem, hogy áramlik, engedem a számba és nyelem. Ő közben a szájával kényeztet… Oltári jól tud szopni.
Szakaszosan szokta kiengedni és eddig mindig kiittam belőle az összes pisit. Egyszer csak szól, hogy ennyi volt. Aztán tisztára nyalom…élvezésig. Utána rágó be és folyt. köv. a behatolással. Szóval megy ez az ágyban is, nem feltétlenül kell fürdőkádba vonulni...
Az igazság az, hogy szeretem a punciját nyalni fürdés előtt. Nagyon izgató illata van egy egész napos pinának. Legalábbis nekem csak jó tapasztalataim vannak.
Pár hónapja sikerült rávennem a feleségemet a pisi szexre. Azóta durván kéthetente egyszer sikerül összehozni és frenetikusan izgató élmény. Egyelőre csak számomra. Délután jelzem neki, hogy estére igyon sokat. A menet a következő: először kényeztetem a punciját és eljuttatom a csúcsra nyelvvel és alkalomadtán egy dildóval. Aztán amíg megnyugszik, ő kezd el játszani a farkammal. A játék nemsokára 69-es pózban folytatódik. A popsija az orromra feszül a puncija a számra. Amikor érzem, hogy nyomja, indítja a pisit, már megszűnik a világ. Aztán amikor érzem, hogy áramlik, engedem a számba és nyelem. Ő közben a szájával kényeztet… Oltári jól tud szopni.
Szakaszosan szokta kiengedni és eddig mindig kiittam belőle az összes pisit. Egyszer csak szól, hogy ennyi volt. Aztán tisztára nyalom…élvezésig. Utána rágó be és folyt. köv. a behatolással. Szóval megy ez az ágyban is, nem feltétlenül kell fürdőkádba vonulni...

Az igazság az, hogy szeretem a punciját nyalni fürdés előtt. Nagyon izgató illata van egy egész napos pinának. Legalábbis nekem csak jó tapasztalataim vannak.
Ez egy nagyon izgalmas téma!