Reggel ébredés után egy kis szeretkezésbe kezdtem barátnőmmel,persze a paplan felett hátulról. Csak azt vettük észre, hogy csukódik a szobaajtó, a nyitása nem tűnt fel. Aztán rájöttem, hogy apám jött be a munkába indulás előtt a telefon töltöért, így persze premier plánban mindent látott, mi meg közben észre sem vettük, csak a dugással voltunk elfoglalva. A barátnőm utána nem mert egy jó ideig az apám szemébe nézni, ja és a déli együttes kaja elől is elmenekült.
Igaz fater egy szóval sem említette, hogy mit látott, de ez tényleg elég cikis volt.
Igaz fater egy szóval sem említette, hogy mit látott, de ez tényleg elég cikis volt.
Szaunázni voltam egy welness-ben a csajommal, és mivel senki nem volt a 6 fős fülkében rajtunk kívül, na meg a szauna helyiségben sem, így pucérra vetkőzve háton fekve élveztük a törölközőn háton fekve nyitott combokkal.Persze későn kapcsoltunk, hogy 3 faszi is bejött, így már csak mikor a fülkébe léptek vettük észre őket.Persze ők gatyóban voltak, és majdnem kiesett a szemük a barátnőmön, ugyan is mire feltápászkodtunk és magára kapta a törölközőt, addig persze bővem megbámulták.
Iszonyú ciki volt mind a kettőnknek. Ennél már csak a szeretkezés lett volna a rosszabb.
Iszonyú ciki volt mind a kettőnknek. Ennél már csak a szeretkezés lett volna a rosszabb.
Hihi! Ezek a cikis dolgok azért jók, mert később lesz min nevetni :))
Köszi, hogy megosztottad ezeket velünk!
(Ez egy válasz facoka üzenetére (2006. 09. 09. szombat 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 09. szombat 13:20
Köszi, hogy megosztottad ezeket velünk!
(Ez egy válasz facoka üzenetére (2006. 09. 09. szombat 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szaunázni voltam egy welness-ben a csajommal, és mivel senki nem volt a 6 fős fülkében rajtunk kívül, na meg a szauna helyiségben sem, így pucérra vetkőzve háton fekve élveztük a törölközőn háton fekve nyitott combokkal.Persze későn kapcsoltunk, hogy 3 faszi is bejött, így már csak mikor a fülkébe léptek vettük észre őket.Persze ők gatyóban voltak, és majdnem kiesett a szemük a barátnőmön, ugyan is mire feltápászkodtunk és magára kapta a törölközőt, addig persze bővem megbámulták.
Megvan annak az ideje, amikor előtte csinálom szépen, hosszan, látványosan, és megvan annak is, amikor csak gyorsan akarok egy orgazmust.
Ez az eset az utóbbi volt. Az első verziót is gyakoroljuk, ne félj!
:-)
Ez az eset az utóbbi volt. Az első verziót is gyakoroljuk, ne félj!
:-)
igen, így, van, rendjén,
Én csak meg kérdeztem volna, akkor rögtön, hogy ne haragudj, hogy képzelsz ilyet, ez itt munkahely, Te meg itt gusztustalankodsz!!!
Mondjuk ez nem kérdés lett, bár nem is így akartam befejezni a mondat végét...
[# eplus2]
[# eplus2]
Nem zsarolásbol de azért használd ki a helyezetet mert amit kihagysz az a legjobb.
Én is biztos bepróbálkoztam volna...
"...figyi ne hari, de a tűzőgépemen ülsz...:) :) :)izé át kéne ülnöd a lyukasztómra :D
"...figyi ne hari, de a tűzőgépemen ülsz...:) :) :)izé át kéne ülnöd a lyukasztómra :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 13. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55168)
Én is biztos bepróbálkoztam volna...
cherlotte, te pl hogy reagálnád le ha rajtakapnának ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 13. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 13. szerda 22:32
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Attól függ, hogy a ronda, vén nagyfőnök vagy a csinos, fiatal osztályvezető nyitna rám ;-)
Amilyen szerencsém lenne, valszeg a vén nagyfőnök ajánlaná fel további szolgálatait, míg az osztályvezető előkapná a mobilját, lefotózna és feltenné a netre a képemet...
:-)))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 13. szerda 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 13. szerda 23:16
Amilyen szerencsém lenne, valszeg a vén nagyfőnök ajánlaná fel további szolgálatait, míg az osztályvezető előkapná a mobilját, lefotózna és feltenné a netre a képemet...
:-)))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 13. szerda 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55168)
cherlotte, te pl hogy reagálnád le ha rajtakapnának ???
Senki nemhatározta meg neked hogy hányszor. Utána még lehet tökéletes munkakapcsolat söt ha elégedet volt veled bármi pl laza pipa stb.
hát igen, vannak még rendes emberek is, akiknek nincs szüksége arra hogy zsarolásból lefeküdjön munkatársnőjével...
Jáááááj, ez tényleg baromi kínos
Ez nem kínos, hanem, nagyon komoly!!!
A barátnőm az asztalon táncolt amikor mattrészegre itta magát. Annak is örült a férfiközönség, de a te akciód messze veri ezt :-)
És ugyanazt mondom neked, mint a többieknek: legalább lesz mit mesélni az unokáknak
;-)
És ugyanazt mondom neked, mint a többieknek: legalább lesz mit mesélni az unokáknak
;-)
Én is csak vicceltem, ezért a kacsintás :-))
Jó, de azért azt ismerjük el, hogy nem minden maszturbáló nőre kell ráugrani csak azért, mert lehetőséget látunk benne. Ugyanis ha az illető hölgy szexre vágyna az illetővel, akkor bizonyára lettek volna már korábban is jelek...
Nem beszélve arról, hogy úgy alkottok véleményt, hogy fogalmatok sincs a két szereplő családi hátteréről, és hogy egyáltalán vonzódnak-e egy picit is egymáshoz, stb...
Nem beszélve arról, hogy úgy alkottok véleményt, hogy fogalmatok sincs a két szereplő családi hátteréről, és hogy egyáltalán vonzódnak-e egy picit is egymáshoz, stb...
Előrehozom a topicomat, hátha történt valakivel a közelmúltban valami nagyon ciki, vagy eszébe jutott régi történet.
Várjuk a sztorikat!
Várjuk a sztorikat!

kodakjoe
Jessica