Én azt szeretem a legjobban, ha a zuhany alatt a forró és jég a hideg vizet sűrűn váltva folyatom rá és kézben verem.
Hasonló praktikákra gondoltam!
Hasonló praktikákra gondoltam!
Nyáron veszek néha egy dinnyét! Lukat vágok rá, és dugom! Csúszik, cuppog, és badizol is, ha Te mozgatod, nem a derekad mozog! Remélem nem találjátok betegesnek! Próbáljátok ki!
Van vibrátorom, távirányítós vibrotojásom, és prosztatamasszírozóm is, ezeket szoktam használni.
Persze nem egyszerre, hanem mikor melyiket.

Bele is élvezel akkor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 21. szerda 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 21. szerda 22:54
Törölt felhasználó (779310)

Nyáron veszek néha egy dinnyét! Lukat vágok rá, és dugom! Csúszik, cuppog, és badizol is, ha Te mozgatod, nem a derekad mozog! Remélem nem találjátok betegesnek! Próbáljátok ki!
..vagy kitudja lehet a partner részére lesz tálalva afrodiziákumként
Mellesleg, ha a nők használnak banánt meg egyéb zöldségféléket nem meghökkentő...., akkor miért is megdöbbentő a dinnye?

Mellesleg, ha a nők használnak banánt meg egyéb zöldségféléket nem meghökkentő...., akkor miért is megdöbbentő a dinnye?
Igen! A párom rendelt a GGshopból egy Kelly's vagina névre halgató műpuncit.... nagyon izgalmas mikor használatba kerül, a hangok és az érzés is nagyon jó, föleg mikor nem az én kezemben van az irányítás.....
Igen, a párom harisnyáját, vagy máskotól elcsent harisnyát!
Van amikor bele, van amikor rá, és lenyalogatom.
(Ez egy válasz Márkiki82 üzenetére (2012. 11. 22. csütörtök 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétfőn este a következőt szeretném kipróbálni. Veszek síkosítót, gumit és megpróbálom a fenekemet izgatni egy műfasszal és úgy verni ki a farkam, h közben (video)chatelek valakivel. (vagy valakikkel) Szeretném ha nagyon síkos lenne a farkam és a fenekem is.
én kaptam a múlt héten egy műpuncit a csajomtól, mondta h inkább ezt dugjam, ne csaljam meg
volt már régebben is, de ez most új. van rajta punciszőr is fazonírozva... nagyon komoly. én azt szoktam még h elfekszem a kádban felhúzom a bőrt a farkamon, és a tussal erős nyomással tusolom a makkom, közben a kezemet mozgatva irányítom a sugarat fel-le... orgazmusig csinálom. mondjuk kell kb 10 perc mire elélvezek.sokkal jobb mint kiverni

síkosítót : )
...de a legjobb a műpuncit nyalni, közben egy kulcskarikát szoktam a farkamra akasztani, jó nehezet, sok kulccsal! már a zörgésre is beindulok!
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 03. 17. vasárnap 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 17. vasárnap 06:17

én kaptam a múlt héten egy műpuncit a csajomtól, mondta h inkább ezt dugjam, ne csaljam meg
volt már régebben is, de ez most új. van rajta punciszőr is fazonírozva... nagyon komoly. én azt szoktam még h elfekszem a kádban felhúzom a bőrt a farkamon, és a tussal erős nyomással tusolom a makkom, közben a kezemet mozgatva irányítom a sugarat fel-le... orgazmusig csinálom. mondjuk kell kb 10 perc mire elélvezek.sokkal jobb mint kiverni

Leginkább a kezemet, és egy vibrit a seggembe....

Kaptam én is egy műpuncit, mikor megszületett a gyerekünk, és jó ideig csak azt kényeztethettem.
Nem is tudom, előtte hogyhogy nem volt. Közös játékra is kiváló!
Nem is tudom, előtte hogyhogy nem volt. Közös játékra is kiváló!
fura ízlésed van, de nem lehet szar! talán...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 17. vasárnap 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 17. vasárnap 11:39
Törölt felhasználó (804968)

...de a legjobb a műpuncit nyalni, közben egy kulcskarikát szoktam a farkamra akasztani, jó nehezet, sok kulccsal! már a zörgésre is beindulok!
Ja!Ha ázsiai csajra vágyik akkor meg sárgadinnye....
Húgycsővibrátort néha használok.Próbáljátok ki,mer új dimenzió nyílik meg az élvezésben!
Ooooo, igen! Ha sok idom van es nincsenek zavaro tenyezok, kolcsonveszem a felesegem vibratorat!
Popsiba be, kozepes rezges es johet a prosztatas froccsenes! Ilyenkor urul ki az ember igazan, habar a felesegem ujjat semmi sem helyettesiti es ugy legalabb nem vesz karba a sok sperma...
Popsiba be, kozepes rezges es johet a prosztatas froccsenes! Ilyenkor urul ki az ember igazan, habar a felesegem ujjat semmi sem helyettesiti es ugy legalabb nem vesz karba a sok sperma...

Ooooo, igen! Ha sok idom van es nincsenek zavaro tenyezok, kolcsonveszem a felesegem vibratorat!
Megnzneleh ha lesz gepem skajpon camba
(Ez egy válasz belabela141414 üzenetére (2013. 03. 16. szombat 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 16. szombat 18:01

Hétfőn este a következőt szeretném kipróbálni. Veszek síkosítót, gumit és megpróbálom a fenekemet izgatni egy műfasszal és úgy verni ki a farkam, h közben (video)chatelek valakivel. (vagy valakikkel) Szeretném ha nagyon síkos lenne a farkam és a fenekem is.