Crazy-baby és Nóci hálószobája;)/csak nekünk uraim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#61   2004. 09. 14. kedd 16:59
Crazy-Baby Crazy-Baby
nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes nyes
Imádja a husit is............de imádna téged is!! finom
#62   2004. 09. 14. kedd 17:09
Nóci Nóci VIP
wáá sajnos pont a legjobb résznél kell elmennem mármint mosogatni meg kutyát etetni meg stb de vigyázzál mert fél szemmel figyellek erre meg még visszatérünk wave
#63   2004. 09. 14. kedd 17:10
Crazy-Baby Crazy-Baby
Oké Nóci én itt leszek.......nem megyek el!!!!
#64   2004. 09. 14. kedd 17:15
Nóci Nóci VIP
már végeztem,nem fűlik a fogam a munkához főleg nem a mosogatáshoz nyes nekem lesz egy férjem én inkább eltartom de ő lesz a házimunka rabja nem én vigyor2
#65   2004. 09. 14. kedd 17:24
Crazy-Baby Crazy-Baby
Én is itt vagyok!!!!!!!
#66   2004. 09. 14. kedd 17:27
Nóci Nóci VIP
szeretnék ilyen munkahelyen dolgozni h egésznap lehet netezni ninc smár munkaerő felvétel,összekötnénk a kellemest a hasznossal.Lehet megnőne a forgalom nyes crazya
#67   2004. 09. 14. kedd 17:30
Crazy-Baby Crazy-Baby
Látod milyen mázlista vagyok én........
Abban is hogy megismertelek!
#68   2004. 09. 14. kedd 17:32
Nóci Nóci VIP
nyitnunk kéne egy qkkoldát nyes
#69   2004. 09. 14. kedd 18:40
Nóci Nóci VIP
Na crazykém ugy látom elmentél dolgozni,nekem meg megjött a barátom ugyhogy eljött a bucsú pillanata lehet még este visszanézek ha leszel egy esti puszit adni smile wave ja és itt a szükséges plussz finom
#70   2004. 09. 14. kedd 20:35
IGOR IGOR
Mi ez a jó haverság köztetek?? Nóci és Crazy-Baby?
#71   2004. 09. 14. kedd 20:37
Crazy-Baby Crazy-Baby
Szia Nócikám......iegn dolgoztam .,és mostanra pedig eljött a zárás pillanata.....megyek haza!!!!Majd gondolok rád finom crazya
Holnap nem hiszem hogy leszek mert tudod VELE randizom.........de ha tudok majd benézek!
Jó legyél mig nem talizunk...........csak roszat halljak rolad csajszika !! hehe
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzz wave
#72   2004. 09. 14. kedd 20:38
Crazy-Baby Crazy-Baby
Kedves Igor!
Békét kötöttünk!!!!!!
Ilyen az élet.......mindig hoz,tartogat valami meglepetést!!!!!!!
Régen láttalak erre........te kis szexisten!!! Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
(Ez egy válasz IGOR üzenetére (2004. 09. 14. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 14. kedd 20:35
Mi ez a jó haverság köztetek?? Nóci és Crazy-Baby?
#73   2004. 09. 14. kedd 20:43
Crazy-Baby Crazy-Baby
Nóci!
Örülök hogy igy összebarátkoztunk!!!!Irj mailt.....és ha tudok segitek szivesen!
Puszzzzzzzzz kis csajszika!!!!!
#74   2004. 09. 15. szerda 07:04
Nóci Nóci VIP
Jóreggelt crayzikém sajnos menni kell suliba valakinek főiskolára is elkell nézni ha te csak lepzselsz egész nap és randizgatsz smile Írtam emailt kiöntöttem a szívem majd várom a választ dr.néni:P este leszek remélem te is puszika nyuszika a zebrára wave finom
#75   2004. 09. 15. szerda 07:38
charli02 charli02 VIP
khm khm
Micsoda meglepi van itt wow1
Csók a két leányzónak és mégegy Crazynek.
Ti itt egy nagyon jó dologról beszélgettek ami érdekel remélem beavattok majd egyszer!! finom
Na de most megyek mert lassan megyek randira ! wave
#76   2004. 09. 15. szerda 07:40
charli02 charli02 VIP
Jaj és remélem nem hariztok ,hogy belestem a hálószobátokba! vigyor5
#77   2004. 09. 15. szerda 08:01
mouradi mouradi
Yooooooo reggelt Barátaim!!! worship
Mizujs felétek? confused
Remélem 1 ilyen sem maradt szárazon az este! gunyos1
#78   2004. 09. 15. szerda 09:36
mouradi mouradi
Hali Tom!
Ma a lányok szabadnaposak (randi,suli).Be kell érned szerény személyemmel.Ez a befurakodás nem is rossz ötlet.
Amúgy köszi kérdésed jól vagyok, főleg ha két csaj hálószobájában vagyok és mozog a fantáziám. crazya finom
Jó az új forum, nincs annyi kocsog , remélem nem kell sokat háborúzni. gun violent
Inkább maradjon a tisztelet worship és a vidámság bohoc
#79   2004. 09. 15. szerda 10:00
Crazy-Baby Crazy-Baby
Sziasztok kedveseim......szia Nócikám!
Most értem be a melohelyemre,...lassan leltározom,,,utánna meg randizom !!!!!
Este ha be tudok nézni Nóci jövök....nem igérem!!!!De holnap egész nap leszek!!!!!
Csok nektek !!!!!!
#80   2004. 09. 15. szerda 10:10
mouradi mouradi
Szia Drága CB!
Toltam neked egy mail-t, ha lesz időd válaszolj öreg barátodnak.Jó randizást crazya finom neked!Nehogy rosszat haljunk rólad ejnye1 .
Ciao El Mouradi wave

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Nóci Nóci
Nyitás ideje: 2004. 09. 14. kedd
Üzenetek: 713db
Utolsó üzenet: 2014. 05. 31. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!