Imádja a husit is............de imádna téged is!!

wáá sajnos pont a legjobb résznél kell elmennem mármint mosogatni meg kutyát etetni meg stb de vigyázzál mert fél szemmel figyellek erre meg még visszatérünk

Oké Nóci én itt leszek.......nem megyek el!!!!
már végeztem,nem fűlik a fogam a munkához főleg nem a mosogatáshoz
nekem lesz egy férjem én inkább eltartom de ő lesz a házimunka rabja nem én

Én is itt vagyok!!!!!!!
szeretnék ilyen munkahelyen dolgozni h egésznap lehet netezni ninc smár munkaerő felvétel,összekötnénk a kellemest a hasznossal.Lehet megnőne a forgalom

Látod milyen mázlista vagyok én........
Abban is hogy megismertelek!
Abban is hogy megismertelek!
nyitnunk kéne egy qkkoldát

Na crazykém ugy látom elmentél dolgozni,nekem meg megjött a barátom ugyhogy eljött a bucsú pillanata lehet még este visszanézek ha leszel egy esti puszit adni
ja és itt a szükséges plussz

Mi ez a jó haverság köztetek?? Nóci és Crazy-Baby?
Szia Nócikám......iegn dolgoztam .,és mostanra pedig eljött a zárás pillanata.....megyek haza!!!!Majd gondolok rád
Holnap nem hiszem hogy leszek mert tudod VELE randizom.........de ha tudok majd benézek!
Jó legyél mig nem talizunk...........csak roszat halljak rolad csajszika !!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzz

Holnap nem hiszem hogy leszek mert tudod VELE randizom.........de ha tudok majd benézek!
Jó legyél mig nem talizunk...........csak roszat halljak rolad csajszika !!

Puszzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kedves Igor!
Békét kötöttünk!!!!!!
Ilyen az élet.......mindig hoz,tartogat valami meglepetést!!!!!!!
Régen láttalak erre........te kis szexisten!!! Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (Ez egy válasz IGOR üzenetére (2004. 09. 14. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Békét kötöttünk!!!!!!
Ilyen az élet.......mindig hoz,tartogat valami meglepetést!!!!!!!
Régen láttalak erre........te kis szexisten!!! Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (Ez egy válasz IGOR üzenetére (2004. 09. 14. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nóci!
Örülök hogy igy összebarátkoztunk!!!!Irj mailt.....és ha tudok segitek szivesen!
Puszzzzzzzzz kis csajszika!!!!!
Örülök hogy igy összebarátkoztunk!!!!Irj mailt.....és ha tudok segitek szivesen!
Puszzzzzzzzz kis csajszika!!!!!
Jóreggelt crayzikém sajnos menni kell suliba valakinek főiskolára is elkell nézni ha te csak lepzselsz egész nap és randizgatsz
Írtam emailt kiöntöttem a szívem majd várom a választ dr.néni:P este leszek remélem te is puszika nyuszika a zebrára

khm khm
Micsoda meglepi van itt
Csók a két leányzónak és mégegy Crazynek.
Ti itt egy nagyon jó dologról beszélgettek ami érdekel remélem beavattok majd egyszer!!
Na de most megyek mert lassan megyek randira !
Micsoda meglepi van itt

Csók a két leányzónak és mégegy Crazynek.
Ti itt egy nagyon jó dologról beszélgettek ami érdekel remélem beavattok majd egyszer!!

Na de most megyek mert lassan megyek randira !

Jaj és remélem nem hariztok ,hogy belestem a hálószobátokba!

Yooooooo reggelt Barátaim!!!
Mizujs felétek?
Remélem 1 ilyen sem maradt szárazon az este!

Mizujs felétek?

Remélem 1 ilyen sem maradt szárazon az este!

Hali Tom!
Ma a lányok szabadnaposak (randi,suli).Be kell érned szerény személyemmel.Ez a befurakodás nem is rossz ötlet.
Amúgy köszi kérdésed jól vagyok, főleg ha két csaj hálószobájában vagyok és mozog a fantáziám.
Jó az új forum, nincs annyi
, remélem nem kell sokat háborúzni.
Inkább maradjon a tisztelet
és a vidámság
Ma a lányok szabadnaposak (randi,suli).Be kell érned szerény személyemmel.Ez a befurakodás nem is rossz ötlet.
Amúgy köszi kérdésed jól vagyok, főleg ha két csaj hálószobájában vagyok és mozog a fantáziám.

Jó az új forum, nincs annyi

Inkább maradjon a tisztelet

Sziasztok kedveseim......szia Nócikám!
Most értem be a melohelyemre,...lassan leltározom,,,utánna meg randizom !!!!!
Este ha be tudok nézni Nóci jövök....nem igérem!!!!De holnap egész nap leszek!!!!!
Csok nektek !!!!!!
Most értem be a melohelyemre,...lassan leltározom,,,utánna meg randizom !!!!!
Este ha be tudok nézni Nóci jövök....nem igérem!!!!De holnap egész nap leszek!!!!!
Csok nektek !!!!!!
Szia Drága CB!
Toltam neked egy mail-t, ha lesz időd válaszolj öreg barátodnak.Jó randizást
neked!Nehogy rosszat haljunk rólad
.
Ciao El Mouradi
Toltam neked egy mail-t, ha lesz időd válaszolj öreg barátodnak.Jó randizást

Ciao El Mouradi