Hááááát.............ha akarom befér oda nagy falat is!!!!!!!!!
Ohh első randi nekem már olyan rég volt 10hónapja mindennap randizom:) tapasztalatbol mondom a másik randin nem csak ezt fogjátok csinálni

Nóci !
Ha abban a státuszban lennél hogy egy pasi 2 nő........mit tennél hogyan?
Ha abban a státuszban lennél hogy egy pasi 2 nő........mit tennél hogyan?
Én ezt már pedzgettem a páromnak ugyebár az ötlet neki is tetszett és nekem is tetszik csakhát így hogy szeretem,szerelmes v.ok belé elég nehéz lenne végignéznem ahogy másik nőt kényeztet a szemem előtt vagy őt egy másik nő legyen az a másik nő egy jó barátnő!idegen ffivel tök más úgy tetszene mert 2nő mégis csak kitesz 1 ffival

Na ez nekem sem menne igy ha a szerelmem másik lánnyal lenne!!!Fájna és nem birnám végignézni!!
ezért is mondtam h az egy lány csak nekem csak most felállástetszene
nem is mondtad még hogy hol lakik a párod? te vidéki vagy azt tudommár

Akkor úgy mondom Noci....hogy remélem a párom lesz....tudod?!!Charli02.....vele randizom megint...holnap !:))))))))))))))))
Engem nem lehetne odacsempészni olyan kis kiváncsi fajta v.ok csak csendben meghúznám magam és titéket lesnélek
hát reméljük ketten,biztos rádférne már h ne legyél egyedül...

Igen rámférne :)))))))))))))
Te kis kiváncsi fáncsi
Te kis kiváncsi fáncsi

Minden részlet érdekel utánna:) tudod ismerős a szitu volt/van itt egy pasi aki iránt olyan érdeke sérzést tápláltam és állítólag kölcsönös volt de a tali sosem jött össze és szépen lassan felejtésbe merült de ha esetleg chat talin találkoznék vele lehet levegő után kapkodnék

Ki volt az?
Mindent el fogok mesélni!!!!!
Mindent el fogok mesélni!!!!!
hát ezt inkább nem mondom el
valamit kérek az infoért cserébe

Mit kérsz........már kaptál cserébe....mert irtam mailt édes!!!
Jah akkor azért voltál ilyen csöndben;) azthittem már eltűntél:P teljesen megszoktam h itthon v.ok és így ráérek holnap kár h be kell menni suliba

Küldöm ujra mert rosszul irtam be a cimedet!!!!
Elküldtem édes!!!
Amúgy nem szoktam csak úgy szonélkül én távozni!!!!!!!!!
semmi sem sikerülhet elsőre
izgulsz már a holnap miatt?

izgulsz már a holnap miatt?
Már annyira nem mint előszőr !!!!!!
Tudod olyan vele ....mintha ezer éve ismernénk egymást......nincsenek gátlások!!!!!!
Ma nemrégen hivott :))))....hallani akart és megbeszéltük a holnapot.....hisz ma nem tud itt lenni mert dolgozik!!
Irj ám te is mailt édes....mert akkor nem lessz semmi ! :))))))))))))))))))))))))))))
Tudod olyan vele ....mintha ezer éve ismernénk egymást......nincsenek gátlások!!!!!!
Ma nemrégen hivott :))))....hallani akart és megbeszéltük a holnapot.....hisz ma nem tud itt lenni mert dolgozik!!
Irj ám te is mailt édes....mert akkor nem lessz semmi ! :))))))))))))))))))))))))))))
Már rajt v.ok az ügyön de ahelyett h a szád járna inkább a keze djárjon és nézzed közben
én régebben minden ilyen találkánál kész voltam h hu hogy fog kinézni stb 2perc után meg már porig aláztam akkora szám lett mikor már nyeregben éreztem magam

én régebben minden ilyen találkánál kész voltam h hu hogy fog kinézni stb 2perc után meg már porig aláztam akkora szám lett mikor már nyeregben éreztem magam