Szijja édes barátném nézd meg a mailodta mert küldtem egy pár meglepit!!!!
Megkaptama képeslapot nagyon gyönyörü és viszek egy körre de csak ha az ölembe ülsz
ja nem volt ma semmi mert nem jött nem hivott,ugyhogy 1hetet várok és jövö7től belevetem magam az éccakába ha nem lesz változás nem tudok többet gyászolni elfogytak a könnyeim és nem depizem be totál..
ja nem volt ma semmi mert nem jött nem hivott,ugyhogy 1hetet várok és jövö7től belevetem magam az éccakába ha nem lesz változás nem tudok többet gyászolni elfogytak a könnyeim és nem depizem be totál..
Szia Nócika!
Ne tedd ezt velűnk férfiakkal!!
Ne tedd ezt velűnk férfiakkal!!
Pedig egyre erősebben gondolkozom rajta
csak hát tudod azért a ffiak másak és kell nekem szal maradok náluk de ha a párkapcsolatom nem változik 1héten belül akkor most 7végén megyek bulizni a barátnőmmel és összeszedünk valakit mondjuk egy ilyet mint te
csak hát tudod azért a ffiak másak és kell nekem szal maradok náluk de ha a párkapcsolatom nem változik 1héten belül akkor most 7végén megyek bulizni a barátnőmmel és összeszedünk valakit mondjuk egy ilyet mint te
Ja és ma lesz digitgépem ugyhogy valószinű teszek fel sok új képet magamról ezt elijesztés képp mondtam
Szióka!
Merre mentek buliba? Csak azért mert akkor az útatokba állok nehogy kimaradjak valamiből
Merre mentek buliba? Csak azért mert akkor az útatokba állok nehogy kimaradjak valamiből
Hát vagy CLUB FEVER/tudod mammutnál/ vagy ha nem mostmár tudod
vagy DOKK ez barátnő függő..tudod szeretném kielégíteni az igényeit
vagy DOKK ez barátnő függő..tudod szeretném kielégíteni az igényeit
Nóci drága tudod nekem tiltot gyűmőlcs vagy!
Nem csalom meg az én drágám mert nem érdemli meg.
De neked jó mulatást kívánok !
Nem csalom meg az én drágám mert nem érdemli meg.
De neked jó mulatást kívánok !
Én kérek elsőként a képekből !
miről beszélsz? senki nem kérte h megcsald megkérdezted hova megyünk én meg megmondtam remélem nem csaltuk meg jajj ne butáskodj
Köszönöm és kívánj minden ujjamra egy pasit
Köszönöm és kívánj minden ujjamra egy pasit
Minden ujjadra kettő pasit és jobnál jobbakat kívánok.
Szia édes Nócikám!
Jó reggelt!!!!!Itt vagyok megérkeztem!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Jó reggelt!!!!!Itt vagyok megérkeztem!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
puszika jóreggelt,nem félreérteni ám nekem semmit itt
Nócikám!
Én meg bizom benne ....meg benned is.........és nem értek fére semmit sem !!!!!!Értem én a viccet!!!!!......csak van mikor nem esik le!!!
Én meg bizom benne ....meg benned is.........és nem értek fére semmit sem !!!!!!Értem én a viccet!!!!!......csak van mikor nem esik le!!!
Most akartam reagálni szexehes üzenetére, de eltünt!
Lányok!!!
Kaptatok egy mail-t!!!!
Kaptatok egy mail-t!!!!
Te már kaptál ilyet!
A lányok eltüntek.
Vigyázz a szó használatra, Én is kikaptam érte a saját hálómban.Bocsánat! Hálónkban!!!
A lányok eltüntek.
Vigyázz a szó használatra, Én is kikaptam érte a saját hálómban.Bocsánat! Hálónkban!!!
sziasztok édeseim!
én töröltem szexehes hozzászolását.....hogy miért?....olvassátok el a saját szobátokban!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
én töröltem szexehes hozzászolását.....hogy miért?....olvassátok el a saját szobátokban!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
CRAZYkém ezt neked
köszönöm!!!

Nóci

Jenny Noel