kivelmivel? csókcsók nézd meg a fehér képeimet
Most fotoztam le a kiskutyám,ő szotyi

na ezt ide akartam irni nem a képtárba!!!
na szoval megyek haza jo legyél holnap jövök
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
na szoval megyek haza jo legyél holnap jövök
puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Jóreggelt! macs ha jössz neked 1000csók és pacsi a popsidra
Fiúknak pedig vállveregetés,kellemes munkát nektek:) én nemtudom eldöntnei h bemenjek e suliba 12re vagy itthon maradjak?győzzetek meg
Fiúknak pedig vállveregetés,kellemes munkát nektek:) én nemtudom eldöntnei h bemenjek e suliba 12re vagy itthon maradjak?győzzetek meg
Nócica csokis kexet reggelizik tejjel..
Lehet benézek csak hát európai tanulmányok ora full unalmas és 200oldalt kell körmölni
Crazykém:
Drágám:

Ne menj suliba! Inkább bulizzunk! Vagy ilyesmi...
Én már voltam az óráján nem arról van szó,de valahogy nem köt le,majd bemásolom azért ez már főiskola ráadásul fizetős itt nincs már ilyen hiányzás írás,lényeg anyag meglegyen mindegy kitől,honnan és letudj vizsgázni..szal még meggondolom,hideg is van brrr
...vagy ilyesmi?
igen vagy ilyesmi, erre engem is rászedhetnél...
Kislacus az az igazság,hogy szeretot szeretem
Hát ez pech!!! Pedig elnyalogattam volna veled a délelöttöt!! De a szerelem az szerelem... meg kell adnom magam!! pussz
de halkan hogy ne halja... rezgett a léc mi?
Lacus majd eccer igérem visszatérünk rá,de vigyázz mert mindjárt jön a drágám/crazy baby/és ha meglátja mit műveltünk itt nem nézi majd jószemmel,kezdj elosonni
Ő is szeret nyalakodni...láttam! Majd megpróbálom kiengesztelni ha zabos lesz!!
Szia cicc miccem!
Kislacus látom fűzöd a nőmet.....háááát ...na jó nem harizom!
Cicc miccem köszönöm a reggeli puszikat amit egy igen szép elefánt ábrázol......hmmmm magamra ismertem
......na jóóó ennyire nem ! Örülök hogy itt vagyok!....nem lehetne hogy suli helyett felugranék hozzád és hát.......tanulhatnánk egy kis postabélyeg tanulmányt.......
........vagy megnézném az állatvilágot...azon belűl a kis zsebrákat...
....meg is simizném......esetleg adnék neki egy jo nyelves puszit....hmmmm
Na mi legyen cicc?
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Cicc miccem köszönöm a reggeli puszikat amit egy igen szép elefánt ábrázol......hmmmm magamra ismertem
......na jóóó ennyire nem ! Örülök hogy itt vagyok!....nem lehetne hogy suli helyett felugranék hozzád és hát.......tanulhatnánk egy kis postabélyeg tanulmányt.......
....meg is simizném......esetleg adnék neki egy jo nyelves puszit....hmmmmNa mi legyen cicc?
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Jobbnál yoobb 5letek!
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 09. 28. kedd 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 28. kedd 10:08
(Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2004. 09. 28. kedd 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia cicc miccem!
....meg is simizném......esetleg adnék neki egy jo nyelves puszit....hmmmm
Na mi legyen cicc?
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
....meg is simizném......esetleg adnék neki egy jo nyelves puszit....hmmmmNa mi legyen cicc?
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Nóci

vadmacskacicc
Jess West