Ez egy aljas feltételezés drága Nócikácska!
Puding próbája az evés!!!
.......!
Puding próbája az evés!!!
.......!
Szia Nóci!
Jó volt a moziban?
Itt egy kép az én Cliomról, te csaj, ha megengeded, az autómánia kicsit veszélyes dolog!
Beleszeretsz és soha többé nem szabadulsz, én tudom, mert már nem tudnék autó nélkül élni...
Szívesen kimegyek veled egy gyorsulásira, hátha nem csak az autókba szeretsz bele...
Válasz Nóci[VIP][ADMIN] üzenetére
Jó volt a moziban?
Itt egy kép az én Cliomról, te csaj, ha megengeded, az autómánia kicsit veszélyes dolog!
Beleszeretsz és soha többé nem szabadulsz, én tudom, mert már nem tudnék autó nélkül élni...
Szívesen kimegyek veled egy gyorsulásira, hátha nem csak az autókba szeretsz bele...
Válasz Nóci[VIP][ADMIN] üzenetére
módositottam az üzid mert nem nem tudsz képet beszurni saját mappábol felkell tenned egy oldalra hozzá:( igy nemtudod beszurni:(
A falu cimű filmet néztem meg hát nem volt egy nagy eresztés lehet egy randi veled többet ért volna
nekem a honlapom tele van cép autokkal amik nekem tetszenek..megnézném a tiédet is ha elküldöd emailben
ha így haladsz akár beléd is szerethetek itt mindenki szeme láttára
A falu cimű filmet néztem meg hát nem volt egy nagy eresztés lehet egy randi veled többet ért volna
nekem a honlapom tele van cép autokkal amik nekem tetszenek..megnézném a tiédet is ha elküldöd emailben
ha így haladsz akár beléd is szerethetek itt mindenki szeme láttára
Neked el van nézve
Na megyek balázs showt nézni,pusztok
Puuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzz!
Szép lenne!!!!
Megy a mail!
A holnapi viszont, hm olvasásra?
Mindegy, csak itt legyél!
Szia!(/-sztok!)
Megy a mail!
A holnapi viszont, hm olvasásra?
Mindegy, csak itt legyél!
Szia!(/-sztok!)
ez az email cimem amire elöbb a privátot küldted
Ciccc remélem nem sértettelek meg ma!
Imádlak még mindig ezt tudd meg....és nem akartalak megbántani!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Imádlak még mindig ezt tudd meg....és nem akartalak megbántani!
Puszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Én is imádlak és te ne haragudj olyan randim volt most h ihaj írtam emailt
Nócika röpköd olyan boldog
csak nehogy letörjenek a szárnyaim..
na húztam aludni
Nócika röpköd olyan boldog
csak nehogy letörjenek a szárnyaim..
na húztam aludni
Crazycicc jóreggelt csak jöttem 2puszit adni huzok vissza az ágyba
Jó reggelt Lányok!
Nócika elküldtem a mailt, mostmár tényleg, bocs a fennforgásért.
Nócika elküldtem a mailt, mostmár tényleg, bocs a fennforgásért.
Szia Nócicicc !
Most akkor meg is nyugodtam....megyek mailt olvasni.......ma láthatod képeimet...nemsokára fel lesz töltve!
Puszzzzzzzzzzzzzzzz
Ja és jó reggelt!
Most akkor meg is nyugodtam....megyek mailt olvasni.......ma láthatod képeimet...nemsokára fel lesz töltve!
Puszzzzzzzzzzzzzzzz
Ja és jó reggelt!
huha már izgulok szavaznék is rád
Puszika ron4elolvastam nem beszélhetnénk meg inkább chaten?
Ciccc irtam mailt benne vagyis bele irtam a tel.számot!
puszzzzzzzzzzzzzzzzzz
puszzzzzzzzzzzzzzzzzz
Új képekkel elszel elfoglalva ejha..én már nem fotozom többet eccerüen hányinger fejem van am rájöttem
már nem akarok tetszeni snekinek..
viszont te egésznap velük leszel elfoglalva csak lássuk már
azért mondj egy időpontot kb mikor hivjalak mikor odavinnéd a formás kis popsid a telohoz
már nem akarok tetszeni snekinek..viszont te egésznap velük leszel elfoglalva csak lássuk már
azért mondj egy időpontot kb mikor hivjalak mikor odavinnéd a formás kis popsid a telohoz
Szivesen, csak a munkahelyemről nem enged ki a szerver a chatre
Otthon meg csak nagyon későn szoktam lenni, de te ma bulizol, nem?
Otthon meg csak nagyon későn szoktam lenni, de te ma bulizol, nem?
hát milyen naprakész vagyén ma egy szingli partyra megyek
ugyanis 3főiskola az enyém a BKF,az ELTE és az YBL suli nak lesz egy szingli partyja és ott a helyem
holnap este találkozom egy haverral szerintem normális időben itthon leszek,szombaton este epdig UJVÁRba megyek vasárnap meg 9től 6ig suli valami képzés remek leszsz 5kor hazakeveredem 9kor suliba menni hehe
ja szép a clio,nekem tetszik csak lenne rajta mit tuningolni
ugyanis 3főiskola az enyém a BKF,az ELTE és az YBL suli nak lesz egy szingli partyja és ott a helyem
holnap este találkozom egy haverral szerintem normális időben itthon leszek,szombaton este epdig UJVÁRba megyek vasárnap meg 9től 6ig suli valami képzés remek leszsz 5kor hazakeveredem 9kor suliba menni hehe
ja szép a clio,nekem tetszik csak lenne rajta mit tuningolni
Vettél főiskolát???????
Nekem is sok van ám!!! Mind, ami a BMF-hez tartozik!
A Clion már így sem a gyári virsli gumik vannak!!!
A futómű most lett kicsit sportosítva, persze ez nem látványos, de annál megdöbbentőbb egy BMW-snek:-))))))
Nekem is sok van ám!!! Mind, ami a BMF-hez tartozik!
A Clion már így sem a gyári virsli gumik vannak!!!
A futómű most lett kicsit sportosítva, persze ez nem látványos, de annál megdöbbentőbb egy BMW-snek:-))))))

Nóci

titkosan