nem vagy egyedül ezzel....
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (ma 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ápolt elhanyagolt pinán élvezésig kinyalnám.
biszex párral dugni.
sziasztok...érdekes hogy hölgy sose ír ide...talán nekik nincsenek vágyaik amit meg élnének..??
Hétvégi adventi gyertya gyújtás hoz keresek hölgyet v párt,írj privit ha erdekel
Megértem... nekem kétszer volt alkalmam csokicsajokkal flörtölni. Először élőben, Horvátországban, egészen szürreális volt a szitu, mert magyar csajszi volt, félig legalábbis. Ontotta a kétértelmű megjegyzéseket, de akkor még házas voltam, és nekem nem fért bele a kikacsintás. A másik egy kenyai leányzó volt, sokat videóchat-eltünk, jókat mulattunk. Élőben sajna sosem találkoztunk. Pedig a málnás Oreo engem is érdekelt volna. Evvan.
(Ez egy válasz Grandioso üzenetére (tegnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha egy férj felkérne,,,,
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
Anonim sex , maszkban,talán szabadban.
Egycegymast szerető sub párt használni.
Egycegymast szerető sub párt használni.
Sajna csak bakancs lista... :(
(Ez egy válasz Banderas79 üzenetére (tegnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Már azzal is simán beérném, ha egy kedves csajszival tudnék dumálgatni, chatelgetni.
Sziasztok! Egy igényes, szép szőrös puncit élvezésig nyalni.
Tapasztalat, vagy csak fantázia?
(Ez egy válasz Grandioso üzenetére (tegnap 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Afro csajt. Nagyon fekete bőrrel. Mert a málnás oreo finomabb mint a sima.
Igazi vágy ami kicsit lehetetlen, de baromi izgató nekem is és páromnak is:
Egy swinger buliban sok nagyon szexi párral egy hatalmas gabalyodás aminek a vége az, hogy az összes pasi gang-bangezi a feleségemet és az összes nő pedig engem kényeztet amíg nézzük a show-t.
Egy swinger buliban sok nagyon szexi párral egy hatalmas gabalyodás aminek a vége az, hogy az összes pasi gang-bangezi a feleségemet és az összes nő pedig engem kényeztet amíg nézzük a show-t.
Egy nővel együtt szopni.
Szeretnék találni egy olyan nőt/hölgyet akinek a szó szoros értelmében a talpnyalója lennék,nyalogatnám és játszadoznék a talpaival...
Holnap de. valaki jól megszopatna, Bp-n. Játszaném a méretes farkával.
Meglesni egy párt sex közben de úgy, hogy nem tudják, hogy honnan nézem őket, csak csendesen megfigyelni őket, nézni a vágyukat az orgazmusukat, a szenvedélyüket.
Ma is ugyanarra vágyom. Egy szép igényes puncit nyalni élvezésig, tocsogósra.
Feleségemet egy nagy farkú fiatalabb srác előttem elégíteni ki .

vazelinator

puszinyuszi