Járok mindenfelé kályhát, kemencét és kandallót javítani. Szexi megrendelő hölgy igazán hozhatna kellemetlen helyzetbe hiányos öltözékével...
Javítom a kerti kemencét, ő meg kifekszik napozni épp...
Vagy csak laza pólóban melltartó nélkül előrehajol megnézni mit csinálok...
Persze a hőlgyeket nem féltem, van nekik is bőven fantáziájuk.
Szóval ez egy határozott vágyam
Javítom a kerti kemencét, ő meg kifekszik napozni épp...
Vagy csak laza pólóban melltartó nélkül előrehajol megnézni mit csinálok...
Persze a hőlgyeket nem féltem, van nekik is bőven fantáziájuk.
Szóval ez egy határozott vágyam

szomszéd srác a hever
(Ez egy válasz roc111 üzenetére (ma 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:22

szia nálunk u.e. a helyzet én a szomszéd srácot biztatom erősen,hogy próbálja megdugni nejemet
szia nálunk u.e. a helyzet én a szomszéd srácot biztatom erősen,hogy próbálja megdugni nejemet
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (ma 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:02

Én még mindíg ott tartok hogy szeretném ha megint àtjönne a haver mikor dolgozók de most rendesen elkapnà a pàrom
Így ébredés után egy korrekt szopás jólesne!
Látni azt, ahogyan a feleségem egy swingerklubban két- három, netán több férfival is szexel egy este. Majd éjszaka betetőzéseként az alaposan megdolgozott, élvezésektől elkényeztetett punciját ujjazni, megdugni, megöntözni.
Én még mindíg ott tartok hogy szeretném ha megint àtjönne a haver mikor dolgozók de most rendesen elkapnà a pàrom
Közelben találni egy bi aktiv férfi tagú párt
Szabolcsban egy igényes izgató Roma milfet kényeztetni!
Holnap kelenföldön beraknám egy belevaló csajnak.
biszex párral lenni
Szivest örömest .
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy orál kedvelő nő (nyelvpiercing állom lenne) lerendezné a farkam.Vagy szép formás mellek közt elélvezni.
Rendszeresen utazom át Kelenföldön, legközelebb holnapután, du. 5 felé
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Elkapjon egy Nő a felcsatolhatójával.46é. Pasi vagyok.
Teleélvezett puncit dugni, amibe én is beleélveznék
valaki tegye belém kelenföld fele

Élvezésig nyalni ápolt puncit.
Izgalmasan hangzik
(Ez egy válasz szexifeleseg üzenetére (2025. 08. 25. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Említsd meg neki! Akár össze is jöhet!
(Ez egy válasz szexifeleseg üzenetére (2025. 08. 25. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Az igen
(Ez egy válasz istvan.kovacs89 üzenetére (2025. 08. 23. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 13:10

Megbaszani a barátnőmet egy másik férfival. Addig kefélni, míg el nem kezd könyörógni, hogy már nem bírja tovább