Megkötözni egy csinos csajszit, csiklandozni és nyalni...
Nem is rossz gondolat! :*
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 09. 27. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Most leginkább arra hogy leszopjon valaki
Kurvás szerepre hölgyet... Kint lenne stoppolna én felvenem és haza viném.. Útközben is tőrtene egy két dolog.. És utána haza viném.. És úgy viselkedne és olyan ruhában lenne amiben szerepet tudna játszani
Olyan nőt hölgyet akit órákig nyalhatok. Mézzel. Csoki öntet lábra testre popora.. Mézet és gumis lepedőn csuszkalni és vad erotikus magyar sexben reszesiteni. Spermátol folyó puncit popot száját kínyalni.. Meg masszírozni olajos testet..
Szeretnék egy biszex párnál házibarát lenni

Ökölszexel élveztetni, nyalni közben
Kicsi kezem van így könnyen befogadná egy nagyon nedves punci
Nagyon sok orgazmust okozva
Kicsi kezem van így könnyen befogadná egy nagyon nedves punci
Nagyon sok orgazmust okozva
Egy páran volnánk érdeklődök rá.
(Ez egy válasz barack13 üzenetére (ma 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:15

A másik ami még nagyon izgat hogy valaki kinyalja elvezesig a finom csupasz pinám köpköd bele feldugja a nyelvét addig nyal amíg már folyik a punci nedvem és a nyal a foldre esetleg meg is vagyok közben kötözve és hiába konyorgok hogy elég nem all le csak nyal szopja a csiklóm
Az biztos,köztük én is.
(Ez egy válasz qka888 üzenetére (ma 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem erre sokan jelentkeznénk
(Ez egy válasz barack13 üzenetére (ma 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:15

A másik ami még nagyon izgat hogy valaki kinyalja elvezesig a finom csupasz pinám köpköd bele feldugja a nyelvét addig nyal amíg már folyik a punci nedvem és a nyal a foldre esetleg meg is vagyok közben kötözve és hiába konyorgok hogy elég nem all le csak nyal szopja a csiklóm
Fiatal nő vagyok , a vágyam, hogy valaki előtt masztizhassak széttárt lábakkal bedugni a puncimba ezt azt , mézet csurgatni rá, hogy engem nézve verje a farkat az illető amíg én kurválkodom előtte akár pénzért is. Ez a gondolsz hogy ribanckodhatok valaki előtt iszonyúan izgat !
Fiatal nő vagyok , a vágyam, hogy valaki előtt masztizhassak széttárt lábakkal bedugni a puncimba ezt azt , mézet csurgatni rá, hogy engem nézve verje a farkat az illető amíg én kurválkodom előtte akár pénzért is. Ez a gondolsz hogy ribanckodhatok valaki előtt iszonyúan izgat !
Nagy tarajos pinát illetve sztereoidtol megnöt csiklot nyalnék szolnék. 40.ezer okom lenne rá Csak ápolt és dizsktrét legyél, Debrecen és/vagy 50km körzetben
Bi kíváncsi párral szexelni.
Puncit nyalni hosszan, élvezésig.
Bpesti időseb ápolt pasi elhanyagolt hölgy punciját karban tartaná, ki nyalni.
Ez finom.
Találni egy idősebb pasit, aki elcsábítaná a feleségemet, és olyan jól megdugná a férjes punciját, hogy az első alkalom után minden héten azt akarná, hogy rendszeresen dugja. A fantáziámban ő már vaszektómián esett át, így minden alkalommal könnyedén belé élvezhetne. Olyasmi, ez amit én soha nem tehetek meg, ami még izgatóbbá tenné az egészet.
unatkozo hölgyet kinyalni