50+-os bi, uni fiúkkal (4-5) egy szexpartiba összefutni....
Egy vonzó hölgyet találni hosszú távra harmadiknak.
31.-én a magnumban dugatni magam egy 5+-os pasival a legvadabb vágyam hogy 2 pasival vagyok passzívként
Szeretnék szopni nyalni☺️
Szabolcsban izgató Roma hölgy kényeztető masszírozása!
Szia szívesen megismerkednék veletek ha van rá lehetőség egy kellemes masszázs a hölgy számára.
(Ez egy válasz Mark236 üzenetére (tegnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:05
Engem izgatna ha a párom valaki megdugná
Ezért azt találtam ki hogy lehet egy masszázst kéne neki rendezni és hátha ott el lazulna annyira hogy a masszőr vagy a masszőrnek kiadott férfi lerendezze
Ezért azt találtam ki hogy lehet egy masszázst kéne neki rendezni és hátha ott el lazulna annyira hogy a masszőr vagy a masszőrnek kiadott férfi lerendezze
Engem izgatna ha a párom valaki megdugná
Normális átlagos Párt találni akik elfogadnak egy kezdő középkorú Bi Férfit
Akik nem egyből szeretnének mindent első találkozások alkalmával megelègednènek közös hármas kéz és száj kényeztetéssel...
Akik nem egyből szeretnének mindent első találkozások alkalmával megelègednènek közös hármas kéz és száj kényeztetéssel...
Nekem személy szerint a kedvencem, ha a hölgy közben velem is játszik az csak hab a tortán.
(Ez egy válasz Ginger76 üzenetére (tegnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten elhanyagolt puncit élvezésig nyalnám.
Tegnapi ebédnél a hölgyek testre simuló ruciban voltak, legszivesebben sorba mindet meg farkaltam volna.
Jó is az
(Ez egy válasz clairvoyant2310 üzenetére (tegnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:07
Még mindig az, hogy egy nő ráüljön az arcomra akit elvezésig nyalhatok. Baranya és környékén.
Jólene egy duci csajszit maszirozni kényeztetni kivánságait teljesiteni.
Még mindig az, hogy egy nő ráüljön az arcomra akit elvezésig nyalhatok. Baranya és környékén.
lakk és bőrrajongó nővel párral szeretkezni.
Terhes nő pináját nyalnám még el nem élvez többször
Most szeretnék valakit jól seggbe baszni aztán leszopatni, majd újra seggbe baszni...és így tovább és tobább
Izgató Roma hölgy kényeztető masszírozása!
Ezt én is imádnám
(Ez egy válasz ggcs1971 üzenetére (2025. 12. 23. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 23. kedd 11:01
Fekszem a hátamon, a hölgy rajtam, s 69 pózban nyalni a pináját, ő még szopja a farkam.
A férje hátulról doggyban bassza a pináját, amit én közben nyalók. Majd a férj farkát szopni, majd vissza
A pinába,. A férj beleélvez a hölgy pinajaba, ami én kinyalnék. Ennyi.
A férje hátulról doggyban bassza a pináját, amit én közben nyalók. Majd a férj farkát szopni, majd vissza
Beszállhatsz hozzánk, ezt már csináltuk igy hármasban és többesben is a párommal.
Jelölj be és írj ránk.
Moni és J (Ez egy válasz ggcs1971 üzenetére (2025. 12. 23. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 23. kedd 11:01
Jelölj be és írj ránk.
Moni és J (Ez egy válasz ggcs1971 üzenetére (2025. 12. 23. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Fekszem a hátamon, a hölgy rajtam, s 69 pózban nyalni a pináját, ő még szopja a farkam.

vazelinator

Taita2