Hát hajrá, mindig, mindent csak őszintén érdemes.
(Ez egy válasz Mondeo üzenetére (tegnap 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:55
Egy nőt vagy öten megdugni,és én dugnám utoljára a teleélvezett punciját. De akár a feleségem sem félteném egy ilyen partitol.
hajrá, beszéld meg vele..
Egy nőt vagy öten megdugni,és én dugnám utoljára a teleélvezett punciját. De akár a feleségem sem félteném egy ilyen partitol.
Találni már végre valakit, aki megfelelne nekünk is ...
Találni egy biszex masszőrhölgyet,aki megmasszírozná a hölgytagunkat,és beavatná a lányos játékokba..
Végig nézni egy pár szeretkezését
Talàlkozni bi pasival. Akivel egy hosszas óràl partit csapnànk. Ha lenne rá igény meg is lovagolnàm.
Egyedulallo nagymamával ismerkednék, hosszutavon
Jó lenne egy kedves és szexcentrikus, már már inkább perverznek mondott csajszi titka lenni.
Eljutni a Glory holeba, és csatlakozni egy gangbanghez. Esetleg éppen akkor, mikor felvétel is készül.
Sziasztok, kinek volna kedve, hogy mutassuk meg egymásnak a parunkat és dumaljunk róluk. Írjatok privátban.
Elhanyagolt feleség punciját élvezésig nyalni.
Kézhez kapni egy olyan fotósorozatot, videót, amin a feleségem szerepel egy házaspárral, vagy egy-két ismerős vagy ismeretlen férfival.
A régebbi, hagyományos mozikban a tippi-tapi a pároknál teljesen természetes volt. Napjainkban mintha a sok biztonsági kamera miatt félnének...
(Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2026. 01. 09. péntek 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Hasonló élményben volt részem.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 01. 08. csütörtök 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 08. csütörtök 00:04
Moziban egy vadidegennel közösen élvezésig ujjazni, simogatni a feleségemet.
Vágyok arra hogy kinyaljak egy teliélvezett puncit amibe nem én élveztem bele.
Találni egy olyas párt akikkel az adatlapom szerint alakithatnék kinegy kapcsolatot a közelembe.
Nincs annál izgatóbb, mint teherbe ejteni egy nőt

vazelinator

Sexy Luna