Egy jó faszt leszopnék
Idosebb holgyel paral maszti szex
#38929 ma 02:00 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)kiplingkipling Egyedülálló hölgyet keresek. Tudom hogy lehetetlen, meg elképzelhetetlen. De hiszem azt, hogy a nagy számok törvénye alapján van egy olyan hölgy, akivel megélhetjük a vágy és az erotika minden örömét. Az alap felállás az lenne hogy egy hölgyet keresünk, hétvégi szex partikra. Lakás van, ketten lennénk, én és a haverom. Hetero alapon, de én bi kíváncsi vagyok, szóval bármi megeshet. De az alap felállás az lenne, hogy kialakitani egy olyan titkos kapcsolatot, ahol a hölgy örömére főleg, nagyokat szeretkeznék. Férfiakat nem keresünk, párokat se ahol a férfi is jönne. Egy hölgyet, vagy lehetnek barátnők is akik tényleg akarnak egy jót szeretkezni mindenféle elkötelezödës nélkül. Diszkréció nagyon fontos. Ha van jelentkező, itt tudjuk megbeszélni a részleteket majd a későbbiekben a szimpátia megléte után akár telefonon vagy személyesen is talalkozhatunk, és agy üdítő vagy kávé mellett meg beszélni a részleteket. Nem hiszem hogy lehetetlen össze hozni egy olyan titkos viszonyt, ahol mindenki jól érezhető magát. Egyszer élünk. Férfiak ne is írjanak. Hagyjuk a felesleges köröket, mert itt most nem az a lényeg, hogy az ego legyen fényezve. Várom az ötleteket, jelentkezeseket privát üzenetben itt, majd ha a szimpátia megvan akkor tovább is mehet a dolog. Köszi.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Egy párhoz tudjak csatlakozni harmadiknak
Felültünk, megcsókolt, majd megmarkolta a kemény farkam, megállapítva hogy akkor nekem is tetszik eddig ez a strandolás.
Mondta, hogy én majd az úton fogom megkapni a viszonzást. Ilyenkor nehéz tűrtőztetni magam, hogy ott helybe mindenki előtt ne dugjam meg, de tudtam hogy megfelelően kárpótolva leszek.
Így is lett, hazaúton a kocsiban több mint 50 percen keresztül simogatta a farkam, hol finoman lassan, hol rendesen "verve", de mindig megállt mielőtt elmentem volna. Tudja, hogy szeretem ha így csinálja, és már tökéletesen kitanulta hogy melyik az az utolsó érintés ami miatt már elélveznék, és folyamatosan megállt előtte.
Majd egyszer amikor úgy gondolta az utolsó utáni érintés már a nyelvével volt, rábólintott a farkamra és akkorát élveztem, hogy majdnem az orrán jött ki a sok gecim, alig bírta bent tartani a szájában. Szépen lenyelte, megtörölgette magát meg a farkam amennyire tudta, majd utaztunk még egy fél órát a következő útbaeső pihenőig, rendberaktuk magunkat aztán tovább haza
Aztán hogy a
Majd utána akár egy ilyen ujjazós esetet megszerveznénk valakivel, hogy ne csak a szél zörgesse a bokrot, hanem egy szerencsés faszinak megengedné, hogy megosszam vele azt a gyönyörű látványt ami a lába közt van, és kiverhesse vagy kiverhessük ott helyben közösen a puncija látványára.
Végül szépen lassan eljutni oda, hogy minden lyukában fasz van, és úgy dugjuk meg többen, hogy utána járni se tudjon
Igzat nagyon ha látom hogy más is megkívánja, az meg végképp, hogy ilyen ritka alkalmakkor azt látom hogy őt is izgatja ez a helyzet. Úgyhogy nyugodtan mondjátok hogy ti mit gondoltok, mit csinálnátok ilyen helyzetben, illetve volt-e valaki hasonló helyzetbe mint én most vagyok, és sikerült e megélni a többi vágyat is? (Ez egy válasz viego11 üzenetére (tegnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:20
Mondta, hogy én majd az úton fogom megkapni a viszonzást. Ilyenkor nehéz tűrtőztetni magam, hogy ott helybe mindenki előtt ne dugjam meg, de tudtam hogy megfelelően kárpótolva leszek. Így is lett, hazaúton a kocsiban több mint 50 percen keresztül simogatta a farkam, hol finoman lassan, hol rendesen "verve", de mindig megállt mielőtt elmentem volna. Tudja, hogy szeretem ha így csinálja, és már tökéletesen kitanulta hogy melyik az az utolsó érintés ami miatt már elélveznék, és folyamatosan megállt előtte.
Majd egyszer amikor úgy gondolta az utolsó utáni érintés már a nyelvével volt, rábólintott a farkamra és akkorát élveztem, hogy majdnem az orrán jött ki a sok gecim, alig bírta bent tartani a szájában. Szépen lenyelte, megtörölgette magát meg a farkam amennyire tudta, majd utaztunk még egy fél órát a következő útbaeső pihenőig, rendberaktuk magunkat aztán tovább haza
Aztán hogy a
fó
is illeszkedjek, egyszer nagy vágyam lenne az ilyen kiruccanásokat mindig egy picivel tovább vinni. Legközelebb remélem beljebb megyünk a partszakaszon és már a bikini felsőt leveszi, utána talán már a bugyit is elhagyja, és esetleg anélkül hajol le a vízben, telibe mutatva mindenkinek a szép punciját. alf
ru alf
m alf
témájázhozMajd utána akár egy ilyen ujjazós esetet megszerveznénk valakivel, hogy ne csak a szél zörgesse a bokrot, hanem egy szerencsés faszinak megengedné, hogy megosszam vele azt a gyönyörű látványt ami a lába közt van, és kiverhesse vagy kiverhessük ott helyben közösen a puncija látványára.
Végül szépen lassan eljutni oda, hogy minden lyukában fasz van, és úgy dugjuk meg többen, hogy utána járni se tudjon
Igzat nagyon ha látom hogy más is megkívánja, az meg végképp, hogy ilyen ritka alkalmakkor azt látom hogy őt is izgatja ez a helyzet. Úgyhogy nyugodtan mondjátok hogy ti mit gondoltok, mit csinálnátok ilyen helyzetben, illetve volt-e valaki hasonló helyzetbe mint én most vagyok, és sikerült e megélni a többi vágyat is? (Ez egy válasz viego11 üzenetére (tegnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Rövid élménybeszámoló.
Annyit tudni kell, hogy párom kezd nyitni többes, meg egyéb dolgok irányába, van páros társkeresős profilunk más platformokon stb, de még az évek alatt találkozót nem hoztunk össze senkivel.
Hosszúhétvégés program dunakanyarban, szombati nap szabadstrandolásra szántuk. Nem véletlen célom volt, hogy Dunakeszi strand délebbi részén
Nem volt sosem szégyellős egyébként amikor kiértünk, a parton gondolkodás nélkül levetkőzött egy szál pinára, majd belebújt az új bikinibe (pedig itt még én sem tudtam hogy a nudis rész mennyire van tőlünk) Nem sokkal rá lettünk figyelmesek arra, hogy igazából pont ezen rész szélén találtunk magunknak helyet, (kb egy jó 30-50méterre voltunk a nudis szakasztól) ő egy picit meglepődött az első arra sétáló srácok látványától, de amúgy természetesen teljesen komfortosan éreztük magunkat.
Amikor a vízben voltunk pont úgy hajolt le egyszer és csinált valamit, hogy egy arra sétáló telibe végignézte a tangás fenekét ahogy hajolgat, érdekes módon direkt aztán úgy jött a srác a parton végig, hogy a vízhez közel sétált, hogy jobban láthassa párom seggét. Aztán nevetve mondtam neki a félig merev farkammal, hogy jó kis műsort adott a srácnak, elnevettük a helyzetet, de láttam rajta hogy tetszett neki is az extra figyelem.
Majd árnyékba visszahúzódva pihizgetések közben én már alapból a tangás látványtól meg a helyzettől eléggé beindultam. Mondta, hogy a bikinikért cserébe amit vettem neki csináljak róla pár fotót is. Utána elkezdtem simogatni a combját. Tetszett neki, éreztem a testén, hogy szeretné ha a kezem feljebb is kalandozna. Szépen finoman jelezte a lába széttárásával hogy feljebb is menjen a kezem. Elkezdtem bugyiján keresztül simogatni a punciját, ahogy hozzáértem halk nyögéseket, sóhajokat hallottam.. Itt már kőkeményen állt a farkam
Közben persze nem túl sokan de sétálgattak előttünk egy 10-15 méterrel, meg nemsokkal mellénk egy idősebb pár is letelepedett. Ekkor pont picit forgalmasabb is volt a part sétáltak is, meg mellettünk öltöztek így elvettem a kezem a combjai közül, hogy ne legyünk feltűnőek, de párom meg mondta hogy na, miért álltam meg, had nézzen aki nézni akar. Közben az idősebb pár is átöltözött bementek a vízbe (nagyon "gyanúsan" ők is egymásra voltak akaszkodva később
). Ezután a kis bikinit is félrehúztam, és örömömre éreztem, hogy rég volt ilyen nedves a puncija. Szépen ujjazás közben simogattam a csiklóját is. Közben nézelődött hogy nincs-e mögöttünk senki, mert a szél miatt a fák és levelek recsegtek. De őszintén szólva szerintem mindkettőnket csak jobban beindított volna
Nemsokkal később nagy sóhajok és halk nyögdécselés közepedte elélvezett. Hú közbe ez lehet mégsem lett rövid, kövi kommentben folytatom.
Annyit tudni kell, hogy párom kezd nyitni többes, meg egyéb dolgok irányába, van páros társkeresős profilunk más platformokon stb, de még az évek alatt találkozót nem hoztunk össze senkivel. Hosszúhétvégés program dunakanyarban, szombati nap szabadstrandolásra szántuk. Nem véletlen célom volt, hogy Dunakeszi strand délebbi részén
ku
strand alatt, valahol a nudis rész szélén találjunk egy kis nyugis helyet. Pont előtte mentünk el bikinit vásárolni, rábeszéltem hogy vegyünk egy brazilosabb tangásabb alsót, mert ilyeneket még sosem hordott se strandon se máshol. alf
ty alf
ásNem volt sosem szégyellős egyébként amikor kiértünk, a parton gondolkodás nélkül levetkőzött egy szál pinára, majd belebújt az új bikinibe (pedig itt még én sem tudtam hogy a nudis rész mennyire van tőlünk) Nem sokkal rá lettünk figyelmesek arra, hogy igazából pont ezen rész szélén találtunk magunknak helyet, (kb egy jó 30-50méterre voltunk a nudis szakasztól) ő egy picit meglepődött az első arra sétáló srácok látványától, de amúgy természetesen teljesen komfortosan éreztük magunkat.
Amikor a vízben voltunk pont úgy hajolt le egyszer és csinált valamit, hogy egy arra sétáló telibe végignézte a tangás fenekét ahogy hajolgat, érdekes módon direkt aztán úgy jött a srác a parton végig, hogy a vízhez közel sétált, hogy jobban láthassa párom seggét. Aztán nevetve mondtam neki a félig merev farkammal, hogy jó kis műsort adott a srácnak, elnevettük a helyzetet, de láttam rajta hogy tetszett neki is az extra figyelem.
Majd árnyékba visszahúzódva pihizgetések közben én már alapból a tangás látványtól meg a helyzettől eléggé beindultam. Mondta, hogy a bikinikért cserébe amit vettem neki csináljak róla pár fotót is. Utána elkezdtem simogatni a combját. Tetszett neki, éreztem a testén, hogy szeretné ha a kezem feljebb is kalandozna. Szépen finoman jelezte a lába széttárásával hogy feljebb is menjen a kezem. Elkezdtem bugyiján keresztül simogatni a punciját, ahogy hozzáértem halk nyögéseket, sóhajokat hallottam.. Itt már kőkeményen állt a farkam
Közben persze nem túl sokan de sétálgattak előttünk egy 10-15 méterrel, meg nemsokkal mellénk egy idősebb pár is letelepedett. Ekkor pont picit forgalmasabb is volt a part sétáltak is, meg mellettünk öltöztek így elvettem a kezem a combjai közül, hogy ne legyünk feltűnőek, de párom meg mondta hogy na, miért álltam meg, had nézzen aki nézni akar. Közben az idősebb pár is átöltözött bementek a vízbe (nagyon "gyanúsan" ők is egymásra voltak akaszkodva később
). Ezután a kis bikinit is félrehúztam, és örömömre éreztem, hogy rég volt ilyen nedves a puncija. Szépen ujjazás közben simogattam a csiklóját is. Közben nézelődött hogy nincs-e mögöttünk senki, mert a szél miatt a fák és levelek recsegtek. De őszintén szólva szerintem mindkettőnket csak jobban beindított volna
Nemsokkal később nagy sóhajok és halk nyögdécselés közepedte elélvezett. Hú közbe ez lehet mégsem lett rövid, kövi kommentben folytatom.
Rövid élménybeszámoló.
Annyit tudni kell, hogy párom kezd nyitni többes, meg egyéb dolgok irányába, van páros társkeresős profilunk más platformokon stb, de még az évek alatt találkozót nem hoztunk össze senkivel.
Hosszúhétvégés program dunakanyarban, szombati nap szabadstrandolásra szántuk. Nem véletlen célom volt, hogy Dunakeszi strand délebbi részén
Nem volt sosem szégyellős egyébként amikor kiértünk, a parton gondolkodás nélkül levetkőzött egy szál pinára, majd belebújt az új bikinibe (pedig itt még én sem tudtam hogy a nudis rész mennyire van tőlünk) Nem sokkal rá lettünk figyelmesek arra, hogy igazából pont ezen rész szélén találtunk magunknak helyet, (kb egy jó 30-50méterre voltunk a nudis szakasztól) ő egy picit meglepődött az első arra sétáló srácok látványától, de amúgy természetesen teljesen komfortosan éreztük magunkat.
Annyit tudni kell, hogy párom kezd nyitni többes, meg egyéb dolgok irányába, van páros társkeresős profilunk más platformokon stb, de még az évek alatt találkozót nem hoztunk össze senkivel. Hosszúhétvégés program dunakanyarban, szombati nap szabadstrandolásra szántuk. Nem véletlen célom volt, hogy Dunakeszi strand délebbi részén
ku
strand alatt, valahol a nudis rész szélén találjunk egy kis nyugis helyet. Pont előtte mentünk el bikinit vásárolni, rábeszéltem hogy vegyünk egy brazilosabb tangásabb alsót, mert ilyeneket még sosem hordott se strandon se máshol. alf
ty alf
ásNem volt sosem szégyellős egyébként amikor kiértünk, a parton gondolkodás nélkül levetkőzött egy szál pinára, majd belebújt az új bikinibe (pedig itt még én sem tudtam hogy a nudis rész mennyire van tőlünk) Nem sokkal rá lettünk figyelmesek arra, hogy igazából pont ezen rész szélén találtunk magunknak helyet, (kb egy jó 30-50méterre voltunk a nudis szakasztól) ő egy picit meglepődött az első arra sétáló srácok látványától, de amúgy természetesen teljesen komfortosan éreztük magunkat.
Az utcában lévő szállóról valamelyik filippínó csaj felszedése és gangbangban dugása.
nagyfaszú pasi dugjon.
Nekem az hogy valaki hosszasan jó mélyen leszopjon.
27/f vagyok de eddigi 3 barátnőim közül senki sem szeretett szopni és kis nyalakodás után vége is lett. Mostanában erről ábrándozok mert azért egy hosszas kényeztetés biztos nagyon jól esne, én pl szeretek nyalni, érdekes hogy ezek ellenére így jártam
27/f vagyok de eddigi 3 barátnőim közül senki sem szeretett szopni és kis nyalakodás után vége is lett. Mostanában erről ábrándozok mert azért egy hosszas kényeztetés biztos nagyon jól esne, én pl szeretek nyalni, érdekes hogy ezek ellenére így jártam
Társaságot találni naturista programokra Baranyában
Párt nézni szex közben, fiatal csajszival masztizni egymás előtt, esetleg kiverné nekem én ujjaznám közben.
Egy erdős részen egy autoban segítenék valakin kézzel...
Hölgyet masszírozni a párja előtt vagy a párjával együtt...
Nagyon izgató,volt már benne rèszem.
(Ez egy válasz Schefszex üzenetére (2026. 08. 01. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem még mindig régi vágyam , nejemmel a hármas . Két férfi egy nő fel állás , csak sajnos nem tudom rá venni .
Pár hölgytagját nyalni miközben dugják.
Egy másik pasival egymás mobilján videókat és fotókat nézni a feleségeinkről, közben faszverés, mocskos beszéd.
Most arra vágynék,hogy a ma esti swingerezéskor végignézhessem,ahogy a Nejem két,nagyon jó pasival szexel egyszerre,én meg egy Nőt szopassak ezalatt
Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne
Szia,van benne 1-2 izgalmas.
(Ez egy válasz Kivered üzenetére (2026. 08. 01. szombat 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 01. szombat 07:24
Nézni ahogy egy pár Hölgy tagja kiveri a farkam.
Párt nézni ahogy szeretkezik,közben a Hölgy mellbimbóját kényeztetném végig.
Olyan Nővel találkozni aki imád segédeszközökkel masztizni,akivel egymást kielégítenénk ilyen játékokkal.
Egy esti beszélgetés egy padon,vagy autóban ahol a Nő elkezd izgatni ruhán keresztül,elélveztet a kezével,vagy a nadrágomba élveztet el.
Edzés,futás után egy Nőt jól kinyalni,orgazmusig,vagy a popsiját is kinyalni.
Párt nézni ahogy szeretkezik,közben a Hölgy mellbimbóját kényeztetném végig.
Olyan Nővel találkozni aki imád segédeszközökkel masztizni,akivel egymást kielégítenénk ilyen játékokkal.
Egy esti beszélgetés egy padon,vagy autóban ahol a Nő elkezd izgatni ruhán keresztül,elélveztet a kezével,vagy a nadrágomba élveztet el.
Edzés,futás után egy Nőt jól kinyalni,orgazmusig,vagy a popsiját is kinyalni.

vazelinator

Vicky Powell