Ez nagyon jól hangzik! A kép alapján pedig nagyon csinos a nejed!
(Ez egy válasz Zoolee77 üzenetére (2026. 08. 05. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 05. szerda 11:35
Hasonló elképzelés, de a másik oldalról nézve. Nézni ahogy a páromat egy nagydarab pasi keményen megdugja, szopatja minden helyzetben. Amikor az élvezettől már
má
, alf
mo alf
ro alf
sön
állapotba kerül, és kéri, követeli, hogy még jobban, keményebben,....akkor csatlakoznék, és ketten dugnánk, szopatnánk felváltva, és egyszerre is. Hosszasan, hogy többször is elélvezzen. A végén pedig előttünk térdelne, felválva szopna, majd az arcára, szájába élvezni.
alf
kí alf
vü alf
leti
Egy kis izgalom esetleg …..
... hogy ne kapjak tiltást azért, mert egy témához leírtam azt, amit gondolok a párokat-nőket zaklatókról, s ami valós infóként több ismerőstől is visszajött, mint védekezés...
Sziasztok! Egy szép nagy lógós kisajkakkal megáldott hölgyet nyalni èlvezèsig akár egyoldalúan is.
Házibarát lenni hosszútávon ! Bi pár is lehetne !
Borotvált férfi segget jó hosszan nyalni, majd megszoptatna és a számba, arcomra élvezne!
Ebben tudok segíteni!
(Ez egy válasz Gabriella82 üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 27. hétfő 08:26
Orvosi rendelőben, kórházban vagy mentőautóban több faszt kényeztetni
Bi férfi tagu párt találni állandó partnernek
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!!!
domináns nőt vagy párt találni.
Még mindig vágyom rá, hogy egy hölgy az arcomra üljön és élvezésig nyalhassam, ha lehet minél idősebb.
Most az, hogy valaki megfogja az asszony seggèt, ès lássam hogy kívánja, hogy magáèvá akarja tenni. Az asszony meg teszi magát.
Adóm magam, hmmmmmm
(Ez egy válasz Zoolee77 üzenetére (2026. 08. 05. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 05. szerda 11:35
Hasonló elképzelés, de a másik oldalról nézve. Nézni ahogy a páromat egy nagydarab pasi keményen megdugja, szopatja minden helyzetben. Amikor az élvezettől már
má
, alf
mo alf
ro alf
sön
állapotba kerül, és kéri, követeli, hogy még jobban, keményebben,....akkor csatlakoznék, és ketten dugnánk, szopatnánk felváltva, és egyszerre is. Hosszasan, hogy többször is elélvezzen. A végén pedig előttünk térdelne, felválva szopna, majd az arcára, szájába élvezni.
alf
kí alf
vü alf
leti
Szőrös puncit nyalni èlvezèsig!!!
Nagyon szőrös srácot találni a fővárosból.
Szőrmánias vagyok: de sajnos eddig nem sikerült találni. Pedig jó lenne!
Szőrmánias vagyok: de sajnos eddig nem sikerült találni. Pedig jó lenne!
Párt, lány párt nézni szex közben, közös maszti, érett hölgy.
Nagy vàgyam egy baràt vagy kettő, vagy pàr akivel mindent lehet , pàrom lerendezné, rendeznék minden lenne, de sajnos ez csak vàgy
Az nagyon jó vágy. Csak javaslom hogy próbáld ki. Nekem nagyon be jött hatalmasat élveztem tőle
(Ez egy válasz masszőz üzenetére (tegnap 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy hölgy felcsatolhatóssal megdugjon.
Egy korombeli, vagy fiatalabb leányzót/nőt/hölgyet meztelenül, füles hajráffal, nyakörvvel és tailpluggal tartani, mint háziállatot 0/24

vazelinator

22gao