Feltöltéskor mindig pipáld ki az E-mail-re vonatkozó kazettát, akkor mindig elküldi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 15:53
Törölt felhasználó (69371)
De akartam még egyet, és azt nem küldi E-MAIL-be. Vagy csak naponta 1-szer lehet?
Nincs...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 16:19
Egyébként van sorozatod? Kíváncsi vagyok rád!
Egyébként van sorozatod? Kíváncsi vagyok rád!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 16:06
Mondom... ott a honlap cím... az annyira egyszerű.. nem kell utánna keresgélned hova lett a képfeltolets.hu oldalon a kép...
Most már rájöttem, hogy is van! Azért kössz szépen!
Mondom... ott a honlap cím... az annyira egyszerű.. nem kell utánna keresgélned hova lett a képfeltolets.hu oldalon a kép...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 15:55
Tisztelt GG honlap üzemeltetők! Nem lehet megoldani a képfelrakást úgy, mint az amatőr képek felrakása? Az nem ilyen bonyolult!
Tisztelt GG honlap üzemeltetők! Nem lehet megoldani a képfelrakást úgy, mint az amatőr képek felrakása? Az nem ilyen bonyolult!
De akartam még egyet, és azt nem küldi E-MAIL-be. Vagy csak naponta 1-szer lehet?
Ezt nem hiszem el! Siker! NAGYON SZÉPEN KÖSZI MINDENKINEK!!!
Jah, nem adtam meg címet! Azt hittem nem kötelező!
Utána küld egy Emailt az általad megadott címre, és ott kiírja a listát
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 14:23
Figyeljetek már! Én ezt nem értem! Feltöltöm a képet a kepfeltoltes.hu-ra. De hol találom meg? Nézem a feltöltött képek között de nem találom. Miért nem lehet a fóromban is úgy feltölteni a képeket mint, ahogyan az amatőr képeket?
Nem a beszúrással van gond, hanem azzal, hogy nem találom utána a képet.
Figyi.. egyszerűbb: www.imageshack.us bármilyen gépeden levő képet betudsz ide szúrni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 14:23
Figyeljetek már! Én ezt nem értem! Feltöltöm a képet a kepfeltoltes.hu-ra. De hol találom meg? Nézem a feltöltött képek között de nem találom. Miért nem lehet a fóromban is úgy feltölteni a képeket mint, ahogyan az amatőr képeket?
ezaz!!!
belejövök a végére!
Katicika köszi a segitséget! Pussa rád!
Joh éjt mindenkinek! Álmodjatok nedveset! (Ez egy válasz eNTi üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
belejövök a végére!
Katicika köszi a segitséget! Pussa rád!
Joh éjt mindenkinek! Álmodjatok nedveset! (Ez egy válasz eNTi üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Debreceni
Er
2oo6 alf
ot alf
ik alf
akiállításRemélem láccik!
HELYES : http://kepfeltoltes.hu/061220/durva_csaj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
HELYTELEN : http://kepfeltoltes.hu/view/061220/durva_csaj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
értem asszem..... tenkjú!
HELYTELEN : http://kepfeltoltes.hu/view/061220/durva_csaj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
értem asszem..... tenkjú!

Mert nem a "Direkt link a képhez"-ben megjelenteket szúrtad be, így a "view"-t benne felejtetted... (Ez egy válasz eNTi üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
1, feltöltöttem a képet kepfeltoltes.hu-ra
2, jobb klikk - tulajdonságok - Hely - Ctrl+C
3, GG
4, elküldöm
5, nem látom a képet.... kész
2, jobb klikk - tulajdonságok - Hely - Ctrl+C
3, GG
fó
- [kép beszúrása] - Ctrl+V - átnézem nincs benne semmi rossz... alf
ru alf
m 4, elküldöm
5, nem látom a képet.... kész