Utána lelép e?
Mennyire könnyű felrántani a szoknyáját:)
Én a fenekét, ezért kellen a nőknek háttal járniuk.
A kezét...
Aha...szopok a melóhelyemen épp eleget!
Ha másra gondolsz, vannak bizonyos személyek az ilyen kívánalmak kielégítésére.
Ha másra gondolsz, vannak bizonyos személyek az ilyen kívánalmak kielégítésére.
hatulrol fenek ill. fenek-/derékarany, elölröl mellek, csipö-/derekarany,majd magassag.
de termeszetesen azt mondjuk, hogy a haját es a szemeit!
de termeszetesen azt mondjuk, hogy a haját es a szemeit!
Kicsit nem nagyok az igényeid?:-)))
A szemeit és az arcát.
Elösször az arcát meg a szemeit, aztán a seggét meg a lábait.
Elöször az összhatást, majd fokozatosan a többit
Én először a lábát nézem meg. De persze a külcsíny csak 1 dolog, sokkal fontosabb, hogy a belcsíny jó legyen.
Itt a duplikált topic!
Felhoztam callas77 fórumozó társunk kedvéért!
Lehet folytatni!
"Ki mit néz meg először egy hölgyön? | Nyitotta: callas77 (2007.05.18 20:10)" : Törlésre jelőlve!
---------------------------------------------------
callas77 #1 | ma 20:10
Én természetesen a mellét és a fenekét először,azután a többit.
((törlésre jelőlt topicból áthozva!):tom
Felhoztam callas77 fórumozó társunk kedvéért!
Lehet folytatni!
"Ki mit néz meg először egy hölgyön? | Nyitotta: callas77 (2007.05.18 20:10)" : Törlésre jelőlve!
---------------------------------------------------
callas77 #1 | ma 20:10
Én természetesen a mellét és a fenekét először,azután a többit.
((törlésre jelőlt topicból áthozva!):tom
Ha agya is van, sokkal többet kihozhattok belőle. De ez ma nem divat, illetve nem trendi.......
De talán 38 évesen még a formáim, (kerekek,húsosak, kicsit hájasak is) beindítanának Titeket. És az igéző, csábító női tekintet is..
(Ez egy válasz colUmbia13 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 12:59
De talán 38 évesen még a formáim, (kerekek,húsosak, kicsit hájasak is) beindítanának Titeket. És az igéző, csábító női tekintet is..
(Ez egy válasz colUmbia13 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én először a lábát nézem meg. De persze a külcsíny csak 1 dolog, sokkal fontosabb, hogy a belcsíny jó legyen.
ciciket hátulról a fenekét
Sorrend:
1.lábak 2.csipő 3. arc 4.száj 5. szemek 6.fenék 7.mellek 8. haj 9. körmök
Azért ebben a sorrenben mert alacsony wagyok és így emelkedik felfelé a fejem....
(ez persze nm igaz de muszály wót
)
1.lábak 2.csipő 3. arc 4.száj 5. szemek 6.fenék 7.mellek 8. haj 9. körmök
Azért ebben a sorrenben mert alacsony wagyok és így emelkedik felfelé a fejem....
(ez persze nm igaz de muszály wót
)
A szemét, arcát a mosolyát, minden mást csak azután. Egy tekintet mindent elmond.
matrixina01: Nem, sztem tévedésben vagy, akkor is az arc a legfontosabb, hiszed, vagy sem, én is voltam valamikor 14, lehet, hogy te nem. 1. arc 2. egyéb felszerelések, és ide főleg a testméretet írnám....
a hját a csöcsét a seggét
Szerintem ez atol is füg hogy hosszu távu v alkalmi kapcsolathoz keresünk alanyt .Lehet akármijen bombázo hatul érdekes az arca én nemtudnák vele szexelni.DE azért van egy mondás miszerint csúnya nő alatt hervad el a jo pina.
Én a szemét nézem meg... abban benne van az egész csaj...

ezerjó

kopogó
Melissa Ria