Főleg a fenekét!!
Látom férfiak írnak javában,de én,mint nő:
egy másik nőn először a melleit,a fenekét nézem meg...felmérem a konkurenciát
egy másik nőn először a melleit,a fenekét nézem meg...felmérem a konkurenciát

Öszintén? Én először az arcát és úgy egészében. Ha van benn egy kis harmónia, valami ami megfog. Vagyis az összképet. Ha hátulról látom akkor a popsit és a haját.
Tekintet és a kéz. Rengeteg dolgot elárul. Az is mindegy, miről beszéltek, mert aq mozdulatokba öntudatlanul elárul magáról mindent.

a fenekét...
Teljesen igazad van! Magam részéről lehet bármily szép is egy nő, de agyilag sekély akkor nem kell e kéj. Én úgy vagyok vele, hogy nem csak dugásra kell egy nő, lehessen vele beszélgetni is. Főleg hosszabb távú kapcsolatban. Nincs annál rosszabb mint megy az ember a "kedvessel" és köztünk nincs más, csak sűrű csend. Ennél már csak az rosszabb mikor össze-vissza csacsog, te minden szava tömény unalom, vagy mégrosszabb. Tömény hülyeség.
(Ez egy válasz oliver20y üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 05:31

Tekintet és a kéz. Rengeteg dolgot elárul. Az is mindegy, miről beszéltek, mert aq mozdulatokba öntudatlanul elárul magáról mindent.

hogy mit?.......őőőőőőő..talán a fülét?..
Az arcát ,a haja szinét,a melleit és ugy egészeben a testét.
arcát,szemét és utána cicijét!!(persze ha van neki és nem hagyta otthon)

Messziről:haj,alak(más nem igazán látszik
),közelről szem(nagyon fontos,ha tetszik,már "nagy baj" nem lehet
),száj(esetleg nyelv
),kéz,láb(ha megfordul:fenék)és persze az összes többi "néznivaló",ill.ezek harmonizálása
,tehát összefoglalva mindent,amit érdemes!

Ápolt köröm,rendezett haj, szép fogak. Ha ezek stimmelnek ,negatív meglepetésnek kicsi az esélye.
először a szemét és a melleit, majd jöhet a fenék stb.
Tényeg így járunk a világban? Na nézzük a szemét, most a popóját, most azt mellben elég erős-e........Nem. Az összhatás a lényeg. Ebbe beletartozik a kinézete, a kisugárzása, egyénisége. S tudják ők nagyon jól mivel hathatnak ránk. És hatnak is. Lehet testrészeket rangsorolni, de a lényeg úgyis abban a mosolyban van, amely csak két egymáshoz vonzódó ember közt a legszélesebb. Hát amondó vagyok arra kell hajtani, hogy egy ilyen mosolyt eresszenek meg felénk, azt kell nézni, hogy ilyen mosolyt eresztenek-e meg felénk.
elsöbb az összhatás, és a fenék
az én tekintetem először a keblek halmaira irányul...
Részleteket tekintve, a látómezőbe való bekerülés után a csöcseit. Utána a seggét, combjait, aztán jöhet a feje.
Mit néznék meg legszívesebben egy nőn? Magamat a tükörben, ahogy rajta vagyok.
Az öszhatás után jönnek a részletek.
A férfi amikor ránéz egy nő hátsójára azt gondolja magában: Húúú micsoda segg......... a nő is ugyanezt gondolja, de ő a pasi arcába néz.

Egy összegészében vett pillantás után a cipőjét, sokat elárul.