Képkategória admin topicja avagy szólj puma2-höz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Képkategória admin topicja avagy szólj puma2-höz.
Itt javasolhatsz új témát, hogy jó ötlet e, vagy oszthatsz meg neki kategorizálatlan képet, ami sehova nem megy de mégis csodálatos.

s igen itt lehet szövegelni is. ( sőt dics himnuszt zengeni, a másik megosztóról)

Az eddigi hozzászólások

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2013. 03. 07. csütörtök 20:32
vazelinator vazelinator VIP Admin
Képkategória admin topicja avagy szólj puma2-höz
itt javasolhatsz új témát, hogy jó ötlet e? vagy oszthatsz meg neki kategorizálatlan képet, ami sehova nem megy de még is csodálatos.

s igen itt lehet szövegelni is. ( sőt dics himnuszt zengeni, a másik megosztórol)
#2   2013. 03. 07. csütörtök 20:36
nem fényképre kapták greggy90 -t eplus2
#3   2013. 03. 08. péntek 00:00
X Törölt felhasználó (851744) VIP Admin
oh.. de szép topic nyitó kép... vigyor2
Na de igen... ebben a témában mindenki jöhet a kisebb, nagyobb problémáival az én hatókörömmel kapcsolatosan.. crazya
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2013. 03. 07. csütörtök 20:36
#4   2013. 03. 08. péntek 07:51
robi24cm robi24cm
Sziasztok ! Lábszexes , foot job-os ,harisnyás , talpas ,ráverős topikok vannak KÉPEKBEN !
tök jó lenne történeteket olvasni.... lányoktól akik szeretik lábbal kiverni , vagy hogy élte meg a lány hogy a barátja , párja arra kéri hogy a lábával elégítse ki , történetek fiúktól akik ilyen hölgyekkel találkoztak akik ezt szeretik , és akármilyen hosszab erotikus történetek amiknek a középpontjába a lábsex a harisnya a szines kis apró tinis zoknik állnak....stb
remélem meglehet csinálni ezt a topikot .... wink
Remélem lesz jó sok történet LÁNYOKTÓL és FIUKTÓL is eggyaránt !
A LÉNYEG HOGY KIZÁRÓLAGOSAN A LÁBSEX - FOOTJOB-ról szóljon
#5   2013. 03. 08. péntek 10:29
Hali!
Mindenféleképpen meg kellene tartanunk azt a rendet, hogy a képes témák között csak képeket tartalmazó kommenteket osszunk meg egymás között, mert ha tennénk csak 1 témával kapcsolatban kivételt, akkor kis időn belül a további témáknál is menne a szöveges kommentelés:
Az imént átfutottam a szexel kapcsolatos témákat (nem ezekkel kapcsolatosan annyira tisztában... ), de ott sem találtam ezzel kapcsolatos témakört, ami meg is lepett, de az is lehet, hogy csak elkerülte a figyelmem. smile
Amennyiben valóban nincs ilyen témakör a szexel kapcsolatos fórumoknál, akkor szerintem simán létre lehet hozni egy ilyen új topic-ot, hisz biztos vagyok benne, hogy volna rá igény.

- greggy -
#6   2013. 03. 08. péntek 12:46
hubi123 hubi123
Ha jól olvasom, és értelmezem, Te vagy a képkategória csimborasszója! wink worship

Nekem két észrevételem lenne, ami rég probléma, és szerintem nem vagyok egyedül ezzel. Viszont, ami nehezíti a dolgot, hogy (számítás)technikai beavatkozást igényel.

A sok ..................... (tetszés szerinti jelző beilleszthető) olvasó nem tudja megállni, hogy a képes topicokba nem írjon, holott, ki van téve, hogy CSAK KÉP! Marha zavaró, hogy az ember megnézi a listát, és pl. meglátja, hogy egy általa érdekelt kategóriában úgy feltöltés van. Megnyitja, és csalódottan látja, hogy valamelyik olvasni nem, csak irni tudó ember kommentel. Ezt kellene megoldani, mert a szó mit sem ér, így technikailag kellene megakadályozni, hogy a szöveges bevitel lehetséges legyen.

A másik a képfeltöltés. Sokan látjuk, hogy sokszor csak üres csíkok jelennek meg, holott szabályosan került sor a kép feltöltésére. Ez velem is megesett, pl. több oldalról töltöttem fel képet, teljesen ugyanúgy, szabályosan, és volt, ami megjelent, volt aminek a helyén csak üres csíkok maradtak. Szerintem ez technikai kérdés, amit jó lenne fejleszteni.

Remélem megoldható!
#7   2013. 03. 08. péntek 19:46
erre én válaszolok.

nem lesz külön csak képberakó, azaz csak képeket lehessen berakni. Mivel lehet egy soros ajánlást rakni egy kép alá. ( ha nem olvas akkor majd viseli következményeit, ha van időm elégé megszoktam szórni tiltással őket)

képek elfognak tűnni nem hülyék az oldalak, alkalmaznak link védelmet, nálunk is működik, javaslom a free és szabadon terjeszthető képeket töltsd át képmegosztóra, vagy böngészd a kép megosztó szabad tartalmait, hisz oda a szabályaik szerint csak szabadon terjeszthető képet lehet tölteni, még ha sajátod is hisz te tetted ezzel szabadon terjeszthetővé.(mi nem fogjuk át emelni a képeket, nem biztosítunk hozzá tár helyet) csak a kép belinkelést engedjük, hogy megmutassátok egymásnak mit találatok.
(Ez egy válasz hubi123 üzenetére (2013. 03. 08. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 08. péntek 12:46
Ha jól olvasom, és értelmezem, Te vagy a képkategória csimborasszója! wink worship

Nekem két észrevételem lenne, ami rég probléma, és szerintem nem vagyok egyedül ezzel. Viszont, ami nehezíti a dolgot, hogy (számítás)technikai beavatkozást igényel.

A sok ..................... (tetszés szerinti jelző beilleszthető) olvasó nem tudja megállni, hogy a képes topicokba nem írjon, holott, ki van téve, hogy CSAK KÉP! Marha zavaró, hogy az ember megnézi a listát, és pl. meglátja, hogy egy általa érdekelt kategóriában úgy feltöltés van. Megnyitja, és csalódottan látja, hogy valamelyik olvasni nem, csak irni tudó ember kommentel. Ezt kellene megoldani, mert a szó mit sem ér, így technikailag kellene megakadályozni, hogy a szöveges bevitel lehetséges legyen.

A másik a képfeltöltés. Sokan látjuk, hogy sokszor csak üres csíkok jelennek meg, holott szabályosan került sor a kép feltöltésére. Ez velem is megesett, pl. több oldalról töltöttem fel képet, teljesen ugyanúgy, szabályosan, és volt, ami megjelent, volt aminek a helyén csak üres csíkok maradtak. Szerintem ez technikai kérdés, amit jó lenne fejleszteni.

Remélem megoldható!
#8   2013. 03. 09. szombat 15:29
robi24cm robi24cm VIP
GREGYY90 !
Köszönöm szépen a válaszodat !

Remélem minnél hamarabb létrejön majd ez a lábsex-es , footjob-os , zoknis ,harisnyás TÖRTÉNET ! topic. buck
remélem nagyon sok csaj , lány , nő , fiú , srác , úr ,fog majd beleírni 1-2-... történetet . vigyor5
HA létrejött akkor írnál rám vagy értesítenél róla ?
Előre is köszönöm ! worship
#9   2013. 03. 09. szombat 23:20
kúrdmeg kúrdmeg
barátnőkről képek? nyes mármint olyan pasik osztanák meg a párjuk képét akiket izgat ha mások látják nyes nem feltétlen kell tudnia róla a párjuknak nyes
#10   2013. 03. 10. vasárnap 11:31
X Törölt felhasználó (856744)
Szerintem a mozgóképes képeknek ( ha érted mire gondolok, mikor a kép egyfojtába ismétlődik) lehetne külön topikot csinálni, nem össze-vissza berakosgatni a topikokba őket. Szerintem egyszerűbb lenne, meg ahogy most van úgy nagyon lassítja az oldalt.
#11   2013. 03. 10. vasárnap 17:47
Demona Demona VIP Admin
Ejjjha...látom gondoltatok a nőnapra is ezzel a csini popsival... nyes
hogy én ezt csak most vettem észre wow1 wave
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2013. 03. 07. csütörtök 20:36
#12   2013. 03. 10. vasárnap 20:08
nem házhoz rendelni smile
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 03. 10. vasárnap 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Demona VIP Admin
2013. 03. 10. vasárnap 17:47
Ejjjha...látom gondoltatok a nőnapra is ezzel a csini popsival... nyes
hogy én ezt csak most vettem észre wow1 wave
#13   2013. 03. 10. vasárnap 20:58
Én sem kultiválom a .gif képeket, de nincs szabályhoz kötve a képformátum és mivel a .gif is képként kezelendő, így nem szabályba ütköző.
Látható a lassúsága a képek töltésének, de ez már csak internet sebesség függő ...
szerintem kár volna külön topic ezeknek a képeknek, mert a formátumon belül nem volna kategorizálva.

- greggy -
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 10. vasárnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856744)
2013. 03. 10. vasárnap 11:31
Szerintem a mozgóképes képeknek ( ha érted mire gondolok, mikor a kép egyfojtába ismétlődik) lehetne külön topikot csinálni, nem össze-vissza berakosgatni a topikokba őket. Szerintem egyszerűbb lenne, meg ahogy most van úgy nagyon lassítja az oldalt.
#14   2013. 03. 11. hétfő 10:11
az ilyesmit az erre hajló férfiak úgyis privátban intézik, hisz azért nem hülyék...
nyilván kevés lenne az igény erre a témára.. ezért nem is volna hosszú életű

- greggy -
(Ez egy válasz kúrdmeg üzenetére (2013. 03. 09. szombat 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 09. szombat 23:20
barátnőkről képek? nyes mármint olyan pasik osztanák meg a párjuk képét akiket izgat ha mások látják nyes nem feltétlen kell tudnia róla a párjuknak nyes
#15   2013. 03. 23. szombat 11:01
robi24cm robi24cm
Sziasztok ! Lábszexes , foot job-os ,harisnyás , talpas ,ráverős TÖRTÉNET !!!! topic-al mi a helyzet ?
indul vagy van rá érdeklődő.... mert ahogy itt átnéztem a Goldengate-t SOK srác szereti a harinyát,zoknit, lábsex-et.... SŐT lányokat is találtam akik szeretik a foot-job -ot ....
SZÓVAL szerintem sokan olvasnánk történeteket ilyen stílusban......
HAJRÁ!! nyissuk meg a topicot
#16   2013. 03. 23. szombat 16:24
Képes topicokban csak is képekket tartalmazó témát lehet nyitni...
A sima fórum pedig nem rám tartozik, szóval az általad feltett kérdést vazi tudja majd megválaszolni...

- greggy -
(Ez egy válasz robi24cm üzenetére (2013. 03. 23. szombat 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 23. szombat 11:01
Sziasztok ! Lábszexes , foot job-os ,harisnyás , talpas ,ráverős TÖRTÉNET !!!! topic-al mi a helyzet ?
indul vagy van rá érdeklődő.... mert ahogy itt átnéztem a Goldengate-t SOK srác szereti a harinyát,zoknit, lábsex-et.... SŐT lányokat is találtam akik szeretik a foot-job -ot ....
SZÓVAL szerintem sokan olvasnánk történeteket ilyen stílusban......
HAJRÁ!! nyissuk meg a topicot
#17   2013. 12. 08. vasárnap 19:43
Kedves és Tisztelt Fórum látogatók!

Aktív, illetve passzív fórumozók elégedettségéről szeretnék többet tudni az "Erotikus és szex képek, videók" fórummal kapcsolatosan. Szívesen venném, ha megosztanátok velem/velünk az ötleteiteket, igényeiteket.
Továbbá bárkinek - bármilyen kérdése van, nyugodtan írjatok nekem.
Köszönöm!

greggy
#18   2013. 12. 17. kedd 21:14
X Törölt felhasználó (830241)
Sziasztok!

Nekem tetszenek a topikok! Nem tudom mennyire kivitelezhető,de én szívesen néznék több idősebb(és egyben fiatalos)nőről képet/GIF-et. Emellett Törölném a sok halott topikot,amibe 5 havonta kerül fel 1 kép kb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 08. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851744) VIP Admin
2013. 12. 08. vasárnap 19:43
Kedves és Tisztelt Fórum látogatók!

Aktív, illetve passzív fórumozók elégedettségéről szeretnék többet tudni az "Erotikus és szex képek, videók" fórummal kapcsolatosan. Szívesen venném, ha megosztanátok velem/velünk az ötleteiteket, igényeiteket.
Továbbá bárkinek - bármilyen kérdése van, nyugodtan írjatok nekem.
Köszönöm!

greggy
#19   2014. 01. 01. szerda 03:54
B.U.É.K. Kedves GG látogatók! smile

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#20   2014. 01. 01. szerda 20:39
Demona Demona Admin
Erotikában gazdag, békés boldog új esztendőt Mindenkinek! wave

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 03. 07. csütörtök
Üzenetek: 34db
Utolsó üzenet: 2019. 04. 22. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!