VÁLASZT
MIT IS?
ez név vagy jelző???
ISMERI VALAKI VIGYORIT??????????
ISMERI VALAKI VIGYORIT??????????

jó kérdés
Nem tudom, hogy megtudom e állapitani, de kipróbálhatjuk! A cimem: dborbala@eunet.yu
Őszinte legyek:A pénztárcája vastagságát
és igy nézi

ok küldtem Neked levelet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 16:17

Törölt felhasználó (21812)

Akkor a te maileddel lehet hiba, mert most a hivatalos mélcímemről küldtem, ami soha nem mondott még csődöt.
Priviben megírom.
Priviben megírom.
Charlotte, legyszi kuldjel inkabb nekem egy mailt.
Az en mailem nagyon jol mukodik...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 16:17
Az en mailem nagyon jol mukodik...!

Akkor a te maileddel lehet hiba, mert most a hivatalos mélcímemről küldtem, ami soha nem mondott még csődöt.
Priviben megírom.
Priviben megírom.
Priviben megírom. (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 24. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 16:08
Priviben megírom. (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 24. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Még mindig semmi.
Add meg a Te emailedet és küldök rá egy levelet, mert így sosem fog eljönni a leveled....

Add meg a Te emailedet és küldök rá egy levelet, mert így sosem fog eljönni a leveled....
Még mindig semmi.
Add meg a Te emailedet és küldök rá egy levelet, mert így sosem fog eljönni a leveled.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 11:00

Add meg a Te emailedet és küldök rá egy levelet, mert így sosem fog eljönni a leveled.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Már nem kell tovább várnod. Levél ment.

Már nem kell tovább várnod. Levél ment.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 24. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 09:10

Még mindig semmi nem jött a mailemre...
Minden nap, nap nap után epekedve várom a képeidet és nem érkezik semmi, ha ez így megy tovább inkább javaslok egy helyszint Neked és megnézzük egymást élőben!

Minden nap, nap nap után epekedve várom a képeidet és nem érkezik semmi, ha ez így megy tovább inkább javaslok egy helyszint Neked és megnézzük egymást élőben!

Én egy pasin sok mindent megnézek, a barátnőim mindig azt mondják, hogy túlzásba viszem a dolgot. Szerintem pedig nem. Külsőre mindig először az arcát és a szemeit, ha hátulról akkor persze a fenekét. Most pedig a legfontossabb pedig a következő! Legyen diszkrét és divatos egyben, szép, odaadó, kedves, legyen jó humora, megértő, és persze nem utolsó sorban jó a szexben. Amit leirtam azt mind megnézem először.
Még mindig semmi nem jött a mailemre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 23. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 20:46

E-mail ment. Megérkezett? Ha nem, egy másik mélcímről is elküldöm.
válasz privát
#58-asban megtalálod Moncy válaszát is.
Na de szerinted mit?
E-mail ment. Megérkezett? Ha nem, egy másik mélcímről is elküldöm.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 23. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 20:28

Szia Charlotte!
Nem jött át semmi sem!
Várom hátha átküldöd.
Megpróbálod mégegyszer?!
wildhorse@vipmail.hu
Köszi...
Nem jött át semmi sem!

Várom hátha átküldöd.
Megpróbálod mégegyszer?!
wildhorse@vipmail.hu
Köszi...

Szia Charlotte!
Nem jött át semmi sem!
Várom hátha átküldöd.
Megpróbálod mégegyszer?!
wildhorse@vipmail.hu
Köszi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 23. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 13:50
Nem jött át semmi sem!

Várom hátha átküldöd.
Megpróbálod mégegyszer?!
wildhorse@vipmail.hu
Köszi...

Vadlovacska! Átment a levél? A freemail szerencsétlenkedett. Nem tudom, hogy sikerült-e elküldeni.

Az első 2-3 oldal még a témáról szólt, de attól tartok, ki is veséztük, mert szerintem az itt előforduló legtöbb nő írt már valamit.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 23. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 14:07
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 23. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Újabb chat topic eltérve a témától? Pedig ollllan kíváncsi fáncsi vagyok más Nő társam mit néz meg a pasin...