az attol is fugg, hogy ki er hozzad, ha egy olyas valaki, akit en nem akarok az altalaban barhol hozzamerhet, nem okoz semmi kulonoset, de ha erdeklodom iranta, akkor szinte mindenhol
Szerintem nincs olyan.. hogy erogén zóna.. ( na jó .. nekem nincs) persze van olyan ahol érzékenyebb a testem.. de az nem erogén zóna... én úgy gondolom ha a megfelelő férfi érint akkor a lábujjamtól a fejembubjáig az vagyok.. egy 2lábon járó erogén zóna.... totál mindegy.. hogy hol és hogyan érint.. hm ...anyukám azt mondja.. az erogén zóna a lélek.. s ha azt cirógatják akkor az egész test beleremeg.. én is így gondolom....
Az én erogén zónám a mellbimbóm, a szám, a combbelsőm, és természetesen a puncim. A nyakam, és a nagylábujjam érzékeny még. Viszont a mellem markolászása kifejezetten idegesít...
Ahogy egy ismim mondta anno: a férfiak G-pontja a nők szájpadlásán van!
Felsorolni túl hosszú lenne, mert ha a párom hozzám ér, az nagyon izgat, a helyzettől függetlenül.
Nem kis ideje vagyunk már együtt, de úgy érzem, lenne még mit tanulnunk egymás testéről, és ezt legszívesebben tenném meg egy "test átfürkésző túrán".
Egy lány.
Nem kis ideje vagyunk már együtt, de úgy érzem, lenne még mit tanulnunk egymás testéről, és ezt legszívesebben tenném meg egy "test átfürkésző túrán".
Egy lány.
Hááát...,hogy csak a farka
ezt olyan nagyon nehezen tudom elképzelni.
Meglehet kicsit kevesebbnek tűnik a lehetőség férfiaknál, de megfelelően érzékeny radarral biztos, hogy találni a péniszen túl is...nyak, hát, lágyék, halántéknál visszafelé borzolt haj.....általában a vékony bőrrel fedett testrészeket érdemes számításba venni. (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 02. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 12:24
ezt olyan nagyon nehezen tudom elképzelni. Meglehet kicsit kevesebbnek tűnik a lehetőség férfiaknál, de megfelelően érzékeny radarral biztos, hogy találni a péniszen túl is...nyak, hát, lágyék, halántéknál visszafelé borzolt haj.....általában a vékony bőrrel fedett testrészeket érdemes számításba venni. (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 02. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem a farkam más testrészem nem,de szinte minden hölgy ismerősömnek akikel lefeküdtem a hátuk,cicijük,comb fenék,na prsze változóan kinek mennyire volt érzékeny,
Nekem az agyam az erogén zónám, ha egy nő tud rám hatni akkor szinte minden izgalmassá vállik és minden testrész erogénná. Ha nem, akkor csak a farkam, vagy még az se . ..

darkness