Igazad van,....-én is így csinálom a páromnak,....- a hatás,....- leírhatatlan a részéről....!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 04. szerda 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 04. szerda 18:41
Törölt felhasználó (869472)

Ha már verseny és ha érdekel valakit néhány technikai tanács: ne csak nyald a puncit, mint a fagyit, hanem pl. szorítsd össze a csiklót finoman két oldalról, hogy kiemelkedjen úgy kényeztesd a nyelveddel, időnként kicsit szívogasd is meg a csiklót, de csak finoman és alkalmanként, nálam a körkörös masszírozása is rém hatásos, miközben szívod a csiklót és esetleg a nyelveddel körbe masszírozod, ha ügyes vagy és hozzáférsz told be 2 ujjadat a vaginába és így folytasd a kényeztetést, belül a vagina falát izgatva az ujjaiddal és közben a csiklót ingerelve.
Szerintem valahogy így több örömet szerezhetsz a párodnak.
))

Csak egy észrevétel ujjazásnál a g-pontot izgasd gyengébbek kedvéért hüvely felső része hasi oldal szerintem ez a tuti recept.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 04. szerda 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 04. szerda 19:47

Igen. Még lehet fokozni és érdemes is... smile Mert ha a nő jól érzi magát szex közben veled, akkor sok mindent megkapsz te is viszonzásul, egy igazi vadmacskát rejthet a szolid külső.

Csak egy észrevétel ujjazásnál a g-pontot izgasd gyengébbek kedvéért hüvely felső része hasi oldal szerintem ez a tuti recept.

Én mindíg lassak finoman bebarangolok minden részét a puncinak, közben a gátat is megérintem. Amikor már kellően duzzadt minden akkor már tudom, közel a vég
A nyelvvel való punci dugást kipróbálom legközelebb

Nyalni imádok puncit seglyuka akit kívánok mindenét attól jobb nincs is mikor egy páros egymást szinte megeszi egész testnedveivel együtt akkor Kivanja 2 ember igazán egymast
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 05. csütörtök 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 05. csütörtök 06:21
Törölt felhasználó (891877)

Én mindíg lassak finoman bebarangolok minden részét a puncinak, közben a gátat is megérintem. Amikor már kellően duzzadt minden akkor már tudom, közel a vég

Törölt felhasználó (891877)

Nálunk a popsi ujjazás jött be nyalás közben,de az nagyon
(Ez egy válasz mivagyunk12 üzenetére (2018. 07. 04. szerda 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 04. szerda 20:06

Szó szerint úgy csinálom, ahogy squirtlady leírta. Mindketten nagyon élvezzük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 04. szerda 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen. Még lehet fokozni és érdemes is... smile Mert ha a nő jól érzi magát szex közben veled, akkor sok mindent megkapsz te is viszonzásul, egy igazi vadmacskát rejthet a szolid külső.
Pontosan így csinálom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 04. szerda 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha már verseny és ha érdekel valakit néhány technikai tanács: ne csak nyald a puncit, mint a fagyit, hanem pl. szorítsd össze a csiklót finoman két oldalról, hogy kiemelkedjen úgy kényeztesd a nyelveddel, időnként kicsit szívogasd is meg a csiklót, de csak finoman és alkalmanként, nálam a körkörös masszírozása is rém hatásos, miközben szívod a csiklót és esetleg a nyelveddel körbe masszírozod, ha ügyes vagy és hozzáférsz told be 2 ujjadat a vaginába és így folytasd a kényeztetést, belül a vagina falát izgatva az ujjaiddal és közben a csiklót ingerelve.
))

Szerencsésnek mondhatom magam..Sokat tanulhattam,jók voltak azok az emberek,akikkel összehozott a sors..

felizgattál
(Ez egy válasz mivagyunk12 üzenetére (2018. 07. 04. szerda 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 04. szerda 20:06

Ja nagyon tudjàk mondani a pasik hogy nyalnak meg hogy kell! Közbe a nők azt mondjàk 10 böl egy pasi nyal jól..
Igen ezért sok nő megőrül, én csiklószopásnak hívom! A páromnak ha csinálom,nem viseli el, tiszta erőből momja el a fejemet.
Nem tudom mi van! Nem lehet beszélni vele róla. Azt gyanítom, hogy mivel spriccel a puncija, ez ingerli spriccre, de nem akar képenlőni. Ha igy van nem értem miért, szoktam nyalni utánna tudja, hogy nem zavar, sőt imádom!
A nevedből adódóan gondolom te is spriccelsz, talán van valami tipped. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 04. szerda 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)

A nevedből adódóan gondolom te is spriccelsz, talán van valami tipped. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 04. szerda 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)

))

Felizgatnálak, szép a puncid, popsid! Kár, hogy túl vagyok a megadott korhatáron!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 05. csütörtök 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 05. csütörtök 13:41
Törölt felhasználó (3876132)

felizgattál
de én még nem vagyok túl...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 05. csütörtök 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 05. csütörtök 16:45

Törölt felhasználó (1532242)

Felizgatnálak, szép a puncid, popsid! Kár, hogy túl vagyok a megadott korhatáron!
Nos én nyalástól nem spriccelek, csak G-pont izgatástól. A párod nem tudom így van-e épp szintén, de van hogy annyira érzékeny lesz a csikló a sok izgatástól, hogy már szinte fáj, ahogy érintik. Képzeld ezt úgy el, hogy amikor te elélvezel és a makkod nagyon érzékeny, még tovább fokozva ingerlik, de nem csak finoman nyalogatva, hanem intenzívebben. Az neked milyen érzés olyankor? Kb. ilyen ha túlizgatják a csiklót. Ilyenkor kicsit hagyni kell megnyugodni, addig foglald el magad a punci más területeivel, majd térj vissza rá újra néhány per c múlva. De persze ez csak az én tapasztalatom.
(Ez egy válasz A Ati üzenetére (2018. 07. 05. csütörtök 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 05. csütörtök 15:58

Igen ezért sok nő megőrül, én csiklószopásnak hívom! A páromnak ha csinálom,nem viseli el, tiszta erőből momja el a fejemet.
Nem tudom mi van! Nem lehet beszélni vele róla. Azt gyanítom, hogy mivel spriccel a puncija, ez ingerli spriccre, de nem akar képenlőni. Ha igy van nem értem miért, szoktam nyalni utánna tudja, hogy nem zavar, sőt imádom!
A nevedből adódóan gondolom te is spriccelsz, talán van valami tipped.

A nevedből adódóan gondolom te is spriccelsz, talán van valami tipped.
A legjobb visszajelzés hogy megduzzad minden és olyan nedves hogy már nem tudom eldönteni hogy a nyálamban úszok vagyaz ő nedvében. Igyekszem minél finomabban, és lassabban csinálni, finoman ujjazni, szivogatni. Hmmmm..... jó lenne most is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 08. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 08. vasárnap 11:20

Nos én nyalástól nem spriccelek, csak G-pont izgatástól. A párod nem tudom így van-e épp szintén, de van hogy annyira érzékeny lesz a csikló a sok izgatástól, hogy már szinte fáj, ahogy érintik. Képzeld ezt úgy el, hogy amikor te elélvezel és a makkod nagyon érzékeny, még tovább fokozva ingerlik, de nem csak finoman nyalogatva, hanem intenzívebben. Az neked milyen érzés olyankor? Kb. ilyen ha túlizgatják a csiklót. Ilyenkor kicsit hagyni kell megnyugodni, addig foglald el magad a punci más területeivel, majd térj vissza rá újra néhány per c múlva. De persze ez csak az én tapasztalatom.
Ha elotte terdelek es talpa a ket terdemen nyugszik akkor minden ott van ahol lennie kell Jobb kezem egy ket vagy tobb ujja apunciba eloszor kivul. Le fel korbe kereken izgatom Eppen hogy erintve majd mind kozelebb a csiklohoz Aztan semmi abbahagyom Elorehajolok es csokokkal boritom el a hasat combjat vigyazva hogy ne erintsem a kenyes reszeket. Meg nem de mind kozelebb kerulok hozza Feltolom a labait hogy a gatat elerjem finoman erintem eppen hogy csak ha megrandul ha remegni kezd akkor joooooo Alig erintve csokot lehelek ra aztan rabukok a puncira nyalom furom turom bele az orrom ekkor de csak ekkor nyulok bele egy, ket ujjal vagy amennyivel szereti szeretne Izgatni kezdem a huvely elso felso reszet ha jo helyen matatok akkor rucskos kicsit erdes a felulet minel jobban dorzsolom simogatom annal rucskosebb erdesebb lesz es annal jobb lesz neki Ekkor mar nem lehet nem nyalni szivni korozni a csiklon az egesz arcom egy mero puncile Megszivom enyhen megharapom de csak annyira hogy megranduljin es jobban a szamra tolja a puncit Nem hagyom abba mert mar nincs visszaut hiszen remeg rangatozik de a fejemet raszoritja a puncira. Erzem hogy kozel a spricceles de nem tagitok a szam meg mindig a csiklon szivom szopogatom korozok rajta a nyelvemmel, mar nem nagyon lehet azt csinalni amit kell ami jo mert elsodor a vagy az elvezet a derek megfeszul es elonti a szam arcom az arradat tobb sugarba tor elo Nyalok renduletlenul de mar erzem hogy nem sokaig lehet Hirtelen beletur a hajamba majd erovel elhuzza a szam a puncitol eleg volt ... Igen eleg volt de csak egy kis ideig aztan lesz van folytatas amit imadok szeretek mert ennyi nem eleg
Nem tudom hogy jol csinalom-e azt amit csinalok majd a kedves holgyek eldontik Nem a puding probaja az evesre gondoltam hanem csak egyszeruen velemenyukre lennek kivancsi.

Nagyon jól látod, squirtlady!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 08. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hiszem hogy tulizgatásról lenne szó, bár mikor csinálom neki kb 15 másodpercig birja, azután menekül. Majd egyszer megkötözöm, és kiderül mi lesz a vége!