Aki igazán szeret valakit, szenvedésében nem hagyhatja el, s csak akkor érezzük vonzódásunkat egész nagyságában kedvesünk iránt, midőn annak elvesztésével fenyeget a veszély
A szorongás olyan, mint a félelem, csak nehezebb elviselni. Oka megnevezhetetlen, s mivel nem lehet tudni, mitől támad, azt sem lehet tudni, mikor szabadulhatsz meg tőle.
Rácz Zsuzsa
Rácz Zsuzsa
"A boldogság az a dolog, mely olyan kapun tér be hozzánk, amire nem is emlékszünk, hogy nyitva hagytuk." /R. Lane/
Íme három dolog, amire az életben szükséged lehet: szerelem, amitől elgyengülsz, egy kis pia, amitől erőssé válsz, de leginkább jó barátok, akik ott lesznek, mikor az első két dolog miatt a padlóra kerülsz
Ha úgy érzed itt a vég, csak adj egy pillanatot még...
Bebizonyítom én majd neked, hogy Te nekem a világot jelented...
S ha így sem akarsz hinni nekem, hát kérlek végezz velem...
Bebizonyítom én majd neked, hogy Te nekem a világot jelented...
S ha így sem akarsz hinni nekem, hát kérlek végezz velem...
A bölcs embernek nincs szüksége tanácsra, a bolond meg úgysem fogadja meg. Benjamin Franklin
Az igazi férfi játszik,nem rohan ajtóstól a házba,lassan közelít és puhán vadászik...csak úgy,mellesleg megérint..mögénk lép...a nyakunkba csókol...a tenyere a tenyerünkbe szikrát csihol....az igazi férfi nem siet...tudja hogy idő kell a vágyhoz,megvárja szépen míg megszűnik körülöttünk a világ és már csak őt látjuk..már csak azt akarjuk...nem elveszi...odaadjuk...nem eltűrjük hanem befogadjuk...az igazi ölelés visszafogott,úgy kúszik végig a testen mint a napfény,lassan és puhán..időt hagyva a vágynak,hogy növekedjék..nem kell hozzá más csak egy férfi..aki szeretni tud..s egy nő aki hagyja hogy szeressék...
Sünapónak: "Az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy Te minek akarsz látni engem.."
Soha ne hozz komoly, életbevágó döntéseket érzelmi alapon. Az olyan, mintha mézeskalács házra vennél fel jelzáloghitelt.
David Mitchell
David Mitchell
Ma mindenki drága biztosításokat köt mindenféle csalódás ellen, még ha csak arról a néhány esőcseppről is van szó, amely elrontja a nyaralást.
Alain Badiou
Alain Badiou
azért a faszomhegyén jön már ki egyes modulátorok viselkedése....barátok miatt járok fel csetre...nem miattuk....h legyenkivel szórakozniuk!
Ha pedig valóban nem tehetsz semmit az itt és most megváltoztatására, és nem is tudsz kilépni a helyzetből, akkor minden belső ellenállásodat szélnek eresztve fogadd el a szituációt teljesen! (...) Ezt nevezik megadásnak. A megadás nem gyöngeség! Hatalmas erő van benne!
Eckhart Tolle
Eckhart Tolle
A csodák mindig halkan zörgetnek ajtódon. Ha azt mondod, csak a szél zúg odakint, kavics koccant az üveghez, vagy néhány száraz falevél rezzent a földön, ha ülve maradsz, a csoda kívül reked. Te nem nyitottál ajtót neki.
“A tapasztalat nehéz tanár, mivel először jön a teszt, és csak utána a lecke.”
(Vermon Law)
(Vermon Law)
Bölcs ember az, aki tudja, mi a hasznos, s nem az, aki sokat tud.
Aiszkhülosz
Aiszkhülosz
"Semmi értelme sincs olyasmit keresni, amit az ember nem akar megtalálni."

"A szavakat az érti aki hallja, az érzéseket az, akinek szólnak"
" Ha túl sokat foglalkozol azzal, mi jó vagy rossz az embertársadban, megfeledkezel a saját lelkedről, és kimerít, majd legyőz az az energia, amit mások megítélésére pazaroltál. "
/ Paulo Coelho /
/ Paulo Coelho /
A jóság fontosabb a bölcsességnél, s ennek felismerése már maga is bölcsesség.
Theodore Isaac Rubin
Mindig az az erősebb, aki többet mosolyog, mint dühöng.
japán bölcsesség
Theodore Isaac Rubin
Mindig az az erősebb, aki többet mosolyog, mint dühöng.
japán bölcsesség
A WORD elszáll, AZ írás megmarad.
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
Több férfi hagyná ott a családját, ha tudná, hogyan kell összecsomagolni.
Ajándék szesznek NE nézd a fokát!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves.
Mindig a főnök végzi a feladat oroszlánrészét: üvölt.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem művész!
Van, aki sakkozni bokszolókkal, bokszolni sakkozókkal szeret.
Ha a cápa valakinek a tenyeréből eszik, a lábából is fog.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is.
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
Több férfi hagyná ott a családját, ha tudná, hogyan kell összecsomagolni.
Ajándék szesznek NE nézd a fokát!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves.
Mindig a főnök végzi a feladat oroszlánrészét: üvölt.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem művész!
Van, aki sakkozni bokszolókkal, bokszolni sakkozókkal szeret.
Ha a cápa valakinek a tenyeréből eszik, a lábából is fog.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is.