Tudom néha vad vagyok és konok, néha építek, sajnos, mint a természeti erő sokszor rombolok is. Néha a napfényemmel töltelek fel energiával, néha pedig ugyan ezen napfénnyel égetem bőröd. Az embernek tisztába kell lennie képességeivel, és ezen képességet mindig jó irányban használni borzasztó nehéz...
“Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem.” (kínai közmondás)
"Nem hiszek a véletlen találkozásokban. A világ törvénye olyan, ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni. Nem valami nagy öröm ez. Semmi sem érkezik idejében, semmit sem ad az Élet akkor, amikor felkészültünk rá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk Valaki. De egy napon, egyszer észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt Mindenben...
Két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak amikor megértek e találkozásra..."
(Márai Sándor)
Két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak amikor megértek e találkozásra..."
(Márai Sándor)

Sziasztok,
Nem találtam olyan fórumot ahová irhattam volna ezért okosítókat keresek.
Párom (9 éve) áldott állapotban van, viszont én nagyon szeretek szeretkezni vadulni stb. 2 hónapja igazából nem is érdekli a dolog sőt még ha könyörgöm neki akkor sem hajlandó semmire.
Minden téren van tapasztalatom soha nem volt még rám rossz szó sem.
Kérlek titeket akik ebben is tapasztaltak vagytok írjátok meg nekem mi lehet ilyenkor a megoldás.
Előre is köszi
Párom (9 éve) áldott állapotban van, viszont én nagyon szeretek szeretkezni vadulni stb. 2 hónapja igazából nem is érdekli a dolog sőt még ha könyörgöm neki akkor sem hajlandó semmire.
Kérlek titeket akik ebben is tapasztaltak vagytok írjátok meg nekem mi lehet ilyenkor a megoldás.
Előre is köszi

Vagy megcsalod, vagy gyakorlod a farkaspózt. Ülsz a luk előtt és vonyítasz...
Ez a hormonok "játéka", az is lehet, hogy az állapotossága teljes idejére frigider lett, van ilyen is ugyanúgy mint az ellenkezőjére is van példa.
Ha tisztességes Ember és FÉRFI vagy, nem erőlteted hanem megérted. Nem kúrsz félre, hanem segítesz neki.
És leginkább szereted. Simogatva, ölelve és nem tolakodva. (Ez egy válasz szoptaTó üzenetére (2015. 08. 02. vasárnap 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 02. vasárnap 22:32
Ez a hormonok "játéka", az is lehet, hogy az állapotossága teljes idejére frigider lett, van ilyen is ugyanúgy mint az ellenkezőjére is van példa.
Ha tisztességes Ember és FÉRFI vagy, nem erőlteted hanem megérted. Nem kúrsz félre, hanem segítesz neki.
És leginkább szereted. Simogatva, ölelve és nem tolakodva. (Ez egy válasz szoptaTó üzenetére (2015. 08. 02. vasárnap 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Előre is köszi
Előre is köszi

A múltad olyan, mint egy tetoválás: ha akarod, eltüntetheted, de azzal együtt teljes a történeted.
Úgy élem az életem, ahogy a szívem diktálja, és úgy érzem, így vagyok teljes!
A parasztok, a király és a királynő is ugyanabba a dobozba térnek vissza, amikor a játéknak vége.

Ha nincs itt, hiába várom, az nem azt jelenti, hogy magamra hagyott, csupán azt, hogy még úton van.
Szárnyas majmok (Flying Monkeys)- Mások bevonása hogy elvégezzék a piszkos munkát, annak tudta nélkül. A narcopata remekül mozgatja a szálakat és a marionett babák táncolnak. A kifejezés az Óz a Csodák Csodája című filmre utal, ahol a szárnyas majmok gonosz tetteket hajtottak végre Óz megbízásából.
" A legnagyobb vagyon ezen a világon:
a lelki béke."
a lelki béke."

Ha nincs ellenséged: még nem vitted semmire.
Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?
Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
Alázatot csak olyannal szemben szabad tanúsítani, aki maga is képes az alázatra. Vagyis amikor nem háborúzunk, hanem szeretjük egymást. Más szóval: nem szorulunk önvédelemre. Ritka pillanat. Csak akkor szabad térdre hullani bárki előtt, ha az fölsegít.
Az okos ember akkor lesz bölcs, mikor az ostobákkal már nem vitatkozik.
Kopátsy Sándor
Kopátsy Sándor
Tetszik, hogy karcsú a derekam, izmos a karom és sportos a külsőm. Csak az a
baj, hogy mindezt vastag hájréteg borítja.
baj, hogy mindezt vastag hájréteg borítja.
#nem az vagyok, aki a tömegben ugrál, kalimpál karjaival, hogy észre vegyék. Adom amim van. Ha akarod meglátod és kiemelsz a tömegböl. Ha nem látsz, nem is létezek neked és én elsétálok szotlan#
Ismeretlen
Ismeretlen
Találkoztam a szerelemmel, álruhában volt, így csak könnyű prédának tűnt. Eljátszottam vele, mire véget ért a játék elporladt. Azóta benézek minden koszos rongy alá, de már sehol sem lelem.
/én/
/én/