nekem nagyon erős sperma fétisem van
Ezzel én is így vagyok.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2018. 02. 05. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenkinek van valami ami nagyon izgatja -----------csak nem mondja vagy nem meri kimondani
Én
Ez így van. De ha nem mondjuk, próbáljunk rá vezetni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 24. kedd 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 24. kedd 09:27
Törölt felhasználó (915466)

Mindenkinek van valami ami nagyon izgatja -----------csak nem mondja vagy nem meri kimondani
Láb- és hájfétis.
Nekem intim fazon és sperma fetisem van. Ezekre nagyon izgulok. Valamint a hatalmas farkak is vonzanak
Nálam lábfej és fehérnemű.. Egy gyönyörű fehérneműszett sokkal jobban bejön, mint a meztelenség
Lakk bőr és gumi rajongó vagyok
Nekem nylon és kardigán fétisem van. Imádom a harisnyás lábakat és a testhez símuló gombos kardigánokat, kihangsúluozzák a formákat

Nekem bugyi fétisem van
A pissing
Az engem is nagyon izgat.
(Ez egy válasz B.T.S. üzenetére (2018. 08. 27. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Én egy igazán sexy műkörmös kézre gerjedek
Én a bugyikra (is) gerjedek nagyon..ha pl ismerősöknél meglátom az ismerős nő bugyiját a ruhaszárítón, szijte ugyanúgy felizgat, beindít, mintha a hölgyet látnám pl meztelenül..
A punciszőrzet szintén nagyon izgat..
És van némi sperma fetisem is..
A punciszőrzet szintén nagyon izgat..
És van némi sperma fetisem is..
A sperma fétis mit takar??
Számomra azt, hogy egyszerűen izgat a látványa, illata stb..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 24. szombat 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 08:23
Törölt felhasználó (4183452)

A sperma fétis mit takar??
Köszi. Akkor sperma fétisem is van!!!!!
(Ez egy válasz deep79 üzenetére (2019. 08. 24. szombat 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Eres farok es hozza eres kezfej a fetisem.
Nagyon szeretem az ápolt, formás, szőrtelen lábakat. Mikor szeretkezünk a párommal, akkor gyakran előfordul, hogy a puncija, popója, vagy mellei locsolása helyett a lábait spriccelem le.
De valójában minden porcikája izgat!
De valójában minden porcikája izgat!