nekem is volt ilyen, hatalmas pluszt ad nekem a helyszín is
(Ez egy válasz Kivancsian üzenetére (2025. 07. 09. szerda 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 09. szerda 17:09

Igen.
Volt amikor magamat intéztem el, volt amikor a kollegina. És sexeltem is vele. Izgi és gyors kalandok voltak.
Volt amikor magamat intéztem el, volt amikor a kollegina. És sexeltem is vele. Izgi és gyors kalandok voltak.
Ott már jó párszor én is csináltam….
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 05. szombat 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Én sofőr vagyok, út közben is izgalmas csak nagyon kell vigyázni
sötétben mondjuk még nyugis is

Mondhatni rendszeresen félre tudok vonulni és kielégítem magamat. A legdurvább az volt mikor innen felszedett egy pasi és leszopatott a cég parkolójában a kocsimban. Számba élveztettem és vissza mentem dolgozni mintha misem történt volna. Bármikor ujra megtenném, akár rendszeresen is. Imádok szopni
Pár napja kipróbáltam munkahelyi wc-ben, nem volt olyan nagy kaland. De lehet megpróbálom még 1x-2x.
) Lehetőleg valamelyik kolléganőre gondolva.

Pasiknak is megoldható. Mikor boltban dolgoztam addig dörzsöltem a pulthoz sikerült is elélveznem ritig akkor léptek be a boltba kérdezte is a hölgy mi van veled.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 07. 09. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 09. szerda 16:40

Igen, hiszen van úgy, hogy az ember valahogy sokkal feszültebb napra ébred és a munkahelyen is végig kíséri, és ha a körülmények engedik és elég őrültek is vagyunk hozzá, próbálkozunk. Csajoknál egy lopott pillanatban az asztal sarka, vagy a munka asztal mögött ülve, vagy a mosdóban ülve állva mindig nagyon izgalmas amikor eltudjuk érni azt a bizonyos érzést ami még nem is az orgazmus, de eljutni odáig olyan mint a telefonnak a gyors töltés
Talán van aki érti mire gondoltam

És mit szólt? Izgi lehet lebukni.
(Ez egy válasz Jatekos86 üzenetére (2025. 07. 09. szerda 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)