Nyomiboy: Nem azért szerelték le mert selejtes, hanem, hogy ne baszogassák őket!! Különbség...
Nehogy a hovatartozása miatt érjék őket sérelmek:-P
Ehhez mit szólsz? (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)

És Te? Ha nem vagy meleg, hogy létezik, hogy te sem vagy "olyan, mint..."? :))))))
Olyan vagyok amilyennek az Isten elképzelte az emberiséget.Tudtommal férfit és nőt teremtett,hogy sokasodjanak.Nem két férfit teremtett,hogy melegedjenek.
Szőlőt is teremtett, hogy megegyék...oszt mostanában bor lesz belőle...
Valaki aki vaddisznó- nak:Ba..tak ott a sérelmekre.Azért szerelték le,hogy nehogy ők baszogassanak valakiket. Ezt értsd szószerint. Tehát tették ezt az egészséges emberek védelme érdekében.
tom! Te nem éltél benne és nem tudod azt,hogy ott nem elnyomásról volt szó.Ott kemény kiképzés folyt ami egészembert igényelt.Kár,hogy megszüntették.Most van ez a nehány szerződéses akik igen nagy gondban lennének,ha a hazát hirtelen megkellene védeni.Lásd a Szlovákok kirohanásait.Nem hiszem,hogy azokat a fiatalokat vinnék be akiknek életében még fegyver sem volt a kezében.Addig,még őket az alapvető dolgokra megtanítanák,már vége is lenne a mi vesztünkre.Ezért vinnék azokat akik tényleg katonai kiképzést kaptak az általad "elnyomó hadseregnek" titulált gyülekezetben.Apácák oda nem kellettek.Melegek azért nem, mert az akkori hadsereg nem bogárgyüjtemény volt!Persze,hogy megszüntették hazánkban a soskatonai szolgálatot.Akinek egy csipetnyi esze van az feltudja fogni,hogy mennyi harcászatot lehet megtanúlni HÁROM HÓNAP alatt.Pénz sem volt, (mert ellopták a politikusok) ,hogy több időt biztositsanak egy jól kiképzett hadsereg fenntartására.Ezért gyorsan megszüntették.Csak egyszer rá ne fizessünk.Tom! Ugyan mondj már egy olyan hadsereget ahol mindenkinek egyforma jogai vannak.Ez tiszta röhej amit írtál.Igen van joga a katonának a parancsot végrehajtani a legjobb tudása szerint.Vagy szerinted odamegy az alezredeshez és azt mondja a háboruban én nem megyek mert lelőhetnek? Az USA Army-ban jól látható milyen kemény kiképzésben részesülnek a katonák.Igen ott is van joga minden katonának a parancsot végrehajtani és a száját befogni.Nem tudom milyen egyenjogu katonásdiról beszélsz.Pedig Amcsiban már nem a vöröshadsereg uralkodik és kommunizmus sincs.Miről beszélünk barátom? Válasz tom üzenetére!
Kiszálltam a vitából! De akkor is utálom a meleg férfikinézetü, népművészeti agyagedényeket!Csak éltessétek őket buzgón ahogy eddig tettétek.Gratulálok!
Hallottad az instrukciókat, tessék átoperáltatni magad... :D
Igérem nem fogom megváltoztatni sem a neven, sem a véleményem!Egyszer már kiléptem ebből a meddő vitából,de úgyérzem egy bocsánatkérés még belefér.Ezért így nyíltan megkövetlek és elnézést a "szívjál gázt kis hülye" miatt!Részletesebben olvasd el a privátodat mégegyszer.Köszönöm! A férfiasságommmal meg nem dicsekszem mert az csak a hülyegyerekek szórakozása.Ugyanis mondani mindent lehet!
nem-nem-nem...
azt mondta legyél FÉRFI!
Hát tessék felkeresni egy klinikát, ahol igaz férift.. bocsánat.. FÉRFIT faragnak belőled... :D
azt mondta legyél FÉRFI!
Hát tessék felkeresni egy klinikát, ahol igaz férift.. bocsánat.. FÉRFIT faragnak belőled... :D

Száz szónak is egy a vége: ha egyenjogúság van, akkor egyenlő jogok illetik meg a heterókat, a meleg pasikat, a leszbikus csajokat. Hogy aztán az elfogadottságuk teljesen különböző, az már társadalmi konvenciók és erőviszonyok - akarva- akaratlanul elfogadott -, (farkas)törvényszerűségeinek függvénye. Nagyon elcsodálkoznánk, ha utánanéznénk: az állatvilágban nem is olyan ritka a homoszexualitás, mint gondolnánk, s annak megnyilvánulásai a legmesszemenőbben toleráltak "társadalmukban", elfogadott,szexuális jelzések szintjén. Hogy az embereknél ez másként van, annak nagyon szerteágazó, szociálpolitikai, vallási, miegyéb okai vannak, amelyek egyenes folyománya, hogy kegyetlenül intoleránsak tudunk lenni a másság elfogadásában. De mindez azt is jelenti, hogy ez a jellemvonásunk tanulással magunkraöltött kényszerzubbony. Ez van.
Szemembe forró olmot önsetek, én barbár valék, csak a lezbikusok felé vagyok toleráns... bocs...

De megnéznék két csajt szex közben , élőben! persze!
Katinka, nem rossz ez a videó! :)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 13. szerda 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
látom beindult a téma .ennek örülök.
Én se a leszbiket se a melegeket nem fogadom el. szerintem ez undorító
De azért mégis csak, a legtöbb ember elfogadja, sőt szereti nézni a leszbikusokat (van aki "karriert is csinál belőle -> t.A.T.u nevű duó, ha ,ég emléxik valaki), viszont a buziktól undorodik. És ezt nem csak a hetero pasikra értem...
Nekem nincs bajom velük..se a leszbikkel, se a melegekkel. Vannak közülük ismerőseim! Ettől nem rosszabb egy ember!
sziasztok én egy lesbi csaj vagyok