Egy új barátunk szoktatott rá bennünket nemrégen. Most nagyon bejön oda-vissza alapon. Akár kézzel, pálcával, fakanállal, korbáccsal, mindegy. Páromnak az is tetszik, ha a hímvesszővel csinálják. Nekem akkor a legjobb, ha közben húzogatják a farkamat.
Vak komondor???Hát ez be..arás!!!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 08. 11. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 11. kedd 11:22

Az egyszerű játéktól a komolyabb vadulásig is terjedhet,
Az igazán jó BDSM-hez kell egy vak kommondor... meg egy boxer..bronzból. A többi csak maszatolás. Dr. Lomp for president!
(a BDSM intelligenciát feltételez-igényel, másként csak bohóckodás. )
Az igazán jó BDSM-hez kell egy vak kommondor... meg egy boxer..bronzból. A többi csak maszatolás. Dr. Lomp for president!
Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 16. vasárnap 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 16. vasárnap 05:43

Törölt felhasználó (774401)

Egyre jobban es jobban szimpatikusnak talallak!

Egyre jobban es jobban szimpatikusnak talallak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 15:29

Törölt felhasználó (1027102)

Azt is szeretem, amikor farokkal "fenekelnek"...
Köszönöm, Neked is szép napot, sok spirccelést!

Szia kedves Fruzsi93!Köszönöm a jókívánságot!
Csupa szív NŐ lehet,akivel fenomenális élmény lehet az orgazmuslavina!
Ha nem veszed tolakodásnak,szívesen elfenekelnélek akár a farkammal is,miután nyelvvel,ujjal,lüktető fasszal kielégítenélek!
Kellemes,orgazmusvihart okozó gazdag puncimasszással teli szép napot kívánok!
szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 15:29

(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2015. 08. 15. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 15:19

Szia kedves Fruzsi93!Én azok férfiak közé tartozok,akit izgat,ha elverheti,de legalább is rácsaphat néhányat a partnere gyönyörű izgató,faszmerevítő seggére,mikor éppen kiskutya pózban dughatom ájulásig!Orgazmusban gazdag szép napot kívánok!!!Szia!!!

Szia kedves Fruzsi93!Én azok férfiak közé tartozok,akit izgat,ha elverheti,de legalább is rácsaphat néhányat a partnere gyönyörű izgató,faszmerevítő seggére,mikor éppen kiskutya pózban dughatom ájulásig!Orgazmusban gazdag szép napot kívánok!!!Szia!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 14:24

Imádom!!
Amikor kutyusban nyomjuk, imádom, ha rácsapnak a fenekemre, mivel rossz kislány vagyok!
Amikor kutyusban nyomjuk, imádom, ha rácsapnak a fenekemre, mivel rossz kislány vagyok!

Imádom!!

Könnyű kreatívnak lenni, sokminden alkalmas erre.
Kézzel viszont - szerintem - intimebb, épp ezért talán izgalmasabb is, jobban lehet szabályozni a dolgokat. Na persze mindennel gyakorlat teszi a mestert.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 11. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 11. kedd 15:55

Törölt felhasználó (1112152)

Nem kell eszköz hozzá,,de mégis izgalmasabb azzal
akár még a háztartásban is fel lehet egy egy ilyen eszközt fedezni és izgalmasabbá szinesebbé ,élvezetesebbé tehető vele a szex

En pl nagyon szeretem a fenekelest. Mint a normal sex resze, akar csak elojatek. Ugyan van ilyen-olyan eszkozom is hozza (mint rengeteg mas bdsm jatekhoz), de a legjobb meg mindig a kezzel elvegzett/kapott fenekeles.
Amugy a fenekelesnel (ahogy a bdsm teljes reszen) imadom az adom-kapom megoldast, mikor adom, mikor kapom...
Amugy a fenekelesnel (ahogy a bdsm teljes reszen) imadom az adom-kapom megoldast, mikor adom, mikor kapom...
Nem kell eszköz hozzá,,de mégis izgalmasabb azzal
akár még a háztartásban is fel lehet egy egy ilyen eszközt fedezni és izgalmasabbá szinesebbé ,élvezetesebbé tehető vele a szex
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 08. 11. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 11. kedd 10:19

A BDSM játékok egyik legbiztonságosabbika, könnyen, kényelmesen és széles spektrumon alkalmazható, még eszköz sem feltétlenül kell hozzá.
Az egyszerű játéktól a komolyabb vadulásig is terjedhet, szerintem oda-vissza is izgalmas lehet, partnerfüggő persze, mint minden.

Az egyszerű játéktól a komolyabb vadulásig is terjedhet,
A BDSM játékok egyik legbiztonságosabbika, könnyen, kényelmesen és széles spektrumon alkalmazható, még eszköz sem feltétlenül kell hozzá.
Az egyszerű játéktól a komolyabb vadulásig is terjedhet, szerintem oda-vissza is izgalmas lehet, partnerfüggő persze, mint minden.

Szerepjátékon belül ez az egyik fő fétisem. Mondjuk amikor kislányként kezelnek ( pl. kedvesemmel többször játszottunk is ilyet).. felhúzva a szoknyám, akár apró paskolásokkal... hogy érezzem, hogy rossz kislány voltam, szex a szó szoros értelmében nincs is.. legfeljebb a puncimat érinti meg a kezével...
azután a vadabb játékokban.. ahogy mögém áll.. ahogy az odakínált fenekemre csaphat.. markolhatja és érezteti velem a dominanciáját.. nem direkt agresszív módon, nem "rosszul vadul" hanem "jól vadul".. hogy érezzem minden pillanatban hogy a markában vagyok.. és élvezem ahogy megmarkol és vadul kefélünk.. de nem csap rá a fenekemre.. csak érezteti, hogy ezt bármikor megtehetné és megtenné... és végül már én kérem, akarom hogy csapjon rá, markoljon és érezzem ahogy ez egyre jobban feltüzeli őt is és ez újra visszahat rám és a vége fergeteges élvezkedés
azután a vadabb játékokban.. ahogy mögém áll.. ahogy az odakínált fenekemre csaphat.. markolhatja és érezteti velem a dominanciáját.. nem direkt agresszív módon, nem "rosszul vadul" hanem "jól vadul".. hogy érezzem minden pillanatban hogy a markában vagyok.. és élvezem ahogy megmarkol és vadul kefélünk.. de nem csap rá a fenekemre.. csak érezteti, hogy ezt bármikor megtehetné és megtenné... és végül már én kérem, akarom hogy csapjon rá, markoljon és érezzem ahogy ez egyre jobban feltüzeli őt is és ez újra visszahat rám és a vége fergeteges élvezkedés

Én ezt IS szeretem..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 10. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 10. hétfő 13:46

Törölt felhasználó (897692)

te szereted vagy szeretnéd?
te szereted vagy szeretnéd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 10. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 10. hétfő 12:28
Törölt felhasználó (1112152)

Megvagyok döbbenve az egyik legizgibb topik senkit nem izgat? semmi hozzá szólás??

Megvagyok döbbenve az egyik legizgibb topik senkit nem izgat? semmi hozzá szólás??

Sziasztok! Egy kérdés.hasonló vagy ilyet lehet Mo-n kapni?Ha igen mennyiért?
http://xhamster.com/movies/2877349/self_caning.html
http://xhamster.com/movies/2877349/self_caning.html
Na igen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 01. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 01. kedd 14:24

Törölt felhasználó (335752)

Nyugi! Lehet, hogy a betű az egyetlen nagy az életében. Ezt az örömöt is elvennéd szegénytől?
Különben a történetében csak egy betűt tévesztett. Koax kábelt írt hoax helyett.
Hoax = angol eredetű vándorszó, jelentése: „beugratás”, „megtévesztés”, „átverés”, „álhír” vagy „kacsa”

Különben a történetében csak egy betűt tévesztett. Koax kábelt írt hoax helyett.
Hoax = angol eredetű vándorszó, jelentése: „beugratás”, „megtévesztés”, „átverés”, „álhír” vagy „kacsa”
Nyugi! Lehet, hogy a betű az egyetlen nagy az életében. Ezt az örömöt is elvennéd szegénytől?
Hoax = angol eredetű vándorszó, jelentése: „beugratás”, „megtévesztés”, „átverés”, „álhír” vagy „kacsa” (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 21. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 21. szombat 11:17

Hoax = angol eredetű vándorszó, jelentése: „beugratás”, „megtévesztés”, „átverés”, „álhír” vagy „kacsa” (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 21. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

Nem lennék rá kíváncsi, viszont a NAGY betűkről szokjál le, de gyorsan, mert ezt nem tolerálják a netes felületen. Szóval ne könyökölj a CAPS LOCK-on!!!