Párok első élményei avagy út a többes szex felé (NEM TÁRSKERESŐ!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Tudom, hogy már vannak hasonló topicok... de sokan nézelődnek és nehézkes egy régi és hosszú topicot átböngészni.
Kinek hogyan sikerült, hármasban, többesben?
A férj vagy feleség jelenlétében történt,?
Egyszeri kaland maradt e, megbánták e?

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#194   2025. 09. 19. péntek 13:10
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Nálunk is ez ott csúszott el hogy ez addig működött míg a vállon sírás ment. Csak a probléma ott kezdődött hogy ebben a beszálló látott ott abban a pillanatba egy kiskaput és rákontrázott. Ez a kapcsolat nektek nem jó , nem ez kell neked stb stb szokásos manipulatív szöveg és ott borult minden.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 09. 19. péntek 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 19. péntek 11:15
Nálunk is volt hullámvölgy. Munkahelyi hajtós, stresszes időszak, betegségek, kimerültség, stb. De akkor megbeszéltük a problémát, a feleségem elmondta, hogy mi a baja, mi hiányzik és változtattam. A feleségem azt mondja, hogy neki érdekes módon pont segít a külső kapcsolat abban, hogy az alapkapcsolatot megtartsa, mert egyrészt a hullámvölgy idején sem nélkülözik, meg ilyenkor van egy váll, amin kisírhatja/panaszkodhatja magát. De el tudom képzelni, hogy ez nagyon ritka.
#193   2025. 09. 19. péntek 11:27
ohyessohyess512 ohyessohyess512
A gangbang szerintem egy teljesen másik műfaj. Az már inkább a "használatról" szól, ott nyilván nem játszanak az érzelmek, csak a szexuális kielégülés és élmény. Így érzelmi szempontból abszolút veszélytelen, más szempontból viszont eléggé kockázatos. smile
(Ez egy válasz redmilf-red üzenetére (2025. 09. 19. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 19. péntek 11:21
Ezèrt jó a gangbang idegenekkel. Ha a nő túl van terhelve "ingerekkel" csak a szexualitás müxik érzelmi kötődés nem tud kialamulni. A több ezèrt jobb. Egy pasi érzelmi szempontból kockázatos 5-6 egyszerre már biztonságos.
#192   2025. 09. 19. péntek 11:21
redmilf-red redmilf-red
Ezèrt jó a gangbang idegenekkel. Ha a nő túl van terhelve "ingerekkel" csak a szexualitás müxik érzelmi kötődés nem tud kialamulni. A több ezèrt jobb. Egy pasi érzelmi szempontból kockázatos 5-6 egyszerre már biztonságos.
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 03:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 03:27
Szia!
Köszönöm a lkérdésed.
Volt jó pár levelem,,,,kapkodom a fejem. Volt 40 év házasság után egy pasi,,,bevettek egy fiatal nagyfarkú srácot,,,,a feleség azt mondta nem valami nagy szám volt. Eltelt fél év,,,,az aktus után. Erre a nő bejelentette a pasinak, bocsi, de lelépek a sráchoz. Azóta kúrogatta. 40 évet dobott el a nő.
Van egy másik pasi aki ugy veszi csak be a pasikat hogy beköti a neje szemét!
Igy nem tud szerelmes lenni a nő! Ez eddig az egyik legjobb ötlet. Kezdőknek ajánlott smile smile ! Jól kitalálta.
Rengetegen írnak, stabil kapcsi, 20 év házasság, Bevettek egy pasit és szerelmes lett a nő.
Na ezért, ezekért félek.Mi akpcsink is stabil. De kitudja mit vált ki az adott helyzet, és utána. Milyen érzések fognak kavarogni, stb.
#191   2025. 09. 19. péntek 11:15
twostrokeguy twostrokeguy
Nálunk is volt hullámvölgy. Munkahelyi hajtós, stresszes időszak, betegségek, kimerültség, stb. De akkor megbeszéltük a problémát, a feleségem elmondta, hogy mi a baja, mi hiányzik és változtattam. A feleségem azt mondja, hogy neki érdekes módon pont segít a külső kapcsolat abban, hogy az alapkapcsolatot megtartsa, mert egyrészt a hullámvölgy idején sem nélkülözik, meg ilyenkor van egy váll, amin kisírhatja/panaszkodhatja magát. De el tudom képzelni, hogy ez nagyon ritka.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 19:20
Mi is nyitottunk meg is lett az ára. Én úgy vagyok ezzel, hogy a nyitás az jó dolog és roppant módon lehet ezt élvezni. Nagyon jó dolog ez. Persze azt is el kell ismerni , hogy hosszabb távon valamiféle érzelem benne van a pakliban. De ezért vagyunk felnőtt érett emberek hogy átgondoljuk a dolgokat mérlegelünk.Én úgy gondolom első sorban a beszálló félnek kell alapból úgy hozzá állni , hogy nem mászik bele egy kapcsolatba semmilyen féle fajta formában.
Az pedig hogy egy kapcsolat mennyire stabil vagy jó stb stb az sokszor hullámokba jön. Tegyük a szívünkre a kezünket tökéletes kapcsolat nincs nem is volt és nem is lesz soha. Mindig lesznek hullám völgyek és problémák . Itt szerintem az érett felnőtt gondolkodáson is sok minden múlik, Én úgy tartom itt a korrektség és ez mellett a másik felé a tisztelet amit meg kell adni és a megkapott bizalommal nem vissza élni. Ez mellett szerintem ez a szex partnerem alapuló kapcsolat sok esetben nem hosszú életűek pont azért mert a szex partner amit látnak egymásban a felek.
#190   2025. 09. 19. péntek 10:49
Nyilván mi házi barát jelleggel is kerestünk partnert. Volt párom nem az a gépies típus. Így nyilván voltak hármasban közös programok kirándulások. Kettesben ez nem volt velük . Mind a hármas mind pedig a cuckold felállás is remekül működött köztünk és élvezte mindenki. Nyilván egy ilyen dologba így megy bele az ember hogy a bizalmat meg kell előlegezni mert nélküle nem tud működni vagy jól működni. Itt a probléma az volt hogy aztán ezzel szépen lassan vissza is éltek és megtörtént a baj. Pedig az ember azt gondolná , hogy ezzel nem élnek vissza mert nagyon sokan össze tennék a kezüket ilyen dologba beszállni és ezt élvezni benne lenni, nem rontanák el a dolgot. El kell ismerni drága tanuló pénz volt sajnos. Az érme másik oldala pedig az , hogy érthető ha sok pár ezekből kiindulva nem meri meglépni vagy át élni ezt az élvezeti formát illetve ezt az életmódot, az ilyen véglények(nincs rá jobb szó) miatt. Így őket is megértem, marad a vágyakozás és a fantázia világa.
(Ez egy válasz ohyessohyess512 üzenetére (2025. 09. 19. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 19. péntek 09:38
Igen, a te véleményeddel is egyet tudok érteni, anno láttam olvastam a történeteteket. Teljesen igazad van, egy párkapcsolat nem mindig móka és kacagás. Lehetnek nehézségek, véleménykülönbségek, ideális esetben ezeken túljutnak a felek és meg tudják beszélni és megerősíti a kapcsolatukat.

A hármas felállás szerintem mindig is kockázatosabb a négyesnél. Főleg akkor, ha a harmadik fél amúgy szingli. Jóval nagyobb az esély arra, hogy érzelmileg bonyodalmak alakuljanak ki - kivéve ha össze tudnak hozni egy poliamor hármast és összeolvadnak egy családdá. De ez szerintem viszonylag ritka.

Ha a harmadik fél nem szingli, vagy mondjuk két pár kapcsolódik, akkor jó eséllyel jobban ki tudják egymást egyensúlyozni, talán könnyebb kordában tartani a dolgokat.
#189   2025. 09. 19. péntek 09:56
Egyébként szerintem nagyon hasznos és érdekes a tapasztalatcsere erről a témáról. Mi például pont olyan párokat, partnereket keresünk, akikkel lehet ezekről beszélgetni, egyéb normál kikapcsolódós programokon. Érdekesek egymás tapasztalati, ki mit hogyan élt meg, stb. De szerintem ezekről személyesen sokkal jobb beszélgetni, mint így virtuálisan. Ugyanakkor azt is megértem, hogy a legtöbben célirányosan keresnek kifejezetten szexre, nem akarnak barátkozni, hiszen mindenkinek kevés a szabadideje.
#188   2025. 09. 19. péntek 09:38
Igen, a te véleményeddel is egyet tudok érteni, anno láttam olvastam a történeteteket. Teljesen igazad van, egy párkapcsolat nem mindig móka és kacagás. Lehetnek nehézségek, véleménykülönbségek, ideális esetben ezeken túljutnak a felek és meg tudják beszélni és megerősíti a kapcsolatukat.

A hármas felállás szerintem mindig is kockázatosabb a négyesnél. Főleg akkor, ha a harmadik fél amúgy szingli. Jóval nagyobb az esély arra, hogy érzelmileg bonyodalmak alakuljanak ki - kivéve ha össze tudnak hozni egy poliamor hármast és összeolvadnak egy családdá. De ez szerintem viszonylag ritka.

Ha a harmadik fél nem szingli, vagy mondjuk két pár kapcsolódik, akkor jó eséllyel jobban ki tudják egymást egyensúlyozni, talán könnyebb kordában tartani a dolgokat.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 19:20
Mi is nyitottunk meg is lett az ára. Én úgy vagyok ezzel, hogy a nyitás az jó dolog és roppant módon lehet ezt élvezni. Nagyon jó dolog ez. Persze azt is el kell ismerni , hogy hosszabb távon valamiféle érzelem benne van a pakliban. De ezért vagyunk felnőtt érett emberek hogy átgondoljuk a dolgokat mérlegelünk.Én úgy gondolom első sorban a beszálló félnek kell alapból úgy hozzá állni , hogy nem mászik bele egy kapcsolatba semmilyen féle fajta formában.
Az pedig hogy egy kapcsolat mennyire stabil vagy jó stb stb az sokszor hullámokba jön. Tegyük a szívünkre a kezünket tökéletes kapcsolat nincs nem is volt és nem is lesz soha. Mindig lesznek hullám völgyek és problémák . Itt szerintem az érett felnőtt gondolkodáson is sok minden múlik, Én úgy tartom itt a korrektség és ez mellett a másik felé a tisztelet amit meg kell adni és a megkapott bizalommal nem vissza élni. Ez mellett szerintem ez a szex partnerem alapuló kapcsolat sok esetben nem hosszú életűek pont azért mert a szex partner amit látnak egymásban a felek.
#187   2025. 09. 19. péntek 09:32
Igen, ebben abszolút egyetértünk. Én is azt gondolom, hogy egy jól működő stabil kapcsolatot nagyon ritka esetben robbant szét egy hármas-négyes élmény.

Ha nem stabil már bárkiben bármiért az alapkapcsolat, akkor viszont óhatatlanul ez fog történni, nincs mese.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 15:14
Én hallottam több olyan történetet, ahol a nyitás után szétmentek a felek - közös volt bennük, hogy legalább egy félmondatban felmerült, hogy már nem volt az igazi a kapcsolat, problémák voltak. Ha tényleg olyan a helyzet, hogy az egyik fél már menne és csak a lehetőségre vár, hogy legyen hova meg kivel, akkor tényleg nem jó ötlet a nyitás. Bár nem elhanyagolható az esélye annak, hogy nyitás nélkül is vége lesz annak a kapcsolatnak...

Nem az a gond, hogy az új belépő felé vannak érzelmek - az a gond, hogy a "régi" partner felé már nincsenek (vagy nem pozitívok).
#186   2025. 09. 18. csütörtök 21:43
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Mi is így gondoljuk, az egyik taggal itt próbáltunk is vitázni érvelni, de az lett a vége, hogy minket tiltottak ( a mai napig sem értjük miért mert semmi rosszat nem írtunk...) aki pórul járt az mindegy azt írja mindenkinél ez lesz majd , pedig egyáltalán nem kell hogy egy harmadik fél miatt vége legyen a kapcsolatnak .. én legutóbb beszéltem rá a páromat hogy legyen egy régi beszállóval kettesben amíg én a gyerekszobában vigyázok a picikre , hatalmas élmény volt kamerán nézni őket ahogy szenvedélyesen szexelnek .. utána a srác elment a párom bejött még tiszta lucskos puncival egyből rám is ült és élveztünk mindketten egy hatalmasat .. tudom jól , hogy nagyon tetszik neki a srác és jó is vele de semmi félsz nincs bennem ..sőt azóta is többször fűztem ,hogy megint ismételjük meg de nem akarja egyenlőre..
(Ez egy válasz ohyessohyess512 üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 08:30
Érdekes látni azt, hogy itt is sokan nem tudják elképzelni azt, hogy valamit valaki/valakik nem úgy vagy nem olyan indíttatásból csinálnak, mint ahogy ő.

Pedig ahogy sok minden más, a többes is egy olyan műfaj, hogy különböző ember különböző igényekkel, szempontokkal indulnak neki. Vannak akiknek ez csak pusztán szex és semmi több. Vannak, akiknek meg igényük van legalább egy baráti kapcsolódáshoz is ehhez, kell nekik némi érzelmi háttér hozzá. Én úgy gondolom (tapasztalatból is), hogy tud működni érzelmi háttérrel is, ha a felek őszinték egymáshoz és meg tudják beszélni a dolgokat. Nem mindegy, milyen karakterekről beszélünk, hogy állnak a dolgokhoz, egymáshoz. Én úgy látom, hogy egy mélyebb, hosszabb többes során az érzelmek elkerülhetetlenek (akár hármas, akár négyes felállásról beszélünk). Viszont ezzel szerintem nincsen baj, felnőtt módon, tudatosan kezelhetőek ezek a helyzetek, dinamikák.

Én nem félek attól, hogy egy másik pasi vagy másik pár "elszereti" a páromat. Ez inkább szex érzelmekkel, mélyebb kapcsolódással. De nem ugyanaz, mint egy sok éves párkapcsolatnak a mélysége. Ha egymás mellé teszed a kettőt, az egyik azt adja, mint amit egy hosszabb párkapcsolat első 1-2-3 évében is megéltetek, az újdonság, ráismerések, pezsgés, stb élményét. Ezt az összecsiszolódást követően alakul ki (szerencsés esetben) a stabil párkapcsolat, amikor jóban/rosszban egymás mellett vagytok, támogatjátok egymást, tolerálod a másik hülyeségeit, ha rossz napja van, ha beteg, ha bármi van. Együtt küzdötök meg az élet nehézségeivel és együtt élvezitek az élményeket örömöket is.

Ezzel szemben egy szeretői vagy swingeres kapcsolatban jellemzően csak az újdonság, pezsgés, jó dolgokat tapasztalatod meg. Aki emiatt eldobja a stabil, meglévő, _jól működő_ kapcsolatát, no ott valami komoly probléma van. Ha jól működik az alapkapcsolat, szoros a kötődés, őszinték egymással, akkor nem repeszti szét egy érzelmeket is magával hozó swingeres élmény. Legalábbis én (mi) ezt így gondoljuk...
#185   2025. 09. 18. csütörtök 19:20
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 15:14
Én hallottam több olyan történetet, ahol a nyitás után szétmentek a felek - közös volt bennük, hogy legalább egy félmondatban felmerült, hogy már nem volt az igazi a kapcsolat, problémák voltak. Ha tényleg olyan a helyzet, hogy az egyik fél már menne és csak a lehetőségre vár, hogy legyen hova meg kivel, akkor tényleg nem jó ötlet a nyitás. Bár nem elhanyagolható az esélye annak, hogy nyitás nélkül is vége lesz annak a kapcsolatnak...

Nem az a gond, hogy az új belépő felé vannak érzelmek - az a gond, hogy a "régi" partner felé már nincsenek (vagy nem pozitívok).
#184   2025. 09. 18. csütörtök 15:14

(Ez egy válasz ohyessohyess512 üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 08:30
Érdekes látni azt, hogy itt is sokan nem tudják elképzelni azt, hogy valamit valaki/valakik nem úgy vagy nem olyan indíttatásból csinálnak, mint ahogy ő.

Pedig ahogy sok minden más, a többes is egy olyan műfaj, hogy különböző ember különböző igényekkel, szempontokkal indulnak neki. Vannak akiknek ez csak pusztán szex és semmi több. Vannak, akiknek meg igényük van legalább egy baráti kapcsolódáshoz is ehhez, kell nekik némi érzelmi háttér hozzá. Én úgy gondolom (tapasztalatból is), hogy tud működni érzelmi háttérrel is, ha a felek őszinték egymáshoz és meg tudják beszélni a dolgokat. Nem mindegy, milyen karakterekről beszélünk, hogy állnak a dolgokhoz, egymáshoz. Én úgy látom, hogy egy mélyebb, hosszabb többes során az érzelmek elkerülhetetlenek (akár hármas, akár négyes felállásról beszélünk). Viszont ezzel szerintem nincsen baj, felnőtt módon, tudatosan kezelhetőek ezek a helyzetek, dinamikák.

Én nem félek attól, hogy egy másik pasi vagy másik pár "elszereti" a páromat. Ez inkább szex érzelmekkel, mélyebb kapcsolódással. De nem ugyanaz, mint egy sok éves párkapcsolatnak a mélysége. Ha egymás mellé teszed a kettőt, az egyik azt adja, mint amit egy hosszabb párkapcsolat első 1-2-3 évében is megéltetek, az újdonság, ráismerések, pezsgés, stb élményét. Ezt az összecsiszolódást követően alakul ki (szerencsés esetben) a stabil párkapcsolat, amikor jóban/rosszban egymás mellett vagytok, támogatjátok egymást, tolerálod a másik hülyeségeit, ha rossz napja van, ha beteg, ha bármi van. Együtt küzdötök meg az élet nehézségeivel és együtt élvezitek az élményeket örömöket is.

Ezzel szemben egy szeretői vagy swingeres kapcsolatban jellemzően csak az újdonság, pezsgés, jó dolgokat tapasztalatod meg. Aki emiatt eldobja a stabil, meglévő, _jól működő_ kapcsolatát, no ott valami komoly probléma van. Ha jól működik az alapkapcsolat, szoros a kötődés, őszinték egymással, akkor nem repeszti szét egy érzelmeket is magával hozó swingeres élmény. Legalábbis én (mi) ezt így gondoljuk...
#183   2025. 09. 18. csütörtök 08:30

#182   2025. 09. 18. csütörtök 06:00
Felfedezők Felfedezők VIP
Szia. Vettem a fáradságot és adatlapod, hozzászólásaid visszaolvastam. Neked a többes, kandaulizmus és azon belül egyfajta mazochista vonalad van. Saját korábbi csalódásod ( megcsalás) élnéd újra, csak tervezett módon, egyfajta önostorozàs útján. Szerintem ezt, mostani pároddal is tisztázd és közös, új adatlappal induljatok neki. A többes szex, belső indítékainak tisztázása fontos, magunkban és párunkban és csak közös szándékkal mehet.
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 03:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 03:27
Szia!
Köszönöm a lkérdésed.
Volt jó pár levelem,,,,kapkodom a fejem. Volt 40 év házasság után egy pasi,,,bevettek egy fiatal nagyfarkú srácot,,,,a feleség azt mondta nem valami nagy szám volt. Eltelt fél év,,,,az aktus után. Erre a nő bejelentette a pasinak, bocsi, de lelépek a sráchoz. Azóta kúrogatta. 40 évet dobott el a nő.
Igy nem tud szerelmes lenni a nő! Ez eddig az egyik legjobb ötlet. Kezdőknek ajánlott smile smile ! Jól kitalálta.
Rengetegen írnak, stabil kapcsi, 20 év házasság, Bevettek egy pasit és szerelmes lett a nő.
Na ezért, ezekért félek.Mi akpcsink is stabil. De kitudja mit vált ki az adott helyzet, és utána. Milyen érzések fognak kavarogni, stb.
#181   2025. 09. 18. csütörtök 03:27
dogging33 dogging33
Szia!
Köszönöm a lkérdésed.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 09. 17. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 19:20
Attól félsz, hogy a nejed beleszeret a pasiba vagy attól, hogy kiszeret belőled és elhagy? A kettő nem feltétlenül ugyanaz, vannak poliamór emberek, akik képesek egyszerre több emberbe is szerelmesek lenni... Nálunk volt olyan, hogy a feleségem beleszeretett a pasiba (nem azért, mert nagyobb a farka - nem is nagyobb), úgyhogy azóta hármasban vagyunk.

Te elhagynád a feleséged egy szűkebb punciért, nagyobb pár mellért vagy mélytorkos technikáért?
#180   2025. 09. 17. szerda 19:20
Attól félsz, hogy a nejed beleszeret a pasiba vagy attól, hogy kiszeret belőled és elhagy? A kettő nem feltétlenül ugyanaz, vannak poliamór emberek, akik képesek egyszerre több emberbe is szerelmesek lenni... Nálunk volt olyan, hogy a feleségem beleszeretett a pasiba (nem azért, mert nagyobb a farka - nem is nagyobb), úgyhogy azóta hármasban vagyunk.

Te elhagynád a feleséged egy szűkebb punciért, nagyobb pár mellért vagy mélytorkos technikáért?
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 09. 17. szerda 04:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 04:35
Sziasztok!
Én attól félek, ( rettegek ),
ha beveszünk egy pasit 3.-nak,,,és nagyobb a fasza, vagy esetleg jobban megbassza a nejem, az újdonság varázsa,
mi van akkor ha szerelmes bele a nejem 10 év házasság után?
Ez nem arról szól mint írják sokan hogy erős stabil kapcsolatnak kell lenni stb stb. Erős is. De ha jön egy jobb, aki kihozza az érzéseit, és tényleg beleszeret a nagyobb faszba, akkor én a 10 évemmel elmehetek a,,,,,,,,,,,!
Elpocsékolt évek. Ha valakinek e témában vannak ötletei, gondolatai, volt már ilyenben része, a neje beleszeretett a 3 ik.-félbe ( bevett pasiba ). Az írjon nekem.
#179   2025. 09. 17. szerda 16:19
tcklbrry tcklbrry
Van itt köztetek olyan aki összejöt egy hotelben egy random beszélgetés után más párral? Kiváncsi vagyok ennek mennyi leht az eséllye egy Pl wellnes hétvége során...
#178   2025. 09. 17. szerda 08:26
horvathzaszlo horvathzaszlo
Teljes mértékben egyet értek smile
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2025. 09. 17. szerda 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 08:10
Ahány ember, annyiféle igény és tapasztalás.
Te úgy hiszed, hogy csak a biszexuálisok élvezhetik a többest. Legyen, gondold ezt.
Ám mégis sok pár ha harmadiknak férfit keres, akkor alap-alap elvárás az is, hogy az szilárdan hetero legyen, és nem biszex. Mégis, teljesen tökéletes összhangban képesek élvezni az édeshármast, a NŐ és a maguk örömére egyaránt, hiszen egy a cél, az, hogy a NŐ egy megszokott páros együttlétnél többet, kellemesebbet, különlegesebbet, kapjon.
#177   2025. 09. 17. szerda 08:10
bambuszliget bambuszliget
Ahány ember, annyiféle igény és tapasztalás.
Te úgy hiszed, hogy csak a biszexuálisok élvezhetik a többest. Legyen, gondold ezt.
Ám mégis sok pár ha harmadiknak férfit keres, akkor alap-alap elvárás az is, hogy az szilárdan hetero legyen, és nem biszex. Mégis, teljesen tökéletes összhangban képesek élvezni az édeshármast, a NŐ és a maguk örömére egyaránt, hiszen egy a cél, az, hogy a NŐ egy megszokott páros együttlétnél többet, kellemesebbet, különlegesebbet, kapjon.
(Ez egy válasz BiBetty46 üzenetére (2025. 09. 16. kedd 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 16. kedd 19:06
Nem szeretnék senkit megbántani.. A magam tapasztalatait írtam le kicsit rövid verzióba.. voltam szerető, volt csak dugipajtim, voltam feleség.. De heteró alapon soha nem gondolkodtam egy harmadik félben, pedig hidd el volt pár lehetőségem rá.. (ez nem dicsekvés!) Szerencsére nem vagyunk egyformák, és ettől szép az élet! smile
#176   2025. 09. 17. szerda 04:35
dogging33 dogging33
Sziasztok!
Én attól félek, ( rettegek ),
ha beveszünk egy pasit 3.-nak,,,és nagyobb a fasza, vagy esetleg jobban megbassza a nejem, az újdonság varázsa,
mi van akkor ha szerelmes bele a nejem 10 év házasság után?
Ez nem arról szól mint írják sokan hogy erős stabil kapcsolatnak kell lenni stb stb. Erős is. De ha jön egy jobb, aki kihozza az érzéseit, és tényleg beleszeret a nagyobb faszba, akkor én a 10 évemmel elmehetek a,,,,,,,,,,,!
Elpocsékolt évek. Ha valakinek e témában vannak ötletei, gondolatai, volt már ilyenben része, a neje beleszeretett a 3 ik.-félbe ( bevett pasiba ). Az írjon nekem.
#175   2025. 09. 16. kedd 21:44
Replay55 Replay55
Az első élményünket kiegészítve csak annyi,hogy nálunk aludtunk és mindenki a másik párjával. Találjátok ki a folytatást!

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 10. 21. hétfő
Üzenetek: 234db
Utolsó üzenet: 2025. 10. 03. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!