Párok első élményei avagy út a többes szex felé (NEM TÁRSKERESŐ!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Tudom, hogy már vannak hasonló topicok... de sokan nézelődnek és nehézkes egy régi és hosszú topicot átböngészni.
Kinek hogyan sikerült, hármasban, többesben?
A férj vagy feleség jelenlétében történt,?
Egyszeri kaland maradt e, megbánták e?

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#234   2025. 10. 03. péntek 11:30
rolyka930 rolyka930
Írj léágyszi a további kalandokról.
(Ez egy válasz Replay55 üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 02. csütörtök 11:03
Rég volt.
Megtettük az első lépést farsangkor amiről már írtam a topikon.Közben találkozgattunk,de mivel serdülő csemetékkel éltünk mind ketten nem volt alkalmas időpont az ismételt találkozásra.
Aztán egy vasárnap délután megcsörrent a telefon. Ők voltak: gyertek be hozzánk a gyerekek elmentek hazulról.
Gyorsan összekaptuk magunkat pillanatok alatt (800 m gyalog) ott is voltunk az kapujukban.
Mindenki tisztában volt miért vagyunk ott nem almát fogunk szedni vagy krumplit pucolni.
Nagyon hamar lekerültek a ruhák és a nagy francia ágyon találtuk magunkat. Megvolt a leltár: punci jó sikamlós
farkunk áll mint a cövek el is fértünk csak a csajok lábai akadtak össze.
Jött a mentő ötlet: egyikünk forduljon meg és lábtól legyen a fejünk. Amilyen látványba volt készünk az gyönyörű volt A szét tett lábak ,látni ahogy a srác farka ki be mozog a lányok kezei meg popsinkon és csak húzzák beljeb meg beljebb a farkunkat. No meg a hangok!
Aztán már csak a kicsusszant farkak látványa és a szokásos fürdőbe vonulás.
Mondhattuk : ez is jól sikerült.A kémia nagyon működött.
Majd jött a nyár az izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokkal
#233   2025. 10. 02. csütörtök 11:03
Replay55 Replay55
Rég volt.
Megtettük az első lépést farsangkor amiről már írtam a topikon.Közben találkozgattunk,de mivel serdülő csemetékkel éltünk mind ketten nem volt alkalmas időpont az ismételt találkozásra.
Aztán egy vasárnap délután megcsörrent a telefon. Ők voltak: gyertek be hozzánk a gyerekek elmentek hazulról.
Gyorsan összekaptuk magunkat pillanatok alatt (800 m gyalog) ott is voltunk az kapujukban.
Mindenki tisztában volt miért vagyunk ott nem almát fogunk szedni vagy krumplit pucolni.
Nagyon hamar lekerültek a ruhák és a nagy francia ágyon találtuk magunkat. Megvolt a leltár: punci jó sikamlós
farkunk áll mint a cövek el is fértünk csak a csajok lábai akadtak össze.
Jött a mentő ötlet: egyikünk forduljon meg és lábtól legyen a fejünk. Amilyen látványba volt készünk az gyönyörű volt A szét tett lábak ,látni ahogy a srác farka ki be mozog a lányok kezei meg popsinkon és csak húzzák beljeb meg beljebb a farkunkat. No meg a hangok!
Aztán már csak a kicsusszant farkak látványa és a szokásos fürdőbe vonulás.
Mondhattuk : ez is jól sikerült.A kémia nagyon működött.
Majd jött a nyár az izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokkal
#232   2025. 09. 29. hétfő 20:34
bipasi7 bipasi7
Csak igazat adni tudok. Nem azt kell megfejteni, hogy másoknál mi a titok nyitja, hanem önmagunkkal és a párkapcsolatunkkal kell tisztában lenni.
Egy harmadiknak esélye sincs, hogy bomlassza a kapcsolatot, ha az jól működik. Lehetnek hullámvölgyek egy kapcsolatban, de ha egy jó szex vagy pár bók eltéríti a hölgyet/urat akkor ott már előtte sem volt rendben a kapcsolat. Anno a telefonszámnak a párom számát adtuk meg, bizonyítandó, hogy van hölgy is az adatlap mögött. Ketten be is próbálkoztak nála, de csak a letiltás lett a jutalmuk. Nyílván előfordul, hogy a hölgy belemegy a külön játékba, azért is csinálták ennyire bátran.
(Ez egy válasz ohyessohyess512 üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 29. hétfő 08:32
Szerintem abban nagyon sokan tévednek, hogy egy általános megfejtést várnak erre az egész dologra, mintha minden ember / pár azonos módon működne, azonos szempontok mentén keresne. Hát nem, nem vagyunk egyformák, sokszor más és más dolog működik különböző embereknél.

Az valóban tény, hogy ilyesmibe stabil párkapcsolat esetén érdemes csak belevágni. Érdemes lefektetni a kereteket, határokat, és persze be is tartani. Változtatni csak együtt, közös megegyezéssel. Egyenesen és őszintén kommunikálni egymással, sumákolás nélkül. Beszélgetni a vágyakról, őszintén. És természetesen megfelelően szűrni a szóba jöhető partnereket.

Tuti biztos recept nincs, bármikor becsúszhat probléma, de megfelelő körültekintéssel azért minimalizálhatóak a problémák.
#231   2025. 09. 29. hétfő 16:26
twostrokeguy twostrokeguy
Én nem hiszek abban, hogy harmadik fél miatt (legyen az nő vagy férfi) menne tönkre egy addig jól működő kapcsolat. Én azt tartom valószínűbbnek, hogy már volt valami gond, a "nyitás" legfeljebb a katalizátor. Nekem mindig az szokott furcsa lenni, amikor férfiak odaakarják adni a párjukat valakinek (mintha az ő tulajdonuk lenne), természetesen csak azért, hogy a "párjának legyen jó". Ez nem önzetlenség, hanem pont önzőség - nem csoda, hogy egy ilyen húzás után inkább megy a másik...
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 09. 28. vasárnap 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 28. vasárnap 05:53
Rengetegen írtak, jó tanácsok, ötletek, ki hogyan csinálta a feleségével.
Sajnos elég szomorú hogy 10-20-30 éves kapcsolatok, házasságok egy bevett pasi miatt mentek tönkre.
A pár eldönti ok, 30 év után bevesz valakit, a feleségnek nem jött be a dolog. De 2 hónap után benyögi a férjnek, szakít, válik. És elköltözök a bevett pasihoz. Még a gyerekeket is ott hagyja!
És mindezt úgy hogy a férjnek fel sem tünt. Egyszer vették be a pasit! Példa, mivel jött kb 50 levél, a saját lakásukra hívták a beszálló pasit, egyszer kifigyelte a feleséget amikor haza ment és leszólította. De volt olyan aki azt írta, feleség elmondása szerint, szex közben a férfi mondta a nőnek , hogy ott hagyja a telszámát egy papíron a fürdőben. Ha bármikor akarja, vele akaar lenni kettesben hívja és találkoznak a férj háta mögött! A feleségnek ez tetszett! 20 évet dobott el. A férj rájött. De volt olyan, hogy 4 es pár. és a nő akarta a férjtől, hogy talizzanak kettesben, mert őt ugy akarja, kívánja. Facebook-név csere és ismerkedés. Rengeteg erős, stabil, nagyon erősnek hitt kapcsolatok mentek tönkre. Rengeteg sírás volt már, gyerekeket hagyott a feleség a férjekre stb stb, kapkodom a fejem. Erre írta a pasi, ő úgy csinálja , hogy beköti a felesége szemét, és csak úgy csinálhatja a bevett -beszálló pasival. Így tuti hogy nem lesz szerelmes belé, és nem fogja úgy kívánni. Ha bárkinek megcsalásos története van, első émény után, az nyugodtan írjon.
#230   2025. 09. 29. hétfő 12:19
ohyessohyess512 ohyessohyess512
Szia,

nyugodtan lehet árulkodni, igen, én tiltottalak le személyesen (és igen, én a párosunk férfi tagja vagyok, bizony). Egyrészt kiderült, hogy nem egymást keressük, ahogy ezt meg is írtam neked, a távolság sem teszi ideálissá a folyamatos kapcsolattartást, de a tiltás oka természetesen nem ez volt, hanem az, hogy a neked szóló válasz üzentet csak én írtam alá. Persze hogy én, miért írnám oda a párom nevét, ha ő ott sem volt, amikor megírtam a választ? Ennyi alapján kamu szóló pasinak titulálni valakit szerintem botorság. Egy szempillantás alatt ki tudod deríteni, ha kételyed merülne fel, egyszerűen kérsz egy közös négyes telefonbeszélgetést vagy Google Meets beszélgetést. Ha kitér ez elől a másik, akkor bizony valami nem stimmel. Ha meg ott vannak a beszélgetésben mindketten, rá tudsz kérdezni az összes téged érdeklő dologra, kételyre a hölgytagnál. Tettél ilyen lépést, mielőtt kamusnak minősítettél? Nem.

Szóval sok sikert kívánok a keresgéléshez, mi az ismerkedés során már az elején javasolni szoktuk a négyesben történő beszélgetést, egyrészt kiderül az alapszimpátia megléte /nem léte, másrészt megvan a létszámellenőrzés is. smile Olyan egyszerű, nem?

Abban azonban igazat kell adnom neked, hogy sok a nem valós pár, sok a tilosban járó, és sok a bizonytalan is itt a GG-n. Szűrni kell. Csekkolni kell, ehhez megvannak az eszközök, nem nagy dolog.
(Ez egy válasz karola27 üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 29. hétfő 10:56
A legnagyobb problémát sok esetben az okozza, hogy legalább a regisztrált párok 50%-áról előbb utóbb kiderül hogy csupán gyáva szóló pasi van a párként regisztrált adatlap mögött!
Nem szeretnénk tiltást kapni, és gyerekesnek is tartjuk az árulkodást, de nem kell messze menni, és máris talál olyat az ember, aki ilyen pár. És az ilyen tutyimutyi pasik még annyira gyávák és gerinctelenek, hogy amint valaki szemükre veti privát levélben hogy bizony bukta van, mert bizony az árulkodó jeleket mi nők elég gyorsan észrevesszük, akkor ezek a mimóza lelkek inkább letiltják a valós párt, mint elismernék, igen, ők bizony szólóként vannak pár adatlappal.
De persze az is nehezíti a dolgot, hogy a maradék valós 50%-nyi páros adatlapból is legalább ujabb felező van, mert van ugyan hölgy is valósan, de a nő semmit se tud a keresgélésről és/vagy a női tag nem is lenne benne többesben, max a férj kedvéért lenne partner abban, hogy a férj (engedéllyel) megcsalja őt vagy csak irogasson...
#229   2025. 09. 29. hétfő 10:56
karola27 karola27
A legnagyobb problémát sok esetben az okozza, hogy legalább a regisztrált párok 50%-áról előbb utóbb kiderül hogy csupán gyáva szóló pasi van a párként regisztrált adatlap mögött!
Nem szeretnénk tiltást kapni, és gyerekesnek is tartjuk az árulkodást, de nem kell messze menni, és máris talál olyat az ember, aki ilyen pár. És az ilyen tutyimutyi pasik még annyira gyávák és gerinctelenek, hogy amint valaki szemükre veti privát levélben hogy bizony bukta van, mert bizony az árulkodó jeleket mi nők elég gyorsan észrevesszük, akkor ezek a mimóza lelkek inkább letiltják a valós párt, mint elismernék, igen, ők bizony szólóként vannak pár adatlappal.
De persze az is nehezíti a dolgot, hogy a maradék valós 50%-nyi páros adatlapból is legalább ujabb felező van, mert van ugyan hölgy is valósan, de a nő semmit se tud a keresgélésről és/vagy a női tag nem is lenne benne többesben, max a férj kedvéért lenne partner abban, hogy a férj (engedéllyel) megcsalja őt vagy csak irogasson...
(Ez egy válasz ohyessohyess512 üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 29. hétfő 08:32
Szerintem abban nagyon sokan tévednek, hogy egy általános megfejtést várnak erre az egész dologra, mintha minden ember / pár azonos módon működne, azonos szempontok mentén keresne. Hát nem, nem vagyunk egyformák, sokszor más és más dolog működik különböző embereknél.

Az valóban tény, hogy ilyesmibe stabil párkapcsolat esetén érdemes csak belevágni. Érdemes lefektetni a kereteket, határokat, és persze be is tartani. Változtatni csak együtt, közös megegyezéssel. Egyenesen és őszintén kommunikálni egymással, sumákolás nélkül. Beszélgetni a vágyakról, őszintén. És természetesen megfelelően szűrni a szóba jöhető partnereket.

Tuti biztos recept nincs, bármikor becsúszhat probléma, de megfelelő körültekintéssel azért minimalizálhatóak a problémák.
#228   2025. 09. 29. hétfő 08:32
ohyessohyess512 ohyessohyess512

#227   2025. 09. 29. hétfő 07:19
hot_blood hot_blood
Az a kapcsolat már vége volt, még a bevett pasi előtt, csak nem tudták! Erős alapokon lévő kapcsolatot nem tesz tönkre 1000 bevett pasi sem!
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2025. 09. 28. vasárnap 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos elég szomorú hogy 10-20-30 éves kapcsolatok, házasságok egy bevett pasi miatt mentek tönkre.
A pár eldönti ok, 30 év után bevesz valakit, a feleségnek nem jött be a dolog. De 2 hónap után benyögi a férjnek, szakít, válik. És elköltözök a bevett pasihoz. Még a gyerekeket is ott hagyja!
És mindezt úgy hogy a férjnek fel sem tünt. Egyszer vették be a pasit! Példa, mivel jött kb 50 levél, a saját lakásukra hívták a beszálló pasit, egyszer kifigyelte a feleséget amikor haza ment és leszólította. De volt olyan aki azt írta, feleség elmondása szerint, szex közben a férfi mondta a nőnek , hogy ott hagyja a telszámát egy papíron a fürdőben. Ha bármikor akarja, vele akaar lenni kettesben hívja és találkoznak a férj háta mögött! A feleségnek ez tetszett! 20 évet dobott el. A férj rájött. De volt olyan, hogy 4 es pár. és a nő akarta a férjtől, hogy talizzanak kettesben, mert őt ugy akarja, kívánja. Facebook-név csere és ismerkedés. Rengeteg erős, stabil, nagyon erősnek hitt kapcsolatok mentek tönkre. Rengeteg sírás volt már, gyerekeket hagyott a feleség a férjekre stb stb, kapkodom a fejem. Erre írta a pasi, ő úgy csinálja , hogy beköti a felesége szemét, és csak úgy csinálhatja a bevett -beszálló pasival. Így tuti hogy nem lesz szerelmes belé, és nem fogja úgy kívánni. Ha bárkinek megcsalásos története van, első émény után, az nyugodtan írjon.
#226   2025. 09. 28. vasárnap 23:06
Dzsentri Dzsentri
Figyelj, a negatív élmény közzététele itt nem megy. Lehetne tanulni belőle de ez nem az a pálya. Itt sikertörténetek mennek nagyot, mégha túlszínezve vagy csak úgy túlfűtötten megálmodva. Pedig aki komolyan gondolja és kétségek között dilemmázik annak valóban nagy segítség lenne pár igaz történet, tapasztalat. Erős kapcsolat meg hasonló fogalmak repkednek kioktató módon hihetetlenül bölcs emberektől, aztán egyszercsak eltűnnek. Hogy hogy nem. De a kételkedőknek, márpedig ők vannak többen, a fontolva haladást javaslom.
#225   2025. 09. 28. vasárnap 19:11
Replay55 Replay55
Lesz folytatása, van mit megosztanunk csak az időnk és a sikítós titkárnő kevés.
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2025. 09. 25. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 25. csütörtök 13:19
Nagyon tetszett a történet smile Írhatnátok még smile
#224   2025. 09. 28. vasárnap 05:53
dogging33 dogging33
#223   2025. 09. 27. szombat 08:16
Nyúlmedve Nyúlmedve
Azon csodálkozom, hogy viszonylag sokaknál a különféle sumákolós bepróbálkozásokat meg merik tenni a férfiak. És bizony miért nem tartanak attól, hogy a férj bántani fogja őket a gerinctelen viselkedésük miatt?
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2025. 09. 20. szombat 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 20. szombat 12:04
Itt valaki megirta korábban, hogy nincs tökéletes házasság. Az én nejem is hordoz magában néhány negativ gondolatot velem szemben, szerintem ez bizonyos szintig normális. Ezek a pasik ezeket próbálják meg kihúzni a nőkből, erre játszanak rá nagy megértéssel, felerősitve a Nő gondolatait, és egyben vigaszt, megoldást igérve. Ősi eszköz, és az esetek többségében bejön. Te szerencsés vagy, ha a nejed rögtön venné a lapot ahogy mondod. Nálunk nem ez volt, a nejem felelősségével teljesen tisztában vagyok. De azt szoktam mondani, mindenkinek van választási lehetősége, én ezután azt választottam, hogy a családunk, a nejem fontosabb mint hogy elkezdjek tányértdobálni. És tudom, semmi garancia nincs arra sem, hogy ez soha többet nem fog előfordulni. Persze ilyenkor jön a válasz itt, hogy az ilyen labilis pároknak nem kell swingerezni, de 26 év után annyira labilisnak nem érzem magunkat, illetve kedveljük a pasi beszállós szexet, mégha ritkán is élünk vele.
#222   2025. 09. 25. csütörtök 13:19
nyulipaar nyulipaar
Nagyon tetszett a történet smile Írhatnátok még smile
(Ez egy válasz Replay55 üzenetére (2025. 09. 12. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 12. péntek 12:43
Rég volt!
Farsangi buliba voltunk egy kis településen barátokkal ahol mindenki ismer mindenkit.30-as évek végi 40-es évek elején levő társaság.Volt köztünk egy pár akiről susogtak a falevelek, hogy szorosabb kapcsolatot ápolnak egy házaspárral.Fogyott a pia emelkedett a hangulat.Élő zene, tánc...
Ha nem akarjuk kiütni magunkat itt kell megállnunk megbeszéltük nejemmel hogy hívjuk meg X-éket hozzánk,ugyanis mi sem voltunk már ártatlanok.Így is történt Nem utasították el a meghívást, sőt úgy éreztük tetszik az ötlet.
Mi előbb leléptünk hogy ne legyen annyira feltűnő. Sokat ők sem várhattak ,mert rövidesen kopogtak az ajtón.Bontottunk egy pezsgőt megittuk és talán mindenki tudta miért vagyunk itt. Úgyhogy repültek a ruhák a nappaliba szerteszét és irány a kanapé és a dohányzóasztal Míg nem egy hang kijózanított bennünket:Össz fogunk kenni mindent, menjünk a szobákba!
Igaz is volt mert álló farkunk a csillogott mint a gyémánt ahogy kihúztuk a puncikból.Elvonultunk külön szobába............ A következő szép életkép az volt ahogy a csajok mosolygó arccal összeszorított combokkal mennek a fürdőbe.
Hát így alakult a többit már alakítottuk jó pár évig. Izgalmas helyzetek és szituációk is voltak.
#221   2025. 09. 22. hétfő 21:33
W Csaba75 W Csaba75
Ebben sok igazság van! Aszt hiszem hogy így nem egyoldalú a nyitás!
Nem csak az egyik fél érzi jól magát! A másik meg
Talán ez az egészséges. De ha a pár valamely tagja önzö akkor az nem müködik!
Valaki nem érzi magát jól!
(Ez egy válasz ohyessohyess512 üzenetére (2025. 09. 19. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 19. péntek 09:38
Igen, a te véleményeddel is egyet tudok érteni, anno láttam olvastam a történeteteket. Teljesen igazad van, egy párkapcsolat nem mindig móka és kacagás. Lehetnek nehézségek, véleménykülönbségek, ideális esetben ezeken túljutnak a felek és meg tudják beszélni és megerősíti a kapcsolatukat.

A hármas felállás szerintem mindig is kockázatosabb a négyesnél. Főleg akkor, ha a harmadik fél amúgy szingli. Jóval nagyobb az esély arra, hogy érzelmileg bonyodalmak alakuljanak ki - kivéve ha össze tudnak hozni egy poliamor hármast és összeolvadnak egy családdá. De ez szerintem viszonylag ritka.

Ha a harmadik fél nem szingli, vagy mondjuk két pár kapcsolódik, akkor jó eséllyel jobban ki tudják egymást egyensúlyozni, talán könnyebb kordában tartani a dolgokat.
#220   2025. 09. 21. vasárnap 12:17
jirzi jirzi
Lehet így is értelmezni Az hogy hogy élné meg egyéni problémája a féregnek Dugahttunk volna a végletekig így meg matyizhat egyedül
(Ez egy válasz Prudens üzenetére (2025. 09. 20. szombat 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 20. szombat 14:18
Az elcsábítás fogalmába nálam ez is beletartozik. Mert amennyiben tudsz róla a szex kettesben a házibaráttal teljesen rendben van, de ha ezt a hátad mögött sikerül kivitelezni akkor már joggal becsapottnak érezheted magad. A szex a harmadiik félnek így is szex lenne meg úgyis de az pikantéria, hogy rávette vélhetőleg valami fondorlatos széptevéssel asszonyodat hogy megcsaljon, na az csábítás és valamiféle diadalként éli meg.
#219   2025. 09. 20. szombat 14:18
Prudens Prudens
Az elcsábítás fogalmába nálam ez is beletartozik. Mert amennyiben tudsz róla a szex kettesben a házibaráttal teljesen rendben van, de ha ezt a hátad mögött sikerül kivitelezni akkor már joggal becsapottnak érezheted magad. A szex a harmadiik félnek így is szex lenne meg úgyis de az pikantéria, hogy rávette vélhetőleg valami fondorlatos széptevéssel asszonyodat hogy megcsaljon, na az csábítás és valamiféle diadalként éli meg.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2025. 09. 20. szombat 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 20. szombat 13:34
Itt nem az elcsábítás lett volna a lényeg hanem a hátam mögötti szex Normál esetben még izgathatna is, de nem volt olyan a légkör mint írtam Plusz a párom élvezi ha beveszünk valakit (mai napig van több éve házibarátunk), de ez a sztori az ő szemében is gerinctelen volt
#218   2025. 09. 20. szombat 13:34
jirzi jirzi
Itt nem az elcsábítás lett volna a lényeg hanem a hátam mögötti szex Normál esetben még izgathatna is, de nem volt olyan a légkör mint írtam Plusz a párom élvezi ha beveszünk valakit (mai napig van több éve házibarátunk), de ez a sztori az ő szemében is gerinctelen volt
(Ez egy válasz Prudens üzenetére (2025. 09. 20. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 20. szombat 10:40
Harmadikként beszálló férfiként sosem volt célom a kapcsolat rombolása, vagy a hölgy elcsábítáása. Egyrészt unferr és a bizalommal való visszaélés erre törekedni. Másrészt elcsábítom és elkönyvelek valamiféle sikert a "versenyben", a férfivel kapcsolatban. De egy ez nem verseny, kettő mi a fenét kezdek az elcsábított asszonykával. Kiteszem a falra mint trófeát?
#217   2025. 09. 20. szombat 12:04
mgakaland mgakaland
Itt valaki megirta korábban, hogy nincs tökéletes házasság. Az én nejem is hordoz magában néhány negativ gondolatot velem szemben, szerintem ez bizonyos szintig normális. Ezek a pasik ezeket próbálják meg kihúzni a nőkből, erre játszanak rá nagy megértéssel, felerősitve a Nő gondolatait, és egyben vigaszt, megoldást igérve. Ősi eszköz, és az esetek többségében bejön. Te szerencsés vagy, ha a nejed rögtön venné a lapot ahogy mondod. Nálunk nem ez volt, a nejem felelősségével teljesen tisztában vagyok. De azt szoktam mondani, mindenkinek van választási lehetősége, én ezután azt választottam, hogy a családunk, a nejem fontosabb mint hogy elkezdjek tányértdobálni. És tudom, semmi garancia nincs arra sem, hogy ez soha többet nem fog előfordulni. Persze ilyenkor jön a válasz itt, hogy az ilyen labilis pároknak nem kell swingerezni, de 26 év után annyira labilisnak nem érzem magunkat, illetve kedveljük a pasi beszállós szexet, mégha ritkán is élünk vele.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2025. 09. 20. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 20. szombat 10:40
"egyben alázva engem, hogy én mekkora szar vagyok, mert semmit nem nyújtok a családnak, a nejemnek"

Én egészen biztos vagyok abban, hogy a feleségem ebben a pillanatban dobta volna ki a pasit. Nem csak a hűsége miatt, hanem mert ezzel a feleségemet is alázta volna, az ő választását kritizálta.
#216   2025. 09. 20. szombat 10:56
Én általában szeretek szex után még egy kicsit bújni az aktuális partnerrel, de tényleg nem mindig jön össze.
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 09. 20. szombat 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 20. szombat 07:34
Amikor mi elkezdtük, sokat beszélgettünk arról, hogy szóló férfi jöhessen-e, vagy nem. Végül a nem mellett döntöttünk, de elsősorban azért, mert tartottunk a betegségektől. Ha egy férfinak van párja, az azt jelenti, hogy van már egy nő, aki megbízik benne és jelzi neki azt is, ha beteg. Na meg kisebb eséllyel jár virágról virágra. Nem életbiztosítás ez sem, tudjuk, de talán valamit jelent.

Ettől függetlenül előfordult kétszer, hogy hárman maradtunk és az egyik esetben hasonló próbálkozások miatt szakítani kellett.

Soha nem próbálnánk egymás háta mögött kommunikálni a partnereinkel. De ha kedveljük őket, azt ki is fejezzük, öleléssel, csókkal, akár az ágyon kívül is. Sokan már ettől is félnek és egy egyszerű szex utáni kedveskedésre is harapnak. A saját kevéske klub tapasztalatunkban is inkább ilyet láttunk, meg egy oktatási célú swinger podcastban is hallottam ezt a "f.szt keresel még itt 2 perccel szex után" meg "az a ribanc még össze akart bújni kicsit a férjemmel utána, hát hogy képzeli" hozzáállást. Ez meg szerintünk átesés a ló másik oldalára. Ha nem tudsz megbízni a saját párodban, ne legyél swinger. Ne a szexpartnereden csattanjon az érzelmi bizonytalanságod.
#215   2025. 09. 20. szombat 10:40
"egyben alázva engem, hogy én mekkora szar vagyok, mert semmit nem nyújtok a családnak, a nejemnek"

Én egészen biztos vagyok abban, hogy a feleségem ebben a pillanatban dobta volna ki a pasit. Nem csak a hűsége miatt, hanem mert ezzel a feleségemet is alázta volna, az ő választását kritizálta.
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2025. 09. 19. péntek 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 19. péntek 19:01
Azért az, hogy nem hibáztatható a beszálló akkor, ha bepróbálkozik, azért nekem sarkos. Persze a Hölgy engedése nélkül nem működik, nálunk is ez volt. A véglény andriska, aki 20 évvel volt fiatalabb a feleségemnél, aki a 10 évvel idősebb friss feleségét csalta velünk, adott folyamatosan a nejemnek tanácsokat a jó házasságról, egyben alázva engem, hogy én mekkora szar vagyok, mert semmit nem nyújtok a családnak, a nejemnek. Persze soha nem látta, hol és hogyan élünk, de tudta a tutit. Nejem esetleges panaszaira felnagyitva reagált, igazat adva neki, hogy a nejem ennél többet érdemel, és persze ő megadná, miközben a közösen bérelt pecó ráeső részét is megspórolta, sőt, ami a legszebb, a kitöltött kólát basszus visszatöltötte az üvegbe, hogy hazaviszi. A feleségemnek pedig, és ezzel nem mentem fel, csak megértem, jól esett egy fiatal kan udvarlása, hogy 51 évesen egy 31 éves geci csapja a szelet, közös zeneszámokat küld stb. Amikor persze szembesitettem a viselkedésével, akkor menekült a patkány mindenét behúzva, és persze ráfogva a nejemre, hogy Ő csinált mindent. Szóval bonyolult ez, de épp ezért lehet hibáztatni teljes szélességgel, főleg, hogy előre tisztáztam vele, amit mindig, hogy nincs semmilyen kommunikáció a hátam mögött a nejemmel. Persze ezt már tapasztalat miatt, mert volt több hasonló próbálkozó, mert gerinctelenek a legtöbben.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 10. 21. hétfő
Üzenetek: 234db
Utolsó üzenet: 2025. 10. 03. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!