Sajnos nekünk nem jött be, de nem miattam.
Nejem engem nem szívesen lát mással, míg én szívesen látom őt mással.
Viszont nem tudja a helyén kezelni ha mással van, egyből bele vonzza magát a dologba és érzelmeket táplál.
Emiatt sehogy sem jó.
Nejem engem nem szívesen lát mással, míg én szívesen látom őt mással.
Viszont nem tudja a helyén kezelni ha mással van, egyből bele vonzza magát a dologba és érzelmeket táplál.
Emiatt sehogy sem jó.
Talan ezt nevezik jól fejlett prekoncepciónak. Megóv a kellemes es a rossz tapasztalatoktól. Mi igyekszünk "kézzel fogható" tapasztalatokat gyűjteni de így is nehéz.
Gondolom régebben volt, mikor aktívan kerestünk. Akkoriban eleggé pörögtek a levelek. Közösen döntünk, lehet egyikünk elolvasta, aztán feledésbe merült. De az is lehet, hogy nem túl beszédes az adatlap, és már itt kiszelektálódtatok. Több oka lehet...
(Ez egy válasz Szepi8511 üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 19. csütörtök 19:29
Mi is írtunk nektek,de még választ sem kaptunk..... Így azért nehéz lesz
A tudat. Már a tudat lelomboz minket. Próbáltuk elengedni, de a képeket nézve még rábólintottunk, de tudván az éveket, nem ment. Nálunk ez ilyen...
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 19. csütörtök 23:55
Sosem értettem miért kell kapaszkodni a korban. Az csak szám. Ha valaki bejön akkor nem mindegy hogy egy kicsit idősebb vagy fiatalabb? Személyit úgyse fogsz kérni. Én és a párom simán letagadhatnánk 10 évet.
Sosem értettem miért kell kapaszkodni a korban. Az csak szám. Ha valaki bejön akkor nem mindegy hogy egy kicsit idősebb vagy fiatalabb? Személyit úgyse fogsz kérni. Én és a párom simán letagadhatnánk 10 évet.
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 19. csütörtök 12:44
Mi is lassan 36-40 leszünk, és mi sem találtunk... állandóan a 48-66 közöttiek próbálkoztak be. Vagy a másik véglet, 22-26 körüliek.
Ha netán korosztályban lettek volna, ott nem nyert a szimpátia ...
Így van minden exemmel amikor bevettunk valakit utána inkább erősebbnek éreztem a kapcsolatot
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2025. 09. 29. hétfő 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 29. hétfő 07:19
Az a kapcsolat már vége volt, még a bevett pasi előtt, csak nem tudták! Erős alapokon lévő kapcsolatot nem tesz tönkre 1000 bevett pasi sem!
Mi is írtunk nektek,de még választ sem kaptunk..... Így azért nehéz lesz
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 19. csütörtök 12:44
Mi is lassan 36-40 leszünk, és mi sem találtunk... állandóan a 48-66 közöttiek próbálkoztak be. Vagy a másik véglet, 22-26 körüliek.
Hát szépek is a képeitek, és úgy látom az első pár képből, hogy azonos a vágy világunk...
(Ez egy válasz TésI üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 19. csütörtök 16:05
Mi találtunk egy korban és alkatban hozzánk illő párt, akkikel az első párcserés szex meg is volt és nagyon élveztük mind a négyen, most pedig egy négyes barátság szövődik közöttünk ebből éppen..
Nagyon élvezzük, a cserepartnereinkkel (is) nagyon nagyon finom a szex! Sőt...
Mi találtunk egy korban és alkatban hozzánk illő párt, akkikel az első párcserés szex meg is volt és nagyon élveztük mind a négyen, most pedig egy négyes barátság szövődik közöttünk ebből éppen..
Ha netán korosztályban lettek volna, ott nem nyert a szimpátia ... (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 02. 18. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 18. szerda 20:24
Ha netán korosztályban lettek volna, ott nem nyert a szimpátia ... (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 02. 18. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nagyjából szinte nincs esély, mi 35/43 vagyunk és így sem találunk korosztályból senkit, azt tapasztalom hogy 50 felett a leggyakoribb korosztály, de az minket nem vonz.
Egyszerű meg sem tetszik, azért az ritka hogy 30nak néz ki egy 45éves hölgy, én még nem futottam bele ilyenbe, viszont keveset vagyunk olyan közegben ahol nyitott párok vannak pl klubb vagy privát buli, viszont ahol eddig voltunk ott nagyon látszódott a korosztálybeli különbség (szakadék) és nem is lett a mi esténk, ahol meg passzolt a korosztály, olyan részegek voltak a csajok, hogy az már vállalhatatlan lett volna egy jó együttléthez. Így mivel ez kevésbé az életünk része, így ha nem jön össze mert erős a szűrő úgy is jó, ha szerencsénk van/lesz úgy még jobb.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2026. 02. 19. csütörtök 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 19. csütörtök 04:17
Ezt hogy szűritek? Megtetszik egy pár Odamentek ismerkedni Leigazoltatjátok? Ja 49 évesek vagytok? Akkor inkább a nem tetsző 22 évesek.....
Igen remélem leszünk , viszont ahogy látom az évek múlását, ez nem változik, egyszerűen nekem nem tetszik meg egy tőlem idősebb vagy már velem egykorú hölgy, azt meg el sem tudnám képzelni, hogy begerjedek rá . A páromnak viszont egy sármos idősebb pasi kimondottan bejön, viszont abból meg tudjuk, hogy kevés van mert ritka jó genetika és és életmód kell hozzá.
(Ez egy válasz stikli67 üzenetére (2026. 02. 18. szerda 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 18. szerda 22:52
Csak nyugi!
Az óra ketyeg, változhat ez még. Remélhetőleg Ti is lesztek egyszer annyi!
Különben ebben a korosztályban lévők közt is van akit a húszévesek is irigyelhetnek...
( nem magamra gondolok)
Különben ebben a korosztályban lévők közt is van akit a húszévesek is irigyelhetnek...
( nem magamra gondolok)
Ezt hogy szűritek? Megtetszik egy pár Odamentek ismerkedni Leigazoltatjátok? Ja 49 évesek vagytok? Akkor inkább a nem tetsző 22 évesek.....
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 02. 18. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nagyjából szinte nincs esély, mi 35/43 vagyunk és így sem találunk korosztályból senkit, azt tapasztalom hogy 50 felett a leggyakoribb korosztály, de az minket nem vonz.
Csak nyugi!
( nem magamra gondolok)
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 02. 18. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
( nem magamra gondolok)
Sziasztok
Saját tapasztalat alapján írom, hogy sajnos az említett korosztályban csak olyan párok keresik a nyitás lehetőségét ahol nem feltétlenül alap a személyes stabilitás. Sokszor a féltékenység és a birtoklási vágy felülkerekedik az élmények tiszta élvezetéhez. Az 50-es korosztályban már elég letisztultak ezek. Nem akarnak már nyitni senki párja felé , nem akarnak egyik kapcsolatban sem érzelmi hullámokat kelteni. Élvezni akarják a másik partner által nyújtott élvezeteket és ezt közösen élvezni. Utána minden tiszta mert tudják , hogy újra csak együtt akarják megélni ezeket a perceket és nem keresnek lehetőséget a partegük nélkül a másik fél felé. (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 02. 18. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Saját tapasztalat alapján írom, hogy sajnos az említett korosztályban csak olyan párok keresik a nyitás lehetőségét ahol nem feltétlenül alap a személyes stabilitás. Sokszor a féltékenység és a birtoklási vágy felülkerekedik az élmények tiszta élvezetéhez. Az 50-es korosztályban már elég letisztultak ezek. Nem akarnak már nyitni senki párja felé , nem akarnak egyik kapcsolatban sem érzelmi hullámokat kelteni. Élvezni akarják a másik partner által nyújtott élvezeteket és ezt közösen élvezni. Utána minden tiszta mert tudják , hogy újra csak együtt akarják megélni ezeket a perceket és nem keresnek lehetőséget a partegük nélkül a másik fél felé. (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 02. 18. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, pontosan ettől tartunk picit.
(Ez egy válasz nezelodo_par üzenetére (2026. 02. 18. szerda 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 18. szerda 18:50
Sziasztok! A barátnőmmel (mindketten 30 körül) mostanában agyalunk azon, hogy kipróbáljuk a négyest, lehetőleg korosztályunkból (25-35 évesekkel). Nektek mi volt a tapasztalat? Megéri egyáltalán? Van esélyünk ilyen korosztályhoz?
Főleg arra vagyok kíváncsi: mik az ideális első lépések? Hogy találtatok megbízható párokat? Mi vált be nálatok kommunikációban, határokban, vagy akár a találkozás előtt/után? Osszátok meg a sztoriokat és tippeket, köszi előre!
Főleg arra vagyok kíváncsi: mik az ideális első lépések? Hogy találtatok megbízható párokat? Mi vált be nálatok kommunikációban, határokban, vagy akár a találkozás előtt/után? Osszátok meg a sztoriokat és tippeket, köszi előre!
Sziasztok! A barátnőmmel (mindketten 30 körül) mostanában agyalunk azon, hogy kipróbáljuk a négyest, lehetőleg korosztályunkból (25-35 évesekkel). Nektek mi volt a tapasztalat? Megéri egyáltalán? Van esélyünk ilyen korosztályhoz?
Gondolkodunk a nyitáson de csak szigorúan párban gondolkozunk. Ki hogyan fogott bele milyen kaland vezetett erre az útra? Volt e féltékenység? Milyen tanácsot tudtok adni? Stabil kapcsolatban élünk.

Paris Diamond