Olyan jó, hogy Katicika belinkelte ezeket a képeket (köszönet érte), az elmúlt nyáron végigjártuk a képeken lévő helyeket, Gyilkos tó, Szent Anna tó, és ha emlékem nem csal, akkor a sziklás kép Torockó lenne? Lehet, hogy nem, de azért az is szép, de nagyon...
Saját készítésű képek... :p
Lentről...

...és fentről:
Saját készítésű képek... :p
Lentről...

...és fentről:

Biztos igy van ! Ezert jatszom hosszan evente egyszer ezt a "regi"...."programot".Husz evesnek erzem magam minden alkalommal es gondtalannak,ezt az erzest nem tudjuk elerni 100 ev munkaval se.A boldogsagot keressük egesz eletünkben,de nem latjuk,hogy voltunk mar boldogok.

Gyalog jartunk at fürödni a Tohoz,Tusnadrol...este meg vissza. Az ejszakak a Tulipan-ban voltak a legszebbek.Hajnalban hazafele a pekseg ablakan kellett kopogtatni,mindig kaptunk kürtöskalacsot...
(Ez egy válasz matyiek üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 23:34

Megvolt a túra. A család nagyon élvezte. Autóval lemehetsz az alsó parkolóig. A tó be van fagyva, hatalmas hóembereket készítettek valakik. Fürödni nem lehet, de szánkózni, sétálni igen. Az idő gyönyörű. Lehangoló a kápolna, a falait a salétrom, a víz gyengíti. A kápolna asztalán egy hordtáskában gyűjtik hagyják az adakozók a pénzt. Nap végén valaki valószínű elviszi. A csend, a békesség rányomja bélyegét az egész napodra. Képeket készítettem, holnap küldök belőlük. Ja, és Bálványoson Daragus barátunk halászlével vár. Vagy pedig a nagy szállónál a Büdös barlang mellett is kajázhatsz. Az út... elfogadható. De Ferrarival ne gondolj erre az útra.
Megvolt a túra. A család nagyon élvezte. Autóval lemehetsz az alsó parkolóig. A tó be van fagyva, hatalmas hóembereket készítettek valakik. Fürödni nem lehet, de szánkózni, sétálni igen. Az idő gyönyörű. Lehangoló a kápolna, a falait a salétrom, a víz gyengíti. A kápolna asztalán egy hordtáskában gyűjtik hagyják az adakozók a pénzt. Nap végén valaki valószínű elviszi. A csend, a békesség rányomja bélyegét az egész napodra. Képeket készítettem, holnap küldök belőlük. Ja, és Bálványoson Daragus barátunk halászlével vár. Vagy pedig a nagy szállónál a Büdös barlang mellett is kajázhatsz. Az út... elfogadható. De Ferrarival ne gondolj erre az útra.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 10. szombat 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
A Piliskeröl is !! Legyszi...No meg a (volt) Anna vendeglöröl...
(Ez egy válasz matyiek üzenetére (2007. 02. 10. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Képet küldök. A menedékháztól, a kilátótól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 13:31
Törölt felhasználó (7767)

Tedd meg! És írj róla! :)
Merre szoktál járni? Mi kb 15-en terepjárókkal és ATV-vel járjuk a környéket.
Tedd meg! És írj róla! :)
(Ez egy válasz matyiek üzenetére (2007. 02. 10. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 13:24

Valamikor többször átúsztam, oda vissza. Most már, ajaj, van pár éve nem is voltam arra. Csakazértis, ha holnap szép idő lesz fölmegyek.
Valamikor többször átúsztam, oda vissza. Most már, ajaj, van pár éve nem is voltam arra. Csakazértis, ha holnap szép idő lesz fölmegyek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 07:10
Törölt felhasználó (7767)

Nos, senki sem teszi be ide a lábacskáit????

Nem!!!A táncfigurák gazdáikkal mennek sorra el!
Ez hatásában meg tartalmában is: tsunami!
És örök csakazértis!
Ez hatásában meg tartalmában is: tsunami!
És örök csakazértis!