Tündérkert: Erdély
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 110 111 112 113 114 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#744   2007. 01. 04. csütörtök 23:11
X Törölt felhasználó (39156)
Szerintem is jó hely, haverom ott született.
#743   2007. 01. 04. csütörtök 21:59
cuncus cuncus
"Nagyobbszerű tüneményt talán igen, de szebbet, vonzóbbat bizonnyal nem rejtenek a havasok keblökben."

(Orbán Balázs: A Székelyföld leírása. II. 1869. 111)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 21:39
Gyilkostó?
#742   2007. 01. 04. csütörtök 21:56
cuncus cuncus
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#741   2007. 01. 04. csütörtök 21:55
MmePrune MmePrune
jééééééééé, tényleg:Tengerszint feletti magassága 983 m....te bárhol fikázhatsz vigyor2 (csókos szmájli)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 21:48
mászútra esetleg,eléggé magasan vagyon.... crazya crazya crazya eplus2
(itt fikázhatlak,itt nem vagy [ADMIN] eplus2 eplus2 eplus2 ) wave wave
#740   2007. 01. 04. csütörtök 21:48
para11 para11
mászútra esetleg,eléggé magasan vagyon.... crazya crazya crazya eplus2
(itt fikázhatlak,itt nem vagy [ADMIN] eplus2 eplus2 eplus2 ) wave wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 21:44
ide megyünk nászútra?
#739   2007. 01. 04. csütörtök 21:47
cuncus cuncus
nem kicsim olyan helyre, ahol nem erhet el senki legalabb egy hetig...nincs terero,nincs aram, csak a termeszet
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 21:44
ide megyünk nászútra?
#738   2007. 01. 04. csütörtök 21:44
MmePrune MmePrune
#737   2007. 01. 04. csütörtök 21:42
cuncus cuncus
#736   2007. 01. 04. csütörtök 21:39
para11 para11
#735   2007. 01. 04. csütörtök 21:14
cuncus cuncus
nyomulj nyugodtan...szereti
kimondottan szereti :)))
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 19:36
Az a sztory nem erdekel, de te erdekelsz. Ki vagy, hol laksz? Nyomulhatok e rad? Ha kikosarazol, nem haragszom. Mar hozza szoktam az ilyesmihez. Sokan csinaltak mar. Szia.
#734   2007. 01. 04. csütörtök 19:45
MmePrune MmePrune
gennyzsákszem nappalijában:):):):)nincs kosaram...még vigyor2 vigyor2 vigyor2
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 19:36
Az a sztory nem erdekel, de te erdekelsz. Ki vagy, hol laksz? Nyomulhatok e rad? Ha kikosarazol, nem haragszom. Mar hozza szoktam az ilyesmihez. Sokan csinaltak mar. Szia.
#733   2007. 01. 04. csütörtök 19:36
zsozso zsozso
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 18:05
akkor ne tedd, barátom vigyor2 vigyor2 vigyor2
erdély? erdély! tündérkert? tündérkert! én írtam a sztorit? nem én írtam!
majd ha mondaírós csajszi leszek átírom a kedvedért...addig meg élvezd az ősök irodalmát...és nehogy rákeress a neten, mert már találtam két másik verziót a sztorira wave wave wave
#732   2007. 01. 04. csütörtök 18:05
MmePrune MmePrune
akkor ne tedd, barátom vigyor2 vigyor2 vigyor2
erdély? erdély! tündérkert? tündérkert! én írtam a sztorit? nem én írtam!
majd ha mondaírós csajszi leszek átírom a kedvedért...addig meg élvezd az ősök irodalmát...és nehogy rákeress a neten, mert már találtam két másik verziót a sztorira wave wave wave
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 14:53
„Székelyudvarhely közelében" -nem akarok kotekedni de kicsit messze van Szekelyudvarhelytol. De jo a sztory.
#731   2007. 01. 04. csütörtök 15:04
zsozso zsozso
Hol vagy Katicika?
#730   2007. 01. 04. csütörtök 14:53
zsozso zsozso
„Székelyudvarhely közelében" -nem akarok kotekedni de kicsit messze van Szekelyudvarhelytol. De jo a sztory.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 08:14
#729   2007. 01. 04. csütörtök 08:14
MmePrune MmePrune
MAJDNEM A LAP ALJÁN
(Ez egy válasz zsozso üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 07:55
Ez erdekes tortenet, de nem tudom hol vat Rika patak Udvarhelyen.
Katicika szerintem te elvazad hogy rajonganak erted a pasik, de egyiknek se adod meg az eselyt hogy ossze jojjon veled. Kar.
#728   2007. 01. 04. csütörtök 07:55
zsozso zsozso
Ez erdekes tortenet, de nem tudom hol vat Rika patak Udvarhelyen.
Katicika szerintem te elvazad hogy rajonganak erted a pasik, de egyiknek se adod meg az eselyt hogy ossze jojjon veled. Kar.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 03. szerda 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 03. szerda 23:19
"Székelyudvarhely közelében, rengeteg sűrű erdőben emelkedett magas hegytetőn Attila hun király egyik legszebb vára. Ott lakott Réka királyné, aki Attilának három szépséges fiúgyermeket szült. A nagy király hozzá tért megpihenni, ide hívta hűséges vitézeit, pihentek, vadásztak és mulattak a csaták után. De egyszer a nagy vidámságot még nagyobb szomorúság váltotta fel: Réka királyné, aki addig beteg soha nem volt, hirtelen halállal meghalt. A hunok meggyászolták, s azon tanakodtak, hogy hová temessék el. Végül elhatározták, hogy a vár udvarából egy nagy követ lehengerítik, s ahol a kő megáll, ott temetik el. Így is történt. A nagy kő gurult, gurult, végül az út meg a völgyben, a kis patak mellett állott meg. Itt azután sírt ástak, Rékát keserves gyásszal meggyászolták, eltemették, és a sírra nagy követ fordítottak. A követ azóta is Rika kövének, az erdőt pedig Rika erdejének nevezik.
A monda egy másik változata szerint Réka királyné az udvarhely közeli Rika-patak partján, a Hegyes-tetőn lakott, Attila egyik palotájában, három szép fiával együtt. Egyszer befogatott négy tüzes csikót szépséges hintajába, és vadul hajtatott árkon-bokron keresztül. Amint éppen a Bikás-tetőn vágtattak keresztül a paripák, egy megvadult bika szörnyű bömböléssel szaladt a hintó felé. A paripák megijedtek, hátrahőköltek, a hintó pedig felborult. Réka királyné belezuhant a patakba, s ott lelte halálát.
Gyász ülte meg Attila népét. Három napig siratta Attila király Réka királynét, a negyedik napon pedig eltemették. A temetés napján azonban a gyászoló népnek el kellett szélednie, hogy ne láthassa, ne tudhassa senki azt, hogy hová temetik Réka királynét, akinek hármas koporsóba rakták a testét: aranyból volt az első, ezüstből a középső, és vasércből a legkülső. Aztán négy rabszolga felvette a hármas koporsót, és felvitte a Rika-patak partjára, ahol rengeteg nagy kő alá ástak egy mély gödröt, és abba eresztették bele a hármas koporsót. Aztán betemették a gödröt úgy, hogy még a nyoma se látszódjon. A temetés alatt a Hegyes-tetőn állott Attila király egyedül, s a dolog végeztével megölte a temetést végző rabszolgákat. Alhatott tehát békében Réka királyné, hiszen sírjának hollétéről immáron nem tudhatott a királyon kívül senki. A rengeteg kő most is ott van a Rika-patak partján, alszik alatta szépen, csendesen Réka királyné, senki meg nem háboríthatja nyugodalmát."
#727   2007. 01. 03. szerda 23:19
MmePrune MmePrune
"Székelyudvarhely közelében, rengeteg sűrű erdőben emelkedett magas hegytetőn Attila hun király egyik legszebb vára. Ott lakott Réka királyné, aki Attilának három szépséges fiúgyermeket szült. A nagy király hozzá tért megpihenni, ide hívta hűséges vitézeit, pihentek, vadásztak és mulattak a csaták után. De egyszer a nagy vidámságot még nagyobb szomorúság váltotta fel: Réka királyné, aki addig beteg soha nem volt, hirtelen halállal meghalt. A hunok meggyászolták, s azon tanakodtak, hogy hová temessék el. Végül elhatározták, hogy a vár udvarából egy nagy követ lehengerítik, s ahol a kő megáll, ott temetik el. Így is történt. A nagy kő gurult, gurult, végül az út meg a völgyben, a kis patak mellett állott meg. Itt azután sírt ástak, Rékát keserves gyásszal meggyászolták, eltemették, és a sírra nagy követ fordítottak. A követ azóta is Rika kövének, az erdőt pedig Rika erdejének nevezik.
A monda egy másik változata szerint Réka királyné az udvarhely közeli Rika-patak partján, a Hegyes-tetőn lakott, Attila egyik palotájában, három szép fiával együtt. Egyszer befogatott négy tüzes csikót szépséges hintajába, és vadul hajtatott árkon-bokron keresztül. Amint éppen a Bikás-tetőn vágtattak keresztül a paripák, egy megvadult bika szörnyű bömböléssel szaladt a hintó felé. A paripák megijedtek, hátrahőköltek, a hintó pedig felborult. Réka királyné belezuhant a patakba, s ott lelte halálát.
Gyász ülte meg Attila népét. Három napig siratta Attila király Réka királynét, a negyedik napon pedig eltemették. A temetés napján azonban a gyászoló népnek el kellett szélednie, hogy ne láthassa, ne tudhassa senki azt, hogy hová temetik Réka királynét, akinek hármas koporsóba rakták a testét: aranyból volt az első, ezüstből a középső, és vasércből a legkülső. Aztán négy rabszolga felvette a hármas koporsót, és felvitte a Rika-patak partjára, ahol rengeteg nagy kő alá ástak egy mély gödröt, és abba eresztették bele a hármas koporsót. Aztán betemették a gödröt úgy, hogy még a nyoma se látszódjon. A temetés alatt a Hegyes-tetőn állott Attila király egyedül, s a dolog végeztével megölte a temetést végző rabszolgákat. Alhatott tehát békében Réka királyné, hiszen sírjának hollétéről immáron nem tudhatott a királyon kívül senki. A rengeteg kő most is ott van a Rika-patak partján, alszik alatta szépen, csendesen Réka királyné, senki meg nem háboríthatja nyugodalmát."
#726   2007. 01. 03. szerda 22:49
cuncus cuncus
wave wave

Neked is!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 03. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767) VIP
2007. 01. 03. szerda 22:46

BÚÉK! És mindenkinek csak a legjobbakat! :) smile wave
#725   2007. 01. 03. szerda 22:46
X Törölt felhasználó (7767) VIP

BÚÉK! És mindenkinek csak a legjobbakat! :) smile wave
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 03. szerda 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 03. szerda 21:37
BUEK!

... 110 111 112 113 114 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2006. 07. 19. szerda
Üzenetek: 2964db
Utolsó üzenet: tegnap 07:04

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!