Nekem is van konyhám.......

megbeszélem vele.
na és miért érdekel? he?

na és miért érdekel? he?
Gyorsan erről egy fotót!!!!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 29. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 29. kedd 13:13

na ez bántó!
semmi különös nem vót. az asszonyt dugtam meg a konyhában.
semmi különös nem vót. az asszonyt dugtam meg a konyhában.
na ez bántó!
semmi különös nem vót. az asszonyt dugtam meg a konyhában. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 29. kedd 11:24
semmi különös nem vót. az asszonyt dugtam meg a konyhában. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Nincs semmi baj: mindenki - még félálomban -, legelőször az anyanyelvén szólal meg!

Minden nyelv szent, amellyel csak akkor gyalázkodsz, ha káromkodásra használod! Egyik nyelv sem gyaláz meg önmagában másokat. Do you see what i mean?;
Mi ez az animalsex....egész jó!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Buna Ziua
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 29. kedd 11:30

Dealtfel cum ţi-ai petrecut noaptea, dragă BlackKnight? Vreo ţâţă, vreo pizdă - aşa mai deosebită :))) -, nu ţi-ai zărit de curând pe orizont? No, mulţam, că m-ai căutat şi m-ai şi găsit!

Dealtfel cum ţi-ai petrecut noaptea, dragă BlackKnight? Vreo ţâţă, vreo pizdă - aşa mai deosebită :))) -, nu ţi-ai zărit de curând pe orizont? No, mulţam, că m-ai căutat şi m-ai şi găsit!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 29. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Nincs semmi baj: mindenki - még félálomban -, legelőször az anyanyelvén szólal meg!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 29. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)

na ezt nem kellett volna... szégyelem magam.
Buna dimineata
Draga Katinka!!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Draga Katinka!!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)

De a pillék .......

Nem vettem észre, s kissé "leárnyékolódott" a popsim...

Neked is.
Mi ez a furcsa tájszólás, ejsze dáthás lettél, mondjuk ami nem is lenne furcsa az ilyen ramaty időben.
Mi ez a furcsa tájszólás, ejsze dáthás lettél, mondjuk ami nem is lenne furcsa az ilyen ramaty időben.

Neked is.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Szépjórögge't bindönkinek!

Kedves Katinka!
Eljött a pillanat hogy leboruljak ízlésed előtt!!!
Nagyon taeccenek a képek amiket felraksz!
Isten tartsa meg jószokásod, és fizesse internetcsatlakozásod!!!
[ #worship]
Eljött a pillanat hogy leboruljak ízlésed előtt!!!
Nagyon taeccenek a képek amiket felraksz!
Isten tartsa meg jószokásod, és fizesse internetcsatlakozásod!!!

Hallihó Hazaiak!!!! Na mia csőtészta van veletek???
He???
He???

Huha,Katinka,honnan szeded ezt a sok jo kepet? Nezegetnek en is ezekbol a lanyokbol..:) Amugy nem messze lakom toled,a hegy masik oldalan:)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 14:20

Alig húzza ki az ember lánya a lábát innen, máris teljes a csend! Hát szabad ilyet?!!!

Alig húzza ki az ember lánya a lábát innen, máris teljes a csend! Hát szabad ilyet?!!!

Jóéjszakát!