Vagy csak! :))))
(Ez egy válasz Farok üzenetére (2006. 08. 02. szerda 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 02. szerda 21:06

Katinka, megkérdezhetem mik ezek az itt-ott beszúrások eme pucér leányzóról? Talán ő is székely? Ne érts félre, semmi bajom velük, csak tudni szeretném, miért is kerülnek ide. Vagy csak doki barátunknak szeretnél velük kedveskedni?
OFF TOPIC #1521 hsz neked szól.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 02. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Katinka, megkérdezhetem mik ezek az itt-ott beszúrások eme pucér leányzóról? Talán ő is székely? Ne érts félre, semmi bajom velük, csak tudni szeretném, miért is kerülnek ide. Vagy csak doki barátunknak szeretnél velük kedveskedni?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 01. kedd 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Doktor úr, 18:00 óra régesrég elmúlt!!! Ébresztő!

...de a legénykék is ügyeskedtek ám...:)

...ahol nemcsak a lányok voltak szépek,...
Csíksomlyó?????
Hát hol vagytok, édes mézeim......OK!

Egy emlékezetes kép az "ezer székely leány"-találkozóról
Hahó, kedves fórumlakók! :)Ha valaki tud valamit "mendez..."-ről, avagy "orvos-2"-ről, hogy "doctorbalu"ról ne is szóljak, az értesítsen. No meg írjatok mindenről, SOK SZEXRŐL e rovat "hasábjain", mert hiába tündérkerthez hasonlatos Erdély, "lakók"(fórumozók) nélkül csak csalóka kép egy nemtudni hol emelkedő, feledésbe merült falon...

Szép jóreggelt! :)
És nagyon örülök, hogy végre eltünt a "poszt-predikátumom" :)

Megkaptam, köszönöm! Többi a válasz mail-ban!
Elment a Lev Emil! :))))))
Nem jó helyen irogatsz ilyeneket!
Próbáld itt:
MSZP.hu
SZDSZ.hu
Ez az oldal egyébként is narancssárga színű.
Próbáld itt:
MSZP.hu
SZDSZ.hu
Ez az oldal egyébként is narancssárga színű.
Nem tudom miért nem lehet megérteni azt,hogy nem volt tiszta a népszavazás. Az össes köcsög politikai kérdést csinált belőlle. Még a legigazabb ügy is megbukik ha rossz oldalról mutatják az embereknek. Sajnos ilyen világban élünk. Nagyobb a széthúzás mint valaha. Nem tudom mért hiszed azt, hogy mindenki úgy gonolkozik, hogy a határon túli magyarok nem magyarok? De a Te dolgod ezzel a hozzáállással csak magatoknak, határon túliaknak ártasz!
Hali!
Mi most jöttünk haza, de jövőre visszamegyünk. Mi is Zeteváralján lakutunk, hihetetlen vidék, nagyon csodálatos. Ott kell lenni, és azt látni, és érezni kell mindenkinek!
Mi most jöttünk haza, de jövőre visszamegyünk. Mi is Zeteváralján lakutunk, hihetetlen vidék, nagyon csodálatos. Ott kell lenni, és azt látni, és érezni kell mindenkinek!