Nem!!!A táncfigurák gazdáikkal mennek sorra el!
Ez hatásában meg tartalmában is: tsunami!
És örök csakazértis!
Ez hatásában meg tartalmában is: tsunami!
És örök csakazértis!

Nos, senki sem teszi be ide a lábacskáit????

Valamikor többször átúsztam, oda vissza. Most már, ajaj, van pár éve nem is voltam arra. Csakazértis, ha holnap szép idő lesz fölmegyek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 07:10
Törölt felhasználó (7767)

Tedd meg! És írj róla! :)
(Ez egy válasz matyiek üzenetére (2007. 02. 10. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 13:24

Valamikor többször átúsztam, oda vissza. Most már, ajaj, van pár éve nem is voltam arra. Csakazértis, ha holnap szép idő lesz fölmegyek.
Merre szoktál járni? Mi kb 15-en terepjárókkal és ATV-vel járjuk a környéket.
Képet küldök. A menedékháztól, a kilátótól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 10. szombat 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 13:31
Törölt felhasználó (7767)

Tedd meg! És írj róla! :)

A Piliskeröl is !! Legyszi...No meg a (volt) Anna vendeglöröl...
(Ez egy válasz matyiek üzenetére (2007. 02. 10. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Megvolt a túra. A család nagyon élvezte. Autóval lemehetsz az alsó parkolóig. A tó be van fagyva, hatalmas hóembereket készítettek valakik. Fürödni nem lehet, de szánkózni, sétálni igen. Az idő gyönyörű. Lehangoló a kápolna, a falait a salétrom, a víz gyengíti. A kápolna asztalán egy hordtáskában gyűjtik hagyják az adakozók a pénzt. Nap végén valaki valószínű elviszi. A csend, a békesség rányomja bélyegét az egész napodra. Képeket készítettem, holnap küldök belőlük. Ja, és Bálványoson Daragus barátunk halászlével vár. Vagy pedig a nagy szállónál a Büdös barlang mellett is kajázhatsz. Az út... elfogadható. De Ferrarival ne gondolj erre az útra.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 10. szombat 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyalog jartunk at fürödni a Tohoz,Tusnadrol...este meg vissza. Az ejszakak a Tulipan-ban voltak a legszebbek.Hajnalban hazafele a pekseg ablakan kellett kopogtatni,mindig kaptunk kürtöskalacsot...
(Ez egy válasz matyiek üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 23:34

Megvolt a túra. A család nagyon élvezte. Autóval lemehetsz az alsó parkolóig. A tó be van fagyva, hatalmas hóembereket készítettek valakik. Fürödni nem lehet, de szánkózni, sétálni igen. Az idő gyönyörű. Lehangoló a kápolna, a falait a salétrom, a víz gyengíti. A kápolna asztalán egy hordtáskában gyűjtik hagyják az adakozók a pénzt. Nap végén valaki valószínű elviszi. A csend, a békesség rányomja bélyegét az egész napodra. Képeket készítettem, holnap küldök belőlük. Ja, és Bálványoson Daragus barátunk halászlével vár. Vagy pedig a nagy szállónál a Büdös barlang mellett is kajázhatsz. Az út... elfogadható. De Ferrarival ne gondolj erre az útra.