eli123
figyelj oda...
nem üzenő fal és nem kép értékelő
figyelj oda...
nem üzenő fal és nem kép értékelő

Tom.A képpel lehetséges,hogy arra gondolt Erdély hegyeit hamarabb megmászod,mint ezt az Erdélyi Boglárkát!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 20:33

Mindig újítasz!
OK! de kis magyarázatot kérnénk!
a csinibabád hogy társul a topic eredeti funkciójához (tündéri lány, vagy esetleg erdélyi)?
hmmmm
jó csaj, az biztos!
(szóval Ő Erdély, és nem csak Erdély szépe! így a kérdés okafogyottá vált)
a csinibabád hogy társul a topic eredeti funkciójához (tündéri lány, vagy esetleg erdélyi)?
hmmmm

Mindig újítasz!
hmmmm
jó csaj, az biztos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
hmmmm

gyönyörű kép, gratulálok hozzá
remek választás egy téli reggelre
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)

szerinted ez fórumozás??? mert szerintem nem...a következő ilyenért tiltalak
(Ez egy válasz Jamo72 üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

))))
Nem hiszem, hogy azt hitted, hogy én azt hiszem! Ha ez katicika lenne valójában, akkor nem itt lenne topicja, hanem feljebb, a Kovi cuccok között!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 13. vasárnap 20:24

csak tájékoztatásul:
Katicika képein szereplő szép szőrmés hölgy nem a kép beszúróját ábrázolja
(ezért teljesen felesleges ömlengeni róla, annak ellenére, hogy a képen szereplő hölgy valóban nagyon dekoratív és kívánatos látvány...habár az állatvédők nem biztos, hogy ugyan ezen véleményen vannak!)
ez nem illúzió rombolás akar lenni, csak a szűrke valóságos tény, amit nem biztos, hogy mindenki egyformán fogad!
(ezért teljesen felesleges ömlengeni róla, annak ellenére, hogy a képen szereplő hölgy valóban nagyon dekoratív és kívánatos látvány...habár az állatvédők nem biztos, hogy ugyan ezen véleményen vannak!)

ez nem illúzió rombolás akar lenni, csak a szűrke valóságos tény, amit nem biztos, hogy mindenki egyformán fogad!
Köszi Tom a felvilágosítást! Én tisztában voltam vele,de nem bírtam ki szó nélkül. Ez van.)
csak tájékoztatásul:

Sziasztok!)
lehet erre bármit is mondani!?) A lélegzetem is elállt! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet erre bármit is mondani!?) A lélegzetem is elállt! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Évek óta ígérgetem érdélyi barátaimnak, hogy megyek! Ez megadta a löketet......ahogy én is megadnám neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 12. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (48478)

Erdély kistestvére Kárpátalja is megérne egy képes misét!Elismerésem Katicika:alias Cathyleen munkájának,hogy ilyen szépen életben tartja ezt az oldalt.