Én még a legelsőre is emlékszem: nagyon elegáns volt, míg egészen szét nem feszegette a "fogoly" :))))

Hát nálad volt már annyit kerestem... ezt a belevalót úgy kell féken tartani... de jó nem kell újjat keresnem meg van a bejáratott "száj kosaram"...

Ezért is kellet fémre cserélni, nem?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 10. csütörtök 16:23

Én még a legelsőre is emlékszem: nagyon elegáns volt, míg egészen szét nem feszegette a "fogoly" :))))

Én ma végigkövettem az összes hozzászólását, nem érzékeltem semmi rendkivülit. Tisztelettel: Katinka

OK,kedves Tamás!
Remélem, az, aki törölte, hamarosan beírja az "Intézkedések" topikba. Csendben megvárom. Addig is jó fórumozást, kellemes időtöltést kivánok mindenkinek! ÜdvKatinka
"(egészségedre! voltál szilikonozni?)"
A hsz-emet hivatott illusztrálni a kép.
Nem hiszem egyébként, hogy egy bizonyos személyt töröltek volna, ha meg igen, azt akkor is jó lenne beírni abba az "istenverte" topikba,na! Azt arra nyitottátok! Tisztelettel: Katinka
A hsz-emet hivatott illusztrálni a kép.
Nem hiszem egyébként, hogy egy bizonyos személyt töröltek volna, ha meg igen, azt akkor is jó lenne beírni abba az "istenverte" topikba,na! Azt arra nyitottátok! Tisztelettel: Katinka

"Fulladj" bele!

Te meg, kedves dokikettő, ne nagyon kérj tőlem számon ilyeneket, ha olyan ritkán jársz ide, hogy el is felejti az ember lánya, mit is kérsz tőle!

Te még sohasem gondolkoztál azon, hogy komolyabban górcső alá vedd a "Fórum fiuk-szelf-szopŕsa (magamnak bekapom)" rovat tartalmát?
Ki tudja, talán hasznodra válik, kedves Tom...
(?)PUSZI A FARKAD TÖVÉRE!

(?)PUSZI A FARKAD TÖVÉRE!

Szép, napsugaras reggelt mindenkinek!

No one can left me,
Or ever forget,
What I did and what I say!
Baby, you can't kill me,
I will come back to my friends!
Now it's over, I'm drowning in the floor.
Darkness surrounds me,
I think i'ts over.
But the morning has come,
I feel they need me,
I know, I have to raise once again!
On a black horse I ride,
Here I am, my dear friends,
Now I'm Back In Black!
Or ever forget,
What I did and what I say!
Baby, you can't kill me,
I will come back to my friends!
Now it's over, I'm drowning in the floor.
Darkness surrounds me,
I think i'ts over.
But the morning has come,
I feel they need me,
I know, I have to raise once again!
On a black horse I ride,
Here I am, my dear friends,
Now I'm Back In Black!
Cép jóreggelt Katinka Drága!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Hová tüntél a tegnap?
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 11. péntek 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)

De hát én csak ma rgisztráltam:-P
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Naná!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 11. péntek 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)

cóval, örülök hogy vagy, és hogy én is!
Mellesleg: JÓÓÓÓREGGGGELT!!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Mellesleg: JÓÓÓÓREGGGGELT!!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

megkaptad a privimet Katinka?
Sajnos, nem érkezett meg, de írj a larkabog@freemail.hu-ra, ott biztosan megkapom. ÜdvKatinka
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 11. péntek 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Na mind 1. ha kerestek, a magányosoknál vok.
:-(((
:-(((
ok, vágom!
csak lassú ez a szar....
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 12:13
csak lassú ez a szar....
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 11. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos, nem érkezett meg, de írj a larkabog@freemail.hu-ra, ott biztosan megkapom. ÜdvKatinka