Tündérkert: Erdély
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 72 73 74 75 76 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1505   2007. 09. 25. kedd 20:38
yanek77 yanek77
szoni, baszd meg a küsmödi cápot, mijabajod?
hogy melyiket ismerem jobban, az nem rejád tartozik! smile
hát amejikbe sok szilveszter nevezetű lakik! smile smile smile
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 18:04
Es ta mejik falucskat üsmered jobban ?
vigyor2 smile
#1504   2007. 09. 25. kedd 20:26
X Törölt felhasználó (7767)
Egy pillanat, éppen végigpásztázlak, mint erőst csöcsreakaszkodott fejőlejányt a barnadani brancsból(erőst érdekfeszítőnek tünsz az én számomra is!) smile , de messzemenő következtetéseket azért ne nagyon vonj le a személyemet illetően, mertg... nyes wave
(Ez egy válasz *Vándorsólyom* üzenetére (2007. 09. 25. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 25. kedd 16:41
Egy pillanat, épp elvégzem Barna Dani kodfejtő tanfolyamát és utánna megfejlek, izé, bocs megfejtelek, őő ... mármint a képeket

crazya hehe
#1503   2007. 09. 25. kedd 16:41
*Vándorsólyom* *Vándorsólyom*
Egy pillanat, épp elvégzem Barna Dani kodfejtő tanfolyamát és utánna megfejlek, izé, bocs megfejtelek, őő ... mármint a képeket

crazya hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 22. szombat 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 09. 22. szombat 23:26
Egy picinyi részem - talán -, mindenik. wink wave

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#1502   2007. 09. 24. hétfő 18:39
Szoni Szoni
Siklód a Kis-Küküllő felső völgyének vízgyűjtő körzetébe esik és közvetlenül határos a Sóvidékkel. A falu tengerszinti magassága 800 m, legmagasabb pontja a Siklódi-kő, mely 1054 m. A geológiai korok közül a miocénban képződik. Hegyei vulkanikus eredetűek szarmatakori üledékekkel. A határban több helyen vulkanikus kráterszerűség lekopott maradványai figyelhetők meg. Magát a falut minden irányból hegyek veszik körül, csak Szolokma felé vezet egy elég keskeny völgy, melyben Siklód-pataka folyik, holgy Makfalvánál a Küküllő vizével egyesüljön.

A falunak ez a hegyek közé való elzártsága, s a többi környező településtől való meglehetős távolsága és elszigeteltsége sok kérdésünkre adja meg a választ. Részben ez az izoláltság magyarázza meg nemcsak az eredeti népviseletnek, ősi népszokásoknak, hagyományoknak a megőrzését, hanem a lelki, erkölcsi élet sajátosságait, néha eltévelyedéseit is. A környező hegyek, mint természetes védővár állottak évszázadokon át sok testet-lelket romboló bűn útjába. Viszont néha kínai falként emelkedtek és zárták el az előrehaladás és megújulás lehetőségétől is.

(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 15:33
siklód

küsmöd

#1501   2007. 09. 24. hétfő 18:04
Szoni Szoni
Es ta mejik falucskat üsmered jobban ?
vigyor2 smile
#1500   2007. 09. 24. hétfő 15:33
yanek77 yanek77
siklód

küsmöd

#1499   2007. 09. 23. vasárnap 13:25
yanek77 yanek77
mosoly itthonra smile

#1498   2007. 09. 23. vasárnap 00:54
yanek77 yanek77
én is vóltam király fia és találkoztam az okos leánnyal smile
az okos leány
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 22. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 09. 22. szombat 22:12
ha arra gondolsz, hogy módosítottad mindkét hszedet, miután én válaszoltam rá, akkor valóban "megettem"...csak nekem hosszabb ideig áll a módosítás gombom smile nehogy te edd meg hehe
egyébként elolvastam..és eszembe jutott mátyás és az okos lány meséje róla...jah...és összehúztam a sorokat smile
#1497   2007. 09. 22. szombat 23:26
X Törölt felhasználó (7767)
Egy picinyi részem - talán -, mindenik. wink wave

(Ez egy válasz *Vándorsólyom* üzenetére (2007. 09. 18. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 21:53
Kijaza Katicika ???? eplus2
#1496   2007. 09. 22. szombat 22:51
Szoni Szoni
Köszi szepen...

wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 22. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 09. 22. szombat 22:12
ha arra gondolsz, hogy módosítottad mindkét hszedet, miután én válaszoltam rá, akkor valóban "megettem"...csak nekem hosszabb ideig áll a módosítás gombom smile nehogy te edd meg hehe
egyébként elolvastam..és eszembe jutott mátyás és az okos lány meséje róla...jah...és összehúztam a sorokat smile
#1495   2007. 09. 22. szombat 22:12
MmePrune MmePrune VIP Admin
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 22. szombat 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 22:04
Hehhehe..ezt megetted....tehat all az alsonadragos müsor. Mint irtam a feher sorokrol nem tehetek. Tehat nyulkaj..nyulkaj......minel többet.. wink
#1494   2007. 09. 22. szombat 22:04
Szoni Szoni
Hehhehe..ezt megetted....tehat all az alsonadragos müsor. Mint irtam a feher sorokrol nem tehetek. Tehat nyulkaj..nyulkaj......minel többet.. wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 22. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 09. 22. szombat 21:59
az alsónadrágodba wink
a hszedbe, teeee...megengeded, hogy összébb rendezzem, vagy tudatos széthúzás volt a sorok közötti sok-sok szünet?
#1493   2007. 09. 22. szombat 21:59
az alsónadrágodba wink
a hszedbe, teeee...megengeded, hogy összébb rendezzem, vagy tudatos széthúzás volt a sorok közötti sok-sok szünet?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 22. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 21:58
Mibe ? confused

Jajjj..a sorok közti feher üressegre gondolsz ? Ha arra hat nyulkaj nyugodtan...ezt nyomta ki a bemasolas....
#1492   2007. 09. 22. szombat 21:58
Szoni Szoni
Mibe ? confused

Jajjj..a sorok közti feher üressegre gondolsz ? Ha arra hat nyulkaj nyugodtan...ezt nyomta ki a bemasolas....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 22. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 09. 22. szombat 21:54
megengeded, hogy belenyúljak?
#1491   2007. 09. 22. szombat 21:54
megengeded, hogy belenyúljak?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 22. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 21:52
Szandekosveletlen...kb. 8000 nem fer be egybe. Maskent köllött vona? confused

wave
El is olvastad ? Vagy csak hosszunak tünt ? nyes
#1490   2007. 09. 22. szombat 21:52
Szoni Szoni
Szandekosveletlen...kb. 8000 nem fer be egybe. Maskent köllött vona? confused

wave
El is olvastad ? Vagy csak hosszunak tünt ? nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 22. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 09. 22. szombat 20:59
szándékosan tördelted ennyire szét, vagy véletlen volt?
#1489   2007. 09. 22. szombat 20:59
szándékosan tördelted ennyire szét, vagy véletlen volt?
#1488   2007. 09. 22. szombat 18:53
Szoni Szoni
mikor nem vagyunk mindannyian bujkallos faxxxok,nincs mit takargassunk,nem szegyeljük kiletünket,akko összeüllünk...es berugassuk azt a Szép Katalint !

wink

Girls

vigyor2 wave
(a zene nekem nagyon tetszik,ezt meg hozza kö tegyem...ne bögje le senki orosz mivolta miatt... wave )
#1487   2007. 09. 22. szombat 16:47
Szoni Szoni
Valahogy igy nezhet ki...

mind kevesebb belöle,homalyosabb....de kedvesebb.

#1486   2007. 09. 22. szombat 15:53
Szoni Szoni
1.
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy öregasszony, s annak egy lánya. Az olyan kópé volt, hogy mindenkin ki tudott fogni. Már egy egész országban elterjedt a híre.

Meghallotta ezt a király is. Azt mondta, hogy menjen el hozzá is a lány, és fogjon ki rajta, de úgy, hogy a szobájába be ne tegye a lábát.
A lánynak éppen kapóra jött a dolog, mert az anyja beteg volt, és mindig azt mondogatta: “Egyszer ettem a király süteményéből, de még most is a számban van az íze; eredj, hozzál tőle egy kis süteményt!”

A lány el is ment a kastély elé. Ott ólálkodott, mintha keresne valakit. Egyszer csak látja, hogy a szakács egy nagy tál süteményt visz a kamrába. Hirtelen odaszólt hozzá, hogy menjen rögtön a királyhoz, mert annak nagy beszédje van vele, majd ő tartja addig a tálat. A szakács szót fogadott. De a király kikergette a szakácsot, hogy ő bizony nem hívatta. A szakács váltig bizonykodott, hogy neki azt mondták; még most is ott van a lány a konyha előtt, ott tartja a süteményes tálat. Kiment a király a szakáccsal, hogy megnézze a lányt, de már akkor nem volt ott se lány, se sütemény. Bemegy a király meg a szakács a konyhába; hát minden összevissza volt forgatva, az ajtóra pedig ez volt írva:

Itt voltam, már itt voltam,
Rajtad most már kifogtam,
Kis Térdszéli Katica,
Imre király bánata.
Ha nem tetszik, tégy róla.

Katica meg hazavitte a süteményt.
Mikor már az anyja jóllakott, megint mondja a lányának: “Egyszer ittam a király borából, de még most is a számban van az íze; eredj, hozzál onnét egy kis bort!”
Katica egy darabig szabódott, hogy akkor neki vége lesz, de aztán mégis elment. Bement a király pincéjébe, s azt mondta a csaposnak, hogy menjen rögtön a királyhoz, mert annak nagy beszédje van vele, majd vigyáz ő addig a pincére.
A csapos el is ment, de a király őt is elkergette, hogy ő bizony nem hívatta. A csapos váltig bizonykodott, hogy neki azt mondták: még most is ott van a lány a pincében, ott őrzi a bort. Kiment a király a csapossal, mert már sejtette, hogy Térdszéli Katica csinált megint valamit. Hát a hordók mind el voltak eresztve, a legnagyobbikra pedig ez volt írva:

Itt voltam, már itt voltam,
Rajtad most már kifogtam,
Kis Térdszéli Katica,
Imre irály bánata.
Ha nem tetszik, tégy róla.

Katica meg hazavitte a bort.
Mikor az anyja jót ivott, megint mondja a lányának: “Egyszer ettem a király almájából, de még most is a számban van az íze; eredj, hozzál nekem a király kertjéből egy kis almát!”

... 72 73 74 75 76 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2006. 07. 19. szerda
Üzenetek: 2965db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 08. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!