Katinka #230
(Ez egy válasz gurujoe üzenetére (2006. 08. 09. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Szabad! Sőt, ki is kell mondani őket!

katicika , honnan vagy?
Szia, kedves TheThoma!
Örömmel üdvözöllek a topikban.Tudd meg, hogy nekem is jólesik, ha földiekkel beszélgethetek MINDENRŐL. ÜdvKatinka

Van nála "nagyobb" is!

Milyen "nagy ember"...

De Te itt vagy, te "mészáros"!

Bocsánat, elfelejtettem napsugaras jórögge't köszönni, hát akkor most...!

No, akkor ezzel a csajsziképpel kivánok mindenkinek jóéccakát!

Utánanéztem: Gub Jenő neve a dr. Vofkori László tanár úréval,- akit személyesen, és mint kitűnő földrajztanáromat ismerem és tisztelhetem -, együtt jelenik meg egy híradásban, innen feltételezem, hogy a "Peda" újkori tanára lehet, akinek néprajzi és természetismereti kiadványai is megjelentek.Írj róla, mert érdekel. ÜdvKatinka
Naná!
"Per spinas ad rosas" (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 08. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 08. kedd 17:55

"Per spinas ad rosas" (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 08. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép a cipője
. Amugy az Alma Mater -re értsem azt, hogy "Pedás" voltál valaha? (ha már a kiváncsiskodásnál tartunk)

Szép a cipője
. Amugy az Alma Mater -re értsem azt, hogy "Pedás" voltál valaha? (ha már a kiváncsiskodásnál tartunk)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 08. kedd 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért egy kis szex is legyen itt, mert lecsapnak! :)))))
Szia Katinka!
Surun jarok Udvarhelyre.
Megkereshetnelek? (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 08. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 08. kedd 13:55
Surun jarok Udvarhelyre.
Megkereshetnelek? (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 08. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos nem, de a Backamadarasi Kis Gergely, a Benedek Elek annál többet.Én is kiváncsi vagyok, mit tudsz róla.Lécci, világosíts fel.
Sajnos nem, de a Backamadarasi Kis Gergely, a Benedek Elek annál többet.Én is kiváncsi vagyok, mit tudsz róla.Lécci, világosíts fel.
tanitokepzo?

...És a szeretett Alma Mater...
:))
Szekelyudvarhely
Szekelyudvarhely