Gyönyörű vagy, Katinka! Imádnivaló!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 09. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Tényleg érdemes benézni ide.:)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 09. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért még írhatsz, sőt, itthon is, majd akkor... Hiszen a rovatot mi, fórumozók éltetjük.
Egyébként: hol laksz, ha itthon vagy?
Katinka #230

Ühüm!

Pussz!
[ #wave]

Most ne a kocsmákra gondolj, hiszen itthon is, Magyarláposon meg ugyanvalóst gyönyörűszép ez a nyár!
Egyébként: ráismertél a #295-re? :)
Né, hiszen ott állsz a Barátok Templománál, csak eltakar az a fránya fa!
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Mosthogy mondod tényleg, de hogyan találtad ki hogy ott és én vagyok? Te kis huncut...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 10. csütörtök 13:52
Né, hiszen ott állsz a Barátok Templománál, csak eltakar az a fránya fa!
A naci-előd dudorodás-formájáról jöttem rá! :)))) Még mindig úgy hordod?
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 10. csütörtök 14:15
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Mosthogy mondod tényleg, de hogyan találtad ki hogy ott és én vagyok? Te kis huncut...

Apropo:dudorodás!!! ! Még van-e szükséged a "dudort" hajdanán kordában tartó kis készségedre??? Megőriztem neked!
Hát nálad volt már annyit kerestem... ezt a belevalót úgy kell féken tartani... de jó nem kell újjat keresnem meg van a bejáratott "száj kosaram"...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 10. csütörtök 14:46

Apropo:dudorodás!!! ! Még van-e szükséged a "dudort" hajdanán kordában tartó kis készségedre??? Megőriztem neked!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, ezt most aztán végképp nem értem: a TheThoma nicknevű fórumozó hozzászólásai hirtelen eltüntek a fórumról! Így, kedves Uraim, semmiképp nem lehet bár egy topikot is gondozni, gazdagítani, ha állandóan megfoghíjasítják! Kérem, ha valaki meg tudná magyarázni ezt, akkor tegye meg. Tisztelettel: Katinka

Én még a legelsőre is emlékszem: nagyon elegáns volt, míg egészen szét nem feszegette a "fogoly" :))))
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát nálad volt már annyit kerestem... ezt a belevalót úgy kell féken tartani... de jó nem kell újjat keresnem meg van a bejáratott "száj kosaram"...