Na, én azt hiszem, lebujikázom most, majd még holnap "találkozunk". Jó éjt mindenkinek!

Hát Katinka! Ezek az állandó illusztrációk! Eszem-faszom megáll
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 12. szombat 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 12. szombat 22:40

Na, én azt hiszem, lebujikázom most, majd még holnap "találkozunk". Jó éjt mindenkinek!

JOÓÓÓÓREGGELT!

az ilyen reggel nemcsak,hogy szep, de egyenesen gyönyörü lenne
!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép reggelt Hazácskám drága lakói!!!
K.Katinka!
A beírock az üzenőfüzetedbe!!!
Nyaggatod a jónépet hogy éltessük a topicot, osz nem írsz? nem leszek egy hétig, ki tartja majd életben, ha nem te? he?
na pusszancs.........
A beírock az üzenőfüzetedbe!!!
Nyaggatod a jónépet hogy éltessük a topicot, osz nem írsz? nem leszek egy hétig, ki tartja majd életben, ha nem te? he?
na pusszancs.........
"A beírock az üzenőfüzetedbe!!!"
ööö...izé Asszem beírock
ööö...izé Asszem beírock
Na jó!!!
Kénytelen leszek én írni!!!
Megyek széphazám, szerdán már karjaidban hajtom állomra fejem. AZTÁN MEGNÉZEM, MILYEN JÓ KIS SZTRIPTÍZBÁROKAT TARTOGATSZ NEKEM!!!
Kénytelen leszek én írni!!!
Megyek széphazám, szerdán már karjaidban hajtom állomra fejem. AZTÁN MEGNÉZEM, MILYEN JÓ KIS SZTRIPTÍZBÁROKAT TARTOGATSZ NEKEM!!!
Jó hideg sőr!!! az majd segít!!!

Mindenkinek szép álmokat!

Jóreggelt, kedves orvos-2! Szép napot mindenkinek!Katinka
Ilyen szépséget lázva reggel,már jó lessz a napunk!!!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 15. kedd 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)

látva nem lázva
Jahhhjjj!
Most nem tok mán dógózni, me a serital jár a fejembe!!!
Amúgy Jóreggeltet!!!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Most nem tok mán dógózni, me a serital jár a fejembe!!!
Amúgy Jóreggeltet!!!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, hogy felhasználhatod, dokibácsim, hiszen ezt én is a netről "kaptam el", nagyon tetszik nekem is. :)
Na, aztán nem írtad meg, hogy hogyan is sikeredett az a bizonyos "hejdehaj", amire szerinted is jól ráéreztem?
Na, aztán nem írtad meg, hogy hogyan is sikeredett az a bizonyos "hejdehaj", amire szerinted is jól ráéreztem?

Addig én mit tegyek????

Lassan búcsuzok, mert indulok pakolni.
Reggel indulok Tündérkertbe!
Legyetek jók. Pusszancs mindenkinek!!!