Hát unalmadban azért írhattál volna Te is valami szépet, lélek- és libidóemelőt!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 23. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Kérlek Drága! Írjál vmi. szépet, mer' nagyon unatkozom.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 11:35
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Remélem, nem vedelted potyára azt a sok "sodribunkót emelíntő" levet: került egy-két csajszi a célzógömbre?
Ja, majd elfelejtettem, hogy neked a táncoló, "anyósalakúak"- és korúak osztályába, a tenyerestalpasok rendjébe tartozó nőneműek jönnek be!

Háááát!
Az a helyzet, hogy ott volt a barátnőm is. Mire "elment", és lett volna kedv, elmosódott a célzógömb..
Az a helyzet, hogy ott volt a barátnőm is. Mire "elment", és lett volna kedv, elmosódott a célzógömb..

Remélem, nem vedelted potyára azt a sok "sodribunkót emelíntő" levet: került egy-két csajszi a célzógömbre?
Ja, majd elfelejtettem, hogy neked a táncoló, "anyósalakúak"- és korúak osztályába, a tenyerestalpasok rendjébe tartozó nőneműek jönnek be!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 11:31

Na! Na! Nem panasznak szántam! Jó Vót az!
csak szomi vótam, me nics ott az uncsim.
De hamar gyógyul, mert rengeteget ittam, s itattam az egészségére!!!

Na! Na! Nem panasznak szántam! Jó Vót az!

neked, hogy telt az a pár nap, amíg én Hol a tájtól, hol a fincsi pálesztől részegedtem?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 11:23

Akkor gyógyulást a "szövődményesnek", pihit a "halálratáncoltatott" anyósoknak!

ÁÁÁtadom!!!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 11:23

Jujj!!!
A lagzit megtartottuk, mert már mindent előkészítettünk, mire kiderült hogy nem jöhet az uncsitesókám, valami szövődményes vakb. gyul. miatt. ezt orvos jobban tudná. esküvő halasztva, tartottuk a frontot, anyóssokat jól megtáncoltattuk.
A lagzit megtartottuk, mert már mindent előkészítettünk, mire kiderült hogy nem jöhet az uncsitesókám, valami szövődményes vakb. gyul. miatt. ezt orvos jobban tudná. esküvő halasztva, tartottuk a frontot, anyóssokat jól megtáncoltattuk.
Mielőtt baj lenne: tekintsétek GG-s összejövetelnek:-)))
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Jujj!!!
A lagzit megtartottuk, mert már mindent előkészítettünk, mire kiderült hogy nem jöhet az uncsitesókám, valami szövődményes vakb. gyul. miatt. ezt orvos jobban tudná. esküvő halasztva, tartottuk a frontot, anyóssokat jól megtáncoltattuk. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 11:14

Akkor csakugyan balul ütött ki a dolog...:( Megtartották mégis? Vagy elhalasztották? Mert én is vettem részt olyan legzin, ahonnan a menyasszony igazoltan hiányzott( szűlészeten volt!), a vőlegény meg egész éjjel kétségek közt gyötrődött, egyrészt azért, hogy hogyan sül el a dolod, másrészt meg apasági gondok gyötörték, ő ugyanis két hónappal későbbre várta a boldog gyermekáldást....
A lagzit megtartottuk, mert már mindent előkészítettünk, mire kiderült hogy nem jöhet az uncsitesókám, valami szövődményes vakb. gyul. miatt. ezt orvos jobban tudná. esküvő halasztva, tartottuk a frontot, anyóssokat jól megtáncoltattuk. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor csakugyan balul ütött ki a dolog...:( Megtartották mégis? Vagy elhalasztották? Mert én is vettem részt olyan legzin, ahonnan a menyasszony igazoltan hiányzott( szűlészeten volt!), a vőlegény meg egész éjjel kétségek közt gyötrődött, egyrészt azért, hogy hogyan sül el a dolod, másrészt meg apasági gondok gyötörték, ő ugyanis két hónappal későbbre várta a boldog gyermekáldást....

Akkor csakugyan balul ütött ki a dolog...:( Megtartották mégis? Vagy elhalasztották? Mert én is vettem részt olyan legzin, ahonnan a menyasszony igazoltan hiányzott( szűlészeten volt!), a vőlegény meg egész éjjel kétségek közt gyötrődött, egyrészt azért, hogy hogyan sül el a dolod, másrészt meg apasági gondok gyötörték, ő ugyanis két hónappal későbbre várta a boldog gyermekáldást.... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogyhogy balul sült el? Csak nem volt töke a menyasszonynak is????

Ja! Ha valakit érdekelne:
Nem...
Nem volt ott a lagzin a menyasszon, meg a vőlegény sem. A vőlegénynek vakbélműtétje volt... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 10:49

Nem volt ott a lagzin a menyasszon, meg a vőlegény sem. A vőlegénynek vakbélműtétje volt... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Kb 3 napig részeg voltam...
A lagzi balul sült el, de azé jót buliztunk!!!
A lagzi balul sült el, de azé jót buliztunk!!!
Szia!
A lagzi balul sült el, de azé jót buliztunk!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
A lagzi balul sült el, de azé jót buliztunk!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)

A Doktor2 urat valahol nem láttátok? Vagy még mindig itthon van?

Na, milyen volt?

Cerbusztok!!!
I'm Back!!!
I'm Back!!!
Talált: süllyed!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy másik topikban szertefoszlott az avatárom.Teszt.