Drága Doki, ne szívd mellre, és éljen a szex!

Ismered azt a viccet, hogy a kiskatona hazaír: Édesanyám, csaz az esik olyan rosszul, hogy amióta bevonultam, állandóan szopatnak.
A válasz: Drága kisfiam, végy példát rólam, mert amióta bevonultál, engem is, de nekem jólesik!
A válasz: Drága kisfiam, végy példát rólam, mert amióta bevonultál, engem is, de nekem jólesik!
Én teljesen megértem, hogy ez szex oldal, meg a téma általában az erotika a szex kéne legyen, viszont nem kéne ennyire beskatulyázni az embereket, kulturált csevegés közepette lehetne beszélni másrol is, mi lenne a chattel ha csak szex lenne? A politika valoban nem az a téma amelyről nyugodtan ellehetne cseverészni, de teszem fel ha most azt kérdezném, hogy:láttátok hogy kikapott a Barcelona a Real Madridtol, akkor is felszolitásban részesülnék? Amugy a topic sem kizárolagosan a szexért volt inditva, de eeről inkább bővebben Katinka tudna irni

drága! hát kényszerített téged valaki, hogy odamenj? akinek van esze az most dug, és nem megy "ünnepelni", mert sajna ez nem arról szól...
hát gyönyörü ez a kép csak sajnos ugyérzem nemtevagy Katinka pedig belevágtam volna egy futásba hozzzzáad :)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 24. kedd 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugi, hidd el, nem ő, így ha jössz, más ok miatt gyere.

Szépjóreggelt, Tündérkert! :)

Nyugodalmas jóéjt Mindenkinek!

Szép Ünnepet!
Jóóó reggelt/napot.
Ki továbbra is szeretne a külhoniak közül chattelni akkor itt a következő link:
http://www.goldengate.hu/realchat/chat/applet.php?juzer=NÉV&juzerp=JELSZÓ
Nagybetüs szavaimat kell helyettesiteni regisztrált adatokkal és máris megy a csevegés.
Szívesen várlak benneteket.
Üdv. Vsólyom.
Ki továbbra is szeretne a külhoniak közül chattelni akkor itt a következő link:
http://www.goldengate.hu/realchat/chat/applet.php?juzer=NÉV&juzerp=JELSZÓ
Nagybetüs szavaimat kell helyettesiteni regisztrált adatokkal és máris megy a csevegés.
Szívesen várlak benneteket.
Üdv. Vsólyom.

Jóreggelt, "uracsok" és "hölgyikék", "jércikék" és "kakócák", ébresztő, újra hadrendbe kell állni!!!

Sajnos, nem vállalhatom a közös fotózkodást, de azért kellemes időtöltést kivánok neked itt,nálunk.
Üdvözlettel:
Katinka
Üdvözlettel:
Katinka
Annyira jó ez a kép, hogy azonnal elmúlt a laktózérzékenységem!
A kétméteres faláncot 80 centiméteres darabból faragta(ez benne a kunszt!), a Sütő dinasztia soron következő tagjai pedig - remélhetőleg -,tovább viszik a tradíciót, gyönyörű darabokat festve még.
Okt. 27-31 özött pedig, a hétvégi megszakítást leszámítva, ....hát mit is tehetnék mást: tanítok. :)
Okt. 27-31 özött pedig, a hétvégi megszakítást leszámítva, ....hát mit is tehetnék mást: tanítok. :)
Máthé Feri bácsi, aki koszakot alkotott a vargyasi sulyokfaragásban....
Jóéjszakát Neked is, kedves orvos2! :)
Meglepően összefüggő a kis "bukoliká"-d, melegen ajánlom, add ki könyvalakban is, ha még tudsz "hezzájacsapni" egy párat, kedves Tom.
Őszintén mondom, nagyon tetszett, persze, abban a műfajban, amely mostanra sajátosan, karizmatikusan a tied.:)Kellemetes hétvégit kiván neked a "megtévesztések szuperlativuszát" mívelő K....kaméleon. :)))))

Akkor meg: hadd Tomot a francba (#874), és engem kérdezz, elvégre abban, amit teszek avagy nem, én lennék az illetékes!!!:)A hullámhosszbeállítást meg hagyd Tomra meg rám: ami onnan hiányzik, hiába akarod Te pótolni! :)))) Szép hétvégét! ÜdvKatinka
Kedves barátom, ha ez a gond küldök neked ki csíki sört, eggyet se búsulj.
A kérdés az, hogy ATA karnéttal küldjem-e? Vagy megvárjuk az EU-s csatlakozást.
(Ez egy válasz teve üzenetére (2006. 10. 20. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 11:18
A kérdés az, hogy ATA karnéttal küldjem-e? Vagy megvárjuk az EU-s csatlakozást.

Kedden jöttem haza Erdélyországból :)
Mennék vissza :)
Hiányzik a zeteváraljai kis kocsma... :P
Meg a csiki sör :)
Mennék vissza :)
Hiányzik a zeteváraljai kis kocsma... :P
Meg a csiki sör :)
Én a nyáron voltam, nekem a székelyek hiányoznak a legjobban.