A felesegem erdelyi
(Ez egy válasz valaki244 üzenetére (2021. 08. 07. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
erdelybol vagytok ti is?
(Ez egy válasz tomi67 üzenetére (2021. 08. 06. péntek 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen mi szivesen beszelgetunk
(Ez egy válasz Jessika1 üzenetére (2021. 06. 25. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 25. péntek 10:10

Van itt valaki-valakik akik szeretnenek beszelgetni sex temaban?
Székelyudvarhelyről vannak lányok , hölgyek ??
Igen, van.
(Ez egy válasz Jessika1 üzenetére (2021. 06. 25. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Elhanyagolt hölgyek sztorijait szívesen meghallgatom, ki tudja mi jöhet még össze? Írj privátban.
Van

Párokat, hölgyet keresek, HR,CV,MS megyékből...
Én igen

Sziasztok,erdélyi párt keresek akik Pestmegyében laknak.
Sziasztok! Szexeltetek extrém helyen, szabadban Erdélyben?
Mi a Farkaslaka melletti kilátóban szerettük egymást, mikor épp nem járt arra senki. Remélhetőleg...
Csóknak indult, de a plusz izgalom hamar szexbe torkollott. Nejem korlátra támaszkodva pucsított, én pedig mögötte igyekeztem jól tölteni őt és az időt.. Emlékezetes maradt.
Mi a Farkaslaka melletti kilátóban szerettük egymást, mikor épp nem járt arra senki. Remélhetőleg...
Csóknak indult, de a plusz izgalom hamar szexbe torkollott. Nejem korlátra támaszkodva pucsított, én pedig mögötte igyekeztem jól tölteni őt és az időt.. Emlékezetes maradt.

Szeretnénk párral ismerkedni
Marosvásárhelyi meleg srác ismerkedne marosvásárhelyi meleg/bi, nős pasikkal.
Igen,Kolozsvar.
(Ez egy válasz kezdok2 üzenetére (2021. 01. 27. szerda 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Párok erdélyből? Akik a hét folyamán vagy hétvégén találkozni is tudnak ?
Erdélyi hölgy vagy pár aki Pesten lakik?
Hölgy Hargita megyéből akad itt?