Köszi Tom a felvilágosítást! Én tisztában voltam vele,de nem bírtam ki szó nélkül. Ez van.)
csak tájékoztatásul:
Katicika képein szereplő szép szőrmés hölgy nem a kép beszúróját ábrázolja
(ezért teljesen felesleges ömlengeni róla, annak ellenére, hogy a képen szereplő hölgy valóban nagyon dekoratív és kívánatos látvány...habár az állatvédők nem biztos, hogy ugyan ezen véleményen vannak!)
ez nem illúzió rombolás akar lenni, csak a szűrke valóságos tény, amit nem biztos, hogy mindenki egyformán fogad!
Katicika képein szereplő szép szőrmés hölgy nem a kép beszúróját ábrázolja
(ezért teljesen felesleges ömlengeni róla, annak ellenére, hogy a képen szereplő hölgy valóban nagyon dekoratív és kívánatos látvány...habár az állatvédők nem biztos, hogy ugyan ezen véleményen vannak!)

ez nem illúzió rombolás akar lenni, csak a szűrke valóságos tény, amit nem biztos, hogy mindenki egyformán fogad!
Sziasztok!)
lehet erre bármit is mondani!?) A lélegzetem is elállt! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet erre bármit is mondani!?) A lélegzetem is elállt! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Évek óta ígérgetem érdélyi barátaimnak, hogy megyek! Ez megadta a löketet......ahogy én is megadnám neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 12. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (48478)

Erdély kistestvére Kárpátalja is megérne egy képes misét!Elismerésem Katicika:alias Cathyleen munkájának,hogy ilyen szépen életben tartja ezt az oldalt.

Jó bőr, vitathatatlan...
neked:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 12. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

neked:

Erdély kistestvére Kárpátalja is megérne egy képes misét!Elismerésem Katicika:alias Cathyleen munkájának,hogy ilyen szépen életben tartja ezt az oldalt.

Apánk kérése éltében az volt szórjuk szét hamvait erdély legszebb tájain.Mondtuk lehetetlen dolgot kér hisz hatalmas Erdély, kevés lenne a hamú.Nem maradtunk válasz nélkűl:hát jó temessetek szülő falumba utána majd még egyszer utoljára körűlnézek fentröl ha megyek "Péter bátyánkhoz".Sajnos hamar elvitte a kiváncsisága?!

Bort,búzát,,békességet a Székelyföldről...mindenkinek !

es csak óvatosan csörölni a nedüt,hogy egyébre is jusson üdö,meg erö...

es csak óvatosan csörölni a nedüt,hogy egyébre is jusson üdö,meg erö...