Nekem 10 perc szokott lenni egy átlagos szex. Ebből 5 perc a nő rábeszélése, 2 perc a levetkőzése, 1 perc az előjáték, aztán 2 perc a nő hisztije, amiért azelőtt elélveztem, hogy bedugtam volna neki.
Afterba nagyon sokáig bírom
Nem csak te!
(Ez egy válasz Lazavidámpáros üzenetére (2024. 05. 11. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Lazavidámpáros üzenetére (2024. 05. 11. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon sokat és sokáig lehet S(ex)el
(Ez egy válasz Bifantasy üzenetére (2024. 05. 12. vasárnap 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap például napozás közben a kertben ,egy gyors kétperces sex!
Nem kell elkapkodni, de ehhez partner is kell!
Partnerfüggő. Ha unalmas akkor 10 perc alatt elmegyek, ha viszont kellően felhúznak akár egy órás menet is, minden pózban, közben pettingel is simán lehet!
Ha a szemelyes atlag a kerdes, akkor szerintem semmi ertelme nincs osztani es szorozni, mivel a megkapott szam egyaltalan nem irja le a szamos kulonbozo variaciot ( a ket percestol egeszen az orakig tarto szexig - es ezek persze a vegletek, amik nem a leggyakoribb esetek).
Ha meg altalaban veve mennyi az atlag, szinten nincs ertelme, hiszen az helyzet-, partner-, sot, kedvfuggo (meg meg fugg sok minden egyebtol). De azert vicces volt olvasni, hogy itt sokan mindig orakig nyomjak a reszelest
(ertem en, neha nehez elvalasztani a vagyalmokat a valosagtol
)
Ha meg altalaban veve mennyi az atlag, szinten nincs ertelme, hiszen az helyzet-, partner-, sot, kedvfuggo (meg meg fugg sok minden egyebtol). De azert vicces volt olvasni, hogy itt sokan mindig orakig nyomjak a reszelest
(ertem en, neha nehez elvalasztani a vagyalmokat a valosagtol
)
Nálam 20-25 perc de ez mindenkinél más, valaki bírja egy órán át is döngetni 5 nőt is egyszerre

Coleman

Brook