KÖZÉP-DUNÁNTÚL Régió (Komárom,Fejér, Veszprém)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

KÖZÉP-DUNÁNTÚL Régió

Megyék: Komárom-Esztergom,Fejér, Veszprém
Nagyobb városok: Tatabánya, Székesfehérvár, Dunaújváros,Veszprém

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19512   ma 00:18
Stimano Stimano VIP
Délelőtt hölgy vagy pár Budapest Dunaföldvár útvonalon ? Kisebb kitérő nem probléma.
#19511   tegnap 18:09
Orál fan Orál fan
Sziasztok
44 éves, diszkrét, igényes férfi vagyok. Kifejezetten olyan hölgyet keresek, aki szívesen részt venne egy intim, szexuális élményben, akár a párja jelenlétében is. Elsősorban Női orális kényeztetésre vágyom, kölcsönös szimpátia, beleegyezés és diszkréció mellett. Ha hasonlóan gondolkodsz, írj bátran prívátba!
#19510   tegnap 18:06
Golden45 Golden45
Sziasztok,kedves párt keresek autós,szabadtéri kukkolásra,hármasra! Köszönöm,szép estét mindenkinek!
#19509   tegnap 17:55
bambabéla bambabéla
Sziasztok

Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
#19508   tegnap 17:32
koma72 koma72
Székesfehérvár és környékén keresekhölgyet, feleséget....
#19507   tegnap 16:08
NudisSrác19 NudisSrác19
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
#19506   tegnap 14:56
triolin triolin
Sziasztok!
Ma estére-éjjelre keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt. Nyitott vagyok sokmindenre. Helyem van.
#19505   tegnap 13:49
Eagon Eagon
Most valaki?
#19504   tegnap 13:10
Pároskalandok79 Pároskalandok79
Sziasztok
Holnap délután TAPOLCÁN ......olyan pasit keresünk,akit meg lehet lesni farokverés közben.
A legjobb az lenne,ha egy megbeszélt helyen,és időben a pasi egy erdős részen lenne egy maszkban,vagy valami hasonló cuccban.......mi arra sétálnánk,és néznénk ahogyan veri. Majd a hölgytagunk kettönket elégítene ki szájjal.
De párokat is néznénk szabadban sex közben,aztán szívesen csatlakoznánk.
Csak olyan írjon,akinek ez megfelelő!!
#19503   tegnap 12:28
Táltos Táltos
Fejérben hölgy v pár ?
#19502   tegnap 11:35
Kalandospár Kalandospár
Sziasztok. Párként keresünk hosszabb távra korunkbeli,vagy fiatalabb párt kellemes időtöltésre,max 40éves korig. Helyünk van, utazni is tudunk.
#19501   tegnap 11:08
Wsnail Wsnail
Gondoltam, no para, csak felröhögtem nyes
(Ez egy válasz nemkutya üzenetére (tegnap 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:26
Szia elîrtam .Alkalmi szexet szerettem volna îrni .köszi.
#19500   tegnap 10:39
Fefe1 Fefe1
Bi alapon keresek havert veszprém megyében
#19499   tegnap 09:18
Kaaiid Kaaiid
Fiatal, nagy farkú, igényes srácként keresnék hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre. Helyem van, fogadni tudok, de az utazás sem gond. A többit üzenetben… wink
#19498   tegnap 09:01
Kaktusz23 Kaktusz23
Fehervar vki?
Privizz....köszi
#19497   tegnap 08:57
Napraforgó. Napraforgó.
Dorogon keresek valakit, ( a délelőtti időszakra) aki elverné a seggem. Helyem van.
#19496   tegnap 07:45
szopos1996 szopos1996
30 éves vékony köcsögként keresek 50 feletti kemény, határozott férfit. Győr és környéke. Szopassál meg
#19495   tegnap 07:26
nemkutya nemkutya
Szia elîrtam .Alkalmi szexet szerettem volna îrni .köszi.
(Ez egy válasz Wsnail üzenetére (tegnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:49
Milyen az "állami szex"? Ez valami új fétis?? nyes
#19494   tegnap 06:49
Wsnail Wsnail
Milyen az "állami szex"? Ez valami új fétis?? nyes
(Ez egy válasz nemkutya üzenetére (tegnap 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:36
Sziasztok. Keresem partnerem állami szexre. Veszprèm ès környèkèről.
#19493   tegnap 06:36
nemkutya nemkutya
Sziasztok. Keresem partnerem állami szexre. Veszprèm ès környèkèről.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 19512db
Utolsó üzenet: ma 00:18

Hírek

2026. 09. 05. szombat 15:30
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Felhasználóink! Bizonyára sokan tapasztaltátok az elmúlt időszakban a bankkártyás fizetéssel kapcsolatos nehézségeket. Szeretnénk biztosítani Benneteket arról, hogy a probléma mielőbbi megoldása érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk.... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább
Válassz az alábbi csomagok közül:
A bankkártyás fizetési lehetőség sajnos átmenetileg szünetel, a visszaállításán folyamatosan dolgozunk. Ez idő alatt sajnos csak az ideiglenes átutalásos fizetési lehetőség érhető el, amelyről itt olvashatsz.
A kényelmetlenségért elnézéseteket kérjük! (Utolsó frissítés: 2026. szeptember 26.)
Sikeres vásárlás!
nap VIP jóváírva a fiókodon.
Sikeres vásárlás!
VIP kódod:
Aktiváld bejelentkezés után a VIP menüben.

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!