Benne vagyok
(Ez egy válasz Tapolcai párocska79 üzenetére (2026. 06. 06. szombat 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 06. szombat 20:57
Hát ha megnézed két olyan tag,akik szinte mindenkit,aki nem ír vissza nekik kapásból. De mondjuk a levelezéseket ia látod gondolom,hogy ilyen bölcs vagy Te is......ja,hogy neked sem írtunk vissza. De ne feledd,biztosan volt rá ok
Most láttam aktuális még?
(Ez egy válasz Bahata üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 00:17
Hétfő,Kedd, szerda valaki aki eljőnne hozzánk bi maszirozásra? Mi 50-es fiatalos pár vagyunk
ha holnap szeretnél/pénteken/diszkréten szopatni akkor gyere kocsival!veszprémtöl 15 km-re Ajka fele!délelött 8-9 körül.irj privátban.nyelem!mackos bi hapsi vagyok!
Július 29- Augusztus 01 ig Igalban nyaralok egy két fős apartmanban egyedül. Hölgy vagy pár aki csatlakozna? 40-es jól szituált, igényes pasi vagyok...
Ma este valaki fejer megyeben ??
Üdv! 06.17.én szeretőmel leszek Székesfehérváron egy kelemes apartmanba! Szívesen találkoznánk páral reggel 8 töl 15 óráig!
Sziasztok! Június 18-19 között a régióban tartózkodom, első nap Észak Balaton parton, második napon Zalacsány-Bük útvonalon. Szívesen ismerkednék, írj egy privátot és élvezzük együtt a nyarat!
Keresek egy fiatal srácot, aki szeretné, hogy egy idős pasi leszopja. Légy ápolt és diszkrét. A többit priviben.
Sziasztok! Ma délelőtt esetleg kora délután Hölgy vagy Pár Tapolcán vagy környékén? 31éves sok mindenre nyitott magára igényes pasi vagyok
Sziasztok.
Komáromban meleg vagy bi masszőr?
Komáromban meleg vagy bi masszőr?
Kedves Olvasó, Érdeklődő!
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
Sziasztok
Dorog környékéről van valaki?Izgatna minket ha netán ismerős lenne valaki.Annavölgyön ismerős ?
Dorog környékéről van valaki?Izgatna minket ha netán ismerős lenne valaki.Annavölgyön ismerős ?
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Veszprém környékén van helyem.Érezzük jól magunkat tabumentesen!
Házibarát is szívesen lennék.Írjatok
Házibarát is szívesen lennék.Írjatok
Sziasztok!
A napokban Veszprém környékén keresem azt a kalandot,
ahol vonzó párok, csinos hölgyek vagy egyéb hetero felállások örömére,
kiélhetnénk az utóbbi időben bennem felgyülemlett vágyat.
Az adatlapom alapján látjátok mi az irány…
Kíváncsian várom a üzeneteket privátban!
A napokban Veszprém környékén keresem azt a kalandot,
ahol vonzó párok, csinos hölgyek vagy egyéb hetero felállások örömére,
kiélhetnénk az utóbbi időben bennem felgyülemlett vágyat.
Az adatlapom alapján látjátok mi az irány…
Kíváncsian várom a üzeneteket privátban!
Szép napot mindenkinek. Olyan párt keresek ahol nyalhatok szophatok míg szexelnek viszonzás nélkül.
Sziasztok! Szeretőmel 17re keresünk párokat reggel 8 töl 15 óráig Székesfehérváron kellemes búvohelyet! Privátba várjuk leveleiteket!
Sziasztok!
Különlegesség kedvelő párt, baráti csoportot keresek. Részletek privátban.
Zoli
Különlegesség kedvelő párt, baráti csoportot keresek. Részletek privátban.
Zoli
Èrett nőket , lànyokat, pàrokat keresek, veszprèm a megyéből! Minden jobban, benne volnék! Írj privàtot!
Veszprémben valaki(k)?
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.

vazelinator