Sziasztok.
Sportos 25 eves srac vagyok.Diszkret es mobilis.
Szivesen ismerkednek holgyekkel,parokkal minden kor osztalybol.
175cm magas,barna haju,zold barnas szemu vagyok. Szivesen szinesetem szexualis eletemet.
Szeretek figyelmes es oda ado lenni,szexben minden megbeszeles alapja szerintem
Sportos 25 eves srac vagyok.Diszkret es mobilis.
Szivesen ismerkednek holgyekkel,parokkal minden kor osztalybol.
175cm magas,barna haju,zold barnas szemu vagyok. Szivesen szinesetem szexualis eletemet.
Szeretek figyelmes es oda ado lenni,szexben minden megbeszeles alapja szerintem
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (30 km Győrtől, a szlovak határon), utazni sem nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (30 km Győrtől, a szlovak határon), utazni sem nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm
Üdv. Van itt olyan pasi, aki hétköznap délelött is ráér .Í rj privát, ha megértő és elfogadó vagy, mivel én csípőficamos vagyok. Vágyok egy jó sexre. többet privátba.
Ma éjjelre keresem partnerem Győr -Komárom környékéről!
bisex pasi? aki imád szopni nyelni a gecit mindennap jó kora estetől autódba szoplak
(Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (tegnap 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itt olyan nő vagy pár,aki képes kommunikálni?
Valami ilyesmi lenne az első megugrandó léc.
A kamuzást meghagyom az arra érdemeseknek. Nőt,párt keresek szexre. Nem,nem virtuálisan,hanem hús-vér jelenlétben. Na innen kezdődnek a problémák. Itt indul a csevegés,de utána a telefonos kommunikáció,majd tali. Szóval elég faramuci a helyzet,és ennek megfelelően az esély erre:0,0000000000000000001%
Na engem az mennyiség érdekel,a többi pedig sétáljon és gondoljon magán.
Ja, akinek nem inge!
Valami ilyesmi lenne az első megugrandó léc.
A kamuzást meghagyom az arra érdemeseknek. Nőt,párt keresek szexre. Nem,nem virtuálisan,hanem hús-vér jelenlétben. Na innen kezdődnek a problémák. Itt indul a csevegés,de utána a telefonos kommunikáció,majd tali. Szóval elég faramuci a helyzet,és ennek megfelelően az esély erre:0,0000000000000000001%
Na engem az mennyiség érdekel,a többi pedig sétáljon és gondoljon magán.
Ja, akinek nem inge!
Fejérben hölgy v pár ?
Oroszlány vagy környékén keresek most ràérő Nőt vagy párt....
100 % hogy pasi.
(Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (tegnap 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:43
Hétvégén Ő írt rám hogy másnap reggel jönne meglesni..
De nem jött, nem is írt azóta.
De nem jött, nem is írt azóta.
Sziasztok!
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán ma este valaki??? Csatlakozz hozzánk…
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán ma este valaki??? Csatlakozz hozzánk…
Ajka és környéke!
Keresem azt a hölgyet – kortól függetlenül –, aki szívesen csatlakozna hozzám szaunázni, jókat beszélgetni, vagy akár csak csendben, nyugalomban pihenni és kikapcsolódni. Ha van kedved elvonulni egy kicsit a hétköznapok elől, írj bátran, és egyeztessünk!
Keresem azt a hölgyet – kortól függetlenül –, aki szívesen csatlakozna hozzám szaunázni, jókat beszélgetni, vagy akár csak csendben, nyugalomban pihenni és kikapcsolódni. Ha van kedved elvonulni egy kicsit a hétköznapok elől, írj bátran, és egyeztessünk!
Hétvégén Ő írt rám hogy másnap reggel jönne meglesni..
De nem jött, nem is írt azóta. (Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
De nem jött, nem is írt azóta. (Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprém környékén kedves partnereket keresek.
Fejér megyében Vékony Nagy Pinájú Hölgyet Kényesztetnék
Hát tényleg nincs Kom megyében eggyetlen egy kanos pasi se,aki szeretne dugni most?
Fehervár vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Szfváron keresnék hölgyet sexkapcsolatra. Délelőttönként lenne helyem. Lehet vékony, duci, mind1 csak érezzükk jól magunkat. Írjál.
Ma Veszprém Körmend között töltöm az éjazakát, kamionos kaland érdekelne valakit?
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !

vazelinator

Violet Blue