ESZTERGOM,Dorog,Párkány-autómban 18-55 év közötti,átlagos alkatú LÁNY,Nő,Feleség,elhanyagolt Feleség BOROTVÁLT PINÁCSKÁJÁT NYALNÁM
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
sziasztok.keresek hölgyet,hölgyeket keszthely vagy környékén.akik
részleteket meg beszéljük privátban.akár segítek kis anyagiban.
ku
pózban be hajolnának nekem míg én ki verem rá.nem lenne semmi,se tapi,se más.csak pózolni kéne,míg én végzek. alf
ty alf
arészleteket meg beszéljük privátban.akár segítek kis anyagiban.
Holnap Veszprémben kocsiban, szabadban verem. Ehhez keresek partnert kukkolásra, besegíteni stb.
Sziasztok
Fejér megyén bellül diszkrét távolságból megleshő Párt vagy Nőt keresek!
Privátba írjatok!
Fejér megyén bellül diszkrét távolságból megleshő Párt vagy Nőt keresek!
Privátba írjatok!
Olyan Nőt keresek, akivel találkozom egy megbeszélt helyen, beül a kocsiba, kiviszem a város szélére, jól kinyalom, aztán megszopatom kicsit és rendesen pucsitva megbaszom hátulról....
Igényes, ápolt diszkrét pasi vok. Fejér megye és környéke 50km ig.
Pár is érdekel...
Igényes, ápolt diszkrét pasi vok. Fejér megye és környéke 50km ig.
Pár is érdekel...
Székesfehérváron ma egy hetero kaland ?
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
30 éves extrém vékony férfiként keresek 50 feletti férfit aki megkötöz és elveri a seggem, ezen kívül szopni szeretnék. Győr és környéke.
Sziasztok.
25éves sportos nyitott gondolkodású férfi vagyok.
Utazni tudok,mobilis vagyok és diszkrét.
Szívesen színesíteném szexuális életemet nőkkel/párokkal.
Kor nem igazán számit nálam inkább,hogy meglegyen a közös hangulat és tudjunk ismerkedni.
25éves sportos nyitott gondolkodású férfi vagyok.
Utazni tudok,mobilis vagyok és diszkrét.
Szívesen színesíteném szexuális életemet nőkkel/párokkal.
Kor nem igazán számit nálam inkább,hogy meglegyen a közös hangulat és tudjunk ismerkedni.
Fehérváron keresek partnert, párt ,magányos hölgyet akit rendszeresen meglátogathatnék. Ezenkivül izgatna velencei tónál időnként egy nyaraló tulajdonost meglátogatni mikor unatkozik, játszadozni.Szivesen olvasok vágyakat hogy mit tehetnénk meg ott a nyitottság és kíváncsiság erejével.
Sziasztok! Aktív partnert keresek a mai napra, Veszprémben és környékén. Csak irányíts, én bármit megteszek
Sziasztok! Székesfehérvár, vagy Tatabánya környékén ismerkednék, heteroként, hölgyekkel, párral..
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Oroszlàny aktiv bika aki ma baxna?Szopatna?.
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!! NO HOMO !!!
Fejér megye
Fejér megye
Székesfehérváron vagy
tegnap 14:01
Vá
vonalon keresek!
(Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (tegnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
rp alf
al alf
ota
Székesfehérvár vagy Vá alfrp alfal alfotán kukkolható párt vagy Nőt keresek!
Vagy engem is megleshettek miközben masztizom!
Prívátba irjatok
Prívátba irjatok
Székesfehérvár vagy Vá alfrp alfal alfotán kukkolható párt vagy Nőt keresek!
Prívátba irjatok
Prívátba irjatok
Tapolca-Veszprem vonalon valaki ma délután? Párok, Hölgyek??
Pasi enyhe bi oke
Pasi enyhe bi oke
Sziasztok.
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm

vazelinator

roli511