sziasztok én egy 41 éves férfi vagyok
párokat keresek hármas szexre minden jóban benne vagyok
Veszprém megyében Tapolca mellet vagyok megtalálható
párokat keresek hármas szexre minden jóban benne vagyok
Veszprém megyében Tapolca mellet vagyok megtalálható
Sziasztok
Fejér megye vagy környékén természetben szexelő párt keresek akik élveznék ha meglesném őket!
Diszkréció alap!
Fejér megye vagy környékén természetben szexelő párt keresek akik élveznék ha meglesném őket!
Diszkréció alap!
Veszprém 30km-es körzetében saját hellyel rendelkező és fogadni tudó párral és/vagy szóló férfival vagy nővel szeretnénk ismerkedni, nem levelezni akarunk több hónapig. Van esély barátság extrákkal kapcsolatra is, ha az első móka jól sült el és mi folytatni akarjuk.
Nem akarunk semmit bérelni, azt se, hogy te bérelj.
Az adatlapunkat olvasd el, igyekeztünk minden lényeges infót leírni, ha már az első leveledből kiderül, hogy el se olvastad, akkor válasz nélkül törlünk.
A másik eset, ha valamiért heti egyszer kezeled csak az üzeneteket, akkor jelezd, mert különben ghostingnak hisszük és töröljük a kapcsolatot.
Nem fogunk erről a felületről különböző chates appokra váltani, felesleges kérned,
Ha jól sikerült az első móka és folytani akarjuk, úgy is cserélünk elérhetőséget.
Tudjuk jó hosszú lett az írás, de a jó hír, hogy te vagy a 10-ből egy ember aki végigolvasta, szerintem te írj nekünk.
Nem akarunk semmit bérelni, azt se, hogy te bérelj.
Az adatlapunkat olvasd el, igyekeztünk minden lényeges infót leírni, ha már az első leveledből kiderül, hogy el se olvastad, akkor válasz nélkül törlünk.
A másik eset, ha valamiért heti egyszer kezeled csak az üzeneteket, akkor jelezd, mert különben ghostingnak hisszük és töröljük a kapcsolatot.
Nem fogunk erről a felületről különböző chates appokra váltani, felesleges kérned,
Ha jól sikerült az első móka és folytani akarjuk, úgy is cserélünk elérhetőséget.
Tudjuk jó hosszú lett az írás, de a jó hír, hogy te vagy a 10-ből egy ember aki végigolvasta, szerintem te írj nekünk.
Sziasztok Fejér megyében lakunk hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére... Priviben küldünk elérhetőséget ...
Sziasztok!
Veszprém környékén élő, 10 év alatti gyalferalfmealfket/ket nevelő párral ismerkedénk, barátság extrákkal kapcsolatra, közös szabadidős programok, egymás elötti szex, párcsere stb is szóba jöhet, az adatlapunkon sok infó, de kérdezzetek nyugodtan. Kép nélküli kitöltetlen adatlappal hiába írsz.
Veszprém környékén élő, 10 év alatti gyalferalfmealfket/ket nevelő párral ismerkedénk, barátság extrákkal kapcsolatra, közös szabadidős programok, egymás elötti szex, párcsere stb is szóba jöhet, az adatlapunkon sok infó, de kérdezzetek nyugodtan. Kép nélküli kitöltetlen adatlappal hiába írsz.
Sziasztok! Veszprémben keresek masszőrt! Privátban várom az ajánlatokat!
Veszprém környékén keresek egészséges partnereket!
A héten Veszprémben exemmel keresünk párokat, lányokat, fiúkat. Mindet csak heteró alapon mindkét félről. Akit érdekelne írjon!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Veszprém környékén van helyem.Érezzük jól magunkat tabumentesen! smile Házibarát is szívesen lennék.Írjatok
Balaton esti fürdés?
Sziasztok
Ma este 20 órától kb 1 órát kint leszek Székesfehérváron a Sárpentelei erdő nagy parkolójában!
Kocsimban fogok masztizni!
Olyan Nőt vagy párt várok aki arra sétálva meglátná hogy masztizok és benyúlna az ablakon és besegítene a masztimba!
Helyzetjelző világítani fog!
Ma este 20 órától kb 1 órát kint leszek Székesfehérváron a Sárpentelei erdő nagy parkolójában!
Kocsimban fogok masztizni!
Olyan Nőt vagy párt várok aki arra sétálva meglátná hogy masztizok és benyúlna az ablakon és besegítene a masztimba!
Helyzetjelző világítani fog!
Sziasztok!
hármasra keresünk ápolt diszkrét férfit a hölgy örömére...minden további az adatlapon.
Nem azonnal és türelmet kérünk ,mert válogatunk
hármasra keresünk ápolt diszkrét férfit a hölgy örömére...minden további az adatlapon.
Nem azonnal és türelmet kérünk ,mert válogatunk
Sziasztok!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Most valaki?
Éjjel Szfvár és vagy környékén?
Sziasztok!
Tényleg nincs Pest megy Déli részén, vagy Dunaújváros környékén hölgy, aki 40-50 év között lenne, és 40-50 kilogramm? Kis pici érdekelne, ha úgy alakul, nem csak szex kapcsolatra.
Sziasztok!
Baràtja lennék kedves, diszkrét pàrnak.
Baràtja lennék kedves, diszkrét pàrnak.
Dorogon szopnék egyoldalúan vékonytestalkatú pasit, de dugható is vagyok.

vazelinator

Celia Taylor