Sziasztok!
Lenne itt valaki aki buli előtt vagy helyett ki szeretné engedni a gőzt?
27F vagyok,mai nap passzív szerep érdekelne.
Csak összefutunk, szexelünk és mindenki megy a dolgára. Elsőkörben ez az elképzelés, de ha szeretnél ráadást abban is benne vagyok.
Veszprémben van helyem.
Korban hozzám közel lévő férfit keresek, de max 40 éves korig.
Lenne itt valaki aki buli előtt vagy helyett ki szeretné engedni a gőzt?
27F vagyok,mai nap passzív szerep érdekelne.
Csak összefutunk, szexelünk és mindenki megy a dolgára. Elsőkörben ez az elképzelés, de ha szeretnél ráadást abban is benne vagyok.
Veszprémben van helyem.
Korban hozzám közel lévő férfit keresek, de max 40 éves korig.
Székesfehérvár es környékén párt, vagy hölgyet, barátnőket fuvaroznék, ..... .
Sziasztok.
Ápolt, normális párhoz mennék ma este, akik fogadnának a hölgy örömére adatlapom szerint. Autós kaland is akár. Priviben írjatok.
Szép estét, BUÉK!
Ápolt, normális párhoz mennék ma este, akik fogadnának a hölgy örömére adatlapom szerint. Autós kaland is akár. Priviben írjatok.
Szép estét, BUÉK!
Ma könnyedd szórakozás Velencén nálam..pár vagy hölgy
Sziasztok
Párosunk Férfi tagja ma este 22 óra utánra Fehérváron vagy környékén keres egy normális Férfit akivel egymás mellett masztiznának a kocsiban!
Privátba írj!
Páros hölgy tagja NEM lesz jelen!
Párosunk Férfi tagja ma este 22 óra utánra Fehérváron vagy környékén keres egy normális Férfit akivel egymás mellett masztiznának a kocsiban!
Privátba írj!
Páros hölgy tagja NEM lesz jelen!
Székesfehérvár, Tata környékén szopatnék autóban feleséget, párt...
Dunaujváros és környékén nincs olyan pár aki egy pasit keresne harmadiknak így szilveszter estére? Helyem is lenne Dunaújvárosban.
Januar közepére keresek 18-65 közötti hölgyet wellneszelésre,mindent én állok,Ha felkeltettem érdekődésedet írj privát üzenetet
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölggyel vagy hetero párral. Imádok jó hosszan orálisan kényeztetni
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok!Mai napon pár vagy bi pasi?Csak aki komolyan gondolja!Veszprém környéke!Írjatok
Az év utolsó szopását keresem Székesfehérváron. BUÉK mindenkinek!
Párral ismerkednénk hetero alapon, Budapest, Tatabánya Fehérvár környékén
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Ma este Veszprém - Balatonfüred környékén párhoz - hölgyhöz beszállnék .
Magas,izmos testalkatú sràc vagyok. Nagy intimmel. Írjatok !
Magas,izmos testalkatú sràc vagyok. Nagy intimmel. Írjatok !
sziasztok
hetero alapon ismerkedénk párral
40-es fiatalos pár vagyunk
szeretjük a párcserét és a többes felállást
helyünk van Budapest határában
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
hetero alapon ismerkedénk párral
40-es fiatalos pár vagyunk
szeretjük a párcserét és a többes felállást
helyünk van Budapest határában
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
. Oroszlànyban autóban szopnàlak.
Ma 22-22.30 körül Tatabánya Turul egy orál? Olvass adatlapot! Légy ápolt, friss, borotvált!
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Sziasztok
MA spontán találkozóra hölgy vagy pár?
Moto
MA spontán találkozóra hölgy vagy pár?
Moto

vazelinator

attila89bp
Adela U