Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Fejér, Komárom és Veszprém megyékben találkoznék párral, hölggyel... Autós találkozó, de meg is látogatlak szívesen..
Sziasztok mai napon lenne kedve párnak vagy lánynak kalandozni? Tatabánya és környéke
Sziasztok, Ma délután vagy kora este, Nő vagy Pár aki szívesen találkozna??
Ismerkednénk. Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral. Alkalmi dolgok nem vonzanak, szeretnénk tartós kapcsolatot kialakítani. Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Csütörtökön az esti órákban nővel, párral kalandoznék Győr és Mór környékén
Finom puncit nyalnék!
Finom puncit nyalnék!
Sziasztok! Párt keresünk szombat estére. Fogadni utazni tudunk
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem van, de utazni is tudok!
Sziasztok
Ma 19:30’tól kint leszek Fehérváron a Sárpentelei parkerdő nagy parkolojában!
Olyan Nőt vagy Párt várok akit akiket izgatna ha megleshetné ahogy masztizom a kocsimban!
Sétáljatok oda a kocsimhoz nyugodtan!
Helyzetjelzöm égni fog!
Diszkréció alap!☝️
Ma 19:30’tól kint leszek Fehérváron a Sárpentelei parkerdő nagy parkolojában!
Olyan Nőt vagy Párt várok akit akiket izgatna ha megleshetné ahogy masztizom a kocsimban!
Sétáljatok oda a kocsimhoz nyugodtan!
Helyzetjelzöm égni fog!
Diszkréció alap!☝️
Akkor ma újra megpróbáljuk
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 20.00-tól 22-ig leszünk fent. Légy ápolt, normális és határozott. Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél.
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 20.00-tól 22-ig leszünk fent. Légy ápolt, normális és határozott. Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél.
3as felálláshoz keresunk egy nőt, Tatabányan lenne a helyszín de ha utazni tudsz az még jobb
Kedves hölgyek, párok Tata és Tatabányán + 20km!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, régebbi macbook air, casio számoló gépel közösen
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van), 2 db bárszék, andante barna bőr ülőgarnitúra és 2 db felújított régi fotel keresi új gazdáját, régebbi macbook air, casio számoló gépel közösen
Írj privátban.
Veszprém és környékén keresem partnereimet hölgy, pár, férfi személyében most!
Sziasztok!
Szerdára, napközbeni szexre keresek veszprémi vagy környéki nőt.
Helyem van, ápoltság és intelligencia fontos!
Szerdára, napközbeni szexre keresek veszprémi vagy környéki nőt.
Helyem van, ápoltság és intelligencia fontos!
Sziasztok
Tapolca kórnyékén valaki??
Tapolca kórnyékén valaki??
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi. Komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm)
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.Csak komolyan keresek aki talizni is akar, irogatni nincs kedvem..
Szeretem látni hogy a másik élvezi. Komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm)
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.Csak komolyan keresek aki talizni is akar, irogatni nincs kedvem..
Sziasztok!
M a Hölgy vagy pár a Lakásomon, Mosonmagyaróváron, meztelenkedés iszogatás evés locsolás?
Privátba irjatok
M a Hölgy vagy pár a Lakásomon, Mosonmagyaróváron, meztelenkedés iszogatás evés locsolás?
Privátba irjatok
HÚSVÉT HÉTFŐ van,a LOCSOLKODÁS Napja...Esztergom-Párkány-Dorog-Szentendre-Solymár,Pomáz és környékén szívesn MEGLOCSOLNÉK átlagos alkatú,18-55 év kötötti Nőt,Feleséget,Lányt,és ÉLVEZÉSIG NYALNÁM.Lehet autómban,vagy Nálad...jelentkezhet pár is,itt a Nő ÖRÖMÉRE...Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIKA...
Valaki Balatonalmádiban ma dél környékén?

vazelinator

Melissa Ria