Sziasztok! Székesfehérvár, vagy Tatabánya környékén ismerkednék, heteroként, hölgyekkel, párral..
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Oroszlàny aktiv bika aki ma baxna?Szopatna?.
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!! NO HOMO !!!
Fejér megye
Fejér megye
Székesfehérváron vagy
ma 14:01
Vá
vonalon keresek!
(Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (ma 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
rp alf
al alf
ota
Székesfehérvár vagy Vá alfrp alfal alfotán kukkolható párt vagy Nőt keresek!
Vagy engem is megleshettek miközben masztizom!
Prívátba irjatok
Prívátba irjatok
Székesfehérvár vagy Vá alfrp alfal alfotán kukkolható párt vagy Nőt keresek!
Prívátba irjatok
Prívátba irjatok
Tapolca-Veszprem vonalon valaki ma délután? Párok, Hölgyek??
Pasi enyhe bi oke
Pasi enyhe bi oke
Sziasztok.
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok. Mai nap, Nő vagy pár aki szívesen találkozna??
Sziasztok
Mai napra Fejér megyében keresek Nőt vagy párt Orál vagy kézi kalandra!
Egy megbeszélt helyen arra fele sétálva észreveszitek hogy a kocsimban nyitott ajtónál masztizom!
Egy darabig leskelödtök és utána oda sétáltok és kézzel vagy orálisan segitetek nekem a csucsra jutni!
Diszkréció adott!
Ápolt igényes Férfi vagyok!
Részletekért prívátba keressetek kérlek!
Mai napra Fejér megyében keresek Nőt vagy párt Orál vagy kézi kalandra!
Egy megbeszélt helyen arra fele sétálva észreveszitek hogy a kocsimban nyitott ajtónál masztizom!
Egy darabig leskelödtök és utána oda sétáltok és kézzel vagy orálisan segitetek nekem a csucsra jutni!
Diszkréció adott!
Ápolt igényes Férfi vagyok!
Részletekért prívátba keressetek kérlek!
Sziasztok kezdő bi érdekel valakit? Hétfő délelőtt rá érek sok minden izgat hely jó lenne? Idősebb pasik is érdekelnek..
Szimpatia alapon ismerkednénk a korosztályunkbol , párokkal , pasival
Kedves párhoz csatlakoznék,hármasra,kukkolásra az esti órákban! Elérhetőseg fontos,fotócsere céljából. Szép napot mindenkinek!
Még mindig keresünk, még mindig nem találtuk meg a megfelelő partnert. Heteró alapon keresünk beszálló férfit maximum 33 éves korig feleségem örömére. Kifejezetten sportos pár vagyunk, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe.
Sziasztok mai napon kalandoznánk Tatabánya környékén lányal vagy párral!
Akár egy probafulkés kaland ?
)
Akár egy probafulkés kaland ?
)
Ma Székesfehérvár és környékèn valaki? Mindenre nyitott vagyok
Sziasztok! Győr-Komárom közt lakunk,ma azaz Szombat estére keresünk párt vagy pasit. Üdv:M&J
Tata 40 pasi ismerkedne
Sziasztok! 2 napot Balatonfüreden vagyok... ápolt, szép vastag farkam szívesen elbújnak egy kellemes meleg helyre

vazelinator