Füred Tihany Akali környéken este valaki, valakik? Sajkod is játszhat.
Fehérváron pár vagy hölgy, bringázni indultam. Leskelődnék!
Sziasztok holnap reggel délelőtt valaki Tapolca Sümeg környéke ? Pár nő vagy pasi ?!
Esti fürdés a,baràtnőmmel?
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok! Igènyes, tapasztalt fèrfi vagyok! Keresek kortól, alkatól fügetlen Igènyes lànyt, pàrt , èrett anyukàkat, nagy mamàkat! Tartalmas szexre! Irj privàtot , köszönöm!
Mostanában valaki Fehérvár fele?
Sziasztok
Régi vágyamat szeretném megélni!
És az nem más mint hogy egy párt nézhessek aktusuk közben közben magammal is foglalkoznék… smile
Régi vágyaim közé tartozik és kivagyok éhezve erre!
Ha lenne esetleg olyan pàr akiket izgat ha nézik őket aktusuk közben akkor kérem privátba jelezzenek!
Diszkréció alap nálam!
Régi vágyamat szeretném megélni!
És az nem más mint hogy egy párt nézhessek aktusuk közben közben magammal is foglalkoznék… smile
Régi vágyaim közé tartozik és kivagyok éhezve erre!
Ha lenne esetleg olyan pàr akiket izgat ha nézik őket aktusuk közben akkor kérem privátba jelezzenek!
Diszkréció alap nálam!
Holnaptól Veszprém környéki kedves partnereket keresek.
Dunántúlon autós kalandra nőt keresnék, akit nyalhatok, akár viszonzás nélkül is!
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék párral kalandoznék minden játekban bent lennek
Holnatól 10 napig Révfülöpön leszek, hellyel rendelkező bi partnert vagy bi iránt érdeklődő párt keresek a környéken.
Északi parton keresek nőt párt. Ma es holnap egész nap.40 es pasi vagyok
Sziasztok, Igaz kicsit más téma
Fejér megyei Csákvár településen Szombaton vagyis, 08.01. töltöm be a 39-et.
Így szombat délután szeretném magam jól érezni magam!! Ezért keresek olyan csajt vagy párt akikkel jól érezhetném magam. Nyitott vagyok minden jóra! De ha csak egy üdítő fér bele azzal is elégeted lennék. Csak ne egyedül kelljen ünnepelnem. Üdv Gábor
Fejér megyei Csákvár településen Szombaton vagyis, 08.01. töltöm be a 39-et.
Így szombat délután szeretném magam jól érezni magam!! Ezért keresek olyan csajt vagy párt akikkel jól érezhetném magam. Nyitott vagyok minden jóra! De ha csak egy üdítő fér bele azzal is elégeted lennék. Csak ne egyedül kelljen ünnepelnem. Üdv Gábor
Sziasztok, holnap az az 07.31 Pénteken motorozok valamerre, hölgyet keresek huncutkodás képp :$ 32 éves sportos férfi vagyok, írj rám és a többit megbeszéljük <3
Bicske Gyermely környékén valaki ma este egy autós kaland?
Sziasztok.45.189.81 Székesfehérvári pasi vagyok.Erdekel a dolog ha még kerestek.Attila
(Ez egy válasz Xalandor üzenetére (2026. 07. 29. szerda 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 21:09
Sziasztok!
Hellyel rendelkező férfit keresünk Veszprém 30km-es körzetében, legyen potens, nagyfarkú, hölgytagunk részére, csak hetero buli.
Nem tudunk fogadni, helyet a beszállónak kell biztosítania.
Mi jellemzően hétköznapokon 10-14 óra között tudunk pár szabad órát lopni,
A kamerázás a fő fétisünk, később szeretjük visszanézni, erről ennyit, nem az arcodat akarjuk videózni, de előfordulhat, hogy egy pillanatra látszik.Vehetsz fel maszkot is akár. Ez nálunk feltétel, így ha számodra probléma, akkor itt érdemes megállnunk.
Ha rendelkezel hellyel, ahol fogadni tudsz, a korábban leírt szituban, akkor beszélhetünk időpontról is.
Első alkalom, nálunk úgy zajlik, hogy a hölgytagunk mókázik a
Hellyel rendelkező férfit keresünk Veszprém 30km-es körzetében, legyen potens, nagyfarkú, hölgytagunk részére, csak hetero buli.
Nem tudunk fogadni, helyet a beszállónak kell biztosítania.
Mi jellemzően hétköznapokon 10-14 óra között tudunk pár szabad órát lopni,
gy
vannak, ezért alakult így, ezt is előre tervezetten. alf
er alf
me alf
keinkA kamerázás a fő fétisünk, később szeretjük visszanézni, erről ennyit, nem az arcodat akarjuk videózni, de előfordulhat, hogy egy pillanatra látszik.Vehetsz fel maszkot is akár. Ez nálunk feltétel, így ha számodra probléma, akkor itt érdemes megállnunk.
Ha rendelkezel hellyel, ahol fogadni tudsz, a korábban leírt szituban, akkor beszélhetünk időpontról is.
Első alkalom, nálunk úgy zajlik, hogy a hölgytagunk mókázik a
be
, míg a férfitagunk az operatőri szerepet veszi fel.
alf
sz alf
ál alf
lóval
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
ma este hölgyet keresek Komárom-Tatabánya térségében
Sziasztok. Párt vagy Nőt keresek hosszú távra. Utazni és fogadni is tudok.
30éves srác vagyok.
30éves srác vagyok.

vazelinator

focista
Veronika Symon