Ma este valaki harmadiknak kenese?
Ma este kölcsönös szopás Veszprémben? Hely ok
Sziasztok!
Komoly kapcsolatban élő pár férfi tagjaként, egyedül keresek mára nyitott embereket ismerkedni, lazulni, alkalmi mókára vagy akár hosszabb távon bármi is alakulhat belőle alapon. (barátság, hosszú távú szexkapcsolat,...stb)
Párom nélkül keresek egyelőre, hosszú távon lehet változhat a dolog.
Elsősorban Veszprém-megye/Északi-part vonalon, de mai napon Vas megyében is, csak lazán!
#szemenye
#lovasnapok
Komoly kapcsolatban élő pár férfi tagjaként, egyedül keresek mára nyitott embereket ismerkedni, lazulni, alkalmi mókára vagy akár hosszabb távon bármi is alakulhat belőle alapon. (barátság, hosszú távú szexkapcsolat,...stb)
Párom nélkül keresek egyelőre, hosszú távon lehet változhat a dolog.
Elsősorban Veszprém-megye/Északi-part vonalon, de mai napon Vas megyében is, csak lazán!
#szemenye
#lovasnapok
Keszthely környèkèről keresünk független 40-52 èv közötti magas minimum 180 cm , pasit a hölgy örömère. Intim minimum 17 cm.⁷
Ma Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig.
Sziasztok 19 től Bberenyben leszünk egész nap, valamint négy napig Balaton körön.
Pártokkal szívesen ismerkedünk az adatlapunk alapján. Satorral leszünk így mobilisak vagyunk.
CSAK PAROK!
Pártokkal szívesen ismerkedünk az adatlapunk alapján. Satorral leszünk így mobilisak vagyunk.
CSAK PAROK!
Sziasztok!
Pàrt keresek ma estére.
Pàrt keresek ma estére.
Az Utca Zene alatt keresek partnereket.
nem zavar, hogy kecskemét nem ezekben a megyékben van? egyikben sem...
(Ez egy válasz harmadikatkeresunk20 üzenetére (tegnap 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:11
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok !
Ma estére keresünk párként kalandot !
Autós kalandban gondolkozunk, este 22 órától Oroszlány környékén !
Elsősorban, pár társaságát, keresnénk, de esetleg ápolt, diszkrét , nemdohányzó pasi ismeretségét is meggondoljuk .
Amennyiben, gondolod, hogy csatlakoznál, kérlek írj, priv üzit !
Szép hétvégét kívánunk mindenkinek , sziasztok
Ma estére keresünk párként kalandot !
Autós kalandban gondolkozunk, este 22 órától Oroszlány környékén !
Elsősorban, pár társaságát, keresnénk, de esetleg ápolt, diszkrét , nemdohányzó pasi ismeretségét is meggondoljuk .
Amennyiben, gondolod, hogy csatlakoznál, kérlek írj, priv üzit !
Szép hétvégét kívánunk mindenkinek , sziasztok
Fehérvár budai uti spar wc valaki egy gyors kalandra?
Sziasztok.
Párt keresnék, orál és mindenféle szerepjátékra.
Párt keresnék, orál és mindenféle szerepjátékra.
Sziasztok
Gábor vagyok 39 éves Csákvár környékén keressek olyan. Lányokat vagy hölgyeket akik szeretnek sétálni, túrázni vagy akár pizzázni vagy gyrosozni!!!!
Igaz ából ez nem egy szakmányos apróhirdetés csak szeretnék egy kis társaságot magam mellé de nem vagyok semmi jónak az elrontója azért eléggé nyitott vagyok.
Űdv Gábor
Gábor vagyok 39 éves Csákvár környékén keressek olyan. Lányokat vagy hölgyeket akik szeretnek sétálni, túrázni vagy akár pizzázni vagy gyrosozni!!!!
Igaz ából ez nem egy szakmányos apróhirdetés csak szeretnék egy kis társaságot magam mellé de nem vagyok semmi jónak az elrontója azért eléggé nyitott vagyok.
Űdv Gábor
Sziasztok
Utcazene lesz jövőhéten július 23-25 között Veszprémben.
Kurnék, basznek, szopatnék egy jót!!!!!
Csak hölgyekkel szeretnék találkozni, privátban a részletek.
Köszönöm
Utcazene lesz jövőhéten július 23-25 között Veszprémben.
Kurnék, basznek, szopatnék egy jót!!!!!
Csak hölgyekkel szeretnék találkozni, privátban a részletek.
Köszönöm
Ma esti furdes Balatonkenese-siofok?
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 17/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Hetero fiu barati tarsasàg?
Jövő héten szerdán estére 07 22 re keresek kalandot lehetőleg az adatlapom szerint. Köszönöm

vazelinator

Hubertus