Sziasztok.
Érett hölgyel, párral ismerkednék. Fejér megyei nem független, tapasztalt 30 as éveikben járó férfiként. Szimpátia az elsődleges és nem a kor vagy az alkat.
Érett hölgyel, párral ismerkednék. Fejér megyei nem független, tapasztalt 30 as éveikben járó férfiként. Szimpátia az elsődleges és nem a kor vagy az alkat.
Part keresunk parcseres sexre
Sziasztok… Tatabányán,a Turulnál kocsiban volnék, 20/6os intimmel
Hölgyek,párok?
Hölgyek,párok?
Sziasztok!
Hosszú idő után újra nyitnánk...
Feleségem (50+) számára keresünk kedves, diszkrét, potenst "udvarlót", akivel újra átélhetnénk a cuckold szex adta élményeket.
Észak Fejérből és közeléből keresünk megbízható, nem dohányzó, szabad idővel rendelkező, 45+, diszkrét barátot, hosszú távú kapcsolatra. Privát bemutatkozó üzenetet várunk, két szavas "
Hosszú idő után újra nyitnánk...
Feleségem (50+) számára keresünk kedves, diszkrét, potenst "udvarlót", akivel újra átélhetnénk a cuckold szex adta élményeket.
Észak Fejérből és közeléből keresünk megbízható, nem dohányzó, szabad idővel rendelkező, 45+, diszkrét barátot, hosszú távú kapcsolatra. Privát bemutatkozó üzenetet várunk, két szavas "fa
" fotókra bocsi, nem válaszolunk.
alf
rk alf
as
Sziasztok. Keszthely környékén kabriós kalandra lányok, hölgyek
Sziasztok
Ma estére keresnénk pasit cuckoldra Szigligetre......
Nem több száz kilóméterről,és csak 50 feletti pasit
Ma estére keresnénk pasit cuckoldra Szigligetre......
Nem több száz kilóméterről,és csak 50 feletti pasit
Fehervaron szopatnék.
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Mai napra keresünk férfi partnert 35 éves korig tudj utazni részletek privátban!
fehérváron, vagy környékén (max. 40-50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Bicskén aktív akinek van helye is vagy egy eldugott helyen?
Itt vagyok! Fehérvári srác ! Írj ha érdekes lehet
(Ez egy válasz Husigang üzenetére (2026. 05. 30. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 30. szombat 09:07
Sziasztok a partnerünk vissza lépet igy Május 31. Székesfehérvára Vasárnapra délután 5órátol 7ig keresünk 1 pasit vagy nőt hármasra. Fogadni tudunk.
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Öregebb vagyok de Zánkán éjszakázom
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (tegnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hölgyet kereseke elsősorban, inkább tartós "kapcsolatra" nem baj ha nem vagy független, kölcsönös szimpátia és maximális diszkréció adott és elvárt. Nem baj ha az első alkalommal nincs szex. A többit privátban... egy sportos kopasz veszprémi pasi
Hölgyet kereseke elsősorban, inkább tartós "kapcsolatra" nem baj ha nem vagy független, kölcsönös szimpátia és maximális diszkréció adott és elvárt. Nem baj ha az első alkalommal nincs szex. A többit privátban... egy sportos kopasz veszprémi pasi
Ma Füred, zánka, Nagyvázsony vonalon férfias pasi max 45-ig?
Olyan hölgyet vagy párt keresek ahol a női tag szereti az orális jàtékokat
Sziasztok kedves Pàrok!
Egy fiatal kedves vicces potens pasi csatlakozna hozzátok ha szeretnétek.
Kérlek írjatok üzenetet ha ismerkedhetnek!
Szép napot!
Egy fiatal kedves vicces potens pasi csatlakozna hozzátok ha szeretnétek.
Kérlek írjatok üzenetet ha ismerkedhetnek!
Szép napot!
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Sziasztok
40 éves fiatalos srác vagyok
40 éves fiatalos srác vagyok
Vá
. Holnap délelőttre keresek kiéhezett nőt,esetleg párt. Helyem megoldott. Reggel 6-tól ráérek egészen 14 óráig. Szexben mindenevő vagyok. Teljesen borotvált vagyok. (Mellkas,has,intim, hónalj) Képeim a társkeresőn vannak fent. Ha magadraismertél és akarsz és mersz is találkozni akkor írj üzenetet. Ott adom emailt is vagy Viber,Whatsapp számot és ott egyszerűbben tudunk egyeztetni. Írj nyugodtan. Sziasztok
alf
rp alf
al alf
otáról
Veszprémi kalandra?

vazelinator

digisgyula
Pavlina S