Délelőtt hölgy vagy pár Budapest Dunaföldvár útvonalon ? Kisebb kitérő nem probléma.
Sziasztok
44 éves, diszkrét, igényes férfi vagyok. Kifejezetten olyan hölgyet keresek, aki szívesen részt venne egy intim, szexuális élményben, akár a párja jelenlétében is. Elsősorban Női orális kényeztetésre vágyom, kölcsönös szimpátia, beleegyezés és diszkréció mellett. Ha hasonlóan gondolkodsz, írj bátran prívátba!
44 éves, diszkrét, igényes férfi vagyok. Kifejezetten olyan hölgyet keresek, aki szívesen részt venne egy intim, szexuális élményben, akár a párja jelenlétében is. Elsősorban Női orális kényeztetésre vágyom, kölcsönös szimpátia, beleegyezés és diszkréció mellett. Ha hasonlóan gondolkodsz, írj bátran prívátba!
Sziasztok,kedves párt keresek autós,szabadtéri kukkolásra,hármasra! Köszönöm,szép estét mindenkinek!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Székesfehérvár és környékén keresekhölgyet, feleséget....
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Sziasztok!
Ma estére-éjjelre keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt. Nyitott vagyok sokmindenre. Helyem van.
Ma estére-éjjelre keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt. Nyitott vagyok sokmindenre. Helyem van.
Most valaki?
Sziasztok
Holnap délután TAPOLCÁN ......olyan pasit keresünk,akit meg lehet lesni farokverés közben.
A legjobb az lenne,ha egy megbeszélt helyen,és időben a pasi egy erdős részen lenne egy maszkban,vagy valami hasonló cuccban.......mi arra sétálnánk,és néznénk ahogyan veri. Majd a hölgytagunk kettönket elégítene ki szájjal.
De párokat is néznénk szabadban sex közben,aztán szívesen csatlakoznánk.
Csak olyan írjon,akinek ez megfelelő!!
Holnap délután TAPOLCÁN ......olyan pasit keresünk,akit meg lehet lesni farokverés közben.
A legjobb az lenne,ha egy megbeszélt helyen,és időben a pasi egy erdős részen lenne egy maszkban,vagy valami hasonló cuccban.......mi arra sétálnánk,és néznénk ahogyan veri. Majd a hölgytagunk kettönket elégítene ki szájjal.
De párokat is néznénk szabadban sex közben,aztán szívesen csatlakoznánk.
Csak olyan írjon,akinek ez megfelelő!!
Fejérben hölgy v pár ?
Sziasztok. Párként keresünk hosszabb távra korunkbeli,vagy fiatalabb párt kellemes időtöltésre,max 40éves korig. Helyünk van, utazni is tudunk.
Gondoltam, no para, csak felröhögtem
(Ez egy válasz nemkutya üzenetére (tegnap 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz nemkutya üzenetére (tegnap 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi alapon keresek havert veszprém megyében
Fiatal, nagy farkú, igényes srácként keresnék hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre. Helyem van, fogadni tudok, de az utazás sem gond. A többit üzenetben…
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Dorogon keresek valakit, ( a délelőtti időszakra) aki elverné a seggem. Helyem van.
30 éves vékony köcsögként keresek 50 feletti kemény, határozott férfit. Győr és környéke. Szopassál meg
Szia elîrtam .Alkalmi szexet szerettem volna îrni .köszi.
(Ez egy válasz Wsnail üzenetére (tegnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen az "állami szex"? Ez valami új fétis??
(Ez egy válasz nemkutya üzenetére (tegnap 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz nemkutya üzenetére (tegnap 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Keresem partnerem állami szexre. Veszprèm ès környèkèről.

vazelinator