Tatabánya Turulnál valaki/K!?
Sziasztok!
Vá
, hellyel rendelkező hetero, de biszex felé kitekintő 40 es pasi vagyok. Hellyel rendelkezem. Keresek ápolt,diszkrét, szép farkú pasit,aki szopatna. Egyéb lehetőség nem érdekel. Ha jó rendszeres is lehet akár. Fénykép mindenképp szükséges,és ha megvan a szimpátia mehet a tali.
alf
rp alf
al alf
otai
Hát ha megnézed két olyan tag,akik szinte mindenkit,aki nem ír vissza nekik kapásból. De mondjuk a levelezéseket ia látod gondolom,hogy ilyen bölcs vagy Te is......ja,hogy neked sem írtunk vissza. De ne feledd,biztosan volt rá ok
(Ez egy válasz Nono1978 üzenetére (tegnap 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 21:30-tól 23:00-ig leszünk fent, de azért ne az utolsó pillanatban ess oda. Légy ápolt, normális, határozott, és legfőképp potens! Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél, de természetesen neked is lépned kell, nem fogunk kiszedni az autóból.
Ahogy látom többen is kamusnak állítanak be......ha te ezt élvezed ..hajrá
(Ez egy válasz Tapolcai párocska79 üzenetére (tegnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:31
(Ez egy válasz Tapolcai párocska79 üzenetére (tegnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajjaj......bölcs,és tapasztalt vagy ezen a téren!!! De nem vagyok irigy,ha neked az jó.....egészségedre.
Párokkal ismerkedünk, adatlapunkra írtak szerint
Sziasztok!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Sziasztok! Este,éjszaka a Plázson hölgy,pár???
Vasárnap délelőtt?
Sziasztok!Esztergomban átlagos alkatú Lány,Nő,Feleség,elhanygolt Feleség BOROTVÁLT "ÉDESSÉGÉT" NYALNÁM ÉLVEZÉSIG viszonzás nélkül...érett,tapasztalt,kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...CMUKK...
Sziasztok Pápa környéke most autós kaland?
Sziasztok!
24 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek szopatás, alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Privátban ismerkednék a hölgy taggal!
24 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek szopatás, alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Privátban ismerkednék a hölgy taggal!
Székesfehérvár és környékén.
(Ez egy válasz Mister_X 23 üzenetére (tegnap 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:07
Sziasztok! 23 éves férfi keres 18-35 éves korcsoportban hölgyeket alkalmi szexkapcsolatra.
Sziasztok! 23 éves férfi keres 18-35 éves korcsoportban hölgyeket alkalmi szexkapcsolatra.
Sziasztok. Ma napközben pár elsődlegesen Fejér megyében, aki pasit keres, és találkozna? Mobilis vagyok, utazni tudok. Levelet várok
Ma este Pálkövén valaki két bi pasikhoz? Hely kell.
Ajjaj......bölcs,és tapasztalt vagy ezen a téren!!! De nem vagyok irigy,ha neked az jó.....egészségedre.
(Ez egy válasz Nyitott111 üzenetére (tegnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma hölgy vagy pár akihez lehetne csatlakozni Székesfehérvár vagy környékén?
Haggyad már, totál csicska vagy.. Xd
(Ez egy válasz Tapolcai párocska79 üzenetére (tegnap 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:30
Sziasztok!
Ma délután Tapolca erdős részén párommal pasit kukkolnánk,aki hokizik.......közben a hölgytagunk engem cumizna.
Csak akkor írj,ha van egy fix időpontod,és helyed........másképp nem is válaazolunk.
Köszi
Ma délután Tapolca erdős részén párommal pasit kukkolnánk,aki hokizik.......közben a hölgytagunk engem cumizna.
Csak akkor írj,ha van egy fix időpontod,és helyed........másképp nem is válaazolunk.
Köszi
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!

vazelinator

Alexis B