Sziasztok!Jövő hét péntek estére keresnénk férfit Székesfehérváron.Mackósabb alkattal és nem nagy mérettel.Privátban írjatok légyszi!
Sziasztok
Veszprémi valós nagy farkú srác vagyok, hölgyekhez szeretnék csatlakozni, programozni is akár a szexen kívül, utazni is tudok, csak hölgyek, párok köszönöm nem, privát után szívesen találkoznék is, diszkréció adott.
Veszprémi valós nagy farkú srác vagyok, hölgyekhez szeretnék csatlakozni, programozni is akár a szexen kívül, utazni is tudok, csak hölgyek, párok köszönöm nem, privát után szívesen találkoznék is, diszkréció adott.
Neked sem szokásod válaszolni!
(Ez egy válasz Eagon üzenetére (ma 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Eagon üzenetére (ma 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam privát és a közelbe lakom de nem válaszoltok
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (tegnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:50
Párral , szoló pasival ismerkednénk, szimpátia esetén ,nem alkalmi inkább tartósabb kapcsolatra
Írtam privátot
(Ez egy válasz Tapolcai párocska79 üzenetére (ma 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:59
Továbbra is keresünk
Tapolcán szívesen kukkolnánk párommal pasit,aki veri magának...
Üzenetben írj.......hogy mikor,merre leszel
Sziasztok. Szombat (05.30) Napközben vagy akár éjszakára keresünk HÖLGYET aki csatlakozna hozzánk harmadiknak csajos játékra. Lehet hármas kaland amit szeretnénk,de akár az is lehetséges,hogy a férfi tagunk csak nézőként van jelen,vagy maximum velem foglalkozik. Rólunk csajokról szolna ez most. Ha lenne hozzá kedved,írj privátban.Helyünk van,de utazni is tudunk. Puszi Kinga
Továbbra is keresünk
Sziasztok.
Igényes, 45 éves, diplomás férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Igényes, 45 éves, diplomás férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Sziasztok vasárnap Szentkirályszabadján leszünk az elhagyott városban párként! Csinos szexi párokat pasikat szívesen szívesen megismerünk ott!
Sziasztok!
Holnap este Dunaujvaros es kornyeken tali ??
Holnap este Dunaujvaros es kornyeken tali ??
Tudok menni!
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (tegnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:50
Párral , szoló pasival ismerkednénk, szimpátia esetén ,nem alkalmi inkább tartósabb kapcsolatra
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.
Budapestről úton komárnoba
Valaki pálya mellet tali?
Valaki pálya mellet tali?
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Sziasztok, Fejér/Veszprém megyében pár, aki különlegességet keres?
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok! Hölgy vagy Pár Tapolca vagy környékén autós/szabadtéri kalandra? 30éves magára igényes pasi vagyok
Tapolcáról ismerkednénk 55 év feletti ápolt,diszkrét pasival.....

vazelinator

Besenyo_Istvan