Sziasztok! Van köztetek olyan, aki szokott járni az Észak-Komárom közelében lévő Újfalu, vagyis Nová Stráž hőforrásához? Arra a helyre gondolok, ami a Hoffer benzinkút mögött van, az új híd közelében, Pozsony irányában. Amint lemegy a nap, indulok egy kis “wellnessre” meg még ami esetleg számításba jöhet. Főleg pasik látogatják, elvétve párok, A hely fürdőruha mentes.
egész héten aktuális...
(Ez egy válasz catfrend üzenetére (tegnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:00
(Ez egy válasz catfrend üzenetére (tegnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ugy alakult, hogy a munkám ide köt a héten. Esztergom, Tatabánya körzetébe. Szívesen töltenék egy kellemes estét, egy párral, vagy hölgyel, hetero alapon. Magamra igényes jo adotságokkal, kellő potenciával, kitartással, és tapasztalattal. Az adatlapom adatai valosak, de nagyon szívesen válaszolok ha megkerestek privátban. Remélem okozhatunk egymásnak egy szép estét, éjszakát. Utazni tudok, fogadni sajnos nem.
Várom privátban leveled..
Sziasztok.
Sziasztok.
Adatlapunk szerint ismerkednènk a környékünkről, hosszabb távú kapcsolat reményében.
Ma este Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig.
Sziasztok, most ráér valaki kint a szabadban egy kis programra? Veszprém környékéről.
Sziasztok, Tatabányán vagy a környéken szopatnék feleséget, fiatal nőt, lányokat....ha benne vagy akár több is lehet..
Hölgyet vagy pár keresek az intim piercinges farkamnak.
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van.
Kep csere fontos, ha komolyan gondoljatok Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van.
Kep csere fontos, ha komolyan gondoljatok Köszönöm!
Kedves Hölgyek, gyakorlott masszőrként ma estére kínálok kényeztető masszázsprogramot. Keress privátban! Szép napot!
Sziasztok! Ugy alakult, hogy a munkám ide köt a héten. Esztergom, Tatabánya körzetébe. Szívesen töltenék egy kellemes estét, egy párral, vagy hölgyel, hetero alapon. Magamra igényes jo adotságokkal, kellő potenciával, kitartással, és tapasztalattal. Az adatlapom adatai valosak, de nagyon szívesen válaszolok ha megkerestek privátban. Remélem okozhatunk egymásnak egy szép estét, éjszakát. Utazni tudok, fogadni sajnos nem.
Sziasztok.
Sziasztok.
Ma Gárdonyban a nudin potens pasik?
Fél5 körül megyek.
Fél5 körül megyek.
Ma este szabadban fogok sétálgatni
Ha van kedved allj meg szolits le! Esztergom Dorog környéke
Ha van kedved allj meg szolits le! Esztergom Dorog környéke
Aktív pasit keresek ma délutánra, helyem van fejér megyében.
Sziasztok! Imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Telt házaspárként keresnénk hetero egyedülálló mackós pasit
Mit szeretnél? Passzívként találkozok veled, ha szeretnéd
(Ez egy válasz vman38 üzenetére (tegnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
kíváncsi hetero, bi srácokkal ismerkednék, Veszprém és környéke!
Bicskén valaki délelőtt ?
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem van, de utazni is tudok!
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem, és esetleg utána meg is dugna. Helyem van.

vazelinator

Levi74
Zoe