Sziasztok!Esztergomban,autómban átlagos alkatú Lányt,Nőt,Feleséget,Pár Nő tagját ÉLVEZÉSIG NYALNÁM viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK...
Mai napon valaki?
Sziasztok! Hölgy vagy Pár Tapolcán mostanában?
Tatabánya környékén keresek orálra,hármasra hölgyet,párt! Autós,szabadtéri kalandhoz!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Extrém Nimfomániás Csaj vagy esetleg Nő vagy,
Sziasztok!!! Ma este veszprém és környékén egy autós talira lenne valakinek kedve???? Legyél tiszta diszkrét ápolt!
Kedd vagy szerdai napra keresek valakit vagy valakiket akivel jól érezhetjük magunkat. Szfvar, Velencei tó környékén. Egy kis meztelenkedés, nudizás, masszázs, orál aztán bármi kialakulhat.
Keressetek bátran! Korosztály mindegy, légy ápolt és lehetőleg ne túl súlyos.
Keressetek bátran! Korosztály mindegy, légy ápolt és lehetőleg ne túl súlyos.
Holnap késő este kinek lenne kedve megnézni ahogy kiverem magamnak?Tatabánya környékén egy eldugott helyen?
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Sziasztok!Esztergomban,autómban átlagos alkatú Lányt,Nőt,Feleséget,Pár Nő tagját ÉLVEZÉSIG NYALNÁM viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.
Fehérváron keresek pasit talira
Hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében van helyünk .priviben írunk elérhetőséget
Kocsikázom Fehérváron és a szabadban szopatnék mostanában.
Kocsikázom Fehérváron és a szabadban szopatnék mostanában.
Tapolca után,a szemétteleppel szembeni út végén,az erdős részen ma délután 13 óra után a párom cumizik.
Kukkoló nagyobb méretű pasit szívesen látnánk.
Eljössz kocsival kiszállsz,felveszel egy szemkötőt,mi odamegyünk,és a párom kettőnket cumizik.
Csak üzenetet írj!!
Persze,ha megfelelő ez az elképzelés,ha nem akkor köszi,hogy elolvastad!!!!!
Kukkoló nagyobb méretű pasit szívesen látnánk.
Eljössz kocsival kiszállsz,felveszel egy szemkötőt,mi odamegyünk,és a párom kettőnket cumizik.
Csak üzenetet írj!!
Persze,ha megfelelő ez az elképzelés,ha nem akkor köszi,hogy elolvastad!!!!!
Hát jó!
(Ez egy válasz Tapolcai párocska79 üzenetére (tegnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:42
Szia. Az a rengeteg levél egyike sem arról szólt,amit mi kerestünk......vagy teljesen értelmezhetetlen volt. Nem tudtam kitalálni,hogy valójában mire gondoltál??
Szia. Az a rengeteg levél egyike sem arról szólt,amit mi kerestünk......vagy teljesen értelmezhetetlen volt. Nem tudtam kitalálni,hogy valójában mire gondoltál??
(Ez egy válasz KedvesSzerető üzenetére (tegnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 06.17. Szerdán szívesen találkoznék páral reggel 6-15ora között Székesfehérvári igényes szép apartmanba!

vazelinator

Bia
Vanessa May