Ma este párral találkoznánk....
Komárom-Győr....
Komárom-Győr....
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
40-es párként érdeklődünk. Van itt valaki aki július vége fele néhány napra szívesen vendégül látna minket Alsóörsön?
Köszi
Üdv
Szép napot mindenkinek!
40-es párként érdeklődünk. Van itt valaki aki július vége fele néhány napra szívesen vendégül látna minket Alsóörsön?
Köszi
Üdv
Fehervaron holnap reggel vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok kedves párok!
Váltsátok valóra régi vágyam..ha kíváncsiak vagytok mi lehet az…
Vàrom üzeneted!
Szép napot!
Váltsátok valóra régi vágyam..ha kíváncsiak vagytok mi lehet az…
Vàrom üzeneted!
Szép napot!
Valaki ma Fehérvár? Minden érdekel !
Fejér és Tolna megyében ismerkednék érett nővel, párral.
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Sziasztok!Mai nap késő estére keresek partnert hölgy illetve pár személyében! Győr - Tatabànya környékén !
Sziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
Sziasztok pénteken Esztergomba leszünk párokkal szívesen ismerkedünk. ZsuTi
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Már ma este is nyitott vagyok kalandra Zánka környékén. Szopathatsz, dughatsz
Veszprém és környékén keresek bi vagy kíváncsi hetero srácot,fiú-fiú felállásban
Sziasztok
Ma este
Ma este
Vá
közelében nő vagy pár? Hely megoldott. Van LÉGKONDI
alf
rp alf
al alf
ota
Ma Székesfehérváron Sárpentele parkerdő parkolójában este 9-kor megleshető leszek miközben a kocsimban lehúzott ablak mellett masztizom! (Ki is szállok ha kell)
Ha elsétálsz a kocsim mellett és Nő vagy pár vagytok be is nyúlhattok segíteni!
Diszkréció adott!!
Ha elsétálsz a kocsim mellett és Nő vagy pár vagytok be is nyúlhattok segíteni!
Diszkréció adott!!
Szerdán Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Feleségemmel keresünk kizárólag lányt, hogy kamerázzon, amig mi szexelünk. Üzeneteket privátban várjuk.
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Kinek lenne kedve eltölteni 2 éjszakát Siófokon ebbe a nagy melegbe, Párok hölgyek? Érezzük jól magunkat

vazelinator