Sziasztok. Párom használt bugyiját adnàm kölcsön veszprémben, hogy ráverje valaki.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 17/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a höly örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Jövő hét szerdán estére 07 22 re keresek kalandot akár hajnalig! Adatlapom szerint jó volna.
Balatonnál keresek hölgyet vagy párt!
Privát üzenetben keress!
Privát üzenetben keress!
Szép napot. Hétvégére keresnék nyitott nőt,párt Tapolca környékén.
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig
Ma éjjel hölgy vagy pár aki partnert keres? Győr -Tatabánya környékén!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok
Tapolca környékén ma délelött kukkolnék pasit maszti közben......én is a pasi vagyok.
Esetleg,ha igény lenne rá besegítenék kézzel,szájjal is..
Tapolca környékén ma délelött kukkolnék pasit maszti közben......én is a pasi vagyok.
Esetleg,ha igény lenne rá besegítenék kézzel,szájjal is..
Sziasztok!Veszprém környékén ismerkednék párral, bi pasival.Teljesen hetero életet élek, de haverkodnék pasival, akivel el lehet ide oda menni, akár fesztiválra, akár csajozni és a titkos vágyainkat egymással megélni!
Írjatok
Írjatok
Pár, Nő társaságát keresem. 30 éves hetero srác vagyok.
Sziasztok. Megyünk ma Tatabánya gyémánt fürdőbe. Ha valaki enyhe ismerkedne...
Almádi Vszp Bfüred Tihany !? Aktuni partner,? Pàr?Nő? Rendszeres sexre keresek ! 30-60 korban.
INincs itt az a pasi aki ma délután Ács magasságában Supozott?
sziasztok pápai hölgyet vagy párt keresek
Utcazene lesz jövőhéten július 23-25 között Veszprémben.
Kurnék, basznek, szopatnék egy jót!!!!!
Csak hölgyekkel szeretnék találkozni, privátban a részletek.
Köszönöm
Kurnék, basznek, szopatnék egy jót!!!!!
Csak hölgyekkel szeretnék találkozni, privátban a részletek.
Köszönöm
Sziasztok! Lenne valaki a dominám?
Sziasztok vasárnaptól Balaton kerékpár körön vagyunk négy napig, adatlapunk szerint párokkal szívesen ismerkedünk . Adatlapot olvass! Privátban írj.

vazelinator

Charlie