Nyitni szándékozó lánnyal, nővel, párral ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Tatabánya és kb. 50 km-es körzetében!
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Tatabánya és kb. 50 km-es körzetében!
Fejérben hölgy v pár ?
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok
Olyan Nőt vagy párt keresek akiket izgatna ha meglesném őket maszti vagy szex közben kint a természetben ebben a szép időben!
Kérem privátba írjatok!
Olyan Nőt vagy párt keresek akiket izgatna ha meglesném őket maszti vagy szex közben kint a természetben ebben a szép időben!
Kérem privátba írjatok!
ESZTERGOM,Dorog,Párkány-autómban 18-55 év közötti,átlagos alkatú LÁNY,Nő,Feleség,elhanyagolt Feleség BOROTVÁLT PINÁCSKÁJÁT NYALNÁM
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék ma férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni…
Sziasztok! Ajka környékén keresek nudis barátot! Kérlek írj üzenetet ha nyitott vagy rá.
Szombaton a gárdonyi nudin vagyok, keresek valakit aki megdugna.
Ma 10 fele valaki Tapolca?
Ma délután spontán kalandra valakik?
Fehérvár és környékén?
Fehérvár és környékén?
Valaki mostantól kb. 10-ig Szfehervaron, public wc-ben közös hoki?
Sziasztok, hétvégére keresném párok társaságát minden jóra. Utazni tudok, de hely is lenne...
Holnap délután spontán találkoznék hölgyel, párral.
Ápolt 40es pasi vagyok
Fehérvár-Mór környéke
Ápolt 40es pasi vagyok
Fehérvár-Mór környéke
Sziasztok
Bi hölgy partner keresünk , bi hölgy tagú párt keresünk.
Bi hölgy partner keresünk , bi hölgy tagú párt keresünk.
Valaki fehérváron vagy környékén?
Valaki fehérváron vagy környékén?
Fiatal nagy farkú igényes srácként keresnék párt kellemes időtöltésre a hétvégére. Helyem van, fogadni tudok, de az utazás sem gond. A többit üzenetben…
Cumiztatásra keresem partnerem Veszprèm ès környèkèről.
Sziasztok!
Ápolt szexpartnert keresek a mai napra. Lehetőleg Veszprém és vagy közelében. Privát üzenet.
Ápolt szexpartnert keresek a mai napra. Lehetőleg Veszprém és vagy közelében. Privát üzenet.

vazelinator