ilyenekből van elég
(Ez egy válasz katipeti üzenetére (tegnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Szopni szerető partnert keresek.
Sziasztok!
Párt keresnénk ma estére
Párt keresnénk ma estére
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Ma estére keresnénk hölgyet hogy párt minden jóra. Helyen van, fogadni tudok. Várom üzeneted

Értelmes pasit keresek továbbra is.(Fejér,Veszprém,Győr,Vas megyékből)Kamusok,chat huszárok, kíméljenek.Csak fényképes értelmes bemutatkozó levélre válaszolok.Teljes diszkréció,ápoltság,IQ elvárt és adott.

Írtam neki èn is (szerintem jó páran...)el sem olvasta, úgyhogy nagyon nagy kamu.... Bezzeg,ha hozzaszólsz olyant,olyanhoz,ami nem tetszik...már jön is a tíltás(Három napig...)
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (tegnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:27

Nincsenek előítéleteim, én csupán egy javaslatot tettem neki, aztán vagy megfogadja, vagy nem.
Nincsenek előítéleteim, én csupán egy javaslatot tettem neki, aztán vagy megfogadja, vagy nem.
(Ez egy válasz katipeti üzenetére (tegnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem kamu a pali! Én is írtam neki.
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (tegnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:16

Azért az némileg lehet hogy megkönnyítené a keresést, ha lenne 1-2 fotó és/vagy videó is a Feleségedről...
Szia! Csatlakoznál hozhánk?
Szia! Csatlakoznál hozhánk?
(Ez egy válasz hazibarat.76 üzenetére (tegnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért az némileg lehet hogy megkönnyítené a keresést, ha lenne 1-2 fotó és/vagy videó is a Feleségedről...
(Ez egy válasz Davidaqu üzenetére (2025. 02. 10. hétfő 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 10. hétfő 07:31

Sziasztok! Párom örömére keresek igényes urakat! Olyan férfit aki szeret nyalni, imádja a Feleségem! Teljesen meg vadul tőle! Pápa és vidéke!!
Sziasztok Fejér megyei hölgyet, vagy párt keresek.
Sziasztok. Ma délután vagy kora este, Nő vagy Pár aki szívesen találkozna??
szopni szeretővel találkoznék Fehérvár környéke
Hi. Vagyis a feleséged kell nyalni ha jól értem?
(Ez egy válasz Davidaqu üzenetére (2025. 02. 10. hétfő 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 10. hétfő 07:31

Sziasztok! Párom örömére keresek igényes urakat! Olyan férfit aki szeret nyalni, imádja a Feleségem! Teljesen meg vadul tőle! Pápa és vidéke!!
Sziasztok! Északi part, Badacsony környéke megfelel?
(Ez egy válasz ladybug81 üzenetére (2025. 02. 14. péntek 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 14. péntek 13:14

sziasztok. Nyáron ismét a balcsin leszünk, ha esetleg az adatlapunknak megfelelő pasi vagy , akkor várjuk meghivásodat.
Szopatna ma valaki?
Olyan szépfaszú, megbízható, nős férfit keresek, akit izgatna, ha időnként (viszonylag rendszeresen, kb. havonta) maszkban finoman leszopnám, majd a megfelelő takarásokkal a videókat fel is töltenénk ide...
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.