Vasárnap estére Ajka-Budapest vonalon a lakásában fogadni tudó pasi vagy pár, aki egy 50es párt szívesen vendégül látna ottalvással 3asra vagy párcserés 4esre. Privát levelet kérünk!
Szerdán estére 07 22 re keresek kalandot adatlapom szerint ha lehet.
Sziasztok! Hajnali kalandra keresek hölgyet. Hellyel rendelkezem. De nem muszáj a lakásban lenni. Jogsim sajnos nincs… 17cm rossznak számít?
Normális partnereket keresek.
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párral megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párral megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok mai napon van a szülinapom szeretném kellemesen eltölten egy párral vagy hölgy társaságában
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem, és esetleg utána meg is dugna.
Júl.23-30 között Balatonfüreden nyaralunk, kedves párral ismerkednénk
Szia, ha ma nem jönne össze, akkor esetleg ha megismerkedünk jobban Hetero alapon akkor a jövőben társulnék
Amennyiben érdekel a dolog írj nekem privátban. (Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (ma 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:36
Amennyiben érdekel a dolog írj nekem privátban. (Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (ma 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Hetero pár vagyunk Dunaujvarosbol pasit keresünk hölgy örömére hetero hármasra fogadni tudunk ma napközben és este is
Hetero pár vagyunk Dunaujvarosbol pasit keresünk hölgy örömére hetero hármasra fogadni tudunk ma napközben és este is
Ma délután és éjjel csatlakoznék párokhoz HETERO alapon!
Írj nyugodtan.
Írj nyugodtan.
Az előző ajánlatom ma éjjel is áll!! Hetero alapon csatlakozom párokhoz is kezdőként ebben.
Heteró 23 éves férfi kerek nőt MOST vagy 1 ÓRA ALATT SZÉKESFEHÉRVÁRON! HELYEM VAN! CSAK HETERO DOLGOK JÁTSZANAK!! DISZKRÉCIÓ ADORT ÉS ELVÁRT.
jövő hétvégét (julius 25-26) Ajkán töltjük, volna kedvünk egy fincsi párcseréhez!
Sziasztok! Diszkrét, idősebb, vastagf Urak aki igényli, de nem kapja meg az alapos orális kielégülést egyoldalúan??! Ha imádod, nem fogsz csalódni, sőt.... Keress bizalommal, privát üzenetben!
Hölgyeket masszíroznék, akár a párjukkal együtt vagy előttük is....
Èrett nőt, lányt keresek veszprèmből ! Vagy pàrt! Ha van írjon!
Sziasztok! Hétfő délelőttre keresek kíváncsi párt, vagy hölgyet aki kipróbálná milyen egy kamionban a szex. Pároknál nem feltétel a 3 as, nézőként is részt vennék egy ilyen helyzetben. Pápàn, elérhető helyen leszek, hétfő délelőtti/ déli órákban. Ápolt, igènyes, 30 as srác vagyok. Diszkrécióm adott. Ha érdekes lehet, keress üzenetben.
Ma Fehérvár és környéke valaki? Minden érdekel

vazelinator

Simone Shine