Sziasztok! 38 éves igényes potens tiszteletudo Székesfehérvári hetero pasi vagyok! Szívesen támogatnék párt vagy hölgyet! Helyem van! Képeim van fent az adatlapomon! Ha szimpatikus vagyok várom leveleitekt! Üdv
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem. Helyem van.
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Veszprém környékén ismerkedne valaki?
50-es hetero párral ismerkednénk
Veszprém környéki hölgy van?
Sziasztok. Strapon illetve prosztata masszázsra keresek hölgyet akit izgatnak ezek a dolgok Pápa és Veszprém környékén
Teams maszti?
Párral ismerkednénk tartósabb kapcsolat reményében, Tatabánya, Fehérvár környékéről
Sziasztok, párok lányok társaságát keresném a délután folyamán..
Hétfőn délelőtt szívesen nézném ahogy valaki veri a farkát, Veszprém mellett vagy autóban
Kicsilány egy pasi, ezt már megállapítottuk.
(Ez egy válasz Táltos üzenetére (2026. 10. 03. szombat 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kamust szopatnék Veszprém környékén!
Ma valaki?
Sziasztok!
Tapolcán pasit kukkolnánk farokverés közben
Tapolcán pasit kukkolnánk farokverés közben
Bi pasi ma este Fejér megyében?
Tapolca környéki párt keresek cuckold kapcsolatra!

vazelinator

ancsa
Eva D