Sziasztok. Párként keresünk hosszabb távra korunkbeli,vagy fiatalabb párt kellemes időtöltésre,max 40éves korig. Helyünk van, utazni is tudunk.
Gondoltam, no para, csak felröhögtem
(Ez egy válasz nemkutya üzenetére (ma 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz nemkutya üzenetére (ma 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi alapon keresek havert veszprém megyében
Fiatal, nagy farkú, igényes srácként keresnék hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre. Helyem van, fogadni tudok, de az utazás sem gond. A többit üzenetben…
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Dorogon keresek valakit, ( a délelőtti időszakra) aki elverné a seggem. Helyem van.
30 éves vékony köcsögként keresek 50 feletti kemény, határozott férfit. Győr és környéke. Szopassál meg
Szia elîrtam .Alkalmi szexet szerettem volna îrni .köszi.
(Ez egy válasz Wsnail üzenetére (ma 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen az "állami szex"? Ez valami új fétis??
(Ez egy válasz nemkutya üzenetére (ma 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz nemkutya üzenetére (ma 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Keresem partnerem állami szexre. Veszprèm ès környèkèről.
Tata és környékén keresek hölgyet, lányt titkos hosszú távú kapcsolatra
Tapolca környékén hasonló kíváncsi heteró közös hoki ?
30 éves vékony köcsögként keresek 50 feletti kemény, határozott férfit. Győr és környéke
fehérváron, vagy környékén (max. 40-50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Ma délután Ajka közelében kocsimban, szabadban hokizok. Kukkolásra keresek partnert.
Sziasztok.
Keresünk párt, bi párt, bi hölgyet, bi pasit izgalmas időtőltésre, kisebb házibuli is lehet ahol max hatan vagyunk, enyhe biszex elfogadott. Kölcsönös szimpátia legyen.
Írj privát üzenete
Keresünk párt, bi párt, bi hölgyet, bi pasit izgalmas időtőltésre, kisebb házibuli is lehet ahol max hatan vagyunk, enyhe biszex elfogadott. Kölcsönös szimpátia legyen.
Írj privát üzenete
Esztergom Dorog környékén Dunakanyar is,pasi masszőr akihez ma tudnék menni?
Sziasztok
SPONTÁN találkozóra keresek valós hölgyet vagy párt..
Moto
SPONTÁN találkozóra keresek valós hölgyet vagy párt..
Moto
Sziasztok
Holnap délután pasit kukkolnánk Tapilcán farokveréa közben.......az igazi vágy az lenne,ha a paai valamilyen maazkban lenne. Hogy ne lássuk egymást.
Priviben írj
Holnap délután pasit kukkolnánk Tapilcán farokveréa közben.......az igazi vágy az lenne,ha a paai valamilyen maazkban lenne. Hogy ne lássuk egymást.
Priviben írj

vazelinator

Nesty