Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5-től kukkolni, masztizni lehet csatlakozni srácoknak. Szürke autóval leszek.
Holnap délután/este vagy pénteken párt,hölgyet fogadnék Sárbogárdi otthonomban szimpátia esetén mindenféle közös örömre,akár szexre,akár bármi más közös programra,közös fürdőzésre,beszélgetésre.
Komárom környékén szopatna ma valaki?
25L-45F PÁR keres ,kedves veszprémi párt.Hölgyünk erősen biszex,sub beállítottságú.Mi mennénk hozzátok,vagy egyéb helyen tudnánk találkozni!Priviben írjatok!
Sziasztok.ma delelott vagy kora delutan keresek kalandot Ajkán
Párost vagy hölgyet keresek szombati napra M7es vonalon vagy akar Budapesten!
Sziasztok,
Esztergom környékén ismerkednék hölggyel/párral. Ha szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd.
Tamás
Esztergom környékén ismerkednék hölggyel/párral. Ha szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd.
Tamás
Közös programokra keresek nőt.
Veszprém környékén keresek igazi profi masszőrt,
Sziasztok! Fiatal helyes, ápolt, nagyméretű pasi vagyok, állandó szex partnereimet keresem nő és pár személyében
Helyem van, utazás nem gond normál kereteken belül. Privi ha érdekel!

Helyem van, utazás nem gond normál kereteken belül. Privi ha érdekel!

Sziasztok!hölgyet,párt keresek Veszprém környékén ma este!többit üziben
Ma valaki?
Sziasztok! Pápán keresünk pasit akit kocsiból kukkolhatnánk maszti közben.
(Ez egy válasz bargyor üzenetére (tegnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:17

Sportos, fiatalos párként keresünk két pasi beszállót magunk mellé, kizárólag a feleségem örömére, heteró alapon. Azt szeretnénk, hogy az egyik pasi mindig kamerázzon, amíg a másikkal kényeztetjük a feleségem, majd csere, így senki sem marad ki a jóból. Ha felkeltettük érdeklődésed, privátban jelezz.
Üdv! 34 éves, átlagos alkatú veszprémi pasi vagyok. szeretem a nagy fenekeket, és a finom bőrt. Néha járok pesten is. Szeretnék találni egy kedves nőt, akivel sokat beszélgetünk, és szexelünk.
Sportos, fiatalos párként keresünk két pasi beszállót magunk mellé, kizárólag a feleségem örömére, heteró alapon. Azt szeretnénk, hogy az egyik pasi mindig kamerázzon, amíg a másikkal kényeztetjük a feleségem, majd csere, így senki sem marad ki a jóból. Ha felkeltettük érdeklődésed, privátban jelezz.
Veszprém környékén szopatnék.
Sziasztok Pápa- Veszprém környékén találkoznék huncutkodnék
Ajkán taliznék lánnyal elhanyagolt feleséggel!!! Lakás van, vagy panzió! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat!
Ma este csatlakoznék olyan cuckold kedvelő párhoz ,ahol mindkét félnek a kedvére tehetnék.
Szeretem a telt idomokat.Ápolt,káros szenvedélyektől mentes illemtudó pasi vagyok.
Budaörs,Bp,Érd-Székesfehérvár vonalon.Kérem csak olyan írjon akinek a ma este jó.
.
Szeretem a telt idomokat.Ápolt,káros szenvedélyektől mentes illemtudó pasi vagyok.
Budaörs,Bp,Érd-Székesfehérvár vonalon.Kérem csak olyan írjon akinek a ma este jó.
.