Sziasztok!
Székesfehérváron keresek párt ma késő esti programra.
Székesfehérváron keresek párt ma késő esti programra.
Sziasztok!
Olyan párt vagy hölgyet keresek ( kor és alkat mellékes ) ahol a hölgyet lehetne kényeztetni
főleg orálisan. Pároknál az enyhe bi dolgok is izgatnak.
Szeretem látni és hallani amikor egy hölgyet a csúcsra juttatok.
Ha úgy gondolod- /játok írjatok nyugodtan és beszéljük meg a részleteket.
Olyan párt vagy hölgyet keresek ( kor és alkat mellékes ) ahol a hölgyet lehetne kényeztetni
főleg orálisan. Pároknál az enyhe bi dolgok is izgatnak.
Szeretem látni és hallani amikor egy hölgyet a csúcsra juttatok.
Ha úgy gondolod- /játok írjatok nyugodtan és beszéljük meg a részleteket.
Ma dél felé jár aktív Bicskére?
Sziasztok.
Szombattól 2 hétig, délutánonként keresek partnert. Szopatnék, stb.
Komárom környéke.
Szombattól 2 hétig, délutánonként keresek partnert. Szopatnék, stb.
Komárom környéke.
Ma estére keresünk fiatal pasit, Pápa és környékéről.
Sziasztok! ma valaki Székesfehérvár-Mór velencei tó környéke?Hölgyek,párok?szeretek kukkolni és imádok kényeztetni is
Sziasztok! 26 éves vagyok fejérmegyébe keresek szexpartnert! Igényes vagyok magamra és a környezetemre! Nem iszom nem dohányzom.
Füred Tihany Akali környéken este valaki, valakik? Sajkod is játszhat.
Fehérváron pár vagy hölgy, bringázni indultam. Leskelődnék!
Sziasztok holnap reggel délelőtt valaki Tapolca Sümeg környéke ? Pár nő vagy pasi ?!
Esti fürdés a,baràtnőmmel?
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok! Igènyes, tapasztalt fèrfi vagyok! Keresek kortól, alkatól fügetlen Igènyes lànyt, pàrt , èrett anyukàkat, nagy mamàkat! Tartalmas szexre! Irj privàtot , köszönöm!
Mostanában valaki Fehérvár fele?
Sziasztok
Régi vágyamat szeretném megélni!
És az nem más mint hogy egy párt nézhessek aktusuk közben közben magammal is foglalkoznék… smile
Régi vágyaim közé tartozik és kivagyok éhezve erre!
Ha lenne esetleg olyan pàr akiket izgat ha nézik őket aktusuk közben akkor kérem privátba jelezzenek!
Diszkréció alap nálam!
Régi vágyamat szeretném megélni!
És az nem más mint hogy egy párt nézhessek aktusuk közben közben magammal is foglalkoznék… smile
Régi vágyaim közé tartozik és kivagyok éhezve erre!
Ha lenne esetleg olyan pàr akiket izgat ha nézik őket aktusuk közben akkor kérem privátba jelezzenek!
Diszkréció alap nálam!
Holnaptól Veszprém környéki kedves partnereket keresek.
Dunántúlon autós kalandra nőt keresnék, akit nyalhatok, akár viszonzás nélkül is!
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék párral kalandoznék minden játekban bent lennek
Holnatól 10 napig Révfülöpön leszek, hellyel rendelkező bi partnert vagy bi iránt érdeklődő párt keresek a környéken.
Északi parton keresek nőt párt. Ma es holnap egész nap.40 es pasi vagyok

vazelinator

felix13
Edita S