Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.
Fehérváron keresek pasit talira
Hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében van helyünk .priviben írunk elérhetőséget
Kocsikázom Fehérváron és a szabadban szopatnék mostanában.
Kocsikázom Fehérváron és a szabadban szopatnék mostanában.
Tapolca után,a szemétteleppel szembeni út végén,az erdős részen ma délután 13 óra után a párom cumizik.
Kukkoló nagyobb méretű pasit szívesen látnánk.
Eljössz kocsival kiszállsz,felveszel egy szemkötőt,mi odamegyünk,és a párom kettőnket cumizik.
Csak üzenetet írj!!
Persze,ha megfelelő ez az elképzelés,ha nem akkor köszi,hogy elolvastad!!!!!
Kukkoló nagyobb méretű pasit szívesen látnánk.
Eljössz kocsival kiszállsz,felveszel egy szemkötőt,mi odamegyünk,és a párom kettőnket cumizik.
Csak üzenetet írj!!
Persze,ha megfelelő ez az elképzelés,ha nem akkor köszi,hogy elolvastad!!!!!
Hát jó!
(Ez egy válasz Tapolcai párocska79 üzenetére (ma 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:42
Szia. Az a rengeteg levél egyike sem arról szólt,amit mi kerestünk......vagy teljesen értelmezhetetlen volt. Nem tudtam kitalálni,hogy valójában mire gondoltál??
Szia. Az a rengeteg levél egyike sem arról szólt,amit mi kerestünk......vagy teljesen értelmezhetetlen volt. Nem tudtam kitalálni,hogy valójában mire gondoltál??
(Ez egy válasz KedvesSzerető üzenetére (ma 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 06.17. Szerdán szívesen találkoznék páral reggel 6-15ora között Székesfehérvári igényes szép apartmanba!
Sziasztok! Rengeteget írtam már nektek de nem válaszolok!
(Ez egy válasz Tapolcai párocska79 üzenetére (ma 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:16
Sziasztok
Tapolcán van esetleg pasi,akit lehetne kukkolni hokizás közben?,
Sziasztok
Fehérvári valaki? Minden jóban benne vagyok
1 órán keresztül jártam fel s alá kocsival, de nem láttalak. Biztos más csapott le rád...
(Ez egy válasz peppa üzenetére (tegnap 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:48
Sziasztok ma este 22:00 tol kint leszek 117 út melletti régi úton ott fogok sétálni aki szeretne latni nyugodtan jöjjön és szólítson le ❤️
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.
Vá
hetero független férfi ismerkedne nőkkel illetve párokkal.
alf
rp alf
al alf
otán
Sziasztok!Hegyeshalom-Budapest vonalon keresek hölgyet-párt,punci-popsi nyalásra!Imádok kényeztetni,imádok nyalni!Ha valakinek erre lenne igénye,jelezze!Kor-alkat nem számít,minden megoldás érdekel!!
Vá
és kke ma-holnap, diszkrét rapid tali?
alf
rp alf
al alf
ota
Sziasztok. Hétvégén párhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Ma Tatán az öreg tó körül séta. Ha valaki csatlakozni szeretne akkor jöjjön.
Sziasztok. Van kedve hölgynek vagy párnak kalandozni a Dunaparton Esztergomnál? Lehet szó cuckoldról,vagy akár egy kis izgalmas nyilvános szexről is

vazelinator

zmsoonliti
Katerina