Csorna Pápa Veszprém vonalon autózom, valaki egy kis kalandra?
Nőt vagy párt kukkolnék is.
Ápolt borostás pasi vagyok
Nőt vagy párt kukkolnék is.
Ápolt borostás pasi vagyok
Mi igen
(Ez egy válasz Fitalsracparhoz üzenetére (tegnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:57
Sziasztok
Ma estere par aki sracot keres maguk melle Dunaujvaros es kornyeken ?
Sziasztok hetero pár vagyunk Fejér megyében lakunk helyünk van hogy örömére keresünk pasit hetero hármas sexre
Sziasztok, Tatabányán vagy a környéken szopatnék feleséget, fiatal nőt, lányokat....ha benne vagy akár több is lehet..
Szia, mikor mész legközelebb
(Ez egy válasz Kicsilany174 üzenetére (tegnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:19
Sziasztok.
Ma 3 körül megyek Gárdonyba nudizni.
Ha esetleg jönne pár, vagy 2-3 fős baráti társaságból álló pasi, akikkel akár iszogatni is lehet, csatlakoznék.
Persze, nem csak az iszogatásig mennék el.
Ma 3 körül megyek Gárdonyba nudizni.
Ha esetleg jönne pár, vagy 2-3 fős baráti társaságból álló pasi, akikkel akár iszogatni is lehet, csatlakoznék.
Persze, nem csak az iszogatásig mennék el.
Adatlapom szerint keresek mára kalandot. Valaki?
Fejérben örülnék egy jó bönyálas szopásnak, írj Pm!
Sziasztok!
Ma, vagy holnap estére keresünk csinos, fiatal párt négyes gabalyodásra Győr és környékén!
Üdv,
L,H
Ma, vagy holnap estére keresünk csinos, fiatal párt négyes gabalyodásra Győr és környékén!
Üdv,
L,H
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Kalandoznàk veled
(Ez egy válasz Ribi35 üzenetére (tegnap 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:52
Esztergom Tata és Komárom útvonalon van esély kalandra, szombaton vagy vasárnap?
Veszprém környékén szopatnék kedves partnert.
Esztergom Tata és Komárom útvonalon van esély kalandra, szombaton vagy vasárnap?
Ma este Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig.
Esztergom környékén cumiznék
Sziasztok
A hosszú hétvégénket vagy akár a jövő heti nyaralásunkat is megosztanánk egy bi hölgyel.
Velencei tó környékéről keresünk párt vagy bi lányt.
Vagy esetleg előtte/ helyette saját tüzijáték?
Sziasztok!
Ma valaki esetleg benne lenne tüzijáték nézésben extrákkal?
Ma valaki esetleg benne lenne tüzijáték nézésben extrákkal?

vazelinator

goboxy
Sky