Most valaki?
Hétfőre keresek oral kalandot Fehérváron és közelében..
Sziasztok
Ma délután párral vagy hölgyel közös tekerés és vagy fürdés a balcsiban Aliga- Akarattya vonalon?
Ma délután párral vagy hölgyel közös tekerés és vagy fürdés a balcsiban Aliga- Akarattya vonalon?
Tata környéki orál kalandhoz keresünk igényes pasit mára. Fotó, higiénia, intelligencia legyen.
Sziasztok!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Perverzió előny.
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Perverzió előny.
Írtam...
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (ma 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:10
Jön valaki az esti koncertekre a gútai búcsúba? Rock egyveleg, Karthago...Írjon rám
Jön valaki az esti koncertekre a gútai búcsúba? Rock egyveleg, Karthago...Írjon rám
Fejérben hölgy ,a hosszu " hétvégére "???
Közös programok..sok sex...
Közös programok..sok sex...
Veszprém környékén?
Fehérvár valaki esetleg?
Fehérvár valaki ??
Sziasztok, párhoz csatlakoznék hetero alapon, husband35.
Sziasztok mit szeretnétek látni?
(Ez egy válasz kezdokukkolok üzenetére (tegnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:45
Sziasztok. A Mai napon ,párommal szívesen kukkolnánk extrém helyen lányt vagy párt Tata, Tatabánya és környékén
Hetero egyedülálló pasikkal ismerkednénk! Pest megye, de akár országosan is megoldható ha mobilis mindkét oldal!
Sziasztok.
Szexre, kukkolásra keresnék. Délutáni órákra.
Komárom mellett helyem van.
Adatlapom kitöltve.
Szexre, kukkolásra keresnék. Délutáni órákra.
Komárom mellett helyem van.
Adatlapom kitöltve.
Sziasztok. A Mai napon ,párommal szívesen kukkolnánk extrém helyen lányt vagy párt Tata, Tatabánya és környékén
Esztergom környékén cumiznék. Párt vagy szóló pasit kukkolnék
Sziasztok! Holnap (vasárnap) délutánra/estére keresek kedves hölgyet, vagy szimpatikus párt Dunaújváros környékén. Ha magadra ismersz írj! 40 éves normális férfi vagyok.
Sziasztok! Mostanában valaki/valakik Tapolcán? 31 éves magára igényes pasi vagyok
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!

vazelinator