Sziasztok, 32 éves sportos férfi vagyok, hölgyet keresek huncutkodni egy kicsit, teljesen rád bíznám mit szeretnél nem akarok tolakodó lenni, írj ram peoviben, egy közös maszti is tökéletes lenne
Sziasztok Veszprém mellet keresünk fiút a pàromnak
Sziasztok Párként párral adatlapunk alapján
Vagy szintén ott megjelöltek alapján szóló ffi
05.01 - 05.05 Zalakaros Boni hotel????
Vagy szintén ott megjelöltek alapján szóló ffi
05.01 - 05.05 Zalakaros Boni hotel????
ziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK
Szfvár és környékén keresek hölgyet lingam masszázsra.
Veszprémben valaki egy találkozóra?
Párt keresünk csütörtök estére
Este éjjel valaki Szfvár és vagy környéke?
Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék ma férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni…
Ma esetleg,pár Tatabánya turulnál? Kukkoláy,hármas,illetve orál kaland érdekelne!
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem van,de utazni is tudok!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Fejér Megyén belül ma valaki közös maszti?
Privátba írj!
Privátba írj!
Ma este szopnék igényes, normális pasit. Tata-Komárom környékén. Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció adott és elvárt.
Ismerkednénk. Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral. Alkalmi dolgok nem vonzanak, szeretnénk tartós kapcsolatot kialakítani. Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Sziasztok. 4-re szombatra keresek bevàlalós partnert, partnereket. Èn 36 èves fèrfi vagyok veszprèmből
Párral ismerkednenk Budapest, Fehervár , Tatabánya körzetében. Nem azonnalra , nem alkalmi ,inkább hosszabb távra
Velencei tó kornyeken bi/heteró aktív pasi, aki kalandozna ma? Nudi környéke esetleg??
Ma estére keresek hölgyet vagy párt!Elsődleges szempont a punci nyalás lenne!

vazelinator

maranellof
Martina K