Ma este pasi balatonfüred, Zánka környékén? Autós tali?
Szép napot. Fejér megyéből ismerkednék nyitott gondolkodású nővel,párral
Sziasztok! Ma délután szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére
, Győr, Mór, Székesfehérvár! Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük a talit ott leszek! Szép napot mindenkinek!
, Győr, Mór, Székesfehérvár! Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük a talit ott leszek! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Szívesen ismerkednék párokkal mindkét fél örömére.
Enyhe bi/kíváncsi heterónak mondanám magam. A férfiak nem vonzanak viszont szívesen kipróbálnám milyen szopni smile
Helyem nincs, viszont munkámból adódóan hétköznap napközben mobilis vagyok sok szabadidővel
Enyhe bi/kíváncsi heterónak mondanám magam. A férfiak nem vonzanak viszont szívesen kipróbálnám milyen szopni smile
Helyem nincs, viszont munkámból adódóan hétköznap napközben mobilis vagyok sok szabadidővel
Esztergom környéken taliznék minden megoldas érdekel.
Sziasztok!
Holnapi napra keresek partnert egy kis kalandra Veszprémben.
Nőt, párt vagy bi srácot.
Holnapi napra keresek partnert egy kis kalandra Veszprémben.
Nőt, párt vagy bi srácot.
Sziasztok.
Ma holgy vagy par Komárom-Esztergom megyében
Ma holgy vagy par Komárom-Esztergom megyében
Szia! Írtam privátban!
(Ez egy válasz nmthjana üzenetére (tegnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap napközben Fehérváron valaki kalandra?
Ma este szopnék intelligens, normális srácot. Tata-Komárom környékén. Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció adott és elvárt!
Veszprèmben cumiztatnák..Hely kellene.föleg hölgyekre gondoltam.
Ma veszprèm, hölgy pàr!??? Ha van, írjon privàtot!
Sziasztok mai napon reggel -délelőtt Veszprém - Vasvár úton huncutkodnék
Tbánya Turúlnál napmözben valaki,pár esetleg?
Sziasztok harmincas pár keres hölgyeket ,fiúkat - 30 éves korig kalandra.Feltétel fiúknak egész alakos kép arcal és diszkréció .Szájhősök , agresszív alakok kerüljenek.Veszprém megye Pápa Veszprém vonal.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb???
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb???
kíváncsi hetero vagy bi sráccal ismerkednék veszprém környékén
Komárom, Tata környékén szopnék idősebb macis pasit.
Sziasztok. 35 éves bi pasikent kalandot keresek szazhalombatta, ercsi, martonvasar környékén. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Kapcsolatra jelölés után láthatsz képet is rólam. Üdv.
Holnap valaki?

vazelinator

szeva2