Sziasztok bi párt vagy bi pasit keresünk szombat délutáni gabajodashoz
Vasárnap Győrben vagy Esztergomban szaunáznék.
Lenne kedve csatlakozni valakinek?
Lenne kedve csatlakozni valakinek?
Dunaújváros környékén, szívesen ismerkednék hölggyel, vagy hármasra vágyó párral. Maximális diszkréció mellett.
Sziasztok! Adatlapom szerint keresek partnert..
Bábolna környékén autózó nő vagy pár ma este autós kalandra?
Kölcsönös szimpátián és diszkréción alapuló kapcsolatot keresek hölgy vagy hetero pár személyében. A kulturált kommunikáció és az igényesség alapvető nálam. Akár ma estére, holnapra vagy a szombatra is nyitott vagyok, ha egymásra hangolódunk.
Sziasztok,kedves,normális párhoz csatlakoznék,kukkolásra,hármashoz! Elérhetőséget kérnék,köszönöm! Szép napot mindenkinek!
Ma valaki Székesfehérvár vagy környéke? Nyitott vagyok mindenre
Vagy Veszprém +20 km felugranék egy hölgyhöz ujjazásra egy szopásért cserébe.
(Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (tegnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:43
(Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (tegnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Márkó-Hárskút között ma délelőtt egy séta a kilátóhoz? Hölgyek vagy egy pár?
Ma délután Ajka közelében szabadban hokizáshoz keresek partnert, nő, pár, férfi személyében
Sziasztok! Mai napon Balatonfüreden kalandoznék hölggyel vagy párral. Üdv, Ádám
Veszprém környékén szopatnék.
Szia,jól hangzik amit irsz.
(Ez egy válasz Zoliiiiii9108 üzenetére (tegnap 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Márkó-Hárskút között ma délelőtt egy séta a kilátóhoz? Hölgyek vagy egy pár?
Sziasztok srácok egy kis reggeli huncutkodasra ráér valaki Veszprémben?
Dunaújvárosiak!! Hol van a városban ismert dogging hely? Momert csónakházhoz járnak még le?
Dunaújvárosiak!! Hol van a városban ismert dogging hely? Momert csónakházhoz járnak még le?
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék.Potens fiatal kitartó srác vagyok.
Diszkréció adott.Viber/Whatsapp adott.Nem vagyok kamu!
Várom párok/lányok jelentkezését.
Párokhoz csatlakoznék.Potens fiatal kitartó srác vagyok.
Diszkréció adott.Viber/Whatsapp adott.Nem vagyok kamu!
Várom párok/lányok jelentkezését.
Sziasztok! Veszprém és környékén keresek lányt,nőt! Alkalmi és tartós -titkos kapcsolatra!
Fiatal összetört szívű kanos srác, szakítás után keresne izgalmakat, ami helyrerázna.
Eddig csak nőkkel volt dolgom, de ha csak más akad nyitott vagyok a felfedezésre!
Privátban írjatok!
Eddig csak nőkkel volt dolgom, de ha csak más akad nyitott vagyok a felfedezésre!
Privátban írjatok!

vazelinator