Közös kölcsönös hokira kölcsönös orálra keresek korombeli srácokat.
Sárbogárdon ma este valaki?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok pár nő vagy pasi Sümeg környéken ?
Tata, Komárom környéke? Kíváncsi hetero is. Diszkréció adott!
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
Sziasztok 36éves igényes tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok tiszteletudo őszinte! Szívesen ismerkednék párral vág hölgyel!
Szia! Gyertek ide hozzám,egy jó hármasra...
(Ez egy válasz nyaloka961 üzenetére (tegnap 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Pàrt keresek...
Pàrt keresek...
szia írtam privit,
(Ez egy válasz dotisbi üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Fehérvár környékén most autós kalandra hölgy vagy pár?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek! Helyem van, de utazni is tudok!
Sziasztok, lenne Pár aki szívesen ismerkedne??
Hölgyet keresek akit megujjazhatok, ő pedig kiverné nekem.
Sportos , izmos nagyon jóképű !!! Mások szerint is ! Méretes , vastag farkú pasit várnánk hármashoz .
Tata, Komárom környéke? Kíváncsi hetero is. Diszkréció adott!
Sziasztok! Készül ma valaki az esztergomi szaunába? Társaságot keresnék max 45 éves korig.
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Ma este ismerkednénk párokkal.Érden van helyünk
Ma este ismerkednénk párokkal.Érden van helyünk
Ma este pár hölgy társaságát keresem. Ápoltság igényesség diszkréció!