Vasárnap?
Ma valaki autós tali?
Valaki fehérváron vagy környékén?
Sziasztok 32 éves sportos pasi vagyok, írjatok privátban hölgyet keresek, amit szeretnél azt csinálom :P írj,
Sziasztok! Mai napon Tatabánya és környékén pár vagy lány kalandozna velünk?
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Vasárnap regel fényes parkolóba hátul párok akár egy kis orál kaland?
Olyan kiváncsi hetero urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Szeresd a szép puncikat a jó szexfilmeket.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Két fiatal lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Ma este viszonzás nélkül szopnék Székesfehérváron este 9 után. Helyem van
Sziasztok! Mai napon kalandoznánk párokkal és lányokal is .Privátban irj.
írtam
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (tegnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:54
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (tegnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 20.30-tól 22.30-ig leszünk fent. Légy ápolt, normális és határozott. Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél.
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 20.30-tól 22.30-ig leszünk fent. Légy ápolt, normális és határozott. Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél.
Balatonfüreden vki? Közös hoki, orál... Diszkréten.
Sziasztok olyan párt nőt vagy pasit keresek akit érdekel a horgászat egy vagy több napos túrára is le jönne
Budapest, Fehervár, Tatabanya körzetében ismerkednék bi párokkal napközbeni hancurozásra
Dunaújváros és környékén volna diszkrét ismerkedésre vágyó hölgy, vagy pár?
Sziasztok!
A ma esti órákban, illetve a holnapi nap folyamán szívesen kalandoznék kötetlenül Fejér megyében!
A ma esti órákban, illetve a holnapi nap folyamán szívesen kalandoznék kötetlenül Fejér megyében!
Ajkán ma délelőtt bi pasi vagy akár hölgy vagy pár? Privát várom
Borovalt tiszta normalis pasi fotoval van itt?

vazelinator

csabi00
Morgana