Hétfő reggeli, délelőtti órákban megyek kocsival 6-os vonalán Dunaújvárostól-Pestig. Valakinek van kedve csatlakozni? Segíteni az időt el ütni?
Sziasztok!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Perverzió előny! Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Perverzió előny! Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Esztergom és környékén komoly, de nyitott gondolkodású 40-es pasi keresi a számításait. Anyuka vagy, vagy páros kapcsolatban élsz, és egy harmadik felet keresel a kalandhoz vagy a plusz energiákhoz? Írj, és beszélgessünk!”
Sziasztok
Füreden a borhetek alatt kurnék egy jót!!!
Nagyfarku srác vagyok.
Csak csajok érdekelnek!!
Privátban
Füreden a borhetek alatt kurnék egy jót!!!
Nagyfarku srác vagyok.
Csak csajok érdekelnek!!
Privátban
Sziasztok. Esztergom környékén kalandoznék. Hetero férfi vagyok. Meztelenkedés, kukkolás, pervi beszélgetés, bármi érdekel!
Sziasztok. Írtam privátot.
(Ez egy válasz Ribi35 üzenetére (tegnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia mennèk hozàd 40 pasi
(Ez egy válasz Ribi35 üzenetére (tegnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Komárom és Esztergom között alkalmas hely ahol meg lehet állni?
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Fiatal srácként csatlakoznék párhoz nagyobb mérettel!
Masszőrt keresek csütörtök, péntek, szombat este Siófok, Veszprém,
Vá
, esetleg Székesfehérvár környékén.
alf
rp alf
al alf
ota
Fehérváron pár vagy hölgy? Szabadban vagy autóban. Privátban keress, köszi.
Sziasztok
Ma délután a Club Aliga- Akarattya vonalon biciklizek, napozok, fürdök. Lenne kedve csatlakozni párnak, hölgynek?!
Ma délután a Club Aliga- Akarattya vonalon biciklizek, napozok, fürdök. Lenne kedve csatlakozni párnak, hölgynek?!
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok. Ma este Esztergom környékén kalandoznék. Hetero férfi vagyok. Lányok és párok is érdekelnek. Privát üzenetet várok.
Ma Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig
Sziasztok,kukkolható kedves párt keresek estére! Köszönöm.
Sziasztok. Ma este, késő délután szívesen csatlakoznék párokhoz.
Turúlnál párral kalandoznék 22 óra körűl!
Sziasztok,kukkolható párt keresek ma este

vazelinator

hofizso