Veszprém mellet keresek férfit férfiakat, ma estére a baràtnőmnek.
Sziasztok! Ilyen időben van a tatabányai Turulnál valaki?
Sziasztok!Tisztelet tudó normális 40 pasiként csatlakoznék ma este lányokhoz vagy párokhoz hetero alapon.Jelszó:nálatok a nuni,cserébe azt csinálom amit kértek
Sziasztok Esztergom környeken valaki ma este/delutan ?
Fiuk fiukat keresek
22eves egyedülallos srác vagyok irjatok nyugodtan!
Kocsim van
Fiuk fiukat keresek
22eves egyedülallos srác vagyok irjatok nyugodtan!
Kocsim van
Sziasztok esztergomban valaki ma este ?
Szia. Most jövök arra. Hol jó?
(Ez egy válasz kaland69 üzenetére (ma 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali Hajmáskér környékén valaki?
Székesfehérváron szájba adnám rövid időn belül..
Sziasztok vasárnap estére Balaton déli partján vagy Siófok 50 km körzetében keresek urat!
Székesfehérváron ma este 9 után viszonzás nélkül szopnék, vagy kiverném valakinek
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Szép napot kívánok!Ma délelőtt Zirc és környékén ismi,találkozna valaki/kik?
Ma dél körül Fehérváron érett hölgyet meglátogatnék!
45/185/88 pasi vagyok
45/185/88 pasi vagyok
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Ma Veszprémben töltöm a napot. Szívesen randizok fiatal párral, nővel perverz vágyaimat kiélni! Olvass adatlapot, legyetek nyitottak!
Hétfőn a délutáni órákban Fehérvár és környékén ismerkednék.
Érett nő, vagy pár társaságát keresném.
Érett nő, vagy pár társaságát keresném.
Én pedig dzívesen segítenék....!
(Ez egy válasz Captainspice6969 üzenetére (2025. 12. 03. szerda 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 03. szerda 22:22
Sziasztok! Velencén a Bence hegyi kilátónál valamikor találkozó? Szívesen verném.
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Holnap, pénteken Veszprémben töltöm a napot. Szívesen randizok fiatal párral, nővel perverz vágyaimat kiélni! Olvass adatlapot, legyetek nyitottak!
Pétfürdőn valaki pár hölgy?

vazelinator

Laura Biggs