Péntek 22 én egy napig szabad vagyok irjatok keressetek.
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van, de utazni is tudok!
Sziasztok. Esztergom-Komárom vonalon keresek párt vagy hölgyet ma napközben közös élvezetekre. Amennyiben olyan pasit kerestek, aki nem kamu profil és mer találkozni,akkor írjatok .
Holnap kora este pesten leszek szivesen csatlakoznék párhoz de egy közös hoki is érdekel pasival,utazni tudok,Én egy diplomás illemtudo barátsagos 40 es pasi vagyok.várom leveled
Sziasztok. 18 éves lányként ismerkednék nővel, illetve párok nő tagjával 60 éves korig. Utazás, szoba bérlés megoldható részemről. Domináns partnert keresek
er
együttlétre.
alf
ős alf
za alf
kos
Vasárnap este/éjjel Fehérvár környékén kamionos kalandra nővel, párral találkoznék.
Akit ez izgatana, várom a jelentkezést.
Ápolt 40 es pasi vagyok.
Akit ez izgatana, várom a jelentkezést.
Ápolt 40 es pasi vagyok.
10 éves macbook air ... hölgyek, párok figyelmébe .. érdeklődés priviben
Sziasztok. Volna pár akik egy diszkrét pasit keresnének? Akár most hétvége! Helyem lenne Dunaújvárosba, de az utazás sem jelentene gondot. Csak akik komolyan is gondolják.
Ma este fele Füred, zánka, Nagyvázsony vonalon férfias pasi max 45-ig?
Sziasztok.
Szombaton reggel vagy napközben szopatnék,stb.
(Komárom - Gönyü)
Szombaton reggel vagy napközben szopatnék,stb.
(Komárom - Gönyü)
Sziasztok
Holnap,szombaton este a Turulnál lenne kedve valaki(k)nek játszadozni?
Holnap,szombaton este a Turulnál lenne kedve valaki(k)nek játszadozni?
Ma délelőtt meglátogatnák valaki Fehérvár Környékén !
Sziasztok ma délután vagy holnap délelőtt Jánosháza vagy környék valaki? Hely van
jó reggelt . fehérváron cumiztatnák dugnák ma este ,
Szia Te kis Szöszi,aki Pápán a vasutálomásnál(ès azelött is..)át sètáltál előttem!Ha esetleg itt vagy,kèrlek,jelezd....Mire újra vissza mentem, már nem voltál(voltatok)ott....
Ha olvasod, akkor írj rám!
Ha olvasod, akkor írj rám!
Mór melletti faluban viszonzás nélkül szopnék, vagy kiverném valakinek. Hely megoldható
Sziasztok!Fiatal párként kalandoznánk a mai napon! Tatabánya környékén párral vagy lányal!
Sziasztok!Szombat estére keresem partnerem Győr -Tata környékén!
Hello ma veszprém környéke autós is ok . Huncutkodjunk akár csak kukkolás is .
Esztergom Dorog környékén pasi esetleg masszőr?

vazelinator

ati55
Pinky June