Ma este Pálkövén valaki két bi pasikhoz? Hely kell.
Ajjaj......bölcs,és tapasztalt vagy ezen a téren!!! De nem vagyok irigy,ha neked az jó.....egészségedre.
(Ez egy válasz Nyitott111 üzenetére (ma 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma hölgy vagy pár akihez lehetne csatlakozni Székesfehérvár vagy környékén?
Haggyad már, totál csicska vagy.. Xd
(Ez egy válasz Tapolcai párocska79 üzenetére (ma 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:30
Sziasztok!
Ma délután Tapolca erdős részén párommal pasit kukkolnánk,aki hokizik.......közben a hölgytagunk engem cumizna.
Csak akkor írj,ha van egy fix időpontod,és helyed........másképp nem is válaazolunk.
Köszi
Ma délután Tapolca erdős részén párommal pasit kukkolnánk,aki hokizik.......közben a hölgytagunk engem cumizna.
Csak akkor írj,ha van egy fix időpontod,és helyed........másképp nem is válaazolunk.
Köszi
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Sziasztok!
Köszi
Köszi
Székesfehérváron partnert keresek élvezkedni.
Vwszprèm, vagy a megyéből keresek hölgyet, pàrt! Hosszú távra! Ha van írjon privàtot! Köszönöm
Jol nezel ki
(Ez egy válasz morgan77 üzenetére (tegnap 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:02
Hévíz környéki hellyel rendelkező bisex párhoz csatlakoznék mindkét fél örömére.
sziasztok pápai hölgyet vagy párt keresek
Pázmándon hölgy vagy pár aki ráérne?
Pákozd környéken hölgy vagy pár ma éjszakai kalandra esetleg?
Dorogon szopnék egyoldalúan vékonytestalkatú pasit, de dugható is vagyok.
Hi, mostanában valaki szekesfehervar/veszprem? Bi kaland?
Sziasztok! Hölgy vagy Pár Révfülöp környékén? 31 éves magára igényes pasi vagyok
Székesfehérváron keresnék masszőrt.
Hévíz környéki hellyel rendelkező bisex párhoz csatlakoznék mindkét fél örömére.
Én most passzív formában át néztem Almádiba a glory hole-ba, hátha jön valaki aktív.... Még egy órát itt leszek
Sziasztok.
Komárom - Gönyü részen keresnék...
Hétköznap kora reggelre vagy délután.
Komárom - Gönyü részen keresnék...
Hétköznap kora reggelre vagy délután.

vazelinator

Hanna