Most valaki Dunaújváros kölcsönös orál?
Hármashoz párt keresek!
Sziasztok!
Felcsút környékén találkoznék párral vagy nővel
Felcsút környékén találkoznék párral vagy nővel
Jó reggelt ma Komárom körül leszek ebéd után lenne hőlgy vagy pár egykis huncutkodásra?
Kedves párhoz csatlakoznék,a hölgy örömére,vagy kukkolásra! Autós,szabadtéri izgalmakhoz! Szép napot mindenkinek!
Veszprém környékén szopatnék,nagy az adag.
Fehérvár Velencei tó körül keresek hokipartnert, akit izgat, ha a szabadban kalandozunk. Szimpátia esetén orál is oké. Fontos, hogy légy rugalmas! Nagyon max 45 éves korig, macis pasik nem. Csak hétköznap délután vagyok szabad.
Vékony, szálkás helyes srác vagyok! Igényesség és diszkréció adott és elvárt!
Vékony, szálkás helyes srác vagyok! Igényesség és diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok Zirc környékén keresem a párom
Ma szopatna valaki diszkreten? Szabadban?
Sziasztok. Nő vagy Pár aki szívesen ismerkedne-találkozna ???
Komárom - Győr?
Közös hoki, esetleg orálra keresek max 45 éves nem macis pasit Szfv- velencei to környéke. Szabadban szeretném csinálni. Ha érdekel, írj
Esztergom Visegrád úton huncutkodnék autóval
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Jól néz ki tetszik..
(Ez egy válasz vp.szopi üzenetére (tegnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék ma férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni…
Sziasztok! Balaton északi partján Csopak-Keszthely útvonalon ma du. valaki/valakik nem keres (-nek) egy kis kikapcsolódást?
Sziasztok, Dunaújvárostól nem messze lakom, rendszeres találkozásokra keresek.
(Ez egy válasz kalap 41 üzenetére (2026. 09. 20. vasárnap 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 20. vasárnap 13:50
Sziasztok hetero pár vagyunk Fejér megyében lakunk helyünk van Dunaújvárosban hetero hármas sexre keresünk pasit hölgy örömére
Sziasztok!
Veszprémben ma valaki?
Veszprémben ma valaki?
Sziasztok!!
Most hétvégén Veszprében leszek....kicsit szórakoznék lenne itt hölgy esetleg pár?
Most hétvégén Veszprében leszek....kicsit szórakoznék lenne itt hölgy esetleg pár?

vazelinator

Antinia