Sziasztok!
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem van, de utazni is tudok!
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!
Sziasztok .veszprèm ès vonzáskörzetèben szopatnák.
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Adatlapom szerint keresünk szeptember 04. estére jófej, vékony pasit. Viber legyen.
Veszprèmben ès környèkèn keresem azt a partnert ,akit lehet dugni cumiztstni
Veszprém környéki diszkrét panerem keresem.
Sziasztok, Szept 16-20 között keresek hölgyet/párt Esztergom környékén. Ha érdekel privát üzenetet irj.
Tamás
Tamás
Holnap délelőtt 10 és 12 között Esztergom környékén cumiznék. Nyelem ha akarod
Szerdán délután/este felé székesfehérvár környékén, hölgy, asszony, pár esetleg? Kukkolástól a cuckoldig minden érdekelhet. Jelezzétek priviben ha esetleg benne lennétek valamiben
Baszni akarok
Sziasztok,
Oroszlány-Székesfehérvár vonalon szopnék a holnapi nap 11-12:00 körül.
Üdv,
Orália
Oroszlány-Székesfehérvár vonalon szopnék a holnapi nap 11-12:00 körül.
Üdv,
Orália
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem. Helyem van.
Esztergom környékén cumiznék
Nyelem ha akarod
Nyelem ha akarod
Bi párt keresek Kecskemét és 100 km-es körzetében. 49 éves férfi vagyok, adatlapom szerint.
Kom megyèből valaki?
40 pasi vagyok
40 pasi vagyok
Sziasztok
Van pár vagy hölgy aki a mai nap kalandoznak ?
30F
Van pár vagy hölgy aki a mai nap kalandoznak ?
30F
Siófok Fehérvár vonalon ma esti kaland?
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Esztergomban szopatna ma valaki

vazelinator

ppetik
Candy 2